A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ja, Gyuzsó!

A friss élmény kedvéért! Nedves törlőkendő, pohár, étkészlet, szalvéta, nagy és közepes intim betét (a kórházban Tenna betétet adnak, ami nagyon vastag) sztem fontos bentre. A kórtermekben nagyon-nagyon meleg van, ha kint süt a nap, tehát mindenképpen rövid hálóinggel készüljetek. Ablakot nem lehet nyitni, csak ha a babák nincsenek ott, mert huzat van, este viszont meg lehet bolondulni annyira felmelegedik a szoba. Én legalábbis nagyon szenvedtem hétfőn és kedden.

Ha van még bizonytalan pont, kérdezzetek, akár privátban is, szívesen segítek.

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Jó reggelt!!

Látom szinte mindenki "nyaralt" hétvégén! Mi csak Anyukáméknál voltunk, ott is van net, de nem volt időm beugrani sem. Jázmin mint egy kis nem is tudom mi mászkál össze-vissza. Kész vagyok! Tegnap kb. 5-ször ütötte be a fejét a kis szekrényébe. Nem sírt, de mi van ha jobban beüti? Mit lehet ezzel csinálni? Az egészet nem tudom beszivacsozni!

Monacs

Hú te szegény. Mikor derül ki az eredményed?

Zsófi

Örülük, hogy végre meggyógyult Léna!

Emano

Én a sötétre szavazok! Sőt szerintem ha tudod jól sötétíts el, mert pl. Jázmint zavarja reggel a fény. Én nem tudok jól elsötétíteni. :?

Steffi

Remélem pihentél!!!!

Kép
gyorgyi33

Vali

NAgy nagy gratula!!!! :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
Semmit nem tudsz csinálni, és szegénynek be kell ütnie a fejét ahhoz, hogy lássa, mit jelent az, hogy fal, asztal, stb. Ez tényleg nem fáj nekik, nem is kell ellene tenni szerintem. Jó kis rugalmas koponyájuk van, gumiból vannak, csak nekünk borzalmas látni.

mtunde

Tünde

:lol: :lol: :lol: OK!

Kép
gyorgyi33

Vali, nagyon gratulálok, olyan jó volt olvasni! Ügyik vagytok és nagyon szépek. :wink:
Györgyi, Benő nálunk is tud fejbeütéseket véghez vinni! Rám is a frász jön... de ha nem sír stb, akkor nagy gáz nem lehet. :oops: :roll:

Még mindig hektikusak az éjszakáink. Szombatra virradóra összesen 4 órát aludtunk. Steffike, annyira megértelek. Nekem ilyenkor elég bőven 1-2 ilyen nap. :shock:
vbea

Jó reggelt!

Vali nagy gratula, nagyon szépek a gyermekeid!

Segítséget kérnék házassági anyakönyvi kivontat ügyben. Egyenlőre a XII-ben lakom és most akartam kérni kivonatot, de mondták az önkormányzatban, hogy a Kútvölgyihez nem kell, mert kvázi maguknak adnának ki egy kivonatot. Ez eddig érthető, de van az egyszeri anyasági támogatás - tudjátok ami szülés után jár alanyi jogon - annál is írják, hogy kell ilyen kivonat. Oda milyen kell, 300 napnál nem régebbi, vagy jó az eredetiből egy másolat?

Nagyon köszi előre is. Puszi: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Snowwhite!
ahoz majd a GYEREK születési anyakönyvi kivonata kell! Azt meg a Kútvölgyi adja majd oda. Ők intézik a XII.ker.-i okmányirodán.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Ma reggelre pecsételő, alvadt vérzésem volt. Beszéltem Zachár Erikával, megnyugtatott, hogy ez a készülődés jele. Nyákdugó szerintem a helyén, bár éjszaka 4x voltam pisilni (1 helyett), fogalmam sincs távozott-e valami, kómás voltam.. :)
Így sikerült 6.20.-ig aludnom. Ez csúcsdöntés az elmúlt napok keléseihez képest! :)

A kérdésem, hogy nálatok mennyivel hamarabb jelentkezett ilyen tünet?

Györgyi,
borzasztó látvány lehet Jázmin eséseit asszisztálni! Reméljük kevés sérüléssel megtanulja a határokat!

Szép napot Mindenkinek!

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz, köszönöm a gyors választ. Csak már annyi papírizé van, hogy belebonyolódtam :) Gondolom ennél már csak úgyis több lesz.

Szép napot! Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Gyuzso! Hát ez fantasztikus... Mármint most már te is biztos lehetsz abban, hogy nagyon közeleg az idő. Egyébként egyénenként eltérő, mikor távozik a nyákdugó. Nálam ez úgy nézett ki, hogy 3 órával Benő érkezése előtt történt. De én más eset voltam. :lol: :lol: :lol: Figyelj, mikor jelentkeznek összehúzódások! :wink: Nem fáj sehol? Derekad esetleg? Nekem főleg ott...
vbea

Dóri,
A 300 napnál nem régebbi házassági akv-i kivonat alapvetően a gyermek anyakönyvezéséhez szükséges. Hiteles másolatot az a hivatal ad ki, ahol a házasságkötés történt. Ez nem fénymásolat, ugyanolyan, mint az eredeti. Házasságban élő emberek esetén ugyanis a baba automatikusan apa vezetéknevét kapja, avagy azt a vezetéknevet, amit a kivonaton feltüntettek (nálunk pl "kötőjeles" Benőke). Röviden, ehhez kell a házassági kivonat. Ahogy Veronikusz mondja, az anyasági támogatáshoz a gyerkőc születési anyakönyvi kivonata kell.
vbea

Dóri,
A 300 napnál nem régebbi házassági akv-i kivonat alapvetően a gyermek anyakönyvezéséhez szükséges. Hiteles másolatot az a hivatal ad ki, ahol a házasságkötés történt. Ez nem fénymásolat, ugyanolyan, mint az eredeti. Házasságban élő emberek esetén ugyanis a baba automatikusan apa vezetéknevét kapja, avagy azt a vezetéknevet, amit a kivonaton feltüntettek (nálunk pl "kötőjeles" Benőke). Röviden, ehhez kell a házassági kivonat. Ahogy Veronikusz mondja, az anyasági támogatáshoz a gyerkőc születési anyakönyvi kivonata kell.
vbea

Bocsi, 2x... :oops:
vbea

Hahó lányok,

mi is megérkeztünk, nagyon jó volt ez a hétvége :-)
Máté végre mászásra emlékeztető mozdulatokat tesz, így 7 hónaposan már itt az ideje :-)
Vali,
ezer gratula, minden szépet kívánok a nagyfiúhoz! De jó is egy ilyen pici baba, jajjjj :lol:

Györgyi,
ezek a babák többet bírnak, mint mi azt gondoljuk.

Mindenkinek puszi!

Masni
masni

Dóri, a házassági anyakönyvi kivonat nem a lakhelyről kell, hanem ahol a házasságot kötöttétek. Persze, ha az ugyanaz a kerület, akkor nem szóltam semmit. Ezt majd a gyerkőc születése után kell leadni a kórházban. Érdemes hamar megtenni, mert akkor 2 munkanapon belül a kezedben van a gyerek anyakönyvi kivonata és a lakcímkártyája. A TB kártyát postázzák.
A gyerekosztály folyosóján, ahogy bemész, balra az első irodában tudod ezt megtenni majd. :-)

Györgyi, Bea, Dóri, köszönöm!

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Snowwhite!
nekünk jó volt az eredeti házassági anyakönyvi,nem kellett a 300 napnál nem régebbi!!
Gyuzsó!
Csak csatlakozni tudok Valihoz,kórházba iszonyat meleg van,nekünk nem TENA betétet adtak, valami borzalmat,ami semmit sem ért!Én itthonról vittem a TENA betétet!
Ja és a kaja sincs a toppon!!!!!!Én alig ettem valamit,mert annyira gáz volt a kaja,bár tudom, hogy nem hízlalda!!!
LÁnyok a gyerek tök jól alszik a sötétbe,ma éjszaka aludt egybe 5 órát!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat. Igen, azt nem írtam, hogy házasságkötés helye is XII, így nekünk nem kell szerencsére ilyen hiteles másolat. Legalább 1-el kevesebb ügyintéznivaló.

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri!
Amint járókpes vagy, add majd be a kórházi irodába a paírokat, és akkor mire hazamentek, mindent kézhez kapsz (lakcímkártya, szül. akv.) és majd ezek kellenek, meg adnak a kórházban tartózkodásról, meg a terhesgondozásról is igazolást, azt is viheted.
Ha majd mész családi pótlékot igényleni, tudd, hogy azt apának is alá kell írnia, hogy ő nem igényli. :( Jó ketten menni. Vagy neki :( Vagy előre beszerezni a nyomtatványokat, ha ez lehetséges netről.

Mi hétvégén bringáztunk az északi vasúti hídon, és Bene nagyon élvezte, hogy közelről látja a Dunát és a hajókat, el is határoztam, hogy gyereknapra elmegyünk vele hajókázni.

mtunde

Emano,
gratula az eslő egyhuzamban aludt 5 órádhoz!! Nagyon meg kell becsülni ezeket a kis dolgokat.. :)
Mi is vettünk Tena betétet normál méretben és éjszakai egészségügyi betétet is. Akkor mindkettőt érdemes lenne bevinni? Folyton ki-be pakolom a táskából.. :)

Vali,
pont írni akartam, hogy a webcím rossz, de az új, amit csatoltál már jó lett! Nagyon édes a fiatalúr!! :) Meg a büszke szülők és nagyszülők is! :)

Tünde,
tök jó ötlet a gyereknapi hajókázás! Bene biztos nagyon fogja élvezni! Már egyeztetem az "égiekkel" a jó időt! :)

Nincs fájás, ezerrel pakol a fiatalúr, de az sem fáj.. :) Derekam köszöni szépen jól van! Semmi egyéb tünet..
Várakozó állásponton vagyunk, még lehet bemegyek tornázni, hátha az segít.. :)
Majd visszaolvasom a nemrég szültek régi leveleit, hátha lehet tanulni belőle!

KépKép
Kép
gyuzso

Lányok!
Miket lehet enni és miket nem!Azt tudom,hogy a K betűsöket nemlehet!!
köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Azt is mondják, hogy mindent lehet, csak mértékkel. Ki kell kísérletezni, mitől fáj a hasa a bébinek. Én pl. el-el kalandoztam némi rakott karfiol ügyekben, és nem lett semmi baj. De aztán egyszer rizibizit merészeltem enni, és volt haddelhad. Pedig nálunk csak fele tej volt, fele táp.
Azt is mondják, nem tanácsos sok tejet inni, meg mértéktelenül tojást enni. És állítólag a citrusfélék sem tesznek jót.
Na, most aztán eligazítottalak... Szerintem az első mondatomat vedd alapul.
Nekem anyós jó kis leveseket főzött (tojásleves, paradicsomleves, húsleves).

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Végre sikerült belépnem már nagyon sokat próbálkoztam :D

Zsófi!
Örülök hogy jobban vagytok!

Gyuzsó!
Hajrá hajra nemsokára megérkezik a kis Micuka? :D

Vali!
Nagyon gratulálok most végre "személyesen". Amikor találkoztunk nem is sejtettük milyen közeli is az időpont! Jó hogy Ákos ilyen jól fogadta a kistesót!

Emano!
Olyan jó hogy felteszed ezeket a kérdéseket mert ezáltal talán mi kis "kezdők" is okosabbak leszünk! Köszi a kórházas tippeket!

Dóri!
Látom már te is lázban égsz, készülődsz! :D

Kriszta!
A vásárlás tényleg jó lehet ha másra nemis legalább este alszunk egy nagyot :D

Ma végre vettünk egy csomó mindent a lakásba a napokban talán át is tudunk költözni lehet hogy a kismanó csak erre vár? :D
Az évforduló nagyon jó volt sétáltunk, hekkeztünk felidéztük a közös eseményeket :D
Holnap ctg! Remélem Emma végre megmutatja milyen eleven!
Mindenkinek szép napot!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Úgy tűnik a nyákdugó távozik darabokban. Talán már a héten megszületik a trónörökös? :lol: :lol:
Izgis... :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

gyuzso: nálunk az számított a szülés közeledtének, ha apa galagonya vagy vadrózsa tüskébe nyúlt, lépett stb. (lényeg, hogy jó mélyre menjen a tüske) és kilátogattunk a BNV-re valamilyen vásárra. 3 napon belül minkét gyerek megszületett. :)
ajánlom a "fapados" szülőszobát, ha választani tudsz, ebbe van a régi szülőágy. itt állítólag gyorsan lehet szülni. nekem bejött.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Gyuzso, Borsa, Dóri; ne aggódjatok. Én a kiírt dátum előtt már 3 héttel azt képzelődtem folyamatosan, hogy szülök... :shock: A vége az lett, hogy Benő 39+6 napon bújt elő, és irtógyorsan. Szóval ezzel tényleg csak azt a halálosan elcsépelt közhelyet akarom ismételni, hogy jönnek a manók, amikor ők úgy gondolják.

Gyuzso, szerintem mindkettőnek hasznát veheted majd. Nekem pl az utolsó két nap már "elég" volt az éjszakai betét is. Meglátod.

Mennek a drukkok. :wink:
vbea

Sziasztok Lányok!

Először is Valinak nagy gratula!!! Ügyik voltatok!

Húú Gyuzso ez olyan izgi, kívánok neked szép és gyors szülést!!!

Képzeljétek valamilyen csoda folytán mégis sikerült magamból kipréselnem egy 2-est a szombati vizsgán. Fogalmam sincs hogy sikerült.
Ma megyünk Szentendrére Daninak úszást nézni, szeretném ha szeptembertől járna.

Kép
Kép
monacs

Monacs!
Gratulálok, így még vissza sem kell menned!
Én pénteken megyek, és egy dolgozatot is le kell adnom. Ugye nem kell mondanom, hogy a dolgozat még nincs kész (holnap csináljuk a barátnőmmel) és hát... még nem tanultam.
Én vagyok acsoport güzüje, mert már félév közben elkezdem összesedni a vizsgához szükséges dolgokat, oda is adom a többiekneki is. Aztán csak a vizsgára felejtek el tanulni :)

mtunde

Jó reggelt!

Gyuzso

Mostmár tutira célegyenesben vagy, az tuti! :lol: :lol: :lol: Drukkolok!

Monacs

Gratulálok a vizsgádhoz! Én biztos nem lennék képes két gyerkőc mellett még tanulni is! Legalábbis most így gondolom. :lol:

Mi van a többiekkel? Barbi, Steffi, Zsófi, MErci? Meleg van? :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

V30:Gratulálok a fiadhoz!!!!!

Gyuzso: Megy a drukk, szerintem a fiad ki fog bújni hamarosan.

Györgyi: Köszi a tanácsot a képfelrakásról, szombaton meg is próbáltam, de sajnos nem tudom lekicsinyíteni és feltenni :-(((

Használ valaki közületek légzésfigyelőt? Ha igen milyen márkát? Mert teljesen összezavarodtam.
cukorfalat

Cukorfalat

Mi használunk. BabySens-et. Nekem ezt ajánlotta a doki. Jó nagy érzékelő-lapjai vannak, nem mászik le róla. Még egyszer sem riasztott feleslegesen. Ja, egyébként a MiniManóban béreltük. Nem is oylan vészes, egy hónapra 3 ezer ft. Én a képeket Photoshop-al kicsinyítem le, de ezt nem tudom elmagyarázni. :( Kevés lenne két oldal. :lol: [/img]

Kép
gyorgyi33

Photoshopunk sajna nincs, majd megkérem apát, hogy telepítsen és megpróbálom kitapasztalni, hogy kell használni.
Én is azt hallottam, hogy a BabySense a legjobb, de egyben a legdrágább is. Én nagyon hajlok az Angelcare felé.
Arról van valakinek tapasztalata?
Már nem bérlitek a légzésfigyelőt??
cukorfalat

Cukorfalat, nekünk Angelcare van, teljesen jól működik, eddig nem volt vele gond, csak akkor riasztott, amikor kivettem Ádámot az ágyból, de a légzésfigyelőt nem kapcsolatm ki.
A bébiőrző részét még nem sikerült normálisan használni, mert valamiért az mindig jelez, de Ákostól megmaradt még egy sima bébiőrzőnk, ami viszont remekül működik, így azt használjuk, s ha esetleg riasztana a légzésfigyelő, azt is halljuk.

Jó bonyolult voltam, a lényeg, h az Angelcareval semmi gondunk nincs.

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Cukorfalat

De még igen. Megvenni nem érdemes szerintem.

Kép
gyorgyi33

Köszönöm a segítséget. Még utánajárok a BabySensnek is, de lehet, hogy maradok az angelcare mellett.

még egy kérdés: Van valakinek Graco Quattro kocsija? Nekem nagyon tetszik, de szivesen fogadnék tapasztalatokat is.
cukorfalat

Cukorfalat!
Erre a babakocsira gondolsz?? Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Igen erre. Nektek ilyen van?
cukorfalat

Igen,ilyenünk van:)!De még csak a bébihordót használtunk:)!Most fogjuk hétvégén felavatni!!
De mi nagyon sok babakocsit megnéztünk és ez volt a legjobb, a legstabilabb!Ja és kuponakcióval vettünk, úgyhogy "csak" 69.000ft volt a Brendonba!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Cukorfalat! Nézd meg esetleg használtan a babysenset, vagy angelcare-t. Egyébként bármelyik jó szerintem, aminek elég nagy az érzékelő lapja. Ha meg beriaszt feleslegesen, akkor az érzékenységén kell állítani. Mi is használtunk, és nagyon nagy biztonságérzetet adott. Aztán Bene már mindenhogyan lemászott róla, úgyhogy fél éves kora után már nem tudtuk használni. Végülis ezért is megéri bérelni, nem tudod, meddig fogod használni.

Jól néz ki ez a babakocsi. Hány kiló?

mtunde

Emano: Én is kipróbáltam már a Brendonban és nagyon jó kocsinak tartom. Könnyű összecsukni és kinyítni, bár BKV-zni nem lehet vele, de azt nem is nagyon akarok. Én idáig a használtakat néztem, mert újat nem tudok venni, bár ha lenne kuponom, akkor igen. Hol lehet ilyen kupont beszerezni? A mózest nem fogja kinőni a fiad, mire szükségetek lesz rá?

Tünde: A használttól azért félek, mert ha nincs már rá garancia és bármi baja van, akkor drágább a javítása, mintha vennék egy újat. Nézegettem már, de nem adják sokkal olcsóbban, mintha megvenném.
A kocsi kb 14-15 kg. szőval nem könnyű, de nagyon masszív.
cukorfalat

A mózes csak az elején kell sétáláshoz!
Kupon az anyáklapjába és a babamagazinba szokott lenni, de minden hónapba más van akcióba!!
Hát én nem vennék használtat.......

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Írtam egy hosszút, de elcsesztem és elszállt :evil:.

Légzésfigyelő
Nekünk angel care van, szerintem elég jó, már a második gyereknél használjuk és semmi gond nem volt vele. Daninál elején párszor beriasztott, de állítottunk az érzékenységén és azóta semmi.

Györgyi
Nekem a havi 3ezer soknak tűnik, pláne ha az ember több gyereket tervez, akkor mindenképp gazdságosabb megvenni. De mindenki maga tudja, nem akarok én ebbe beleszólni.

Nekünk mind a két gyereknél használt babakocsink van/volt, Daninál kölcsön kaptunk, csak azt vissza kellett adni, mert ott is lett kistesó. Dórinak vettünk a neten egy használtat, mózeskosaras, van sportrésze, napernyő, kistakaró stb. és csak 10e volt. Szerintem nagyon megérte.
Én egyedül mellszívóval voltam úgy, hogy használtat nem vennék.

Jól látom, hogy Gyuzso ma még nem???

Kép
Kép
monacs

Sziasztok!

Gyuzsó ma reggel 10 perces fájásokkal ment a kórházba... 1 ujjnyira tágulva 2kor ez az utcsó infó már 2 ujjnyi volt úgyhogy bentfogták :D
Nagyon higgadt és ügyes volt remélem hamar kibújik a kis Micuka :D
Innen is nagy lelki erőt nekik!

Monancs!
Gratula a vizsgához tudom milyen érzés ilyenkor egy kettes :D
Nekem ugyan ez volt a 2 héttel ezelőtti okológia vizsgámnál :D

Nálunk semmi készülődés a ctg-n minden rendben pénteken megyünk újra...
A lakás készülődik!

Mindenkinek nagyon szép napot és jó babázást :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

sziasztok!

monacs!
gratula a ketteshez! nagyon ügyike vagy!!!!

Gyuzso!!!
Hajrá-hajrá!!!!!!!!!!

Györgyi!
jobb a helyzet határozottabban! viszont két napja hasmenése van, jön a 7. foga... hétvégén megyünk anyósomékhoz...

remélem mindenki jól van, mi ma pont akkor sétáltunk mikor elkezdett zuhogni! martin angyon élvezte, nem ázott egyáltalán csak én! de én sem bántam.

na szép estét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gyuzso!
könnyű és gyors szülést! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Én használtan vettem a légzésfigyelőt, és nem szívtam meg vele, most ez lesz még a kistesónál is.
Babakocsit is használtan vettem, mondjuk azt ismerőstől, de még garanciális is volt. Azóta nyűvöm, értsd 10 kilókkal pakolom meg Bene alá, és semmi baja, és ami szuper előny, hogy 5,5 kg, vagyis pattanok fel vele a bkvra :) Ha ez esetleg nem bírja majd tovább, csak ilyet veszek. :) Igaz, Benét már szoktatom le a babakocsizásról, egész ügyesen közlekedik gyalog, néha be kell vetni néhány mondókát, de működik!

Borsa, add át Gyuzsónak drukkjainkat. Hátha már megvan a bébi.

mtunde

Gyuzsó

NAgyon sok drukk és HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!

Steffi

Jaj de örülök, majd csak rendeződik!!!! Anyós??? Te szegény! :roll:

SZép estét!!!

Kép
gyorgyi33

Hajrá Zsu! Most már biztos babázik Ő is! Azért kicsit irigykedem... :-) Az első napok olyan különlegesen szépek, az ember nem bírja levenni a szemét a kicsiről... :-)

Mi Ákosnál szintén használt babakocsit vettünk, s most is azt használjuk. Nem a legmodernebb, de mózeskosaras, ültethető, pakolható stb.

Könnyű éjszakát! Hali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Jól látom, hogy még a végén egyedűl maradok május végére :(

Már két napja folyamatosan több mint egy percig tartó keményedéseim vannak...de amúgy semmi. Majd holnap megyek ctg-re...én is most akartam szűlni, hogy hétvégére itthon lehessünk, de mindegy :lol:

Kati

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok,

hogy s mint? gratulálok az új babákhoz! sajnos egy darabig nem ment a netem, igy nem tudtam követni az eseményeket, de visszaolvasva látom, h van aki már túlvan a szülésen!

én egyelőre még pocakkal közlekedem, immár 35. hete, és szerencsére jol vagyok, a höség ellenére is.

annyira megkönnyebbültem miután beszéltünk a dokimmal, Tóth Ferenccel a szülésről és megigérte, h csak akkor vág belém ha vmi gond lenne, amugy lehetőség szerint hagy gátvédelemmel szülni!!!
én ettől a vágás témától irtózom a leginkább, nagyon szeretném megúszni és ugy tünik megtaláltam hozzá a megfelelő partnert is Várnai Gabi szülésznő személyében.

a doki őt és zahár erikát ajánlotta, és én őt hivtam fel. rögtön tudtunk találkozni is, és nagyon szimpatikus volt. ellátott jótanácsokkal málnatea és egyéb hasznos praktikák ügyében aztán majd a CTG-n még találkozunk és megbeszéljük a továbbiakat.

annyira jó érzés, hogy tudom, ő ott lesz velünk és a sok sok évi tapasztalatával, és a belöle áradó nyugalommal tuti segiteni fog a nehéz pillanatokban... végülis nekünk az első szülésünk lesz, igy hát gözöm sincs mire számitsak.
párom is szimpinek találta és szerencsére ezúttal már a dokimat is. az első alkalommal, amikor bejött velem ultrahangra, nem jött be neki a doki, mert épp szar napja lehetett és nem volt túl kedves. szerintem nem volt gázos, de gondolom ő mást várt. de most szerencsére jókedvű és barátságos napon kaptuk el a dokit és olyan volt, mint általában. többen mondták, h nem az a smúzolós fazon, de én meg vagyok vele elégedve. tetszik,h nem lihegi túl a dolgokat, nem stresszel feleslegesen és röviden, tömören összefoglalja a lényeget.

persze mindenkinek másra van igénye. bizom benne, h a szülés után is jó véleményem marad róla és hamarosan már egy egészséges kisbabával a kezemben távozhatok a korházból... elvileg már csak pár hét van hátra...

addig is szép estét és egy kiadós vihart kivánok mindenkinek, ami végre elmossa ezt az őrült meleget!
üdv, Chili
fchili

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?