A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Andi: Ezt méltányolom, csak már szerintem sok újat nem lehet itt mondani.

Judy: Sorsolás?! Ilyen is van?

Judy/Krisz: Köszi, apa jön UH-ra. (Ha kibírja a sorbanülést... :lol: )

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szia Chris!!!
Hogy haladsz a tanulással???Tudom utálatos kérdés,de ha jól tudom most ez a következő...
vedresandi

Jaimee,

Sajnos ilyen is van, kiszorultunk a suliból, mert annyi a körzetes gyerek, meg aki átjelentette magát körzetbe, és sajna nem számít az sem, hogy a bátyja odajár. 5 gyerek közül fognak kisorsolni 2-öt, és azokat még felveszik, a többi 3-at nem. :evil:

Köszi Chris, remélem kihúznak minket.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jajj Andi!
Ne is kérdezd. A tételeim már ki vannak dolgozva, ki vannak nyomtatva. Már 3-at el is olvastam közülük. :lol: Annyira nehéz magam rábeszélni, hogy tanuljak... :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Most van eladatom: kaptam 2 strucc tojást, amit ki kellene festenem. Azt rakok rá, amit szeretnék. Hát ezért nem alszom... :lol:

Jaimee: Nálunk a 12 hetest más hasi-n lehet csak. Apuci is ott volt, megható, ez tény :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Chris: tudod,ahogy tanultuk:
Tanulok,le fogok diplomázni!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Köszi Andi!
Éppen tippeket akartam kérni tőletek, hogy hogyan tudom magam rávenni a tanulásra. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy: Drukk akkor! A keresztlányom sulijában meg felvételi volt. :shock: :shock: Ő sem a körzetijébe megy.

Olik: Azzal elleszel egy darabig. Szép nagyok! :lol:

Chris: és még milyen nehéz lesz koncentrálni ha ++++ lesz a teszted. :wink:

jaimee

Dzsémi: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jaimee!
Ne is mond. Már most is nagyon nehéz. Pláne, ha még kisvukk is üldözni fog, vagy a mormota szindróma... :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hello lányok!

Jaimee,
apát én okvetlen elvinném az UH-ra, hadd lássa ő is a babócát. Csak már egyszer tartanánk ott..., na de nem nyavalygok, egyszer úgyis ott fogunk tartani...

Panda,
ha nem akarod nem gratulálok, de nagyon várom a holnapi eredményedet... majd holnap örülünk...
sirkici

Szia Sirkici!
Nálatok mizu?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Segitséget szeretnék kérni!!!

Szerintetek az olyan pirosas-rózsaszines, néha barnás folyás ( én sem tudom igazán, hogy milyen szinű ) az mitől van? Három napja kezdődött, meg előtte egy héttel kb. volt 2 napig ilyen, de akkor csak halvány rózsaszin volt. Tudom, lehet a mensi jele, de nekem ilyen eddig még sosem volt mensi előtt, azért találom furcsának.

Ha valaki tapasztalt már hasonlót. vagy tud róla valamit, légyszi segitsetek!!!

Üdv.
sirkici

Chris: Pedig minden rosszindulat nélkül én már úúúúgy irányítanám hozzád ezt a róka gyereket.... :D :D :D Engem már amúgy is un, úgy látom. Friss kismamára vágyik. :D

Sirkici: Rózsaszínezés-barnázás ügyben sajnos nem tudok semmit segíteni, nekem barnázás 10 perccel mensi előtt volt...akkor sem mindig. Hátha baba van a dologban. :wink: Az egy héttel ezelőtti lehet beágyazódás is, nem?

jaimee

Lányok, Gyabiról tudtok valamit?
Omnia????

jaimee

Sirkici!
Nekem a múlt hónapomban volt halvány rózsaszín folyásom mensi előtt kb 8-10 nappal, utána mensi előtti este. De nem volt túl sok. És csak kb. fél napig volt. Azóta sem tudom mitől. Arra gondoltam az elsőnél, hogy beágyazódás, de akkor mi volt a második?! Nem tudom.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok!

Gondolom nektek is volt már osztálytalálkozótok. Nekünk is lesz pár hét múlva. A 10 éves. Nem tudom, lehet, hogy én vagyok lökött, de azt nem úgy kellett volna szervezni, hogy mindenki párban tudjon menni? Általában ez nem páros buli szokott lenni? A miénket szólóra tervezték. Csak azt nem értem igazán, hogy miért? Szerintetek?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hát nekünk is két hét múlva lesz a 10 éves érettségi. De van aki párban jön, van aki nem.
Mi igen, mert osztálytársak voltunk.
Illet volna mondani a szervezőnek, hogy hozza a párját is.
Vendég

Osztálytali:nekünk mindig pár nélkül volt,és én jobban is örültam neki.Én sem élvezném más osztályát :lol:
vedresandi

Nekünk szeptemberben lesz a 10 éves osztálytali. Nálunk sem szokás párt vinni. Bár lehetne vinni, de az 5 évesre is mindenki egyedül jött.
Vendég

Felébredtünk! Megyek HOZZÁ!!! Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Juj de öreg vagyok,nekünk általános suli tavaly volt a 20.
Érettségi meg...na nem ragozom :lol:
vedresandi

Hát Csajok!
Akkor csak én nem tudok még elszakadni Apától?! :lol: Osztálytali ügyben az a helyzet, hogy az én középiskolám 110km-re van tőlünk. 6 körül kezdődik a buli, mire vége lenne kb 10. Én pedig azt hiszem gyáva nyúl vagyok, hogy nem akarok, és nem is merek 110 km. vezetni egyedül, pláne nem visszafele éjjel. Ergo, kell nekem Apa. Node mit csináljon, amíg én az osztálytalin vagyok, és kajálunk? Küldjem el moziba? Az elég bután néz ki.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Nálunk is lehet vinni párt, de valószínűleg nem nagyon hoznak. Csak akkor azt nem értem mások hogy oldják meg? Mondjuk az is igaz, hogy a többiek 40 km-en belül vannak. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!
Hazaértem és rohanok visszaolvasni...

babszika

Szia Babszika!

Szerintem érdemes lesz. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Fiú paradicsom :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Senkit nem is érint meg az én paradicsomom? :lol:

Omniáról tud valai valamit?
Vendég

Hát, szóhoz sem tudok jutni. . . . .. . . . . . . :shock:

babszika

nekünk volt már ilyen paradicsomunk!!!!!!!!

babszika

Ditke is eltünt meg Gyabi, Mano, Mercure!!!

Andi szerintem csinálhatsz egy olyan jó kis táblát :wink:
Vendég

Gyabival ma beszéltem.... árajánlatot kértem, de ....arra nem válaszolt, h jön-e ma. Gondolom, volt munkája elég....

babszika

Sziasztok!

Itt vagyok, csak olvasok!!!! 1/4 7-re megyek tornázni, aztán jövök!!!! A napi hszólásokhoz pedig lenne egy-két szavam, de inkább megtartom magamnak! 13 év házasság, két vetélés, 8 év próbálkozás után megnézném azt aki nem vállalna be lombikot!!!!! :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Vendég

Babszika,
Köszi :D

Ditke,
Jó tornázást :D
Vendég

Ditke!
Tornázz helyettem is, mert rám is rámférne! :oops: :lol:

babszika

Jaimee, Christell,
én is arra gondoltam, hogy hátha, de nem nagyon merek reménykedni. Meg itt van Chris is ugyanúgy járt a múlt hónapban, gondolom velem is az lesz, hogy megjön szépen és kész. Na, de holnap úgyis minden kiderül maximum holnap után...

Üdv.
sirkici

Apropó osztálytalálkozó. Nálunk sem szokás párt vinni, olyankor szerintem is jobb, ha csak a régi osztálytársakkal beszélget az ember meg bulizik, stb. Nekem rossz lenne, hogy pl. nem ismer senkit a párom az osztályomból, és akkor vele is foglalkozni kell, hogy ne érezze annyira rosszul magát, de akkor már én sem érezném jól magam, mert nem tudnák úgy bulizni az osztálytársaimmal. Na, de ez csak az én véleményem!!!
sirkici

én meg sem merem mondani, h nekem hanyadik érettségi talim lesz nyáron.... mert kiakadnátok, h milyen szemtelenül fiatal vagyok :lol: :lol: :lol:

babszika

én is megjöttem a dógómról
vedresandi

szega Andi!!!!!!

babszika

Eljutottam végre a körmöshöz,mert botrányosan néztek ki a kezeim :shock:
vedresandi

Csajok!
én lelépek... nem vagyok túl jól... hulla vagyok, fáj a cickóm, és olyan furán érzem magam

Legyen szép álmotok!!!!!!
Puszi!!!

babszika

Babszika,
Szép álmokat neked is :D
Kép
Vendég

Baboszka: szépi álmokat Neked!!!!!
vedresandi

Pandácska: látom, hogy holnap lesz vv-d. csináltál tesztet?

KépKép
charlott

Charlott,
Igen csináltam.
Vendég

és??????

KépKép
charlott

Charlott,
És holnap megyek vérvételre hogy megerősítsék az eredményét :lol: de még csak halkan beszélek róla mert még akármi lehet :roll: és nem is mondom ki :oops:
Vendég

P: szorítok továbbra is, hogy szép nagy HCG számot kapjál holnap!

KépKép
charlott

Sziasztok!
Megjöttem a tornáról!!!!

Chris

Pár nap, és szerintem ott lesz az a zebra!!!

Pandácska

Neked szorítok hogy megerősitsék a kis Pandák ott létét!!!! :lol: :wink: :lol: :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?