A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

HÁt akkor JÓ talizást mindenkinek! erről lecsúsztam
Vendég

Hahó!

Szirom, épp ma reggel gondoltam ám rád, hogy én csak álmodtam, hogy írtad, hogy fiad lesz, vagy tényleg olvastam ilyesmit? :D Szóval nem álmodtam, úgyhogy gratula! Jó soká lesz eredményetek!
Katica, mit írjak neked? Nem tudok mindig mindenkinek írni, szita az agyam. :oops: Most te sem mérsz? Snufi sem, meg Bettike sem... Lelankadt a nagy hőmérőzési szellem?!
Sajnálom, aki nem ismeri fel a képet, nem tudok segíteni, nem tudom hogy elmagyarázni. Talán a következőn majd jobban fog látszani.
Melcsi, most akkor -1 van? :lol: :lol: Ma is mész nst-re?
Snufi, gondoltam rátok az este, irigykedtem kicsit a koncert miatt. :wink:
Én meg nem voltam fodrásznál, mert elírta a naptárját és mára emlékezett, így áttettük mára. :roll:
És hajnal óta görcsöl a hasam, néha belenyilall ott lent, remélem, csak növöget a törpe és nem bajt jelez. :shock: :?

Kép
szilcsi

Bettike, mi megyünk!!!!!!!!!! Juhúúúúúúúúúúú de jó lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

BAbaimit tegnap be kellett vinni kórházba, mert rosszul lett, ma műtik, nemsokára! Küldjetek neki biztatást!és pozitív energiát! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Bettike
na ne már, muszály ezen a hétvégén? Boninak ez az egy hétvége nem jó :cry: és ekkor még nekem se bizti, hogy tudunk menni, csak talán

Kép
gaby25

muszály = muszáj :lol: ezt mindig keverem :? :oops: :lol:

Kép
gaby25

((((((((((((((((((((babaimado))))))))))))))))))))))))))))))
annyira sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép
gaby25

Gaby! Van hétvége, amikor neked nem jó, vagy hogy Snufinak, vagy hogy Katicának!
Tegnap Katicával azt beszéltük, hogy olyan nem lesz, amikor mindenkinek jó! :cry:
Ez az a hétvége, amikor szerintem a legtöbben tudunk jönni! És én még reménykedek, hogy Boniéknál hátha úgy lesz szállítás, hogy a családi hazautazás korábbra hozható és akkor el tudnak jönni!

Szilcsi! Itt is alszotok ugye? :lol:

Kép
bettike
Eger

Nem lesz úgy a szállítás, mert ez már év elején le van fixálva, tehát 4hetente megyünk, amitől nincs eltérés soha semmilyen körülmények között! de ez van, kimaradok belőle. nem fogok a dunának menni! ennyi
Vendég

Bettike, reményeim szerint igen, ott is alszunk! Persze apával még egyeztetni kell, de mondtam már neki, hogy júliusban egy hétvégén Egerben leszünk. Örült neki nagyon (történész a drága), szerintem a várból ki sem lehet majd rángatni. :lol:
Baba, kitartás, +++++++++++++++++++++++ szorítok neked nagyon!!! Úgy sajnálom, ami történt, de hamarosan úgyis rendbe jössz!!!

Kép
szilcsi

Bettike,
a szállás a bérelt házban megoldható, vagy azért még külön kell fizetni? És mekkora összegre kell számolni? Kérlek érdeklődj utána! Köszi! (Sajnos nekünk a benzin is irdatlan összeg lesz, tudnom kell előre mennyibe fog kerülni körülbelül)
Vendég

Bonika,
egy telefonos diszpécsernek milyen árut kell szállítania??? :shock:
Én is sajnálnám ha nem jönnél :cry:
Vendég

nem a telefonos diszpécsernek, hanem a férjének a vállalkozásából eredendően.
Vendég

Jaaaa! Éértem. De hát a tali lassan hagyománnyá növi ki magát, így ha ezen nem is, a következőn biztos ott lesztek ti is! A következő ősszel úgyis Szirmiéknél lesz, az hozzátok még közel is van! :wink:
Vendég

ja csak azé fáj kicsit, mert én vltam az első, aki elküldetam az időpontot, és mégis mi maradunk ki belőle, meg emiatt mondtam le a munkahelyi egri hétvégét, ahová már nem lehet jelentkezni, mert nem akartam kétszer menni, és inkább ezt választottam. de erre csak azt mondom I.J :cry:
Vendég

Babaimado! +++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Bonika,
én még mindig azt mondom hogy ne keseredj neki!!! Lehet hogy mi sem tudunk menni mert nagyon messze van, és a szállás+kaja+benzin ha nagyon sok, nem engedhetjük meg magunknak. Akkor még mindig jól meg tudjuk hívatni magunkat Szirmiékhez!!! Az jóval közelebb is van mindkettőnkhöz, és sátorban ingyen alhatunk Szirmiék udvarán. Így te+én+Szirmi már egy minitali, és az összes pesti lány is jön akik ráérnek mert egyrészt szeretnek minket, másrészt ez nekik nem is távolság! Szóval fel a fejjel, hol van az megírva hogy csak egy tali lehet???
(((((((((((((((((((Bonika)))))))))))))))))))))
Vendég

Boni! Egyébként nem biztos, hogy kimaradtál! Lehet, hogy nem is lesz jó a szállás, amit találtam, vagy ha jó lesz nem biztos, hogy ez a hétvége szabad lesz! Úhyhogy ne tessék hisztizni! :twisted:

Áfi! Addig amíg nem tudom a kb. létszámot és hogy mikor szabad a szállás, addig sajna nem tudok összeget! Csak próbálom felmérni az igényeket, meg a létszámot, hogy a tulaj tudjon mivel számolni, mert arra, hogy valamikor valamennyien mennénk nem nagyon tud mit mondani!

Kép
bettike
Eger

Áfi remélem ti azért el tudtok menni! majd mi elmegyünk apával külön valamikor egy hétvégére Egerbe, ha már mindkét csoportos lehetőséget elmulasztottam!csak magamat okolhatom, hogy lemondtam a másik lehetőséget. most megyek kidühöngöm magam, aztán megnyugszom.
Vendég

Bettike,
hja, a szervezés szépségei... :lol:
Bonika,
szúúúúúszááááááá :wink:
Vendég

bettike de! :lol:
Vendég

szúúúúúúúúúúúúúúúszáááááááááááááááá
Vendég

boniko nem! :lol:

Kép
bettike
Eger

dedededededededededede :lol:
Vendég

Valaki szóljon rá Bonira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Ja Áfi! Az előbb átfutott az agyamon, hogy már megint belefogtam valamibe, ami nem egyszerű és kellett-e ez nekem!
De hát ha szeretek szervezkedni, akkor nem tudom leállítani magam még sem! Szóval kellett! :lol:

Kép
bettike
Eger

merjen valaki rámszólni!

tictactictactictac időzített pityergőbomba van nálam!
Vendég

Bettike,
kitartás, ha jól sikerül megéri ám!!!
Én csak azt nem értem hogy miért éppen te vetted a nyakadba (félre ne érts, semmi bajom veled, nem a személyedre gondolok!!!) hiszen sem a hely nem adott, külön kell fizetni azért is, és ráadásul az ország egy igen kieső városában élsz, bár kétségtelenül szép hely!
Mindettől függetlenül lehet nagyon jó buli!!! :)
Vendég

Áfi! Dehogy értem félre! Csak valahogy így alakult! Jó ötletnek tűnik vagy tűnt! Csak most a szervezésnél kezdődnek a gondok! :lol:

Egyébként lehetne máshol, azaz másnál is! :lol: Ha van olyan, akinek a körülmények kedvezőbbek! Én abba is benne vagyok! Nem kell itt Egerben! Végül is mindegy! Csak legyen tali! :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike nem kell magadra venni, mindig lesz valaki aki dühöng majd! most én, és én se miattad, hanem a saját hülyeségem miatt blablabla
Vendég

Boni
pityegőbomba :lol: ez jó :lol:

Bettike
én erre a hétvégre nem tudok egyelőre mondani biztosat :? 13-án érkezik unokahúgom anyuval, és hát fáradtság az lesz gondolom, és csak két hétig lesz itt, nem tudom, hogy ez az utazás így belefér e az időnkbe :?

Szirminél talira benevezünk tutira :D oda coca is jön bizti :P

Kép
gaby25

Szép jó reggelt ! :)
Mi m ár voltunk dokinéninél beadattuk Rolinak a kullancs elleni oltást!

Babancs, gyönyörű a kisfiatok, nem semmi, hogy nő(vöget)

Hát én tuti kimaradok a taliból mert nem hiszem, hogy lenne rá erőm :)

De ha valaki Taksonynál jár az nyugodtan beugorhat hozzánk. :)

Bettike én múlt héten voltam Egerben, szerintem megyek még párszor, majd szólok és meglátogatlak. Férjem jár most oda munkaügyileg és lementünk vele.

Szirom, grat a kiskukishoz :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

SZERETNÉM FELHÍVNI A FIGYELMET!

NEM VETTTTTTEEMMMMM MAGAMRA! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Csikken! Szívesen látlak! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ezt találtam, egyszer esetleg lehetne itt talizni.
Dömsöd, Dunapartnál CSEPEL HORGÁSZTANYA

Dömsöd Alsódunasor 29.
Tel.: (24) 435-874; (30) 9406-097

Nyaraljon, horgásszon, töltse szabadidejét családjával Dömsödön!
Ráckevei dunaparton közvetlen vízparti üdülõ, 2-4 ágyas szobák, színes TV, hûtõszekrény, zuhanyzó. Teljes ellátást tudunk biztosítani.
Szállás: felnõtt 1.400-Ft, 14 éves korig 700-Ft.
Horgászat: az egyesület saját stégein. Napijegy helyben kapható, felnõtt részére 2.000-Ft, ifijegy 1.000-Ft, hetijegy 12.000-Ft. Csónak bérlési lehetõséget biztosítunk.

Kulturált csendes környezet, zárt parkoló.

A horgásztanyán büfé üzemel szolid árakkal minden igényt kielégítõen, szeretettel várja a horgászni vágyó vendégeit.

Papp Beáta
üzletvezetõ

KépKép
Kép
csikken

17 évesen voltam Dömsödön :D régi szép idők :P
pasik szeretnek horgászni :wink: enyém őpasinak van engedélye valahol :roll: de nem találja, mert rég nem horgászott

Kép
gaby25

ja és ha megyek Egerba Kettesben, BEttike akkor sem úszol meg! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Végre itt vagyok! Még nem olvastam vissza, így egyáltalán nem vagyok képbe, hogy kinek kell gratulálni! :lol:

Az én hőm 8 napja szép magasan, de kb azóta nagyon görcsölök és tuti, hogy akkor nem volt pé, mert kemény volt a méhszáj és száraz voltam! Vagy az nem kell hozzá? Nem tom mi van! :?
Vendég

Lenne egy fontos kérdésem, nem tudom, tud-e rá valaki válaszolni.
Ha én allergiás vagyok bizonyos dolgokra, viszont fogyasztok ezekből naponta kis mennyiséget, az a babára káros hatással lehet-e?
Konkrétan: allergiás ekcémám van (bőrkiütések) az aprómagvas gyümölcsökre (eper, málna, kivi stb.) és az olajos magvakra (szotyi, tökmag, dió stb.). A dokim szerint nagyon jó lenne, ha minél több friss gyümölcsöt ennék (ez ugye logikus), és főleg piros gyümölcsöket (amiket ő felsorolt: eper, málna, kivi). Szóval ha eszek egy nap kicsi epret, aztán másnak kicsi kivit, néha mondjuk diót is, akkor a baba is allergiás lesz a későbbiekben ezekre?
Köszi ha valaki okos és tudja!
Főnöknőm hozott be epret egy hatalmas dobozzal, és nem bírtam ki, ettem belőle, de muszáj is a vitamin, százszor többet ér mint a műanyag kapszulák. Szerintetek???

Kép
szilcsi

Szilcsi,
az allergiára való hajlam genetikusan öröklődik, tehát a hasadban a babánál már rég eldőlt hogy mekkora eséllyel lesz allergiás arra amire te és/vagy a párod valamint családjaitok allergiásak. Szerintem sokkal fontosabb az hogy szoptatás alatt ne egyél téged allergizáló termékeket, mint most a terhesség idején. Főleg mert most is csak kis mennyiségben tudod enni ezeket, hiszen ha bekajálsz eperből kenegetheted az ekcémádat.
Szóval szerintem most még a babásság alatt kis mennyiségben eheted, szopi alatt én kerülném mert ha hajlamos rá a pici tuti kiüti őt is.
Vendég

Szilcsi

Ételallergia
A leggyakoribb a tejjel és tojással szemben fennálló érzékenység.
Ha az anyuka ételallergiában szenved, lényeges, hogy a terhesség és a szoptatás alatt azokat az ételeket, melyekre érzékenyen reagál, fokozottan kerülje el, ezzel is csökkentheti gyermeke jövőbeli ételallergiára való hajlamát.

A kisbaba fejlődése szempontjából lényeges, hogy a naponta bevitt fehérje mennyisége elérje a száz grammot. Szerencsére az ételallergiában szenvedő kismamáknak nem kell kitenniük magukat annak a kellemetlenségnek, hogy a számukra „ehetetlen” ételeket fogyasszák, ugyanis számos növény és állat húsa (baromfi, hal) is kiváló fehérjeforrás.
Érdemes beszerezni olyan tápanyagtáblázatot, amelyben különféle élelmiszerek összetevői megtalálhatók.
Vendég

Oké, köszi a választ, szegénykémet már előre sajnálom, én ekcémás vagyok, anyukám asztmás, öcsém ekcémás, párom meg valszeg porallergiás (fullad a panelban). :roll:
Grönland, szerintem ha nem volt váladékod, száraz voltál, akkor nem lehetett pé-d.

Kép
szilcsi

http://taplalkozas.lapozz.hu/ ezt érdemes átnézned
Vendég

Hahó!

Babaimi! Drukkolok nagyon, és sok erőt küldök!++++++++++++

Csak egy percre, mert jobb feküdnöm sajna, tegnap este még Nospát is be kellett vennem. Reggelre jobb lett érezhetően, de ez csak pár órát tartott. Úgyhogy fetrengek, csak már fáj a senekem és a derekam...

Szóval olvastátok a kukacosunkat azért :wink: Köszi mindenkinek, ha már így kierőszakoltam :lol:

Áfi! Szerintem nem kell őszig várni a talival, csak most még pár hetet, amíg totál terhelhető leszek, meg itthon is leszünk. De kismama itt nem alszik sátorban, annyi ágyunk még van :wink: A többiek sátorozhatnak, vagy van pár száz méterre két szálláslehetőség is, motel is meg hotel is.

Húzok dőlni, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

((((((((((((((((((((((((((((((((((Szirom))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

((((((((((((((((((((((((((((((((((Szirom))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Sziasztok Lányok,

csak gyors beköszönök, hogy még mindig egyben.......Szilcsi, igen, már kezdek visszafelé számolni, -1,-2 :shock: :shock:

Megvolt az NST és a magzatvíz vizsgálat, ez utóbbi nem volt valami kellemes, de kibírható, a babó roppant jól érzi magát bent, magzatvíz tiszta, úgyhogy most kétnaponta járunk majd NST/magzatvízvizsire, amig ki nem akaródzik jönni neki :roll: :roll:

Nem vagyok valami happy, mert nem szeretném ezt a tortúrát kétnaponta, úgyhogy most megyek, lezuhizok és beszélek a gyerek fejével, hogy anya már kint szeretné látni.......

Még mindig nem jó a net, úgyhogy tesóm gépéről vagyok megint, megpróbálok jönni majd, de ha bármi van Bonin keresztül üziziek.

Mindenkinek mennek a drukkok.

Pusszancs.
Melcsi

Kép
melcsi6

melcsikém kitartás!++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

sziasztok!

bettike: nem értem, hogy miért júl közepén lesz a tali. a tegnapi tábla alapján vagy jul 7-8 vagy jul 28-29 az esélyes, mert azon a két napon van a legtöbb jelentkező. vagy lemaradtam vmiről? :roll: mi ott aludnánk egerben.

melcsi: úgy tűnik nagyon jól érzi magát a babód benn. mennek a drukkok++++

baba: sajnálom. :cry: ölelés megy neked. ((((((((((baba))))))))))

rólam: utolsó előtti órámat tartom, ma nyolc órám van. hőm mára leesett 36,2-re, szerintem még csak most lesz a pém.

szilcsi: azt írd meg, hogy mikor kapjuk meg a sütit,a mit ígértél? :lol:

szép napot!
katica
katica30

katica így sajna a csokikádról is le kell mondanod! :lol: ,
Vendég

boni: csokit akarok, csokit akarok :lol: továbbra sem értem a tali időpontot, kezdem azt hinni, hogy bettike nem tud számolni :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?