A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Kép

Szép álmokat!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Kakukk!

Lányok! Én mostanában nem nagyon leszek - nincs kedvem írni, mire végigolvasom. Ne kérdezzétek miért, nincs különösebb oka. Van olyan este, amikor be sem kapcsolom a gépet. Ha majd vége a sulinak, majd többet leszek, addig vegyétek úgy, hogy szabin vagyok babanetileg.

Bettike! Táblába csak annyit írj, hogy következő mensi után műtétek. Még nincs időpont. Amúgy 3. cn, de nincs jelentősége, most nem gyúrtunk.

Puszi mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Coca, jó látni, néha azért kukkants be. Milyen műtétek pontosan? Lapar?

Gaby, nem is tudom mondtam-e, már szita az agyam, gratula a 4-eshez, nagyon ügyi vagy.

Ma megvettem a babaápolási cuccokat, de még a körömvágó olló, stb-k benne sem voltak, csak a fürdetős cuccok, krémek :? Egy vagyont hagytam ott :oops:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok , szép estét!

snufi, boni: köszi szépen, hogy visszajelöltetek! :D

szilvi: 14 éves korom óta válladékozik mindkét mellbimbóm. Jártam már vele nőgyógyászaton is meg sebészeten is még frissiben, de azt mondták, hogy ne foglalkozzak vele, 18 éves koromra úgyis elmúlik! 23 leszek és a helyzet nem lett jobb... Úgy gondolom, most a végére fogok járni...

eva: biztos nagyon szép menyasszony leszel! :) Olyan jó neked, te egybekelsz életed párjával, te már révbe értél. Néha annyira vágyom rá én is, hogy ez velem megtörténjen, de ha egy évvel ezelőttre visszapillantok, hálát adok, hogy még úgy élek ahogy... :cry: a régi szerelmem most írt nekem iwiwes üzit, nemrég szakított a párjával, eléggé fölkavarja még, szóval nem hinném, hogy közeledne majd felém bármilyen szinten is! A párommal sikerült sínre tenni a dolgokat, de nagyon esz a fene miatta! Szétaggódtam magam ma is és megint sírtam többször is evégett, mert már délután öt volt és még mindig nem volt bekapcsolva a mobilja. :cry: Nagyon rossz környéken laknak és már azt se tudtam milyen borzalmakra gondoljak! Célután 5 után már úgy éreztem, nekem semmi se ciki, fölhívtam a szomszédját. Hagyott nekem üzenetet, hogy kilőtte a SIM kártyáját, mert elnyomkodta a PIN kódot. Szóval sehogy se tudom elérni és csütörtökön nem fogom tudni fölébreszteni, hogy el tudjon indulni időben, mert 10-re találkozót beszéltünk meg! Nem lehet házhoz kérni valami ébresztőt? :lol: Félek egy kicsit, hogy nem fog eljönni és akkor nem tudunk találkozni, de még beszélni se tudunk... Ettől félek a legjobban: hogy nem fogok tudni róla semmit sem és így lesz vége... :cry: És már megint kripta hangulatba estem!

Tényleg ne haragudjatok immárr nagyon sokadjára! :cry: remélem holnap/holnap után vidámabb leszek valamivel!

Pusszancs, jóéjt!
lilaliba

Jó reggelt csajszik!

Zöldi jó szabadságot! :wink:

gaby ?

(((((((((((((((((((((((((babim)))))))))))))))))))))))))))))))))
egyébként a tegnap elküldött vers, éppen a tegnapi nap eseményeire való reagálásom.

Mindenkinek szép napot!

lilaliba kis visszaeső! :lol:

MElcsitől még nem kaptam sms-t! makeveset leszek, de amint üzen, beírom Nektek!
Addig is

Melcsi 0 ....................................
:lol: kitartás és sok energia a szüléshez.Ügyik legyetek te is, meg babó is!
Vendég

Jó reggelt!

boni: honnan volt a tegnapi vers? nagyon szép.

gaby?

liba: kitartást!

melcsi: egyben vagy még?

most csak ennyi telik tőlem. nagyon rosszul aludtam, nem is értem miért. most meg majd elalszok a billentyűzetre bukva.

katica
katica30

Azért jó reggelt ám!

Lila! Van a T-com-nak ébresztő-figyelmeztető szolgálata. Kérdezd meg a 198-at, hogy milyen számon kell kérni az ébresztést. 50 Ft asszem.

Túlélhető kánikulás szép napot!

Kép
zölddisznó

Lila! Mit csinál egy numerológus? Görkori? Az jóóóóóóóóó. Én is, csak én béna.

Kép
zölddisznó

Sziasztok
1 cn :( kicsit most sajnálom magam, de tartja bennem a lelket, hogy októberben sikerülni fog :wink: sikerülnie kell!!!
Nem érrtem miért jött ilyen későn, nem szokott :roll: és 17 cn éreztem a pét. Na mindegy, ez van, bacca meg.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Baba, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: !

Gaby, E vitamintól volt, én soha többet nem szedem be!!!

Boni, mit csinálsz hogy ma keveset leszel??

Melcsi+++++++++++++++++++++++++++++++++!

Áfi, hüle orvosok!!!

Ceni, simi Violának!! Ja és a pocakodra is!! És grat a pöcsöshöz! :lol:

Minap beleolvastam a 3. babát szeretnénkbe, és összeszorult a szívem, hogy nekem egy sem sikerül!! Persze ők erről nem tehetnek, csak leírtam az érzésem! Na majd ha mi is ott tartunk! :lol:

Kép
kata05

Ja és a tickerem azért nem mozdul mert az órája rosszul van beállítva! Még ma arrébb vánszorog!

Gaby, ez az előbb lemaradt :evil: !

Kép
kata05

((((((((((((((((((((((((((((((((gaby)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

A vers Danielle Steel : Áldott teher című könyvének előszója úgymond!egy nagyon jó könyv, ajánlom mindenkinek elolvasásra!
Vendég

Kata! BIZTOS, hogy az E vitamintól NEM lesz semmi bajotok, SŐT! Szerintem szedd!

Kép
zölddisznó

Kata
én nem szedtem minden nap E vitamint, és máskor is szedtem, szóval tuti nem az kavart be nekem :shock: nem jó a vonalzód, te már 2 cn :shock:

Kép
gaby25

Coca, én ebben a hónapban szedtem először végig, az epémet totálisan kikészítettem vele, mikor abbahagytam (mert már semmit nem ettem mert nem tudtam mitől vagyok szarul) minden panaszom elmúlt! Ja és soha nem késett 5 napot a mensim! Nézzétek meg most tutkó 28 napos lesz! Nekem nem jött be! Attól még más szedheti!

Kép
kata05

Gaby, tudom az óra van rosszul beállítva!

Kép
kata05

Megyek dolgozni, majd jelentkezem!

Kép
kata05

BACCA meg a tapír, nem hogy nem lett májusi babaeső (zebraeső) de 1 befutó sem lett Kép Kép

Kép
gaby25

Katám, új kolléga betanítása a mai napi elfoglaltságom délelőtt,

Nekem viszont úgy néz ki beáll 33 napra, mert ez már a 3.ilyen hosszú ciklusom, eddig mindig változó volt! 32-volt már ugye 60 nap is :? reméelm így marad!

Apa már minden nap szedi E vitamint!

1 befutónk azért van, MFPanni , ne felejtsük el! :lol:
Vendég

Boni
ez igaz :) de neki nem májusi zebra lett, csak idáig titkolta :wink:

Kép
gaby25

Hello Csajok!

Gaby: :evil: :evil: :evil: pedig úúúgy reménykedtem az újabb csodababában...Mi az, hogy majd ősszel???? És addig??? :lol:

Kata: lehet, hogy az E vitamin kiszerelésével van gond :roll: nekem volt olyan, hogy abba kellett hagynom a C vitamin kapszulás verzióját, mert csesztette a gyomrom... Teázol?

Coca: azért hiányozni fogsz! :D

Lilaliba: küldök privit emailcímmel, jelölj iwiw-en! :lol:

Aztán csajok, mindenki készüljön, júniusban tömegesen fogunk zebrákat tesztelni... :lol:
(Tuti nem lesz már senki májusban?)

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boni! Tudom, hogy az nekem szólt.

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso
hát addig is próbálkozunk, de ezek után már kezdem azt gondolni, hogy úgysem fog sikerülni spontán :? nem is fogok végig hőt mérni, csak pé könyékén

Kép
gaby25

Babaimi
ilyenkor hiába is próbálnálak vígasztalni, tudom, hogy hasztalan lenne :( én is magam alatt lennék, aztán szép lassan lábra állnék, és te is lábra fogsz állni, tudom :!:

Kép
gaby25

Szezso, milyen teára gondolsz??

Én nem azt mondtam, hogy másnak nem jó az E vitamin, hanem hogy nekem nem jött be! Én nem kísérletezem ( bár most azt fogjátok erre mondani, hogy ez nem kísérletezés :D ), elmegyek a dokihoz, és ő kivizsgál és megmondja hogy mi a helyzet!

Kép
kata05

ja egyébként ez a hónap nekünk inkább próbálkozás nélküli lesz, mert fogyizni szeretnék kicsit
Vendég

cickafark, palástfű keverékére szerintem
Vendég

Boni, én is így vagyok vele! Elkezdem a 90 naposat!

Nem iszom semmi teát, kivéve néha az epémre a borsmentát! Nekem ciklusügyileg semmi gondom nem volt, pém is rendszeres!

Kép
kata05

katám ennyire nem lehetünk egy hullámhosszon :lol:
nekem egyébként akkor volt 60 napos a ciklusom, amikor ittam a palástfűteát!
Vendég

Na látod, neked az nem jött be, más meg esküszik rá!

Sztem elkeseredésében az ember fogyózik! Bár én enni is alig bírok, úgy ki vagyok!

Kép
kata05

sziasztok!

coca: hiányozni fogsz! :wink:

gaby: ne már! annyira sajnálom :cry:

rólam: ma a tegnapi 36,3-ról felugrott a hőm 36,6-ra. lehet, hogy pé környékén vagyok. kicsit korán, hisz nekem 19 cn előtt nem igazán szokott lenni. majd meglátjuk, hogy holnap mennyi lesz. én naponta eszek múlt hónap közepe óta e-vitamint. sőt apának is adom :lol:

katica
katica30

boni, kata: jó fogyózást! nekem is kéne :roll:

katica
katica30

Jó reggelt!

Gaby: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilaliba: prolaktinod nem magas? Annak lehetnek ezek a mellékhatásai.

Katica: Apára fel!

Üdv. Coca!

Júniusi babaesőben én is benne leszek!

Ma megyünk George Michael koncertre!!!! Már nagggggggggggyon várom!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bonika,
te fogyizni??? :shock: Minek???
Kata,
nekem sem kavart be az Evitamin... de igazad van, menj orvoshoz, és megmondja mi legyen! Ez úgyis a legjobb amit tehetsz.
Gaby,
Kép

Coca,
igazán sajnálom hogy szünetelteted magad!!!

Én ma valószínűleg apával komódot szerelek, tegnap vettük a pécsi Kikában kemény 8ezer Ft-ért. Örülök hogy kaptunk ilyen olcsón, kell a baba cuccainak, és a tetejére pelenkzó lapot teszünk, és azon lehet pelusozni.
Vendég

Kata: végülis én szórom magamba az E vitamint kb tavaly ősz óta, aztán semmi…Szóval nálam sem az E vitaminon múlik a dolog…Ráadásul úgy szedem, hogy amikor megjön, akkortól tartok 1 hét szüntet, és így 11.napon van a pé-m (ami tavaly még 14.nap körül volt, mikor még szünet nélkül szedtem...)Nem tudom, van-e összefüggés, mindenesetre érdekes…De úgy vagyok vele, hogy ártani nem árt. :-D A teát azért kérdeztem, mert nekem anno az piszkálta az epémet…

Boni: és a fogyókúra kizárja a próbálkozást? :-D (Egyébként hogy álltok orvos-ügyileg?)

Gaby: sosem lehet tudni… :wink:

Katica: 17. nap azért nincs sokkal korábban, mint a 19. :-D na, kíváncsi vagyok, hajtsatok rá azért… :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

snufi: jó szórakozást! én is akarok koncertre menni :D

áfi: jó szerelést! melyik szobában lesz a babasarok?

katica
katica30

katica dukkolok nektekl nagyon!

KAtám én most annyira nem vagyok elkeseredve. TE se legyél, hiszen 10 hónap még nem a világ vége, fiatalok vagytok, és biztos nemsokára beköltözik babó hozzátok is! te is velem együtt azonnal akarsz mindent mi? :lol:
Vendég

Nem vagyok az azonnal mindent típusú! Nálam most sok minden közrejátszik! ÉS 10 hónap is sok! Tudom itt vagytok egy páran akik már régebb óta vártok a babóra! Csak ha belegondolok, hogy még mi vár az emberre akkor elkeseredem!

Kép
kata05

Nekem is kéne fogyózni :P :wink: anyós vett múlthétzen ceragem ágyat, most hogy megjött, bátran használhatom, és a bio slim övet is, ami fogyaszt :D minden rosszban van valami jó :wink:

Katica
Hajrá, kapjátok el :wink:

Snufi
de jóóóó neked,, barátnőm is megy a koncertre :D kujva drága :? pedig én is szeretem ám, igaz a tömeget nem szeretem, és ott tuti nagy tömeg lesz :lol:

Kép
gaby25

Katica,
az ágyunk mellett lesz eleinte természetesen a baba ágya, tervek szerint kb 1 éves koráig, aztán mehet át Enikőhöz a fiatalabb rosszcsont. Az ő ágya mellett pedig lesz a komód a cuccocskáival, tetején a pelenkázó lappal. Az egyik szekrény meg ami útban lesz emiatt az megy a szoba egy más részébe.
Vendég

Hahó!

Csak egy percre, aztán húzok vissza pihizni.

Köszi a drukkokat, rámgondolást, jól estek :wink: Jó hosszú nap volt a tegnapi, de megvolt minden, uh, szúrás. Fájt egy kicsit nekem, és azóta is fájdogál, de nem görcsölök. Kicsit kék a helye. Volt, akinek egyáltalán nem fájt, volt, akinek meg nagyon. Én valahol középen vagyok, kb. olyan, mint egy rosszabb vérvétel szerintem. Csak sokkal nagyobb az izgalom és a körítés.

Áfikám! Sajnálom, hogy ilyen genetikust fogtatok ki, mi viszont olyat, aki azt mondta, hogy nagy valószínűséggel fiunk lesz, és hát mi is úgy láttuk :lol: :lol: :lol: Pillanatnyilag ott tartunk, hogy Artúr vagy Zénó :wink:

Gabi, Babaimi, Kata, irtóra sajnálom, simi nektek! Kép

Erikáéknak gratula a pöttömhöz, hosszú, boldog életet a kissrácnak! :D

Panni! Óriási gratula! :D

Melcsi! mennek a drukkok! Magzatvízvizsi: nekem 2 héten át kb. 2 naponta nézték, nem indította meg, bár én is úgy hallottam, hogy lehet ilyen hatása. Nem akartalak már megint lelombozni :oops: :lol: Takarítás, pakolászás tényleg szülési előjel :lol:

Írnék töbet, mindenkinek, de vissza kell dőlnöm, úgy érzem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

ÁFI MÉG EGY CSOKI EZÉ A VÉLEMÉNYÉRT! :lol:

KATÁM! ÉRTETTEM.ÉS MEGÉRTELEK!

SZEZSO AKKOR HELYESBÍTEK, EBBEN A HÓNAPBAN NEM A BABÁRA ÉS FOGANTATÁSÁRA HELYEZEM A HANGSÚLYT, HANEM A FOGYÁSRA, MERT NEM AKAROM, HOGY A TENGERPARTON FEKÜDVE ÁLLATVÉDŐK VISSZADOBJANAK A VÍZBE, AZT GONDOLVÁN, EGY BÁLNÁT VETETT PARTRA A VÍZ! :oops: :lol:
Vendég

Boni
de lüke vagy :lol: bírom a humorod :lol:

Kép
gaby25

coca: Köszi szépen az érdeklődést! A numerológus neveket, születési dátumokat elemez több szempont alapján. A számmisztika sorsot elemez, mégpedig név és születési idő alapján. Minden betűhöz tartozik egy szám, minden számhoz tartozik egy egy kozmikus energia, amely a bolygókhoz kapcsolódik, ezáltal sok problémára találhatunk megoldást, ami az életünkben fönn áll. szezsonak küldtem privit ezzel kapcsolatban, ha érdekel elküldhetem neked is!

sajna nem tudok ébresztést kérni t-comra, mert nincs Apáéknak vezetékes telefonjuk. Max úthengert tudnék neki rendelni, vagy rajkós zenekart az ablaka alá... Csak azt nem tudom hogy! Az az ötletem támadt, hogy felhívom a szomszéd nénit, hogy ha találkozik vele, mondja meg neki, hogy menjen ki a fülkéhez adott időben én meg felhívom és mindent megbeszélünk! Itt megállt a tudomány nálam... :?

Én se koriztam már több hete, de vissza kéne hogy szokjak, mert felpukkadtam a vizsgaidőszak alatt :cry: :lol:

snufi: sajna senki se nézett nekem prolaktint! Az tulajdonképen micsoda? :oops: Most egy kicsit butácska vagyok!

((((((((((((((((((Gaby)))))))))))))))))))))))

Nagyon sajnálom! PEdig úgy bíztam benne, hogy sikerülni fog! fel a fejjel és gőzerővel a következő ciklusban! :wink:

Hallottatok erről az "álom születik" programról?
Mi a véleményetek róla?
Szerintetek mennyire fognak majd sikerrel járni?
lilaliba

Libus, őszinte leszek én abszolut nem hiszek benne! Hacsaknem összeválogatták az összes pé-nél levő nőket és inszemet csinálnak nekik! Különben lehetetlen hogy 2 éve nem jön össze nekik és most sikerül!

Kép
kata05

MELCSI, csak nem??????????????????

Kép
kata05

Sziasztok!

Szirom, örülök, hogy minden rendben! :D Pihenj sokat!
Snufi, irigy vagyok nagyon, én is úgy mennék koncertre!!! :lol: Jó szórakozást, aztán startolj rá apára is, hátha még csak most lesz pé! :wink: Szép estét nektek!!!
Kata, szerintem olyan nincs, hogy az E vitamintól rosszul legyen valaki! Nem lehet, hogy valami más okozta a galibát? Nekem pl határozottan beállította a ciklusomat,a pé-t, a hőmet, na és babát is hozott az első hónapban, amikor végig szedtem, az ugye elment, utána nem szedtm folyamatosan, aztán amikor megint minden nap, akkor megint baba lett belőle. Én hiszek az E vitaminban!!!
Gaby, sajnálom. Pedig olyan szép görbéd volt!!!
Baba, veled mi lett végül??? Lement a HCG szinted??? Voltál tegnap vérvételen??? Nem tudok rólad semmit!!! :?:

Kép
szilcsi

Szilcsi, én lezártam az E vitaminos témát!

Babának sajnos méhenkivüli volt a baba!( ha jól olvastam)

Kép
kata05

melcsi még nem üzent!
Vendég

Pedig bizti akció van, mert nem írt sehová ahova szokott!

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?