A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Chris,
nekem még négy nap van elvileg a tesztig és teszteltem :wink:
Vendég

Chris: lehet létezik hosszabb, nekem is 16 DPO-s a ciklusom,de én is várnék 1-2 napot,mert az a tuti :lol:
vedresandi

Pandus!
Tegnap reggel még annyira elszánt voltam, és úgy terveztem ma reggel tesztelek. Délutánra már elkezdtem betojni, és kombinálni. Mégpedig, ha a múlt hónapban 31 napos volt a ciklusom, előtte 36 napos, akkor most is hosszabb várható, mert ugyanabból a petefészekből jött a petécském, mint a 36 naposban stb....
Érezni nem nagyon érzek semmit. Szúrkál már pár napja a pocim, fáj a derekam, és most is nagyon viszket a pocim, köldök alatt.
Viszont a cicim nem fáj, csak a bimbó picit. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandácska!
Nagy drukk a holnapi vérvételhez!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Chris!

Szerintem is várj még pár napot!

Hanna!

Remélem, jó hírekkel jösz ;)
Vendég

Chris: SZerintem nem a ciklus hosszán van a hangsúly, hanem a dpo-kon. Várj még pár napot, ha kibírod! :wink: ...De én már tesztelnék a helyedben. Nem bííírom a bizonytalanságot. :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szia Betsy! Mizújs nálatok?

jaimee

Sziasztok Csajok!

Nem jöttem jó hírekkel jöttem.

Nem sikerült. :?

Most egy kicsit pihenni fogok azt hiszem.

Augusztusban pedig lombik. 8)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna:
Kép
Remélem jól sikerül a hétvégi pihenés!!!!
vedresandi

Hanna: :cry: :cry: :cry: Miért nem lesz több inszem?

jaimee

Jaimee!

3 hónapon keresztül folyamatosan volt. Egy pici elfáradtam.

Kép
hanna30

Hanna!
Nagyon sajnálom! :cry: Megértelek, hogy elfáradtál. Kipihened magad, és tele energiával kismami leszel. Lehet, hogy nem is kell augusztusig várni. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hanna,
Tudod most pihi aztán jöhet a sikeres lombik :wink:
Vendég

Sziasztok!

Panda

Nagy-nagy drukk holnapra!!!!

Hanna

Sajnálom, hogy nem sikerült :( . Lombikra fel :)

Olik

Teljesen elmúlt a vérezgetés? Kicsilánynál én is duphastont kaptam /vérömleny miatt/.

Jaimee

De jó hogy múlik a hányinger, most jön a kellemes része a babavárásnak!

Christell

Drukkolok neked is a ++++++ teszthez.

Most olvastam végig a hétvége termését és bocs mindenkitől, hirtelen ennyi jut eszembe :oops:

Nálam ma piri megérkezett/ előbb pár nappal/. Pedig úgy szerettem volna apa szülinapjára egy pozitív tesztet :(

KépKépKép
bambika

Babika,
Sajnálom pirit :( de a június is szép hónap :wink:
Vendég

Szia Bambika!

Sajnálom pirit :( de júniusban nem csak születni jó,én tudom :wink:
vedresandi

Panda

De még milyen szép, akkor született a kisfiam :D

KépKépKép
bambika

Hanna: Nem úgy értettem, hanem hogy miért nem lesz EGYÁLTALÁN több inszem, hanem legközelebb már lombik. Pihizzél, az mindenképpen jót tesz!

Szia Bambi!: Az a fránya piri! :evil: No, majd leközelebb! :wink:

jaimee

Sziasztok!

Bambika! Ditke! Sajnálom a pirit!

Hanna! Nekid nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! Remélem hamar újult erőre kapsz és teljes bedobással mehet a lombik! Neked is ugyanúgy szorítunk mint Pandának!

Chris! Szerintem is várj még legalább 2 napot. azaz szerdán már akár tesztelhetsz. Nekem volt már 16 dpo-m és a 17.-en jött meg!

Mindenkinek nagyon nagy pusszanat, mert mire végigolvastam a királyfim felébredt!
Vendég

Jaimee,
Majd én válaszolok ha nem baj :wink:
Azért nem lesz Hannának mert felesleges. Ha eddig nem sikerült inszemmel akkor valószínű nem is fog. Nekem is csak 3 volt inszemből annyi elég is. Ugye nagyon más a sikerre az esély inszemnél és lombiknál érdemes tovább lépni.
Vendég

Drukkolok Panda!
Tegnap azt írtad,nem tesztelsz,mert nem bízol bennük!De látom,csak nem bírtad ki! Ott vannak is kis Manók,tutti!

Nekünk most lett volna az első inszem,de kértünk még 2 hónap esélyt a spontánra.Erre kiderült vmi baj.Na,mindegy.Lombikra mi nem megyünk,nekünk az nem egyeztethető össze az elveinkkel.Az inszem is már-már ilyen,de azt még talán bevállaltuk volna.
Vendég

Kriszta,
Tegnap nagyon görcsöltem este ezért teszteltem. Hogy érted azt hogy a lombik nem egyeztehető össze az elveitekkel?
Vendég

Panda: Értem. Köszi. Azért kérdeztem, mert mindig azt hallani, hogy ki kell használni az inszemeket lombik előtt, hogy akár az ötödik is lehet sikeres vagy a sokadik, ha mégsem, akkor lehet menni lombikra bla-bla-bla...... De látom, a gyakorlat nem ilyen merev.

Krisz: Az a 17. már az első volt! Vagyis még benne voltál a 10-16 közötti normál dpo-ban. :D

jaimee

Nagyon durva beleavatkozás a természet rendjébe.Ha fent akarják,hogy legyen baba,lesz,ha meg nem,akkor mehetek én lombikra akár 100-szor is.
Volt egy pár hete egy icipici megingásunk,de hamar elvetettük.Nem lesz soha lombik-babánk!
Vendég

Kriszta: :shock: :shock: Nem egyeztethető össze az elveiddel? Miért nem?

jaimee

Bambika! Köszönöm. Fránya piri. :? :?

Pandus! Köszi szépen! Jól esett ma a dokim hozzáállása. :D

Kriszta! Én is azt kérdezném, mint Pandus.

Kép
hanna30

Kriszta,
és akkor ezek szerint nekem nem kellene terhesnek lennem mert a természet berakott nekem? Gondolod azt a sok lombikbabát aki megszületik azt nem akarta a Jó isten?
Vendég

Kriszta: Hmmm....Ilyen alapon a HSG-nek sincs létjogosultsága, mert beleavatkozott a természet rendjébe, márpedig anélkül nemtom, hogy lennék, most babás. Akkor eredetileg az égiek nekem sem szántak babaát? :cry: :cry:

jaimee

Kriszta!
Én inkább nem szólok hozzá..................... :?

Kép
hanna30

Nem,azért a hsg egész más.
Mindenki másképp gondolkodik,én elfogadom mindenki véleményét.Meggyőzni sem szeretnék senkit.
De,lehet babád,Panda,sőt már ott vannak!
De akár hisszük,akár nem,van egy sorsunk,ha akarják,hogy legyen gyermekünk,lesz.Ha nem,felesleges hónapokig hormonnal bombázni a szervezetet.Persze előre nem tudhatod,hogy neked mit szántak,de én ezért sem vágok bele.

DE NEKTEK IGY LESZ EGÉSZSÉGES BABÁTOK ÉS EHHEZ SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!

Bocs,a belevauért!!!!!!!
Vendég

BMKriszta:Ha jól tudom,Neked már van gyermeked.
Te sosem fogod megtudni,milyen,ha nincs...hál istennek,ennek gyakorlatilag örülni kell.De azt ne felejtsd el,nem tudod milyen lehet gyermek nélkül,és hidd el,ha most az első babáért küzdenétek,igen is minden utat végig járnál,csak hogy legyen egy babád.

Én sem szeretnék lombikra menni,mert nekem már van egy fiam,ergo anyaként,de remélem dédnagyiként halok majd meg,de természetesen nem ellenkezik semmilyen elvemmel.
Nem tudhatom,hogy 30 körül,gyermektelenül hogy gondolkodnék....
vedresandi

Kriszta,
Ne menjél inszemre se az se természetes és ne szedjél gyogyit meg az se. persze úgy könnyű ha már van gyereked...
Vendég

Na,most nagyon dühös lettem,akutyamindenségit!!!!!
vedresandi

Andi,
Dettó!
Vendég

Szeretem,amikor valaki nem gondolkozik,mielőtt megszólal....na mindegy,nem vagyunk egyformák!!!! :twisted:
vedresandi

Andi,
Szerencsére nem vagyunk egyformák :wink:
Vendég

Hm...Ez most eszembe juttatta, hogy milyen tisztelet illeti az összes lombikos és inszemes párt, akik mindent megtesznek, hogy babájuk lehessen! Küzdenek, olykor körömszakadtig, ha nem sikerül elsőre, akkor is felállnak és tovább mennek....Hát, le a kalappal az erejükért és a kitartásukért!

jaimee

Pandus: 8) :lol: :lol: :lol:
Nekünk legalább egy rugóra jár az agyunk :wink:
vedresandi

Andi: Csak nyugalom! Te tanítottál:

NEM IDEGESKEDEM, CSAK NYUGALOM!NEM IDEGESKEDEM, CSAK NYUGALOM!NEM IDEGESKEDEM, CSAK NYUGALOM!NEM IDEGESKEDEM, CSAK NYUGALOM!NEM IDEGESKEDEM, CSAK NYUGALOM!NEM IDEGESKEDEM, CSAK NYUGALOM!

:D

jaimee

Csajok!

Ne vegyétek észre, hogy itt van.

Ha lenne gyerekem, én sem mennék lassan 3 év után lombikra. De nincs! Én szeretnék ANYA LENNI! ÉS FOGOK!!!

Éljen a hitében......

Kép
hanna30

Dzsémi: csatlakozom,de ezt sajnos nem mindenki éri fel ép ésszel,hogy az ilyen párokkal mi is történik valójában,és hányszor állnak fel,mire sikerül!!!!!!

Amíg én nem ismertem a babanetet,és nem olvastam olyanokról,akik ilyen gonddal küzdenek,nem is sejtettem,hogy ez milyen.Most azt mondom,minden tiszteletem az övék!!!!
vedresandi

Lányok, inkább azt mondjátok meg nekem, hogy 11. hetesen érdemes e elvinni Apát is az UH-ra? SZámomra meglepő módon úgy nyilatkozott, hogy el akar jönni. :shock: :shock: Pedig folyton csak akkor hablatyol, hogy ezentúl még többet kell dolgozni, ezek a pelenkaárak és egyáltalán.... :D Szóval ha hasi UH-ban gondolkodunk élvezhető lesz számára is?

jaimee

Dzsémi:persze,hogy érdemes...hiszen hallani fogja a szívhangot!!!
Hidd el megéri.Vidd csak el Magaddal!!!!!!!!!!!!!!!
vedresandi

Jaimee!

Az én uramat le sem tudnám magamról vakarni. :D

Ma nagon összetört Ő is. :(

Kép
hanna30

Jaimee,
Persze hogy érdemes :lol:
Vendég

Na,azért már bocs,de a 6 év küzdelem mögöttünk is ott van!Mi is jó néhányszor álltunk fel a padlóról!

Mondtam,ez az én elvem,de nem ítélek el senkit,mert ő elmegy lombikozni!!!!!!!!!!

Nem értem ezt a nagy közfelháborodást!
Vendég

Hanna: Leszel anya, mégpedig többszörös! :wink:

Andi: Én kaptam egy kis kóstolót, fél év sikertelenséget, alacsony az ingerküszöböm, nekem az is marha rossz volt. Mondtam is Apának, hogy nem veszünk új autót, amig nem lesz baba, tartalékolni kell a lombikra. És ezt komolyan így gondoltam.

Az a baj, hogy 30 felett pláne gyorsan peregnek a hónapok...

jaimee

Kriszta,
Ha nem érted akkor kicsit még gondolkozzál hátha sikerül :lol:
Vendég

Kriszta: ha nem érted, akkor nincs is miről beszélni!!!!
Remélem hamar összejön a ksitesó!!!!
vedresandi

Köszi, lányok! Akkor jöhet Apa is. Még 2 hét addig.

jaimee

Kriszta.csak halkan mondom: ha ilyen elveid vannak,akkor inkább legközelebb tartsD magadba,pláne egy olyan közösségbe,ahol elég sokan az első babájukért küzdenek.

RÉSZEMRŐL A TÉMA LEZÁRVA!!!!!!!!!!!!!!!!!
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?