A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

A kezemnél kidudorítja magát, simiz engem... Imááádom!
Samuka milyen kis úriember... nem rugdos akárkinek, mint Manó Grétusa a kis drágaaa...

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi, nem tom, de ilyeneket eddig még nem éreztem. Ha az uh szerinti időt nézzük (és ugyi a 10. hét óta két hétttel nagyobbnak mérik) akkor még akár el is képzelhető. Jujj, nem tom, de most tudom elképzelni, mi lesz itt, ha elindul menjünk-ne menjünk, mikor induljunk.

Még egy 4 hetet mindenképp várjon!!!!

kispiskóta

Ja Marci Apájának meg nekem dudorgatja ki magát! :lol: Mostanság a köldök a menő, ott buherál valamit!!!!

kispiskóta

Köszi Lányok!

A férjem most ment tescoba valami árnyékot vadászni meg a srácoknak medencét :lol: Remélem sikerrel jár!

Bori: nem hiszem, hogy vitaminhiány miatt szédelgek. Napok óta gyümin élek! Szerintem a meleg. Megint sikerült kifognom a legmelegebb nyarat terhesen :roll: Marcival ugyan így voltam 2003-ban. 3hónapot pihegtem a hőségtől :roll:

Jovi: ugye nem ismétlődött a roham. Tudom milyen, sajnos, nekem dani volt asztmás kicsinek. 3* voltunk kórházban annyira befulladt pillanatok alatt :cry: Remélem nálatok nem lesz több ilyen!

Bébiőr nekem is van, még Máténak vettük! Majdnem azt is eladtam, csak úgy elpakoltam, hogy nem találtam, csak most a költözésnél :lol:

Bori: mostmár tessék lassítani. Ráérnek azok az elintéznivalók. Nem hiányzik, hogy idő előtt megszülj!

Gurgi: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Manó: sajnálom a bébkocsit. Azért még hátha sikerül! Sérülteteknek tovább megy a drukk!!!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Zsu!!

Várjon még Marcika, még fejlődjön odabent..4 hét az már jó lenne..tudod, majd teliholdkor..lehet, hogy egymás mellett szülünk..

Figyi!
Ha ez bejön akkor együtt legyünk a szobákban is..2 ágyasban..

Zsuzsi!
Lehet, hogy nem vagyok normális de én két csomaggal vettem..gondoltam az utántöltőset beviszem a kórházba..mert mondták, hogy vigyünk..
Na kafa, tényleg ha nem válik be akkor jól bebuktam..
Azért sztem ezek nagyjából egyformák nem?? :roll:

Barinőm Gabit használ, szereti nagyon és klassz illata is van..de abból nem láttam dobozosat..

Képzeljétek!
Atitól kaptam egy kék babanaplót és írt hozzá egy levékét, úgy sírtam... :lol: :cry:
(meg kisvirágot, mezeit és egy klassz tornacsukát, mi ilyen tornacsukás család vagyunk)
torolve_20131003125716

Képzeljétek ma a piacon, mindenki a pocakom méretével volt elfoglalva és bájosan kérdezték, hogy magácska nemsokára szül ugye, már nincs sok hátra? Én meg hát elvileg másfél hónap. Erre mindenkinek kigúvadt a szeme és az a sajnálkozás! Ááááááááááááááá! Pedig én nem is látom hatalmasnak.

kispiskóta

Brigiike!
Neked is köszönöm!!!!!!!!!! Kép

Medence nekem is kell!! :lol: egésznap ücsörögnék benne
torolve_20131003125716

Jajaja!

Popsitörlő, vettem háromzacsi Johnsont, egy zacsi ajándék volt a Huggies pelus mellé, egy doboz Niveát kaptam anyósomtól! :lol:

kispiskóta

Nálunk meg pont Apa a célpont az extra mozgásoknál. Apának mindent, csak cuppogjon, meg gügyögjön bele a lufiba. Ha hazajön, köszön. És ez komoly. Engem lesz..r a gyerek, de az apjának mindig jut egy kis simi! Lehet, mégis Panka van a hasamban és nem Ádám ;)

A bébiőrök hatósugara, ahogy néztem, min. 150 m, de valamelyiket 1000 méteresnek hirdetik. Én azért akarom, mert sztem idővel a gőgicséléseket is meg lehet különböztetni, és akkor fel tudok készülni, hogy "na, ebből 5p múlva ébredés lesz, akkor még ezt befejezem, aztán megyek babázni!" meg megnyugtatna, hogy nem süket vagyok, és azért nem hallom, hogy mit csinál, sőt, nem is fulladt meg valami ismeretlen kór miatt, hanem alszik, és így talán nyugodtabban merem az egyéb dolgokat csinálni :wink: . meg hátha előbb érek be a sírás elején, ha már hallom előtte a vészjeleket...
Vendég

Bori, nem rossz elgondolás!!! :wink:

kispiskóta

Gurgi: Talán nem lehet bebukni, nem? Ezek olyan hipoallergén izék, úgyhogy nem lehet nagy gond. Szerintem nekem is kell még egy a kórházba... Én meg erre nem gondoltam. Sajnos...

Ma nagyot fogok sétálni, mert megyek postára, meg zöldségeshez, és onnan gyalog jövöök haza. Messze van, de jó kis séta lesz. Rám fér a mozgás...

Kép
zsuzsi**

Zsu!!!

Ismerős a téma..állandóan a nagyhassal jönnek..eladók, stb..
Jézusom mekkoraaa, jó nagy baba lesz...pedig Samu teljesen átlagos...
torolve_20131003125716

Na megyek a dolgomra..basszus reggel óta itt ülök meztelenül.. :lol: háhá

Délután jövök
Tsók
torolve_20131003125716

Tesóm szerint a popsitörlőból nem lehet túl sokat venni!... Elég gyorsan fogy, ugyanis ;) Nem hiszem, hogy ebben olyan nagy különbségek lennének. Legfeljebb elhasználjuk játszótéri, útközbeni kéztörlőnek.

Köszönöm a féltéseket, igyekszem pihizni.
Vendég

Nem tudom, ezek a boltosok mihez vannak hozzászokva, de engem is úgy néznek, mintha hármasikreim lennének. Pedig szerintem Panka sem egy óriás hhááháááhá...

Kép
zsuzsi**

Zsú: nekem is csinál ilyeneket a kis drágám, még amikor kisebb volt és párom a hasamra tette a kezét, odakucorodott. Ma már inkább csak a kis fenekét, meg a hátát teszi oda, fejecskéje meg lent van. Olyan aranyos, szokott huncutkodni is, kapirkál/simizik alul és olyan csikis.
Egyébként nálam is mindenki szörnyűlködik , azt gondolják mindennapos vagyok. :oops:

Légzésfigyelő +Bébiőr: lányok én döntöttem Angel Care egyben a bébiőrrel (150 m a hatósugár), ha kint vagyok a kertben is hallom, ha babókám felébredt, mivel több gyermeket is szeretnék, mindkettőt ki tudom haszálni. Punktum! :wink:

Gurgi: jaj, de figyelmes! Az én párom sajna nem ilyen, mindenért figyelmeztetni kell, de csak megtanulja egyszer. :wink:
Én magamnak vettem kis kék babanaplót.

Jaj, én nagyon nehezen viselem a meleget elefántlábakkal (csinálok fotót) de én nagyon-nagyon szeretnék a 40. héten szülni, időben. Nem baj, ha szenvedek, csak időben szeretnék, nem előbb, nem később. Nemtom megmagyarázni, hogy miért, csak így érzem. Pedig mostanában néha arra gondolok,hogy de jó lenne, ha már július vége lenne és mindenen túllennék! :roll:

Andrea
Kép
kindernay

Popsitörlő: szerintem meg, nem baj, ha több van, ami nem válik be, majd elhasználjuk mi Mamák, én úgyis mindig szoktam... a kórházban sem hátrány szerintem, ha ott lent frissek vagyunk...

Andrea
Kép
kindernay

Sztem azok, akik éppen nem terhesek, vagy nem a terhesgondozásban dolgoznak, teljesen elfelejtik, mekkora is egy 7-8-9 hónapos has. (tisztelet a kivételnek!) Azt meg pláne nem tudják elképzelni, mekkora egyéni különbségek vannak.
Én maradtam, az "ekkora egy 8 / 9 hónapos terhes has." undok hangú kijelentésénél.
Tudjátok, amit tegnap írtam einsteintől: az emberi butaság határtalan...

Andi! Én is időben szeretnék szülni. Ahogy lennie kell, úgy!
Persze, hogy 2in1 bébiőrt veszel. Hiszen végig gondoltad, és azt akarod!
Vendég

Na jó, akkor csóóók mindenkinek, lépek én is zöldségéééér és sétizni :)

Kép
zsuzsi**

Hallihó lányok!

Gurgula: nagyon sok boldog névnapot kívánok és egészséget nektek.

Ezer dícséret a hatalmas pociknak! Csak ámulok és bámulok :roll:

Nenőke: örülök h minden rendben van

Jovika: tündéri kisgyerkőc

Mi mindjárt indulunk a kozmetikushoz, lenyúzatjuk a dzsungelünket,h az se melegítsen.(remélem kibírom ebben a melegben). Aztán a védőnőhöz kell mennünk és utána jön a nap fénypontja: megyünk 4 D-re.
Holnap jövünk.
Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a bébikre.

Kép
szücsi

Szücsi: dzsungelírtás a lábamon most fog történni, gyantát melegítem... akkor legközelebb sikamlós tündéri bombázó sima lábakkal találkozunk.

Bori: jaja, kigondoltam :wink: és anyós megveszi.... tanácsomnak megfelelően, hogy ne hülyeséget vegyen. Hja nevelés kérdése. :lol:

Csóközön nektek.

Andrea
Kép
kindernay

Hahó Mindenkinek! Gurgi,
kicsi szívem, kicsi szám,
sok boldogságot kíván!!! :lol:

Nekem kicsinyellni szokták a hasam. Igen, már csak két hónap??!! Nahát, szinte semmit sem híztam!! Valószínű ma reggel az a két pasi is így ítélte meg a metrón, akik előttem ültek, végignézték a hasamat, majd nyugodtan ültek tovább. Pedig azért ebben a nagy melegben a 9 kiló is baromi nehéz tud lenni, jól esett volna leülni. :(

Viszont mivel kedd van, a főnökömmel való megegyezés értelmében mindjárt megyek haza otthon dolgozni. Senkit sem akarok bosszantani, de kiülök a patak partjára, ahol férjem kialakított egy pocsolót a gyereknek (minden vendéggyerek egy percen belül abban tapicskol mezítláb :lol: ), belógatom a lábam, kezembe veszem a mentateát, amit reggel beraktam a mélyhűtőbe, és ott elemezgetem a dinka piackutató cég adatait. :lol: 8)

Kép
nenoke

halihó!

szépek a pocakok!

én is állati rosszul bírom a meleget, moccanni is alig van erőm, pedig a héten még munka van...sajna

voltam gyogyitárban, és vettem tena cuccost, meg elsőre sima higanyos lázmérőt (védőnéni tanácsára, de tuti veszek mellé füleset is!)

elszomorodtam, személyzetis még nem hívott vissza, hogy mi van a tgyással, erre mondom főnökömnek, aztán beparáztatott, hogy lehet buktam a munkaviszonyt, mert akinek a helyén vagyok csaj, júniban szül, kivetették vele az össz szabiját, hogy jobb pénzt kapjon (júniban szül megint), nekem meg az ő helyére szól a kinevezésem és....jó bonyolult! mellé még ugye régiósok lettünk, nekem meg kell júli11ig a felsőoktatáshoz az ig, valy mikor kapok bármit is így? áááá :?
igaz ez is hüleség lenne, mert kb. márciustól írják ki a szabit néki, visszamenőleg meg nem szüntethetnek nálam meg semmit...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

jajj, gurgi, bódog névnapot!!!!
ajándékként küldöm a könyvet a mai postával :wink:

lynia-

Na, jó hír vagyon: srác makk egészségnek örvend. Gerince ép, sőt nem tört sem comb sem medencecsontja. Már várja a kórházi szép elbocsátó levelet.
Kössz csajok, használt a sok +++++++++++++.
A kocsit meg leszarom, ezek után sem jáccom a lottón. Max Jovikának telekért. :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Ággggiiiii: csak irigykedem... nálam két festő csapat dolgozik, egyik lent, másik fent, és én ide-oda futkorászok, próbálom gyantázni a lábikómat, már az egyik megvan, de baromi nagy tortúra. :shock: a lábam pedig tiszta dagadék, mozgatni sem tudom az ujjaimat.

Manó: örülök, hogy a srác megúszta kisebb sérüléssel... ++++

Andrea
Kép
kindernay

Gyors bekukk egy nagy adag feketeribizli szörp kíséretében.. :lol:

Nenőke+Szücsi+Emi!

Nektek is nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntöt...
Annyira jól esik a topikos köszöntgetés..

Emi!!
Külön köszönet a könyvért!!!!! Írtó rendes vagy! Kép

Szücsi!
Akkor ma moziztok! dejó lesz! :lol:
Kérünk majd képet..lálá

Nenőke!
Hihetetlenek némely emberek..férfiak, akik nem adják át a helyet..
Eccerűen érthetetlen..
Egyébként megfigyeltem, hogy inkább a nők adják át a helyet..ők átérzik..

Dzsungelesek!
Én beretválom a lábamat és a fazont is..az alkaromat szoktam gyantázni ill. a belső combot..mert ott is akad elvétve..
maki
de a fazont már egyre nehezebben.. :lol:

Vettem cserkót a piacon..nyamika

Manó!
Ezek jó hírek, megúszta..
torolve_20131003125716

Andi!!
Ennyire bedagadnak a lábaid?? Azta..
Nekem is a vádlim de csak ha sokat lógatom, főleg ülve..
Lábfürdőt kéne venned+ felpocolni..ha van időd rá..

Ja meg tornáztasd, az sztem hatásos..
Leülsz, kinyújtod és a lábujjaidat bekarmolod-kiengeded...bekarmol-kienged..aztán pici lábkörzés..esetleg biciklizés ha megy valamint felállsz és lábujjhegyre állsz, fel-le-fel-le..
vérkeringés fokozó!!
torolve_20131003125716

Gurgi, ha én beretválnám, egy hónap alatt suba készülne belőlem. :lol: irigykedem a beretválós hölgyekre... no a viszont a fazonra mostanság csak hébe-hóba kerítek sort, mert nagyon macerás ott lent tükörrel "baszkerálni".
Cuppantás

Andrea
Kép
kindernay

Na ja, Gurgi megyek pócolni, de előtte még gyanta.... meg fincsi jaffa szörpike.
Majd még benézek.

Andrea
Kép
kindernay

Én hetente 2x beretválkozom :lol:

Igyék jaffát aztán pihenjen! :P
torolve_20131003125716

SZIASZTOK DRÁGÁK!!!!

GURGIKA!!!Isten éltessen sokáig, egészségben, szeretetben, boldogságban!!!

ANDIKA! Pihikézz úgy, ahogy Gurgi mondta, télleg jót fog tenni...

MANÓ!Megy a drukk a sérültnek, most hogy má megy haza, de főleg neked, hogy megtaláld álmaid kocsiját !!! :lol: .

KŐTŐI KÉRDÉS: Gyerekek , én elfogyok...pedig eszek, de 2 nap alatt fogytam 1 kg-ot, a gyűrűim leesnek :roll: , ez baj? Holnap megyünk a klinikára uh-ra... :wink: .Nekem tök pici a hasam, mindenki asszonggya :roll: ,bár szerintem nem.
SZÜLÉS: Én szeretném, ha nyuszi a betöltött 36. hét után má kibújna, mert ollan kíváncsi vagyok rája.Tegnap megbeszéltük az időpontot, remélem úrilány lesz, oszt betertja, ha nem így jártam...
No, csókolok mindenkit, majd jelentkezem.

Kép
Kép
christine

gurgi, aztaaa, heti 2-szer!? én örülök, ha 2 hétben 1-szer rá tudom venni magam, akkor is aznapra mást nem szabad terveznem, mert mire végzek vele! kifulladok, nem jó ez a tükrös módszer, de nincs más...

lynia-

Rózsa - köszi, de asszem most lemondtam róla. Ez olyan, mint nekem Sepsiszentgyörgyön vendéglőben jót kajálni, azaz lehetetlen. Na, de legalább nem lesz majd tizenévek múltán hajcihő a kölkek közt, hogy bezzeg a legkisebbiknek......

Ja, vigyázz mán magadra, azért a klinikán szólj, hátha okosat bírnak mondani. Mett ilyen 30 hetesen sztem nem bízti jó a fogyás.
Én is beszélgetek kölkem kobakjával, hogy ha úgy gondolja, akkor még jó két hét, s jöhet, de azért a józan eszem is közbe szok szólni, s az meg aszongya, hogy várjak még azért legalább 4et. Na jó. Bele szokom egyezni, de olykor az a kívánságom, hogy Grétus is tudjon matekül, s ne akarjon többet maradni mint mától számítva 43 nap.

Kép
kissmanó

Ja, s akkor még 1x köszi a srácért küldött gondolataitokat.

Gurgi - heti 2x?
Emi kétheti 1x?
Én mostanság örülök, ha a lábaimról leszedem a gyapjat, fazon meg marad. Nem bírná a derekam a tükrözést.

Amúgy a vádlim reggel óta hasogat, mán nagyon lefeküdnék. De nem lehet, köll a takarítónénit hazavinni, meg lánykáim várnak az oviban. Talán leghamarabb 2 óra múlva.

Brigi - remélem párod sikeres cuccoláson vót, s azóta hűsülsz az árnyékban, a srácok meg jókat pancsikálva téged mellőznek.

Kép
kissmanó

bizony-bizony heti 2x..
bozont kilőve.. :lol:

Köszi Rózsa neked is a köszöntöt..ari vagy!
Rózsa!
Fogysz? múltkor még bálnáztál, bár te meg a bálna azért elég távol állnak egymástól..
Biztos minden rendben csak ez a meleg..lehet, hogy a víz ürül ki a szervezetedből.
Én ha nem iszom annyit 3lityót akkor simán 1 kg-val kevesebb vagyok másnap..

Most kajcsiztunk de én most éhes vagyok :roll:
nem kénee

Este összedobok vmi. salit..
torolve_20131003125716

Én havi egyszer géppel szedem csülkeim, alul, felül és kézről, dokikukk előtt. Addigra nő is vissza!

Fazon? Én olyat jelen pillanatban nem tudnék, inkább megy az egész és már ez is Apa segédletével. :oops:

Gurgi piacon nem láttál egy bálna méretekkel rendelkező, nagy pocakos asszonyságot, elefántlábakkal? No az én lettem volna. Ma voltam már kétszer is! :lol: Vettem epret, cserkót, szőlőt és sárgadinnyét. Nem tudtam dönteni így vettem mindent!

Kissmanó, hozzád takarítónő jár? De jó néked most én is úúúgy elviselnék egyet. Mondjuk én amíg minden nincs a helyén ugyan nem takarítok.

Szücsi, jó mozizást!!!

kispiskóta

Olyan ideges vagyok babám reggel óta szinte alig mozog.Az utóbbi napokban nagyon aktív volt majd szétrúgta a hasam,de már tegnap d.u.-tól egyre gyengült a mozgása dokim megcsak holnap rendel.Bár eddig azt figyeltem meg ,hogy az aktív napok után mindíg volt egy pihenős napja de nem rémlik,hohy ennyire csendes lett volna.A meleg szerintetek hatással van rá?

Gurginak boldok névnapot kívánok,Borinak meg,hogy most már pihenjen!!!!

A mi bébiőrünk 4OOm hatótávolságú,van 15Om es is.
pillangó7

Pillangó!!

Nálam ma ugyanez a helyzet..Samu vasárnap nagyon aktív volt, tegnap kevésbé, bár egésznap úton voltunk..jöttem-mentem
Ma itthon és nagyon kis visszahúzodó..
Lementem a piacra na akkor nyomakodott..meg most egy picit..
Szerintem az időjárásváltozás is hatással van rájuk de én ezt már régóta figyelem..

Ne aggódj, szerintem minden oké a lurkókkal..

Köszönöm szépen neked is a köszöntést! Cupp :P
torolve_20131003125716

Nem láttalak Zsu! :lol: és te egy másik bálnanénit??? hihi
Sárgadinnyét is..ohh..imádom!

Zsu!
Megy az egész? a dokim lehet, hogy kiakadna beállítanék kopi nunival :lol: /röhögök/ elég maradi..persze ez az én dolgom..

Amúgy mehetne kopira..ilyenkor nyáron..szexibéb..na jó befejezem a perverzkedést.. :oops:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Megvan a tegnapi jókedv böjtje... :( Piszok vacakul vagyok. :cry: :cry: :cry:
Holnap védőnéni, aki valószinüleg némi intéződés árán kórházba küldet. :cry: :cry: :cry:
Zsibbad kezem-lábam, szédülök, vérnyomi 126/75.
131-es pulzussal. :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:
Doki bácsi szerint ha napokon belül nem rendeződik a helyzet, kiszedik Andrist a pociból. :shock: :shock: :shock:

Gurgiii: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Vendég

Szia Annee!!
Köszönöm szépen! tsók :P

Még 2 hetet maradhatna Andris bébi..nem? Aztán gyühet kifele..

131-es pulzus az valóban baromi sok..a vérnyomi az oké..de ez a zsibbadás..persze ha a dokker úgy dönt, hogy nem vár továvbb..
Végülis most töltöd be a 34ik hetet..de azért 2 hetet még jó lenne várni..
(remélem nem okostojáskodtam)
Nagyon szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben alakuljon!
torolve_20131003125716

Gurgi az enyém így szokott meg!!! :lol: Egyébként nálam is eleinte sok volt fenn, azt művészkedtem, majd eltűnt!!! :oops: :oops: :oops:

Na jó én is befejezem!!!

Anneee, jajj neeee! Ilyen kéz-láb zsibi nekem is szokott lenni, ha leesik a vérnyomim. nem kellemes, de gyorsan el is múlik. Neked tartós?

kispiskóta

Nem tudom mi van, mert az első időpont június 20. volt.
Amit ugyi a doki átírt júli 4-re. Aztán uh-n mindig 2 héttel nagyobbnak mérte Andrist.
Szóval, az első időpont szerint holnap töltöm be a 36. hetet. A doki szerint meg csak a 34.-et. A következő ultrahang meg csak május 29.-én lesz. :? :? :?
Vendég

Értem Zsuuuuuuuu!!! :lol: :lol: :lol:

Na megyünk az Árkádba meg a Ikejjába..Árkádban sok a ember.. :evil:

Puszka
torolve_20131003125716

Zsú: Csak a mai napon érzem, de ma nagyon! :( Andris sem mozog olyan aktívan mint szokott. Érzem, meg néha fáj is amikor fordul, de ennél aktívabb szokott lenni.
Megyek a kintlévő manókért a gyüjtőbe. Majd jövök.
Vendég

Hellóka!

Meggyüttem fodrászkodásból. Jó rövidre csapattam, ki tudja tudok-e még menni mostanában?! 8)

Annee
Szorítok, hogy minden okés legyen veletek!

Manó
Fájós csülködet kend be valami izomlazítóval! Nekem bevált! Majdnem minden éjjel begörcsöl a vádlim..

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora
Hogy vagy/tok? Nekem nem lázasak az izmaim :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Annee! Most megijesztettél!!!! Mondjuk, ha orvosilag indokolt, akkor megértem. Meg korábban is mondtad már, hogy nagyobbacska lesz Ő, mint a dokker mondja... Csak hát a dolog kiszedés része nem teccik nekem. Császár vagy beindítás?
Andris mit szól hozzá? ;)
Vendég

Annee - jajj ne. Azaz ne még.
Valahogy egy olyan érzésem van, ha valaki osztódik, akkor indul a lavina. S ez asszem még így május vége fele még kissé korai.
Az oké, hogy először júni 20 volt megcélozva, szerintem azért Te vagy a legilletékesebb, hogy tudd mikorra számoltad papíron a lurkó szülinapját.
Azért nem ártana, ha mindenki a 38-ik hétig kihúzná. Na jó, aki akarja, annak mehet a 41 is.
Én specc ha az eszemre hallgatok, akkor a 39 hét és 6 napot vállalnám be nyerőnek. Nem tom métt. Asszem csak.
Na, de a lényeg a lényeg, legyetek egészségesek mindketten, nem számít, hogy 2in1 vagy külön-külön.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?