A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Viki!
Voltatok már konzultáción?Vagy az csak most lesz?Ha ez konzi lesz,akkor ráértek 1felé bemenni és kb.3felé fognak foglalkozni veletek!

Bariném!
Estére képeket és sms-t,hogy mi volt!

Csibe!
Ezer drukk és reméljük a 2-n kívül még van pár túlélő lurkó!Majd jelentkezz!

Mindenkinek,aki ma megy drukkolok!
Vendég

Benszi! Nem voltunk még, akkor lesz az első!De tanár vagyok (nyári szünet), így ráérek várakozni! Augusztus végén pedig elmondom a Főnökömnek, mibe vágtunk bele, hogy szeptembertől elnézze nekem majd az egy napos hiányzásokat, amikor fel kell mennem.

Kép
vikike0429

Viki!
Szerencsés vagy az állásoddal így!
A stimuknál az uccsó héten napont vagy kétnaponta kell menni!
Nekem most a végén 4napon keresztül mindennap ott voltam.
Vendég

Akkor valószínűleg el fogok menni betegácsiba. Mert azért 3-4 napot csak úgy nem lehet hiányozni. De ez még nagyon messze van!

Kép
vikike0429

Vikike
nekem csütörtökön kell mennem uh-ra.bizony a stimu utolso hetében én is minden nap ott voltam 7-től kb 14-ig,nekem is szerencsés ilyen szempontbol a munkám/óvónö/igy cserélgettem a kolleganömmel mindig napokat.leszivástól meg betegácsi

bibar

Sziasztok,

Ma 12.30-ra kell mennem mert Konc továbbképzésen vagy nem tudom, hogy hol van, de csak délután lesz, Kónya dr-nő mondta.
Köszi a drukkokat izgulok nagyon. Tervezgetem a napjaimat, hogy fogom majd múlatni az időt, egy biztos a 2 hetet nem fogom végigfeküdni csak az első napokat. Dr-om azt mondta elég az első 3 napot szigóruan venni, aztán majd lehet lazitani a szigorúságon. Leendő kismamik kérem az ötleteket tanácsokat, hogy Ti milyen praktikát követettek el a terhesség érdekében?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok Csajok!

Remélem mindenki jól van !Már nagyon híányoztok ám ,de még nem jöttek bekötni a netünket,eladtuk a céget és céges volt otthon ,és váltunk elvileg hónap végére már ki kell érniük!11 én megcsinálták a hsg-t!Minden rendbe volt,és juniusba kezdjük az inszemet!

Benszike! :D Remélem jól van a pocak lakod !

Krisztike! :D jól vagytok?

Alig várom már hogy legyen megint netem ,és veletek lehessek! :D
nyunyi82
Békéscsaba

szia vikike,

bőven ráérsz 1-re odamenni, mert addig úgyis a "régiekkel" foglalkoznak. Ne felejts el vizitdíjas papírt vinni, mert úgyis visszaküldenek érte. Mi ápilis elején voltunk, és kb. 1/2 3-3 felé jöttünk el. Meghallgattuk az előadást, én meg közben bementem konzira Szűcs dokihoz. Az egész konzi kb. 5 perc lesz, ne számíts túl hosszúra. Felveszik az adataidat, lesz egypár kérdése, és ennyi. Aztán a rcepción megkapod a szükséges papírokat, és megbeszélitek mikor kell legközelebb mennetek.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Csibe! Hatalmas drukkokat küldök!!!!!!!!
Bibar! Én is szívességi cserélgetős napokra gondoltam, aztán, ha feküdni kell, akkor betegácsi. A babáért mindent.

Kép
vikike0429

Rebe! Köszi az infót!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
vikike0429

Ja csajok,tényleg jó fej a Wiegandt doki ,hozzá járunk,nagyon kedves!

Benszike most néztem a táblázatot,és örömmel néztem hogy akkor 2 babaád lesz! :D :D :D

Na megyek lányok majd ahogy tudok jelentkezem,most is egyik ismerösömnél vagyok!Pusza neketek!!!!!Mindenkinek megy a drukkk!!!!! :D :D :D Szép napot!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Szép napot mindenkinek!!
Itt csodásan süt a nap!!!!!!

Nyunyi drága!
Köszönöm kérdésed, jobban nem is lehetnék!!! Nemsokára kezdhetem a stimut, már nagyon várom!!!!Lehet egyszerre kezdjük???Hisz látom, Te is júniusban indulsz!!!!!
És Manda is!!!!!!
Remélem a nyár tartogat egy kis babesőt!!!!!! :lol:

Csibe!
Minden rendben lesz, meglátod!!!Mennek a drukkok!!!!!!

Gabi!
Holnap akkor talizunK???? Rebe is jön, jó lenne összefutni!!!MAjd este megírom, miben leszek....Még nem döntöttem el, miben megyek dolgozni! :lol:
Vendég

Csibe,

Kép Kép Kép

Nagyon szorítok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

szia kriszti,

Mi holnap korán megyünk, szerintem már 7-re, mert páromnak van mintaadás, nekem meg csak recept, aztán indulunk is dolgozni!!! Ha jól olvastam ti később jöttök holnap, de remélem lesz alkalmunk még majd összefutni!!! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nyunyi!
Velünk minden ok!Már pocakosodom rendesen!Mondjuk kettővel nem nehéz nőni!Bár még csak 2,5kg.Megdícsért a védőnő is!
Veled mi a helyzet?
Csibe!
Még mindig drukk fél 1-re!
25dkg túró+még akármilyen fehérje,3-4L folyadék!Ez a legfontosabb szerintem!Én 4napig feküdtem,utána shoppingoltam,mintha mi sem történt volna,csak jóval lassabban és megfontoltabban tettem mindent!eddig mindig otthon voltam és bezazultam!Egy egészségeset kakilni nem mertem(bocsi mindenkitől),mert attól féltem,ha erölködöm leválik a bébi a méhfalról!Tudom ez már abberáció,de a 8év után már hócipő is kivan mindentől!Most csavarogtam,barátnőztem,hogy eltereljem a figyelmemet a babavárásról.Nem volt könnyű!No meg elhittem,hogy sikerülnie kell!Szerintem ez a legfontosabb!
Vendég

Rebe!
Akkor nem talizunk! Én ugyanis 7-íg dolgozom, és csak aztán indulunk! :wink: Bár mondtam páromnak, menjen egyedül, de azt mondta, inkább megvár...És Mártika is mondta, nem baj, ha fél 10-re érünk...Így vár rám!!! :lol: Akkor majd máskor!!!! :wink: :lol:
Vendég

Indulnom kell lassan dolgozni. Délután jövök!

Kép
vikike0429

Sziasztok, ha a hetedik napon a stimu alatt csak 5 db nyolcaska ill. tizeske van összesen, akkor az ugye írtó kevés. Attól hogy nővelik az adagot ugy-e csak nagyobbra nőnek, de több már nem lesz belőlük?
bahci

Csibe,
Én a beülti után 4 napot voltam itthon (+ egy hétvége is beleesett, ha jól emlékszem), utána mentem dolgozni. Igazából mindent lehet, csak "öregesen". Tehát ne emelj, kíméld magadat.
Sok-sok fehérje - ahogy a lányok is mondták -, és rengeteg folyadék. Ja, és a legfontosabb: higyj abban, hogy sikerülni fog, én úgy gondolom, hogy ez is kell hozzá. :wink:

Drukkolok!!!! (mindig mindenkinek akinek kell, még ha nem is írok :D)

Mi megvagyunk, túl vagyunk a 4. Gynevac szurin (szegény páromnak nagyon fáj utána sok-sok napig még mindig :cry: :oops: ), de már csak 1 szuri, és vége a kúrának. :lol:

Puszi mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a szép szavakat:)

Csibe,
nagyon drukkolok, tényleg szuper hogy sikerült :)

Kriszti,

én félévig szedtem Bromot eleinte kis hányinger nem volt durva, nekem szájszárazságom volt tőle, de az nagyon szar volt. tél is volt így az is rásegített, mindig sebes volt a szám széle:(
De mintha egy picit fogytam volna :) De ez lehet hoyg nem ettől volt :)
Viszont ami fura volt hoyg rákérdeztem a Koncnál, hoyg az eddigi orvosom szedette ezt velem merthogy magas a Prolactin.
Megnézte azt mondta hogy 20 -as szinten vagyok, kicsit magas. Esetleg lehet napi felet szedni de a végén nem erőltette a dolgot.
Én meg pláne nem.
Nektek mekkora ez az érték?
madrin

Mindenkinek szép Kép -ot!

Kriszti
Lehet,hogy nem találkozunk :( ?Én is 7-re megyek és ha végzem fél 9-ig akkor rohanok,hogy elérjem a buszt a melóhelyre!ha sokan lesznek és nem végzek megvárlak :D

Rebe
Viszont mi találkozhatunk!este megírom mibe megyek!

Bahci
Számuk már nem fog nőni csak a méretük!nem elég a 10?
Nem a mennyiség fontos hanem a minőség :D
gabicsibe

Madrin!
Nekem 1400-as volt...de más mértékegységgel mérnek( :shock: )
Úgyhogy nem tudom, mennyi a váltószám..... :oops: :lol:

Bahci!
Szerintem is a minőség fontos, nem a mennyiség!!!!! :wink:
Vendég

Zsókuci!
Jó hallani felőled is!!!!Mi is 3 nap múlva kapjuk az utolsót!!!Párom nagyon örül!!!! :lol: Most extra adag e és c vitamint kell szedjen!!Azt mondta bármit, csak ne szuri legyen!!!! :lol: :lol:
Vendég

Gabicsibe

A 10 már mennyei lenne, sajnos akkor félreérthetően írtam, összesen 5db van a méretük van 8 és 10 között.

Szerintem is fontos a minőség, de attól tartok, hogy a leszívás és a megtermékenyítés után csak 1 jó esetben 2 beültethető marad. Ez keserít el annyira.
bahci

Gabicsibe,

OK, majd írd meg, és én is elküldöm miben leszek! :D

Bahci, Fel a fejjel, ha az az 1 vagy 2 viszont olyan jó, ... Drukkolok neked! Küldök neked is Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nagyon jól esett, Rebe :)
bahci

Nagyon jól esett, Rebe :)
bahci

Sziasztok!

Mejöttem én is. Megvolt a vérvétel, Uh pedig nem kellett.
Legközelebb majd HSG lesz. Nekem már egyszer csináltak a helyi SZTK-ban, ami max 30 perc alatt kész volt.
Itt hogy szokták? Vinem kell ide valamit? Ez beavatkozásnak számit?

Reggel tömeg. Odaértem 3/4 7-re és már az ajtón kivül voltam. Ilyen hosszú sort nem láttam még, mióta járok.

Viki

Mi a konzultációs napot teszteltük. Reggel 6 órási busszal mentünk, oda értünk 9-re. Ahogy irták 1-nél előbb nem foglalkoznak még a recepción sem veletek.
Kb. 1/2 3-kor Szűcs doktornál voltunk. 5 perc alatt elintézet, felvette az adatokat, közölte, hogy milyen vizsgálatot kell megcsináltatni és már kint is voltunk. 16 órási busszal már 1/2 19-re már itthon is voltunk.
Ez azóta ugy változott, hogy előtte való nap megyek Budakeszire a sógornőmékhez. Onan már 1/2 óra a BMC igy ott tudok lenni korán.

Csibe

Szoritok, hogy sikeres legyen a napod!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Bahci
Ne aggódj! Nekem is végig 5-ről volt szó. Leszívás előtt úgy éreztem, egy szétdurrant (még picit véreztem is) Végül 6-ot sikerült leszívni, amiből 6 megtermékenyült. Egy megmaradt a beülti után és 4 vár még minket a fagyasztóban. Előfordul, hogy ha sok van nem érik el a kellő méretet, vagy nem tudnak megérni, vagy nem termékenyülnek meg, nem fejlődnek. Nyugodj meg szépen és növesztgesd azt az 5-öt. A szobánkban nekem volt a legkevesebb, mégis én várom a trónörököst. (Bár remélem hamarosan a többieknek is sikerül! Ezt csak azért írom, hogy nem biztos a nagyon sok mindig jó.)
Vendég

Bahci
Ne aggódj! Nekem is végig 5-ről volt szó. Leszívás előtt úgy éreztem, egy szétdurrant (még picit véreztem is) Végül 6-ot sikerült leszívni, amiből 6 megtermékenyült. Egy megmaradt a beülti után és 4 vár még minket a fagyasztóban. Előfordul, hogy ha sok van nem érik el a kellő méretet, vagy nem tudnak megérni, vagy nem termékenyülnek meg, nem fejlődnek. Nyugodj meg szépen és növesztgesd azt az 5-öt. A szobánkban nekem volt a legkevesebb, mégis én várom a trónörököst. (Bár remélem hamarosan a többieknek is sikerül! Ezt csak azért írom, hogy nem biztos a nagyon sok mindig jó.)
Vendég

:lol: Köszi Lexi! Ez most lelket öntött belém.
bahci

Sziasztok,

Most értünk haza, 2 embriót kaptam vissza. Jó, hogy korábban mentünk, mert mégis volt dokink, hamarabb sorrakerültünk. Megyek pihizni, kicsit görcsölget a hasam. Embriókra azt mondta dr-nő, hogy kicsit lassan fejlődnek, dehát a TESE-ek már csak ilyenek. Vérvétel jún. 1-e.

Kép

csibe
csibe32

Csibe
Kép
Egy angyalka,hogy nagyra nőjenek :D
gabicsibe

Sziasztok!
Csibe!!!!!!!!Szuper! Pihenj sokat!!!!!!!!!!!!!
Jerika! Köszi, hogy leírtad. Hsg minek kell megint, ha már egyszer volt?

Kép
vikike0429

Bahci!

Csak, hogy még egy kis pozitív megerősítést kapj: az utolsó leszívásnál nekem is csak hetet tudtak leszívni ( ami egyébként az addigi legtöbb volt, mert korábban nekem is 4-5 sikerült), és a beülti napjára ketten maradtak, DE egy itt forgolódik a pocimban!!! :lol: :lol:

Szóval, tényleg, ahogy Lexi is írta, nem a mennyiség számít feltétlenül, bár én is sokszor bánkódtam, hogy nem marad a fagyiba. De fontosabb a pozitív hozzáállás, szerintem!

Csibe!

Kellemes babatapadós napokat! Jó pihit!

KépKép
naposoldal

Kedves Bibarci, hamarosan csütörtök :wink:

Nyugika, és lazaság :D :D :wink:

KépKép
naposoldal

Csibe

Hurrá! Pihiz sokat velük, hogy továbbra is 3 legyetek :)

Viki

A hsg-t nekem 2002-ben csinálták és ez tul régi, ugyhogy ismétlés lesz belőle.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jerika! Így már értem.

Kép
vikike0429

Gyorsan dobok egy táblát, aztán rohanok dolgozni!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Csibe!
Nagyon ügyik a skacok4Vígyázz rájuk!Sok pihi!
Vendég

Köszi, Kriszti! :wink: Jó munkát!

Kép
vikike0429

Csibe!
Megy a drukk!!!! Pihengessél!! :D

Madrin!
Sajnos nem emlékszem a prolaktin értékemre, meg ahogy Kriszti írta, a mértékegységek is eltérőek. Keresgéltem a neten a hormonszinteknél, de sajnos nem találtam semmit :( . De akkor nem lesz szükséged rá??

Kriszti!

Remélem, holnap minden rendben lesz!! :wink: Sok sikert!!
Szuri úton van! :lol: Képzeld, a patikában pont egy olyan nőnél rendeltem, aki szintén ebben a cípőben járt, csak sajnos nem jött össze a baba. Viszont ennek ellenére nagyon sok jót mondtott róla, és biztatott. Égi jel volt!!! :lol: Most ebben bízom...

Jerika!
Kár, hogy meg kell a HSG-t ismételni. Nekem a 2004-est elfogadták. :(

Zsókuci!
Még szerencse, hogy férjem nem olvassa a fórumot, nehogy beijedjen a Gynevactól. De jó, hogy mindjárt vége!! Nagyon felnézek rád, hogy beadod magadnak. :wink: Én nem merném...
Klassz a polipod! :lol: :lol:

Gabi, Rebe, Kriszti!
Megy a drukk holnapra!!!! :D
gil

Elköszönök mára! Reggel jövök!

Jó éjt!

Kép
vikike0429

Sziasztok!!!

Bibar képzeld nagyon szupi képet kaptunk a pindurkánkról, a másik topikba feltettem, itt nem akarok senkit megbántani vele!!
Nagyon jó volt ismét látni! Két hét múlva ismét mehetünk!! Kicsit kikészítő volt ez a meleg, de kibírtuk!! :D :D

Csibe szívem, tudod én két hétig feküdtem, és utána lá-
jtosan séta egyebek! Nekem ez jött be! Na meg a munka nekem bizti nem ment volna, mivel szinte végig pocifájós voltam, és a munkakörömben is kell ám talpalni, erről Kriszti tudna mesélni, tehát én csak tisztelni és becsülni tudom azokat akik dolgoznak a leszívás után, sőt én már a stimunál kicsit túl lettem lőve, és már azt megéreztem!! De tégy belátásod szerint, te fogod érezni mit tudsz és mit nem elvégezni! Hidd el, ez így fog lenni, de étrendi tanácsokban a Benszi amit írt az menjen!!
Sok sikert, megy a drukk ezerrel!!! :D :D

Vikikém minden rendben lesz, bár tényleg néha fél napos a program, de hidd el hamar elszaladnak a napok, mivel elég sűrűn kell menni! A mostani két hetek már lassabbban telnek!!
:(

Nos pá lányok, megy holnapra a drukk, és a szorítás!! Pusszantás!

Kép
tini75

Rebe,Kriszti

Rózsaszín halásznadrág az biztos :D fekete alapon fehér pöttyös fölső vagy rőzsaszín blúz az areggeli hangulatomtól függ!Az -re én is ott vagyok!biztos,hogy rövid haj,szemüveg és könyv :lol:
gabicsibe

Az-re = 7-re :oops:
gabicsibe

Gil
Prolactin normál érték:0,08 - 6 nmol/l
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?