A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Én is lazábbra vettem-veszem a másodikat de azért nem hajolok és nem emelek nehezet.
gizmixxx

Sziasztok!

Szpandi örülök hogy a párod mégis átgondolta és belevágtok a következőben.Addig jol összeszeded magat jot pihentek és meglátod minden jol fog sikerülni.

Gizmixx ne rágd a körmöd mert az csunya látvány :D és külömben se törvényszerű hogy valamit érezned kéne.
Nekem az első háromnál sőt az inszemeknél is végig éreztem a hasam amig meg nem jött és mégse történt semmi,az utolsonál nem éreztem semmit párszor fel is merült bennem hogy egyáltalán vissza kaptam őket.Csak a második hét végefele a tesztelés előtt volt olyan érzésem mintha megakarna jönni( akkor volt esedékes a menszeszem)akkor ki is borultam kicsit hogy nem sikerült megint de aztán másnap pozitiv lett a teszt,és utánna kezdett el puffadni is a poccakom.

Kép
póci

Póci!

Köszi, hogy megírtad! Te hanyadik napon teszteltél???? Én most eléggé dielemmába vagyok, hogy teszteljek és ha igen akkor mikor???
Mert ügye én az elsőnél pozitívat teszteltem de nem maradt velem.
Ezért úgy gondolom, hogy az UH- úgy is eldönt mindent!
gizmixxx

Gizmixxx szerintem legalább két és fél hetet bírj ki. Aztán tesztelj.
Ági28

Ági!

A két és fél hét kb a szülinapomon lenne :roll: :roll: :roll:
Ha pozitív akkor jól jönne ki kellemes ajándék, de ha negatív akkor el rontaná az egész napomat így hát majd utána vagy nem is tesztelek hanem meg várom az UH-t!
gizmixxx

Na az a legjobb, akkor rád is büszkék leszünk, hogy kibírtad addig. :-)
Akkor csak kitartás, kitartás..... :-)

Cseka hol vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ági28

Sziasztok lányok!

Látom nagyon jó hírre jöttem ami Bodjast illeti. Óriási gratula!!!! jajj, de jó, szuper!

Szpandi! Sajnálom:( Viszont szuper, hogy belevágtok még1x! Szeptemberben meg lehet majd tartani Dévainál a topiktalit:)

Nóczi! Neked drukkolok ezerrel, hogy jó híreket kapjál. Tudod önző is vagyok, mert én is most péntekre várom a menszit és úgy tűnik nagyon együtt haladnánk! De jó lenne!

CSEKAAAAAAAA!!! Annyit gondolok rád, gyere már!!

Remélem mindenki jól van.
cyprus

CSEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ági28

CSEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ági28

Csajok!

Nagyon tündérek vagytok!
Póci, neked az első három lombiknál elindult valami, vagy semmi? és a negyedik előtt voltál a vudus néninél?

Cseka, Cseka, Cseka.....gondolom még valamelyik dokinál szottyadsz.... :wink:
szpandi

Póci, esetleg meg tudod adni Erzsike elérhetőségét?
szpandi

Bodjas, Cseka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyertek már :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
gizmixxx

Juhéjjjj!!! :D :D Most hívtam dokit! Oké a thrombocyta szám, mehet a lombik!!! A prolaktin kicsit magas, arra majd közben gyógyit kell szednem!

Cyprus! Akkor előreláthatólag te pénteken hívod, ugye? Én valszeg csak hétfőn, ha meg is jön pénteken, az még semmi sem lesz, csak barnázás, ahogy magamat ismerem... Tök buli, hogy ennyire egyszerre fogunk haladni!!! :D Na, rohannom kell, tanítvány érkezett!
noczi

De jó Noczi akkor hajrááááááááááááááá!!!!!
Ági28

Sziasztok csajok!

Itt vagyok végre és képzeljétek, túl vagyok egy pozitiv teszten és egy UH vizsgálaton, ahol látta apánk, hogy van egy csodálatos petezsákom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már embrió részeket is látott benne :lol:

Kép
cseka

Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D
NAGYON ÖRÜLÖK !!!!!!!! MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKTEK :D

JAJ DE JÓ!!!!!! :D :D

manoka
manoka71

LÁNYOK OLVASTÁTOK CSEKA ÜZIJÉT? :D

manoka
manoka71

Cseka, ez fantasztikus! Nagyon örülök nektek! :)

És Noczi thrombocytáinak is nagyon!
február

Szia, Manóka!
Én nem olvastam, mit írt? :lol:
február

Köszönöm szépen Manoka és Február!!!Ha jól emlékszem, én lettem a táblán a 1652. :lol:

Noczi gratulálok Neked is, tök jó, hogy indulhatsz, nagyon szoritok!!!

Szpandi, én is sokat gondoltam Rád éd hidd el, a következő sikerülni fog! :lol: A védőnéni is azt mondta a pultnál, hogy most nagyon jó szériában vannak :lol:

Kép
cseka

Cseka!

Örülök nagyon a jó híreknek ez a nyár tiszta babaesőt hozott! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóczi!

Neked is gratulálok a jó leletért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gizmixxx

Cseka!

Bodjasról nem tudsz valamit????????????????
gizmixxx

sZIA FEBRUÁR!
nAGYON ELTŰNTÉL, MIÉRT?

manoka
manoka71

Cseka GRATULA! vIGYÁZZ NAGYON RÁ!
Ági28

DRÁGA CSEKA!!!!
ÉLJEN-ÉLJEN!!! Hatalmas gratula, mondjuk tuti biztos voltam benne, áradt belőled, hogy babás vagy!!! Annyir aörülök, hog yel sem tudom mondani. Ez most tényleg jó kis széria!

Nóczi! Nagyon örülök neked, hát, ha nekem pénteken jön meg, akkor én sem tudom őt majd csak hétfőn hívni. Látod, nem engedlek el magam mellől???

Hú, de klassz ez a nap! :)[/b]
cyprus

Drága Gizmixxx, Ági és Cyprus!

Nagyon köszönöm Nektek és remélem, hogy tényleg meginditottuk Bodjassal a babaesőt. Nektek már csak folytatnotok kell, nekünk pedig vigyázni magunkra :lol:

Bodjassal nem találkoztam, mert ő háromra ment, lassan megtudja az eredményt. De szerintem jön majd ő is, csak egy kicsit később.

Kép
cseka

Tényleg apánk dolgozik pünkösd hétfőn is?
cyprus

Cseka! Igen-igen, nagyon vigyázz magatokra. Gondolom leírhatatlanul boldog vagy:) Megérdemled, mi meg majd követünk, oké? És akkor még tudjuk együtt tologatni a babkocsit is:)
cyprus

Cseka a méreteket is elárulod nekünk?
Ági28

Manóka, köszönöm kérdésed, nem tűntem el, pl. most is itt vagyok, látom magam a monitoron :) (jajdeviccesvagyokma!)
Hát az van, hogy hamarosan kezdünk, de addig is, nem nagyon akarok bekettyósodni, igyekszem nem folyton a lombikon rágódni (elképzeltem magam, ahogy rágcsálom a lombikot. csúnya látvány!), ami nem egyszerű, egyrészt, mert alapvetően nem egyszerű, másrészt meg minden este be kell szedni a gyógyszert, és akkor úgyis mindig megszámolom, hogy hány szem van még, ez a bekettyósodáshoz épp elég. De azért olvasok ám, és örülök a jó híreknek, és szomorú vagyok a rossz hírektől.
Ti is hamarosan kezdtek, jól emlékszem?
február

Február, be ne kettyósodj :)

Én meg most úgy várom már az első lombikot, hogy csak na! mert tuti, hogy hamarosan mindenkinek kisbabája lesz!!!
cyprus

Február, nem kell ezen a dolgon rágódni, sikerülni fog, egy kicsit lazábban kell venni. Én a múlt hétfőn mikor kiderült, hogy nincs transzfer , na akkor éreztem, hogy elegem van már ebből kezdek fáradni. Ennek hatására elmentünk vásárolni, megnyertük a török utat, amelyre ha sikerül a legközelebbi nem mehetek el, (megkérdeztem a dokitól)és most úgy érzem, ha végig tudom csinálni az elejét sikerülni fog.

Tegnep estétől kezdtem el a fogi gátló szedését, és úgy jún végétől kezdhetünk, addigra beszerezzük a leleteket. A doki azt mondta tegnap, hogy pihentessük a petefészkemet, mert a sok kicsi mellett már látott 1-1 kiugró tüszőt, ami lehet hogy ciszta lesz. A mostani módszerrel elérhető, hogy egyenletesen fejlődjenek a tüszők, ja és ajánlatos sportolni valamit, mert az szintén jó a petefészkeknek.
A Mária utcai lelet most mennyi idő alatt van készen?
Hát röviden ennyi. Fáj valakinek a feje ebben a melegben vagy csak Nekem?!

manoka
manoka71

manóka az Aids, stb tesztekre gondolsz?
Ági28

Igen,

manoka
manoka71

Nekem most nem fáj, csak ha front van. Én kimondottan élvezem a meleget. Nemtom, miért emlékeztem, hogy mostanában kezdtek ti is. Jó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá, az első előtt én is nagyon bizakodtam...
Cyprus, igyekszem. :) Az elsőt én is nagyon vártam, hüjjeség, de még az injekciókat is szinte élveztem, mert folyton arra gondoltam, hogy ebből lesz a babánk, de most attól félek, hogy csak arra a negatív tesztre tudok majd gondolni, amire ugye 75 % esélyünk van.
Az jutott eszembe, hogy amikor másodjára mentem nyelvvizsgázni, beszélgettem egy lánnyal, aki megkérdezte, hogy izgulok-e, mondtam, á, dehogy, most jövök másodjára, erre ő azt mondta, hogy haha, a második előtt ő sem izgult...
február

Manóka, asszem kb. 2 hét alatt megvannak a leletek a Mária utcán.
február

Ági, 4x4x5 mm-es :lol:

Kép
cseka

Csekaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Tudtam, tudtam, tudtam!!!! Annyira örülök, hogy nagyon! :D :D :D :D :D Vigyázz magatokra, kismami!!!
noczi

Köszi Nóczi! Megpróbálok nagyon vigyázni rá, igérem!!! :lol:

Kép
cseka

Most per pillanat a 25%-ra koncentrálok:) És , ha nem sikerül az első, akkor majd sikerül a 2. Szerintem csak a pozitív gondolatok legyenek előtted és ne gondolj a negatív tesztre, mert ez most + lesz. Hallod?

Ági! Nem akarod elfenekelni februárt?
cyprus

Ősszel akár pocakos találkozót is szervezhetünk!!!(addigra mindenki babás lesz, Ági és Szpandi is
Mit szóltok hozzá?

manoka
manoka71

Most per pillanat a 25%-ra koncentrálok:) És , ha nem sikerül az első, akkor majd sikerül a 2. Szerintem csak a pozitív gondolatok legyenek előtted és ne gondolj a negatív tesztre, mert ez most + lesz. Hallod?

cyprus

cyprus

Cseka az jó! :-) Így el tudom képzelni magam előtt! :-)

Igen a mária utcában két hét alatt vannak kész a leletek!
Ági28

Február készülj fel mert akkor most elverem a segged!!!! :-)
Ági28

Pocakos találkozóban benne vagyok. Ja, az azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy másodjára már sikerült a nyelvvizsga. :) (Mindig elfelejtem, hogy bár pl. a ciklusommal kapcsolatban abszolúte képben vagytok, azért az életrajzomban akadhatnak számotokra fehér foltok :lol: )
És persze, Cyprus, koncentrálj a 25 %-ra, én is próbálok. (Elvégre voltak biztató jelek...)
február

Az jót fog tenni! :)
február

Oké február, de ígérem előszőr még kíméletes vagyok!

Csekával amúgy is nyerőek vagyunk a bunyóban! :-)
Ági28

Újra meg kell állapítsam, hogy nagyon jófejek vagytok!
Kép
február

Ennek ellenére most elballagok haza. Sziasztok!
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?