A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Gizmixx nyugi minden rendben lesz,az utolsó punkcionál nekem is szerdátol hétfőig kellett kibirnom és emlékszem csigalassusággal telt az idő tiszta ideg voltam hogy megmaradjanak és lám itt rugdos eezerrel egy a pocakomban.Neked is ezt kivánom!

Hanyatka ne aggodjál jol adták be a szurit de ezt a lányok már megerősitették.Hajrá petikék nőjetek!

Lkt köszönöm és annyira örülők hogy irtál.Gratulálok a nagy lányodhoz!!!Hogy vagytok hogy telnek a napjaitok?Ha van egy kis időd és kedved légyszi irj!
És rakhatnál fel képet is a kislányodról.
Hát igen egy darabig kivontam magam a forumozásból,de aranyos vagy hogy hiányoltál.Aztán most egy jo darabik csak olvasgadtam a lányokat és reménykedtem hogy hátha jelentkeztek ti is mert tudtam hogy már tul vagytok a nagy találkozáson.Sokszor gondoltam rátok.
És köszönöm a doki tippet ismerem a Zsolnait legutobb mikor bekellett feküdnöm a korházban ő rá bizott a Dévai.És nekem is nagyon szimpi volt.
Küldök egy nagy puszit a kislányodnak és neked is!

Felteszek egy pocakos képet még egésszen friss ma csinálta a férjecském remélem nem bánjátok! Kép Kép

Kép
póci

Hurrá Gizmixxx!!! Tudtam! KLassz! Persze, hogy bírják hétfőig, ettől függetlenül én is lerágnám a körmöm. Na majd rákérdezek Dévainál én is Zsolnaira, bár nekem nem is rémlik a neve mikor bent feküdtem. Én a Molnárra gondoltam első körben vagy KOsztics is szimpi volt ha Dévai nem lesz elérhető. Csináltam ma karfiol levest, csülköt pékné módra és meggyes mákos kevertet. Jó kis kismama menü, mi? :lol: Plusz kész a babaszoba. Úgyhogy kipurcantam, megyek is aludni! Csekával mi van nem tudjátok?
beber

Szia Beber!

Itt vagyok, köszi a kérdésedet. Semmi extra nincs velem, pufi a pocim még mindig, de semmi más nem történt velem. A férjem letiltott a tesztről, azt mondta, csak szerda reggel tesztelhetek, mielőtt megyek a dokihoz, mivel ugye Dévai is azt mondta...Úgyhogy szót kell fogadnom az én szigorú drágámnak:)

Te hogy érzed magad Beber?

Szpandi, Veled mi a helyzet?

Kép
cseka

Sziasztok!

Beber!

Hát igen eléggé izgulok :shock: :shock: :shock:

Cseka!

Nagyon szorítok neked, akkor szerdán már az UH-s képet fogod felrakni.

póci!

Nagyon szép kismami vagy :wink: :wink: :wink:

Ikt!

Majd tegyél fel képet!

Már megint sehol senki
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
gizmixxx

Grillázs!

Már nagyon rég nem jelentkeztél!

Remélem jól vagy!

Jó lenne ha hírt adnál magadról.
gizmixxx

sziasztok
Már senki nem jár erre?!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!
Gizmixxxxxxx na mi van??

Cseka gratulálok a kitartásodhot!

Póci tényleg szép kismami vagy!
Ági28

Cseka, köszi, én jól vagyok, velem már minden rendben lesz, úgyhogy nem is ez a lényeg. Viszont te nagyon ügyes vagy, hogy kibírtad! Akkor izgulhatok szerdáig, de igazatok van, tessék azt csinálni amit a doktor bácsi mondott :lol:

Na mi van már Gizmixxx????
beber

Szép reggelt! :D

Gixmixxx, na mi'zújs? Telefonáltál már? Hogy vannak a picikék?

Póci, hát igen, én is ilyen csinos kismami szeretnék majd lenni! :D

Cseka, már csak két nap! Ma reggel félálomban valamiért azt hittem, ma tesztelsz, rohantam ide a géphez... :) szóval nagyon megy a drukk, sokat gondolok rád!

Bodjas, veled mi a helyzet?

Szikra, hogy rohan az idő! Már csak néhány hét! :D

lkt, tegyél fel képet, légyszi - légyszi! Hadd vegyünk mintát a csöppségről! :wink:

Mindenki másnak üdv!!! Kép
noczi

Sziasztok!

Két babóca vár rám a Törökbálinti úton :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

De jóóóóó gizmixxxx!! :-)
Ági28

:lol: :lol: :lol:
Éljen!!!!!!!!! Akkor szaladj értük! Ó ez nagyon klassz, úgy örülök! Most otthon leszel majd a beültetés után? Első jó hír megvan, 2 nap múlva úgy érzem jön a következő, Cseka szállítja majd :lol:

Aztán most ki lesz a következő izgalom tárgya azon kívül, hogy Gizmixx 3 hét múlva esedékes tesztje?
Cyprus, ,te kezdesz lassan, Ági Te mikor? És még valaki? Más most nincs folyamatban? Bocs, csak annyira koncentráltam Gizmixxxre meg Csekára. Tényleg, SZpandi ma megy UH-ra?
beber

Beber nekem aug végéig, szept elejéig szünet van.
Ági28

Sziasztok!
lkt, gratulálok a kislányhoz!
Póci, remekül nézel ki! :)
Gizmixxx, nagyon örülök! A gépem óráján 10:33 van, szerintem hamarosan meg is kapod őket!
Beber, hamarosan én is kezdek, kb. bő 2 hét múlva.
február

Szijja Február! :-) Na az már nem sok idő!! De jó neked!
Ági28

ahogy megszületett:

Kép
lkt

Szia, Ági! :) Igen, ez már elég közel van, kicsit ijesztő is.
február

és 6 héttel később:

Kép

Ha a szüléssel, Jánossal kapcsolatban bármilyen kérdésetek van, írjatok privit, nem akarok itt ezzel a témával zavarni.

Puszi Nektek!!!
lkt

Lkt édes baba! :-) Milyen kis morci vot mikor megszületett! :-)

És nem zavarsz itt semmilyen témával nyugodja meg! :-)
Ági28

lkt, csodaszép a leányzó!
február

Zabáljam meg de jó húsban van! gyönyörű! Még jó, hogy nem tudta a születése utáni képen elmondani mit gondolt :D
beber

Sziasztok!

Első körben: hurrá Gizmixxx!!!Majd jelentkezz és pihenj sokat.
Póci!Csodálatos,gyönyörűséges pocid van!
Lányok,követnünk kell a példáját!Én is ilyen pocakot akarok,még idén :)
Lkt!Tündéri a babócád.Gratulálok!
Ma reggel voltam Uh,hétvégi 2x1/2 merional után elkezdek növögetni,13-as,8-asok voltak,szerdán megyek ujra.Maradt a merional,igaz most erre a 2napra 1 ml adagban.Olyan hőhullámaim vannak tőle,izzadok mint állat :)
hanyatka

Remélem, nem haragszol, lkt, de ezt nem lehetett kihagyni!!! :D Annyira édes baba!!! Elárulod, hogy mi a neve?

Kép
noczi

Hihi, mindjárt jön a moderátor, aztán jól kimoderál... :D
noczi

Jaj Noczi, ez annyira jó volt, legalábbis én nagyon röhögök! Ja, pont erre gondoltam én is, hogy ezeket gondolhatta! Jaj, nagyon tetszett!!!
beber

Nóczi ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ági28

Helló Lányok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje.

Ikt! Én emléxem ám rád:) Gyönyörű kislányod van! Nagyon sok boldogságot kívánok hozzá és mindkettőtöknek jó egészséget.

Póci! Gyönyörű ez a poci! Nagyon csini kismami vagy!!!! Most irigyellek:)

Cseka! Hát én most ezennel virtuálisan is megsiomogatom a buksidat. le a kalappal a türelmed előtt. Ügyi vagy. Továbbra is drukkolok, de meglásd türelem babát terem:)

Mindenkinek puszi
cyprus

Sziasztok lányok!

Olyan édesek vagytok, nagyon szépen köszönöm a sok szorítást, igyekszem szerdán keresztet pisilni :lol:

Ikt: gyönyörű a babád, gratulálok hozzá!!!

Bodjas, Szpandi: mi van Veletek?

Kép
cseka

Sziasztok!
Cseka! Én lehet, hogy tegnap a bodjast láttam a CBA udvarban, úgy hasonlított rá, de aztán eszembe jutott, hgy miért jött volna kőbányára vásárolni Tatabányáról? Szerdán lehet, hogy találkozol vele, és elkezditek végre a babaesőt. :D Én érzem :D
Lkt! Én emlékszem rád igaz olvasó üzemmódban voltam, de nemrég elkezdtem olvasni a topicot az első oldaltól most tartok az 59.oldalon, lassan haladok. Gratulálok a gyönyörű kislányhoz, sok örömet és jó egészséget kívánok!!
Február! Ezek szerint nem sokára startolsz, szurkolok Neked!
Gizmixx! Gratula a 2 babócához, most aztán pihi, mert elfenekellek!!!
Hanyatka! ezek nagyon szép tüszőméretek, csak így tovább ! A clostylbegit nem mindenkinek jön be, nekem se.

manoka
manoka71

Hát igen Manóka neked is csak bíztatás kellett a regisztrációhoz! :-) Milyen jó, hogy velem voltál februárban látod! :-)

Én LKT-t még személyesen is ismerem! :-)
Ági28

Szia Ági :D
Igen, tényleg sokáig nem mertem irni, de a közös műtéti nap megpecsételte a sorsomat, babanetes lettem.
Milyen a hypoxi tréning?

manoka
manoka71

Az az egy két egymás mellett töltött óra! :-) Egyébként a mai napig emlegetem, mikot a Transzfer volt, hogy reggel írtad nemek, hogy ha útba esem nektek, akkor szívesen elvisztek Dévaihoz! Így utólag olyan viccesen hangzik, hogy végig majdnem egymás mellett laktunk! :-)

A hypoxi nagyon jó. Kicsit tényleg mintha feszesebb lenne a combom. meg tényleg jó kikapcsolódás.

Ja a múlt héten írtam a barnázást, az elmúlt, lehetm, hogy félidőben voltam éppen, és a miatt volt ez.
Ági28

Lehet, a barnázás, az mindig valamilyen hormonális okra utal, valószínű nem véletlen hogy kell ez a pihenő idő.

A múlt héten vettünk olyan étrend kiegészítőket, amelyek tele vannak antioxidánssal és ezek jók a petesejteknek és a kis fickóknak egyaránt, tegnap óta én is szedem. Nekem valószínű, hogy a vashiányom is hozzá járultz a petesejtek rossz minőségéhez, úgyhogy most fel kell turbóznom magamat.

A hypoxi biztos jót tesz a szervezetednek, olyan fitt leszel mire elkezded az újabb kezelést, hogy a dokink nem fog rád ismerni!!!
:D

manoka
manoka71

Sziasztok!

Már itthon vagyok! Egy 4 és egy 8 sejteset kaptam vissza. Azt mondta a doki, hogy nagyon szépek. Most megyek feküdni mert eléggé elfáradtam.

Bocsi, hogy most nem írok mindenkinek külön-külön!
gizmixxx

Hát jó lenne olyan fittnek lenni! De ahogy a mai állapotom érzem nem biztos, hogy sikerűl!
Ági28

Gizmixxxxx pöttömök harapjatok jól rá anya pocijára!
Ági28

sziasztok
Manoka71
Hogyan hívják azt az étrend kiegészítőt?
Neked mi a baja a petesejteidnek?Nem mondta Apánk, hogy egyél sok gyümölcsöt és zöldséget. Az jót tesz a petéknek!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ági!

Te mikor kezdesz :?: :?: :?: :?: :?:
gizmixxx

Sziasztok!
Én is inkább olvasó üzemmódban vagyok. Nekem csütörtök óta fájdogál a hasam, más tünetem nincs. Szerdán megyek a dokihoz uh-ra, majd előtte csinálok egy tesztet. Egyenlőre nem vagyok túl bizakodó, de azért még reménykedem.

Manoka!
Mi találkoztunk a dokinál? Onnan ismersz? Gondolom igen. Válaszolva, nem jártam arra, biztosan nem engem láttál.

Cseka!
Te hogy érzed magad? Van valami tüneted?
bodjas

Gizmixxx: ez tök jó, vigyázz magatokra nagyon! Kapaszkodjatok kis bébik!!!

Manoka: remélem találkozom Bodjassal szerdán és csak jókat tudunk majd mesélni egymásnak :lol: Te pedig erősítsd csak magadat és tényleg egyél sok friss zöldséget és gyümölcsöt, meg zöld teát igyál, az nagyon jót tesz!!! Nagyon fogunk szurkolni Neked és minden rendben lesz, hidd el! :lol:

Szpandiról nem hallottatok semmit? Aggódom érte, mi lehet vele?

Kép
cseka

Szia Bodjas!

Nekem a pocim feszül, elég puffadt is :lol: Miért nem vagy bizakodó? Ha fáj a pocid, az jót jelenthet, nem? Ne add fel!
Én is szerdán csinálom a tesztet, nem engedi a férjem, hogy előtte megcsináljam. Akkor szerdán találkozunk?

Kép
cseka

Szia Cseka!
Sajna úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. Én szerdán csak 3-ra megyek a dokihoz, ha te reggel mész, akkor nem találkozunk.
bodjas

Sajna akkor nem talizunk, de majd adsz hírt magadról, ugye?

Kép
cseka

Sziasztok!

Na végre jó hírek:-) gyönyörű kisember, ragyogó kismama, kapaszkodó pindurok...:-))))

Sajnos múlt héten hétfőtől én is barnáztam egészen péntekig:-( de már elmúlt.

Szpandi, mi van veled?

Cseka, nagyon izgulok én is ám! Mondjuk, biztosan nem annyira mint Te....de:-))))

Uccó hetemet töltöm a régi unkahelyemen:-))) Ma fodrásznál is voltam...készülök a nyugisabb életre:-)))..ere hétvégén lagziba megyünk.-)

Lkt, innét nincsenek kitiltva a friss anyukák!, meg a nem annyira friss anyukák sem:-) Legalábbis én szívesen olvasom, hogy mi van azokkal, akiknek végre sikerült! Mert ugyi, ha minden jól megy, akkor mi is abban a cipőben fogunk járni,mint most Te. Oszt htha tudtok olyan praktikát, ami másnak eszébe se jut:-)
modrooka

Sziasztok!

Gizmixx gratulálok a két szépséghez!Mostanra már kapaszkodnak ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cseka te is biztos jo hirekkel jösz majd szerdán!

Lkt gyönyörü a lányod!Nagyon szép!!!

Lányok itt irulok pirulok a sok dicsérettől!Nagyon aranyosak vagytok és mindenkinek köszönöm,és irigykegyedjetek csak mert nemsokára mindenkinek ilyen szép pocija lesz.Tudom,hiszem és tiszta szivemből kivánom!!!

Kép
póci

Sziasztok!

10 óra és én vagyok az első a mai nap.
Csajok hol vagytok??????????????????
Csak nem dolgoztok??????
Gyertek és írjatok :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Szia Gizmixxx!

Én itt vagyok, ma még nem dolgozom.

Te hogy érzed magadat? Kapaszkodnak a kis babcik? :lol:

Kép
cseka

Sziasztok!!

Hahóóóó ma nincs itt senki?
Ági28

Póci!

Köszönöm, remélem én is, hogy már meg is kapaszkodtak, a párom úgy bánik velem, mint egy hímestojással. De én azt vallom, hogy az sem jó ha egész nap fekszünk.
Felkeltem megcsináltam a reggelimet és kiültem a teraszra enni. Nagyon élveztem a napsütést.
Megkérdeztem a dokit a kávéról, azt mondta, hogy max 2 két csésze kávét ihatok :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Gizmixx helyes, meg sétálgass nyugodtan.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?