Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Kép
 
 


Kép

Kép

Kép
 
 


Jó reggelt lányok!Kép
Azt hiszem most vissza kell térni ide! Most ez működik!

Pircsi &
Kép
Kép
 
 

 
 

Szia PetriKép
Hogy ézed magad?
hát úgylátszik egyik szerver sem tökéletes.

Kép

Kép
 
 


ÁgiKép
Jól vagyok, semmi különöset nem érzek a hasam se szurkál. Majd vasárnap vagy hétfőn reggel tesztelek (ha meg nem jön addig).

Pircsi &
Kép
Kép
 
 


MiliKép
Várjuk a híreket!!!

Pircsi &
Kép
Kép
 
 


Matchi!
Csak most kaptam észbe: Boldog névnapot KépKépKép

 
 


Kép

Kép

Kép
 
 


Megpróbálom feltenni a talis táblát.
<!--attachment: Tali_helysz_n-234673.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*16.4*Talis+t%e1bla*Tali+helysz%edn%2exls --><center><pre>
KépTalis tábla
Tali helyszín.xls (16.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

 
 


Beírtalak Titeket.<!--attachment: Tali_helysz_n-234699.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*16.4*Tali*Tali+helysz%edn%2exls --><center><pre>
KépTali
Tali helyszín.xls (16.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

 
 


Maryke téged is beírtalak.

<!--attachment: Tali_helysz_n-235078.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*16.4**Tali+helysz%edn%2exls --><center><pre>
Kép
Tali helyszín.xls (16.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

 
 


A pénteki talis tábla.
Sajna csak ide tudok beírni Kép<!--attachment: Tali_helysz_n-235787.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*16.4**Tali+helysz%edn%2exls --><center><pre>
Kép
Tali helyszín.xls (16.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

 
 


Remélem végre sikerül pici baba képét feltölteni

Kép

Kép
 
 


Az előzőleg küldött képen a baba arca van, a két kisebb folt a szeme, ami jobban látszik az arc többi része homályos. De az arc körvonala jól kivehető.

Itt pedig még egy kép a baba pocakjáról, a nagy kerek a pocak(amit épp mért a doki), alatta a két folt a két lábacska egy-egy része.

Másik kép egyértelmű, Emese a nagyobb épp meg van sértve, Juli meg pózol a kamerának. Kép

Kép

Kép
 
 


Szasztok!
Íme az augusztusi tábla!
Nem leszünk így túl sokan!!!!
<!--attachment: aug__tali-251251.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*15.9**aug%2e+tali%2exls --><center><pre>
Kép
aug. tali.xls (15.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

 
 


Augusztus 15-én így áll a tali.
<!--attachment: aug__tali-252243.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*15.9**aug%2e+tali%2exls --><center><pre>
Kép
aug. tali.xls (15.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

 
 


Lányok!

Télen még ide irogattam, naponta izgultam, most meg lassan a szülés miatt aggódom, így 33 hetesen.

Csak tanácsként, mi nem is próbálkoztunk closti + uh + injekció nélkül, mert a dokim kivizsgálandó a rendszertelen ciklusom, megállapította, hogy hormonhiányos vagyok, és azt mondta kár is éveket pazarolni a próbálkozásra. Hiába mondtam neki, hogy szerintem van peteérésem, érzem is csak jóval késôbb mint ahogy ô azt nézi a vérvételen nem hallgatott rám.
Két hónapig próbálkoztunk clostival, aztán a harmadik hónapban a férjem külföldön dolgozott, így kapóra jött egy "üres" hónap, ami alatt végre belementem egy petevezeték átjárhatósági vizsgálatba (ha jól tudom, ez amúgy kötelezô clostizás elôtt, csak én nagyon féltem tôle) ahol kiderült, minden oké. Nem mondom, hogy kellemes, de ki lehet bírni.

A férjem az egy hónapos külföldi munkája során nem bulizott, nem volt röntgen sugárban (orvos amúgy), és nem stresszelte magát.
Amikor hazajött, úgy döntöttünk pár hónapig nem foglalkozunk a clostis témával. A 12. naptól két naponta voltunk együtt, a 19. napon mondtam neki, hogy most érzem a peteérést. Egy ismerôsöm tanácsára sárvári termálkristályos vízben áztattam magam, majd lelkesen együtt voltunk. És ezen a napon meg is fogant a kisfiúnk. :-)

Mindezt csak azért írtam le, hogy ha belefáradtok, ha kicsit elegetek van a gyógyszerekbôl, hüvelyi ultrahangokból, injekciókból (oké tudom én elég hamar besokaltam), pihenjetek, próbáljatok meg kikapcsolódni, és ha úgy érzitek hogy a szervezetetek súg valamit, hallgasatok rá!

Nagyon drukkolok mindenkinek, és sok sok egészséges kisbabát kívánok neketek!

Virnya

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
 
 


Virnya ill. Closti elott allok,
nekem nem volt clostizas elott atjarhatosagi vizsgalatom, szal ezek szerint nem kotelezo.
Neked tovabbra is kellemes pocakossagot kivanok! Kép
 
 


Erdekes oldalnak hangzik :)..felnezek ra kesobb!

Kép
 
 


Sziasztok!

Írt nekem egy gerike nevű lány. Sajna nem műkszik a leélírás magánban, így kérlek írj a sternenschein@freemail.hu címre, ha innen írtál!


sziasztok! még nem jártam itt... szertnék kérdezni. jövő hónaptól lehet, hogy kapom én is ezt a clostyt. szóval Nektek biztos nagy tapasztalatotok van a ciklus rejtelmeiről, és tudtok nekem esetleg segiteni. ugyanis meglepve olvasom, hogy sokmindenkinek nem is a 14. nap körül van a pé-se, hanem sokkal később. Nekem nagyon pontos a ciklusom, 28 nap. a 14. nap körül mintha a pé-t érezném, de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak. két nappal később viszont mindig elkezdődnek a menstruációs görcsiem, amik eltartanak aztán a 28. napig, (illetve amikor végre megjön, olyankor meg még jobban fáj). szóval azt nem értem, hogy ha nekem a 16. napom beindulnak a görcsök, akkor az az jelenti, hogy na, tutira meg fog jönni, vagy pedig érdemes még akkor is próbálkozni, mert esetleg a kezdődő görcsök még nem feltétlenül a mensest jelentik? ha van valakinek hasonlóval tapasztalata, lécci irja meg!! nagyon köszi, előre is!!
 


Helló mindenik!

A hormonok, hát van az a mondás, hogy vagy jót vagy semmit. Én szedtem a chlostit. A mensesem napra és percre pontos volt, pont ugy mint a peteérésem, és ez azóta is így van pedig már nem szedem vagy három hónapja. Viszont azalatt az öt nap alatt mig szedtem teljesen kikészültem. Ful depis lettem. Az öt napból 2 végig sírtam és halvány lila gőzöm sincs, hogy miért. A peteérés ugy fájt, hogy még éjfélkor a párom melegvizes palackokkal szaladgált (cseréltük a hasamon).Végűl is azért mert a tüszőim megfelelő méretűek lettek és igy volt a "repedés". Tehát nem túl jó, de elviseled, mert el kell és "érte" mindent. Peteérés után nekem is szokot fájdogálni a hasam, de attól is fájhat, hogy terhes vagy, szokot hányingerem lenni és aluszékonyabb vagyok, ha olyan szagot érzek ami nem tetszik akkor pedig az a vég. A melleimről pedig már nem is beszélek. Ilyenkor jön a kis remény hogy hátha és mégsem.Volt már neked laparoskópos vizsg. ?Már csak azért mert ha a görcsök szerinted erősek az sajnos endometriosis oka is lehet.A menses görcseim azok mondjuk nekem is nagyon rosszak, pedig nyugi mindenki azzal vigasztal, hogy a szülés ettől sokkal jobban fáj""""""""""de legalább annak akkor is örülsz"""""""""""""""""" :lol:
Ha kiváncsi vagy, hogy van-e több peteérésed egy hónap alatt, akkor pedig marad a hőmérő.
 


Sziasztok! Én a múlthónapban szedtem a clostylbegitet. A ciklusaim általában 28-naposak de már meg kellett volna jönnie szombaton ehelyett csak enyhén picit barnázok ez már a 30.-napom és a hőm is tegnap 37-ről 36,5-re lement de még mindíg nem jött meg szerintetek érdemes lenne vennem tesztet?előre is köszi a válaszokat.
 
 


keti25!
Gyere a másik clostys topikba feljebb van ettől!!!!!!!!!!!!!!!!
A barnázás nem jó!!!!!!!
De ha gondolod tesztelj egyet!!!!!!!
A megnyugtatás miatt!!!!
Nekem ez az első clostys hónap!!!!!!!!!!


GYERE VÁRLAK!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Clostilos hónapban vagyok, 14. napon kaptam Choragon injekciót, aztán akciók sora.
Viszont ma a 21.napon is kaptam egy choragon injekciót!

Volt Nektek is ilyen?
Miért kaptam a 21.napon is?
Lehet,hogy most lenne tüszőrepedés?

Előre is köszi:)
 
 


Sziasztok!Én is most fogom jövőhónapba elkezdeni a closty szedését,a második babánkat szeretnénk.Az első is ezzel jött össze kb:4hónap szedés után.Most olyan a menszeszem,hogy 4 napig csak barnával kezdődik és az 5.naptól vérzek kb.3napig utána még 1-2 napig barna és ennyi.Úgyhogy nem tudom,hogy honnan számoljam a menszeszem első napját?A barnától vagy a vérzéstől?Tudja v.ki?

Kép

Kép
 
 


Szia
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.01.10 11:51-kor.
Vendég
 


Nem tudom mit csináljak mert mindenki mást mond,hogy honnantól számoljam a ciklusom,sokan azt,hogy a vértől,de sokan azt is,hogy a barnától!Pedig lassan kezdem szedni a Clostit és fogalmam sincs,hogy mikor kezdjem,??Valaki segítsen!Fontos lenne! :?:

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!
Én is closty-pusztító vagyok, Ez a negyedik ciklusom, igaz, volt egy hónap kihagyás. A kislányunk is clostys-bromos-choragonos baba, remélem most elég lesz csak a closty.

A mostani ciklusban én is így jártam, hogy a barnázás alatt kezdtem el szedni, mert az egy napos barnázással ellentétben most három napig vacakolt a mensim.. Szóval szerintem eltoltam, kiváncsi leszek,hogy sikerül-e így a tesóka..
Szerintetek teljesen reménytelen már így, hogy korábban kezdtem el szedni?

Kép
Kép
Kép
 
 
 
 
 


Mágnes:hát én nem tudom,de én a rendes vérzéstől fogok számolni,mert az első babánál is így számoltam.Meg elég sok dokit megkérdeztem a neten és mind azta választ adta,hogy onnan számoljak!azt nem tudom,hogy v.miben befolyásoló tényező-e ez?

Kép

Kép
 
 


..........
 


Sziasztok!

A segítségeteket kérem, mert teljesen össze vagyok zavarodva.
PCOS- es tüneteim voltak, kimaradozott a menstruációm. Felírtak nekem proverát, amelyre megjött (ápr. 25.), majd 5 napig (ahogy kell) szedtem Clostilbegytet.
Máj. 22- én voltam dokinál, aki azt mondta, hoyg terhes vagyok valószínűleg, és láttam is valamit az ultrahang képen.
Mondta, hogy csináljak egy tesztet, menjek laborba, stb.
Egyelőre minden teszt negatív lett. Emellett egyetlen terhességre utaló jelet sem produkálok.
Akkor most mi az igazság?

Kérem, ha valakinek valami hasonló tapasztalata van, válaszoljon.
M.
 


Sziasztok!
Én új vagyok itt, de remélem tudtok segíteni. 10 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését, mert a férjemmel babát szeretnénk. Sajnos a cikluson nem állt be, nagyon rendszertelen volt. Ezért júniusban Norcolutot szedtem, amitől a kellő időben jött meg. 3 nap múlva kell elkezdenem szedni a Clostyt. Az orvosom napi 1 tablettát írt fel 5 napon át. Nagyon izgulok. Nektek volt valamilyen mellékhatása? Az orvosom említett valamit, hogy valamelyik időszakban nem szabad szexelni. Igaz ez? És mikor? A hormonvizsgálatom szerint egyébként minden értékem jó. Remélem a Closty segíteni fog, mert egy kicsit már el vagyok keseredve.
 


Szia Puffocska!
Én napi 2 clostilt szoktam szedni 5 napon át. Neked 1 tabi biztos elég?? :roll: Na mindegy, nemtudom, de ha ezt mondta a doki...
Mellékhatásként nálam az az egy van, hogy kb. a 3.-dik clostis naptól reggel, mikor felkelek, akkor mindent kettőzve látok, meg ilyen szellemképesen (máshogy nem tudom megfogalmazni).
Ez nem mindenkinél van így, pl. a férjemnek nem volt semmi ilyesmi tünete, és más sem, pedig ő egyhuzamba 1 hónapig szedte.
Én nem tudok arról, hogy nem szabad szexelni közben, mi szoktunk :lol: Csak a clostis hónapokban tervezett együttlétek vannak, és a peteérés előtt legalább 5 napot ki szoktunk hagyni orvosi javaslatra, hogy minél többen legyenek a kikatonák. :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
 


Sziasztok!Én holnap kezdem el az elsö clostit!Érdekelne, hogy mennyit kellhet várni a babára!Nálunk minden vizsgálat megvolt már, mindketten rendben vagyunk, mégis 3 éve várjuk az áldást!
Előre is köszönöm a válaszokat
 
 


Valaki jár még erre?

Masni
masnimasni
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!
Múlt hónapban szedtem Clostit...a hét vége felé kellene megjönnie. Már napok óta nem túl gyenge, menstruációs görcseim vannak, illetve érékeny a mellem, néha olyan bizsergést érzek, mint mikor szoptattam és kezdte feszíteni a tej. A gyógyszernek lehet ilyen mellékhatása?
 
 


2 doboz Duphaston eladó. buvoserdo@gmail.com
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: