nekem is ilyen babakocsim van. Nekem a kerekeivel van csak bajom. Mert amilyen utak vannak itt felénk, nagyon kemény a kereke sajnos. Ugyhogy vettem(licitáltam) a neten egy bigfoot babakocsit, na annak jó nagy felfújható kerekei vannak.Az király.
Amúgy semmi bajom a Graco-val sem. Meg van egy harmadik is az chicco.(nyári) SZóval babakocsiból top-on vagyok.
Valaki kérdezte a légzésfigyelőt. Én aMAdarász utcai kórházban vettem meg 35.e Ft volt. Babysense. Én nagyon szeretem, soha nem szólalt meg!!! Azt hiszem Györgyi írta,hogy bérli, most ha kiszámolom hogy havi 3000 Ft, 1 évre az 36eFt. Mert én 1 éves koráig használtam. És azért is vettem meg, mert tudtam hogy akarok másodikat! tehát nem kidobott pénz. A digitális mérleget szintén ilyen okból vettem meg. Nem beszélve arról,hogy most a barátnőimnek kölcsön tudtam adni ezt is azt is. Legalábbis amig nem születik meg kistesó.
Chili! Biztosan nem fogsz csalódni Tóth dokiban, igen, ő ilyen.
VAlamikor neki is rossz napja van, olyankor morcosabb, de amúgy tündéri egy pasi. Mindent meg tudsz vele beszélni, még azt is amit hülyeségnek gondolsz esetleg...mindenre válaszol, türelmes.
Merci? Tigri család mi van veletek???