A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Eszter!
Tegnap olyan hüvi volt a cégnél, hogy egész nap nem ittam semmit, és 3-kor így mentem ki a 40 fokba…kész szerencse, hogy nem lett nagyobb baj. De szerintem az egy sem volt meg estére…ma odafigyelek.

Cuki!
Nekem nem gáz, hogy a párom ilyeneket mond. Szereti a fiatal csinos csajszikat, és engem szeret mind közül a legjobban. Szerintem életében ennyi nőt nem látott egyrakáson, mert mat-fiz gimi, gépészkar, és műegyetem oktatás az élete 14 éves kora óta, és összesen eddig nem látott ennyit, mint most egy helyen! Mindketten pasik között dolgozunk, (nekem jó)!
Valaki beszélt rizsnapról is. Az is jó vízhajtó! Én tavaly nyáron csináltam nyaralás előtt 2 napig, és nagyon bejött. A barnarizs ehetőbb, mint a fehér, de tovább kell főzni. Ha nem bírod megenni magában, csináld 2-3 napig így: Teheted gyümölcs joghurtba, vagy zöldséggel ízesítheted, lehet mézzel is. Változatosan el lehet készíteni, és nem csömörlesz meg, mint csak a zöldségtől.

Bogyó!
Az első ötlet jó a fürdőruciban! Vagy esetleg: hátul semmi, elől a táncos…én nem veszek mert nem fűrödhetek, marad a régi alső egy atlétával, vagy egy mell felett gumis felsővel.

Csajok!
Ha usziba megyünk, csak árnyékos helyre!!!!!! Iwiwen igyekszem jelölni! Nekem ma adta át a helyet egy nő, eddig mindig volt helyem, viszont voltam vizeletet leadni a rendelőben, és megkérdezték, hogy kismama vagyok-e, fizettem-e, és van-e könyvem….mondtam, hogy félidős vagyok, csak éppen ilyen alkat…de többet nem állok a külön sorba, mert az emberek ott fújjogtak a soron kívüli kismamákra….
Valakinek kell apasági nyilatkozatot tenni? Mármint van olyan, aki nem házas?

Ágica
Kép
ágica_26

ági!
tök jó, javítod az ivararányt!
gratula a kiskukachoz!

Ágica
Kép
ágica_26

Klára, Timi, Masi, Sheepy, Cuki jelöltelek benneteket iwiwen!
Ági: hány éves vagy? Úgy talán megtalállak
Eszter: melyik vagy kettőtök közül?
Evarga! Valami konkrétat, mert sokan vagytok!
Büngyi! Hát én találtam vagy 8 embert! Nem ritka név!

Ágica
Kép
ágica_26

Melyik ketőőnk közül?

Kép
Kép
eszter26

joga gatya olcson : kinai bolban (oktogonon vettem en, az ezustos bolt mellet ) 2 db gatyat, 1 500 ft/ db az egyik pamut, gumis dereku, sima kenyelmes, masik zsebes, gumis dereku alul is be lehet huzni, felig vaszon-pamut anyag - nekem ezek jobban bavaltak, mint a hivatalos kismama gatyok

agi - de jo, no a fiuk tabora ! gratulaaa

bungyi - jo a blog, es bogyonak hivod a kislanyt ! :) tetszik. hihi

ma nagyon jo az ido, meleg, de van szel - igy elviselhetobb
:)

bogyo
19+4
bogyogyorgyi

Agi miert nem furodhetsz ? meg azt hiszem Sheppey is ezt irta....
ha nem publikus, akkor bocsi.

b.
19+4
bogyogyorgyi

Sziasztok

Úgy bekajáltam bolognait csináltam és nagyon jól esett este 7 ig semmit nem eszem.

Jó neked Ágica hogy olyan alkat vagy rajtam már a második hónap elején látszott,eddig már 2 kg-ot sikerült felszednem.

Kép
Kép
eszter26

Bogyo, köszi, megnézem. A pamut bevarrásosak egyébként jók lehetnek (bár olyan még nincs nekem), csak nem földön ülésnél. Ezért keresek egyéb megoldást.
ariel

Eszter, egészségedre :D :D
Én is imádom a tésztaféléket.
ariel

Sziasztok!

köszönöm a gratulációkat!

én is örülnék, ha október közepén szülnék. de a szóbeli említésen túl, nem javították már át a szülés várható időpontját. így maradt az okt.23.

iwiw: 1978.05.04. nem is tudtam, hogy ennyi Angyal Ágnes van :(

Üdv,
Ági

Kép
agi29

Én hawaii pulykát ettem sburg-val a menzán (párom meghívott). Hát…tudtam volna még enni…ma megyek védőnőhöz, és gondolom, lemázsál. Kíváncsi leszek…1 hete jól elengedtem magam. Úgy ennék valamit…

Bogyó!
Mert hólyaghurutra hajlamos lettem a mióma miatt. A miómának kellene a hideg borogatás, de mivel ott vannak a hugyvezetékek, nem lehet borogatni. A melegvíztől meg a mióma gyulladna be…szóval marad az árnyékban való ücsörgés. Majd nézem a vizet (mert nagyon szeretem ám!)

Eszter!
1-1,5kg-t már én is felszedtem, csak azért nem nagy a hasam, mert nekem kifejezetten széles csípőm, széles vállam van, viszonylag karcsú derekam, de csak a széles csípő miatt látszik annak. És a széles csípőm miatt elfér a gyerek keresztben. 93-94 cm a csípőszélességem úgy, hogy nincs rajta felesleg, és a fenekem iszonyú lapos. Szóval ennek nagyrésze a medencém!

Ágica
Kép
ágica_26

agi -es ez azt jelent, hogy nem meleg vizbe se mehetsz ? tenger se ? az pedig mindenre jo, a so gyogyit

Huu de ehes lettem a sok finomsag hallatan - en meg csak a szendvicsig jutottam ma

Eszter, a 2 kg az semmi. te tenyleg a 15 heten vagy ? mert akkor kb en is 2 -nel voltam akkkor es az nagyon normalis, vagy inkabb az atlag alatti,,,szoval ne aggodj. anyukam ilyenkor mar velem 10 kg hizott

b
bogyogyorgyi

Majd elfelejtettem !
Eszter :
BOLDOG NÉVNAPOT !
:lol: :lol: :lol:

Kép
sheepy

Sziasztok

Remélem téged jelöltelek Ági.

amúgy milyen néven vagy Ágica 26 mert akkor jelöllek én.

A hawai pulyka is fincsi na meg a sültkrumpli azért megörülök mostanába.

Kép
Kép
eszter26

Köszönöm.

15 héten nagyon megy az idő most hogy mondod.
Most néztem meg Lilivel 15 hetesen 4 kg-ot híztam akkor ahhoz jó.

Kép
Kép
eszter26

Csajok , jól kitoltatok velem !

Egész nap kerülgettem a konyhát , mert sutyiban bedobtam 2 bonbont és nem nagyon akartam tovább rontani a helyzetet, de asszem most megyek és egy hatalmas adag spagettit főzök ebédre ! :lol: :lol: :lol:

Ágica !
Nem mértél valamit félre a derekad körül ????????
Nekem is elég széles a csípőm, de most babával együtt is csak 100cm-t mértek a védőnőnél !
Vagy neki vigyek egy új mérőszallagot ?

Én is a kínaiakat pénzelem :wink: , korábban futáshoz vettem 2 szűk , pamut térdnadrágot 1000ft -ért ,amik most jó szolgálatot tesznek ,mert hasban nagyon kényelmesek .

Lányok !
Ti mikorra tervezitek a babadolgok beszerzését ?
Most hétvégén kapunk egy bölcsőt ajándékba és már hetek óta piszkálja a fantáziámat, hogy miket kell majd venni .
Nézegetem a netet , és már 2-3 listám is van a beszerzésre váró holmikról, de "babonából" még nem vettem semmit.

Viszont nagyon várom már ,hogy megrohanhassam a boltokat !!!!!!!

Kép
sheepy

sheepy!
ez az adat gyerek nélkül volt! most meg sem mérem, de úgy fáj a csípőm (a seggem...) hgy csak na. csak azt akartam szemléltetni, hogy alapvetően széles csípőm van (bár a kismedencém szűk egy ternészetgyógyász szerint...) valaki tudja, hogy ez mennyire befolyásolja a szülést?

Ágica
Kép
ágica_26

nekem a párom és az anyósom, nem enged semmit sem megvenni előre.
de kell egy pár dolog, ami nélkül nem lehet bemenni a kórházba.
és a mellszívót is megakarom venni előre, mert az a szülés után 5 óra múlva is kellhet...
amúgy nem érdekel az otthoniak nyüszítése, nekik gondolom mindegy, nekem nem...
mi mindent kinézünk, kilistázzuk, Apa meg majd megveszi, és összerakja...bumlizzzon Ő is egy kicsit, amíg én kipihenem a szülést.
én varrni akarok előre ágyneműt.
lényegében kiságyat fürdetőt, pelenkázót, cumisüveget, mérleget kell venni. a többi nem lényeg. 3-5 váltás ruhát úgyis veszek előre...a többi meg 1-2 hét alatt kiderül, majd a kedves apuka és anyóska rohangál érte (hamár akkora okosok, hogy nem lehet előre megvenni semmmit...)

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok

Hát nekem nem nagyon kell vásárolnom Liliről megvan minden csak ha fiú lesz,mert elég rózsaszínes a ruhatár azt meg nem akarom hogy azt mondják hogy már most homonak nevelem a fiam,úgyhogy akkor vagy kékre festem a ruhákat vagy újjakat veszek.
De egyébként én sem vettem előre semmit de azért 2 héttel aszülés előtt lehet már beszerezni dolgokat.

Ágica mellszívót valami jó minőségüt vegyél,mert amit én vettem nem ért semmit,meg egyébként a kórházi fejőgép nagyon jó,mert amikor már majdnem szét durranatak a melleim egy perc alatt segített rajtam,úgyhogy amíg bent leszünk tuti azt fogom használni,utána egyébként én itthon kézzel fejtem,mert be volt sebesedve úgyhogy úgy jobban éreztem mjikor féj és mikor nem.

Ha valaki akar légzésfigyelőt most a brendonba 22500 az Angelcare+ ajándék pelenkatartó vödör is jár szinten Angelcares.
Mondjuk annyi hogy abba mindíg kell venni zsákot ami olyan 2000 körül van de viszont szagtalanul zár,ha valaki nem akar minden 3 órába a kukához menni.

Kép
Kép
eszter26

Nem akarok ám nagyon okoskodni,csak az én véleményemet mondtam el.

Amit mindenképp vigyetek a kórházbe szopis melltartó,meg melltartó betét.

Kép
Kép
eszter26

Sziasztok!

Írtam egy csomót erre elszállt az egész... :evil:
Ami a vásárlást illeti,én már nem bírom sokáig és elkezdek vásárolni,szépen lassan.Még nem vettem semmit,egy vízhőmérőt leszámítva.Olyan édes volt,(teknősbéka formájú)hogy nem bírtam otthagyni.
Kiságyat meg babakocsit kapunk,legalábbis kiságyat biztos.

Megőrülök ebben a melegben!

Akkor most hány kisfiú és kislány lesz idáig amiről tudunk?

Cuki!
Nagyon ari a pocid,de ebben a ruhás képben nagyobbnak látszik sokkal mint a másikon!

Mit szóltok hozzá hogy ha jól van a baba és mama akár már szülés után 1-2 nappal hazaengedik őket?
Szerintem elég bátrak,bár ha belegondolunk aki otthon szül az még annyit sincs kórházban.Nem is tudom jó dolog-e vagy sem ilyen hamar hazajönni. :?:
xx nikita xx

Csajok!
Mondjátok, ha hülye vagyok, de én szeretek kórházban lenni. Valszeg azért, mert soha nem voltam bent igazán nagy bajjal…illetve ha bent voltam, akkor bent, jó kezekben jobb volt, mint otthon, bizonytalanul…
Biztos írtam már, hogy a mandulaműtétem és az orrsövény műtétem egyazon klinikán volt, és tuti volt a hely. Mindent megcsináltak helyettünk, csak pihizni kellett egész nap! És az a sok jóképű doki! Hmmm! Csak azt nem értem, miért kellett bugyiban állni percekig a műtőben az orrsövény műtétem előtt…miért hálóinget adnak az orrán műtött emberre, amit ugye kötelező levenni…
Szülés után nem fogok hazarohanni, Apa rakja csak rendbe a lakást! Én pihizgetek, élvezem a kórházat, és a babát! És a rokonokat ott fogadom, nem otthon! Hozzánk nem lehet cipővel bemenni, meg csak egy kanapé van, enni, inni csak a konyhában lehet, az emberek meg nem szeretik az ilyet, márpedig én megkövetelem! Szóval jöjjenek csak a kórházba, ott nem nekem kell takarítani utánuk. (nem utálatos akarok lenni, csak ha mi megóvunk valamit, azt más is tegye meg)
Én maradok a kórházban, ameddig csak lehet szülés után. De még egyszer mondom, ez akkor áll, ha nincs az embernek semmi baja! Mondjuk a miómás fájásokkal jobb volt a kórházban, mert otthon úgy éreztem belehalok, bent meg gondoltam csak nem engedik, hogy igazán nagy baj legyen…nem is lett, és nagyon hálás is vagyok nekik! Imádom az orvosokat! Következő életemben én is az leszek! Csak egy kicsit több észt kell nekem adniuk majd odafent!

Ágica
Kép
ágica_26

Mi kapunk egy csomó ruhát, párat azért hozzá kell venni, de majd csak az utolsó pillanatokban.
Amit vettem, már novemberben, az egy plüss nyuszi, aberráltan nagy lábakkal, na az lesz az első "játéka"a kiságyban, ha tetszeni fog neki. Tudom, hogy a plüss nem igazán jó korán, de nem tudtam otthagyni. Most én alszom vele, amikor rosszabb a hangulatom. A párom meg féltékeny rá, dögnek hívja.

Nikita, nem azért engedik haza a babát és a mamát 1-2 naposan, mert bátrak, hanem azért, mert nem tudnak mást tenni. Kell az ágy egy másik szülő nőnek. Márciusban ezt vízionálta a dokim, kicsit megmosolyogtam akkor. Valóra vált.
ariel

Nikita!
Én általában Worben írom a dolgokat, és bemásolom. Mert javítja a hibákat, és a net is bármikor elszállhat. Engem nagyon bosszantana, ha a hosszú leveleim elszállnának! De az is jó, ha megírod, és mielőtt elküldöd, felmásolod vágólapra. 2 kattintás, de legalább biztonságos!

Ágica
Kép
ágica_26

Cukival teljesen egyetértek, a kórház biztonságot nyújt! 3-4 nap tökéletes. Szerintem szülést követő egy nap múlva még mindig sok kismamának nincs kedve felállni, hát még összepakolni, hazamenni, netán felmászni lift nélkül az 5. emeletre! (pl:nálunk)

Ágica
Kép
ágica_26

Ariel!
Igazán kedves a párod! Dög! Ez jó!
Rám a hálószobában egy béka mered, amit a volt feleségétől kapott még Gábor…egyszer véletlen bekapta a porszívó a lábát, és majdnem leszakította…persze csak véletlen 

Én inkább fizetek, ha van rá mód a bent maradásért (persze csak emberi mértékkel). Meg majd agonizálok! Szerintem a tbmből igazán futja állambácsinak!

Cuki!
Rajtam javított a lépcsőmászás! Az első fél év rossz volt, de most már hozzá edződtem. Meg nem szaladok fel, hanem csak kényelmesen. Amúgy négy emeletes a ház, de hát van magasföldszint, ami uolyan magasan van, mint ahhoz képest az 1. emelet. Ezt Szegeden már 5 emeletesnek hívják (a mezei panel)
Nekem is volt egy koleginám, aki az elsőt 4 és féllel szülte úgy, hogy a csajszi 40-42 kg alapból. Meg persze 152cm, de akkor is az a sovány alkat. Nevettünk, is, hogy a testsúlya 10%-át megszülte. Ez olyan mintha én szülnék egy majd 6kg-os gyereket! Te jó én rögtön egy féléves gyerek!

Most léptem a védőnénihez, meg is mázsál…
sziasztok

Ágica
Kép
ágica_26

Túl vagyok a makarónin, egész jól érzem magam :-)

Jó Nektek, hogy nincsenek rossz kórházi tapasztalataitok !
Én nagyon kétbalkezes vagyok , és mindig történik valami ,aminek kórházasdi a vége . ( csukló+ könyökműtét, szegycsontt + bordatörések bringázás után .....stb. )
Párom mostanában már fürdeni sem enged egyedül ,mert fél ,hogy elcsúszom a kádban . ( mondjuk képes lennék rá :D )

Viszont ami a biztonságot , és a kényeztetést illeti ,hát ha jó a hely , én sem szaladok majd haza , mert az én Gáborom nem nagyon tudna mit kezdeni velem és a babával .
Mondjuk mi úgy intézzük, hogy anyukám 2 hétig ott lesz velem , utána + 3 hétig a párom marad szabin.

Lépcsőt ne emlegessetek , 7.emelet, és van ,hogy elromlik a lift.
Anyóségnál is majd meghalok , mire felérek a 4. emeletre , pedig korábban párommal mindig versenyeztünk ,hogy ki szalad fel elsőnek.
Ha én nyertem jól kiröhögtem ,amit most rendesen vissza is kapok !

Kép
sheepy

Sziasztok!

Akit tudtam, jelöltem, illetve visszaigazoltam!

Angyal Ágit a születési dátum alapján sem találtam meg, egyéb infó?

Ágica
Belőlem is van néhány, e-mail cím segíthet varga.eva@globusonline.hu.
Nekünk is kell apasági, mi sem vagyunk összeházasodva.

Hogy Ti mennyi mindent vettetek már! Engem tegnap felhívott a Mexibóban élő barátnőm és megmutatta, hogy milyen játszószőnyeget vett a babánknak, amit majd karácsonykor hoz haza- majdnem elsírtam magam, olyan jól esett :D Én is sok dolgot kapok majd másoktól is, de szeptemberben tervezem megvenni a szükségesebb dolgokat, az anyósom és a párom (aki nagyon racionális amúgy) babonából nem hagyja, hogy ruhákat vegyek még....

Nekem is nagyon jólesik, hogy eddig már kétszer átadták a helyet a tömegközlekedésben.

Most rohanok jógázni, különben nem lesz helyem!

üdv

Évi

> Kép
evarga

HALI!!!!CAK MOST JÖNNI!!!!!!!!!!!!!ESZTER:BOLDOG NÉVNAPOT!MÁR NEM TUDOM VKI ÍRTA A KÓRHÁZI MELLSZÍVÓT,ÁLLÍTÓLAG ITT SZEKSZÁRDON A Z ÁNTSZ BETILTOTTA,PEDIG VALÓBAN JÓ VOLT,MIKOR ELŐSZÖR SZÜLTEM KISSÉ FÉLTEM TŐLE,DE A VÉGÉN MEGKÖNNYEBÜLÉS LETT :D :D
NÁLUNK IS SOK RUHA MARADT A LILLÁRÓL,ÉS UH SZERINT MOST IS PICILÁNY LESZ :) HA JÖVŐ HÉTIG MEG NEM KUKACISODIK(APA SZERINT)
CUKIKA,MEGCSINÁLNÁD ÚJBÓL A TÁBLÁZATUNKAT,A MÚLTKOR NÉZTEM ,TÖK SZUPI , ÉN MÉG AKKOR NEM VOLTAM RAJTA,EGYÉBKÉNT GRATULA A KEDDI 3-HOZ,LEGALÁBB MEGVAN EZ IS.
JA ÉN CSAK 1.5 KG HÍZTAM ,MONDJUK NEM VAGYOK VMI KÍVÁNOS,INKÁBB ISZOM,NA DE A LÁNYOMNÁL ILYENKOR MÁR 5-6 KG PLUSSZ VOLT RAJTAM,HÍZTAM IS 21 KG-T,MAJD KÍRÁS NAPJÁN BEFEKTETTEK,MERT MAGAS VÉRNYOMÁS ,ÖDÉMA,STB ELŐJÖTT , ÍGY 2 HETET TÖLTÖTTEM NŐGYÓGYÁSZATON,MAJD MEGSZÜLTEM 6 NAPO GYEREKÁGYON TÖLTÖTTÜNK,ÉS 3 HÉT UTÁN ÚJRA OTTHON LEHETTÜNK!!REMÉLEM EZ NEM ÍGY LESZ MOST.JA ÉS AMI MÉG ATETŐFOK VOLT , HAZAÉRKEZÉS UTÁN FÉL ÓRÁVAL MEGJELENT A VÉDŐNŐ,(MARHÁRA ÖRÜLTEM NEKI).
geosel.klara

Eszter
Kép

Nekünk is van rengeteg ruha Adától,ha fiú lesz persze nem leszenk jók,uúgy ,ahogy Eszteréknél,nálunk is favorit a rózsaszín. :wink:
De egy utazóágyat mindenképp akarok venni,meg egy szuper kengurut is.

Kórházban lenni nem túl jó,de addig van nyugodtan az ember az tuti.Nem kell főzésről,és vendégek fogadásáról gondoskodnia.Mi Adával 4 napot voltunk bennt szülés után,meg egyet előtte ,mert túlhordtam 1 nappal.Már mikor megszületett mégcsak nem is unatkoztam. :lol:

Sheepy
Akkor ha északabbra laknál már jól ismernénk egymást. :D

KépKép

KépKép
okr

bocs,cukika!!!!!!!!!!ma egyáltalán nem vagyok képben,tökre aluszékony ,nyomott vagyok,apa meg elment éjszakába dolgozni :(
geosel.klara

Elküldve: 2007 Máj. 24 Csütörtök - 18:31

--------------------------------------------------------------------------------

sziaztok

csak gyorsan magamról,mert mennem kell
ill magunkról
ez akis piszok állandóan keresztbe tett lábakkal volt,először aludt is úgyhogy a keze (mindkettő) az arcocskája elött volt,aztán amikor meg felkelt úgy ugrált mint a duracell nyúl,a3/4ed órán keresztül nézte a doki főleg a lába közét,és nem látott semmit,amikor elelcsípte a pillanatot akkor azt mondta mivel nem lóg ott zacsi valszeg lány,de semmi konkrét,úgyhogy úgynéz ki Bíborka
ide töltöttem fel videókat,kép egyenlőre kevés használható van
http://www.videoplayer.hu/members/profile/timurrci

majd visszaolvasok aztánholnap elmegyünk nyaralni anyumékhoz hétfőig

pusz
Vendég

szia timurr15!
egy csónakban evezünk:nekünk is vmi ilyesmit mondotta doki,de tök ari ,megnéztem,hát ezek szerint nem focista,hanem táncosnő lesz! :lol: de minden ok ,ugye????????????jó nyaralást,pihenj sokat!!!!!!!vigyázz magatokra!!!!!!!hova is mentek????????
geosel.klara

ágica 26:kilók,védőnő??????????
geosel.klara

még az uhról ha nem gond
nagyon jófej volt adoktor bácsi végig beszélt,mutattta mi hol van,mindene szépen látszott,kivéve aneme és az arca,mivel a hátam felé befelé fordulva ALUDT ,persze egész nap még a rendelőbe is mozgott,aztán oldalra feküdtem akkor feléledt ,de csak addig amíg elnem kezdte az arcát fogdosni,újját próbálta szopizni akkor egyből elaludt megint.Persze úgyhogy lábak keresztbe,karok szorosan fej mellett,na szép
Amennyit látott belőle a doki azt mondta lány,de ez nem 100 %.

40 deka felett van egy kicsit a picúr

egyenlőr ezeket a képeket tudom megmutatni és csináltam pocisat is

Kép
Kép
Kép
Kép

Klára
igen úgy tűnik rendben minden,minden alkatrész a helyén van :-)
csak a az az egy hét nagyon ott van úgyhogy átis szerkesztettem a vonalzómat okt. 3 ra eszerint lesz a kiírás.

Eszter

Boldog névnapot
Kép

Hát erről a kórházas témáról:nagyon külföldet akarják majmolni ezek a nagyokosok,ott is így megy ,hogy 2-3 nap vagy még annyi se után kidobják a kismamát,de úgy tudom ott napont kimey házhoz asszem a védőnő és segít és megnézi a baát hogy minden okée vele,ha itt is így lenne nekem nem lenne kifogásom,én idegbetegként jöttem ki a kórházból,nagyon szar volt bent lenni,nem lehettem együtt a babámmal,alig láttam,először nem volt hely,aztán besárgult,nem akart szopini és csak csökkent a súlya,így meg persze nem akarták kiengedni.Amikor szopott volna elvitték aztán megtömték táppal én meg gyűjtöttem a tejet és belcsurigáltam a szájába,mert szopni neme akart és az előtejet mindenképp neki akartam adni,aztán szerencsér elkezdett szopizni,bimbóvédővel és hazajöhettünk,egy roncs voltam.

Ha már a cuccoknál tartunk:nekem szinte semmit se kell vennem,főleg ha tényleg Bibim van.Tesófellépőt már vettem,rucik megvannak,bár egy-két újjat azért biztos beújjítok.
Ami felmerült bennem az a mellszívó kérdés,márhgy nekem van egy chicco kézi,amikor bedurrant a cicim jött ele,de szopi után,vagy szopik közbe nem jött szinte semmi,pedig a baba tudta szívni és volt benne ,de a mellszívóval nem jött semmi.Valahol olvastam,hogy ezek a kézik szinte semmit nem érnek az elktromos pl. Madel mini electrichez képest,szerintetek?Használt valaki ilyet?

na lelövöm magam

Timi
Vendég

Sziasztok!

Nem voltam tegnap egész nap szinte gép előtt, csak kutyafuttában :(
Elvonási tüneteim is vannak :shock: Örülök, és köszönöm, hogy megjelöltetek!
Sheepy! Nem gond, én is Bogyónak hívom a lányomat :) Vagyis hívtam az elején, abból lett a Bogyóka és Bogyólány variáció ;)

Cukika! Szépek a babacuccok!

Timi! Jók a fotók, most készült nekem is pocakos, ha lesz egy kis időm 2 porszívózás között, felrakom ;)

Vásárlás: Időhiány miatt elnapolva :( De tervek vannak, állítom össze az igényt és az árakat, hogy ne érje meglepetés a páromat :D

Megvettem tegnap a Jóga DVD-t! Nagyon nagyon jó! Szinte ugyanaz, amit az órákon csinálunk, könnyű és követhető, ha valakinek kell, szóljon, szívesen átmásolom!

Most rohanok, később visszakukk!

Büngyi

büngyike

Eszter!
Boldog névnapot! Kaptál virágot?

Hű Cuki!
Te titkos üzenetek küldésére használod a babanetet?

Juj Klári!
Ne is említsd! Tegnap ráálltam a védőnőnél a mérlegre, és 61kg-it mutatott. Azt hittem, ott sírom el magam. 4 hete 58-at mért. Aztán hazarohantam, megmértem magam 60 voltam, ma reggel 59. Ez ugye azért van, mert reggel mindig könnyebb az ember. A védőnőm, meg pont akkor mért először, amikor a kezdő súlyom alatt voltam 2 kg-mal. Nem nagyon örülök neki. 57-ről 55, most 59 (az otthoni mérlegen). Szóval ő pont akkor mért, amikor otthon 55 voltam. És most 4-gyel vagyok több szerinte, pedig csak 2-vel…na mindegy. A combom hurkás egy kicsit és hát nagy a pocakom. Majd én is próbálok feltenni pocakos képet köv héten.

Timur!
Azért amilyen rosszul indult a dolog, olyan nagyon szép kislányod van! Uncsitesóm használt folyamatosan elektromos mellszívót, majd kikérdezem!

Büngyi!
Milyen dvdt vettél? Mi a címe? Én is megvenném!

Csajok!
Baj, ha nem érzek semmit, amikor hallom a baba szívhangját? (tegnap a védőnővel meghallgattuk) Nekem sokkal szorosabb kötelék, amikor mozog. Azt imádom. Tegnap a villamoson indult be, vettem a mély levegőket, meg fújtattam, hogy megnyugodjon. Vasárnap, amikor jöttem haza, a vonaton akkorát rúgott, hogy én úgy megijedtem, hogy lepottyant a táskám a földre az ölemből!

többiek merre vagytok?

Ágica
Kép
ágica_26

Evarga!
jelöltelek!

Ágica
Kép
ágica_26

Kép
geosel.klara

:D :oops: EZ INKÁBB MÉG A HÁJ SZERINTEM!!!!!!!!DE MAJD CSAK BEINDULOK ÉN IS!!!!
geosel.klara

MEH NEKEM EGYBEN VANA HASAM ÉS GYOMROM ,HOGY IS VAN EZ???????? :oops:
geosel.klara

Timurr
A magyar anyavédelem világhírűen jó.A kórházi benntartózkodással együtt.Ezt akarják most tönkrevágni! :evil: Persze ugye azért küldenének minél előbb haza,mert bezártak egy csomó szülészetet és nincs hely.Meggondolatlanság,meggondolatlanság hátán.
Nem véletlenül kell bennt lenni sima szülsé utnán 4-5 napot.Addigra ha van gond előjön.Most gondolt el,ha pl. otthon történik vmi .

Mellszívóm nekem Madela van,kézi.olyan fecskendőszerű.Én is szeretnék majd rá egy elektromos kiegészítőt,mert a papírja szt lehet venni külön.Még tavaly kérdeztem a boltban,ott viszont semmit sem tudnak erről. :wink:

Itt nálnuk bababarát a szülészet,így nincs pótlás,meg különlét az anyától.Van aki szereti van aki nem.Én nagyon díjazom,hogy viszik el a csöppséget,hanem velem maradhat.

Szuper képek készültek a várható kiscsajról! :D
A pocakod is nagyon aranyos.Kicsit irigykedem,hogy már ilyen jól érzed a mocorgást.Én még inkább csak este,mikor lefekszem vélek felfedezni kis kaparászást odabentről. :oops:

Testvérfellépőt hol vettél?Mennyiért?Nekünk sem ártana.

Ágica
Ne izgulj a súlyod miatt.Sztem nem leszel nagyon duckó.A 10-13 kg meg simán felkúszik mindenkire.
Én Adával a 7. hónapig csak 1,5 kg híztam,aztán fennmaradó időben 8-at.Sokkal szerencsésebb,ha egyenletesebben szeded föl,nem így.

Én nagyon stresszelek sz Uh-n,így a szívhangból annyit szoktam megálapítani,hogy él.Egyébként meg nagyon örülni sem tudok,mert bennem van egy jókora félsz. :oops: :oops: Még jó,hogy vérnyomást nem mérnek vizsgálat alatt,mert 200 biztos van.Remélem a genetika után már elmúlik ez az őrületem.

Klára
Nagyon szép a pocakod!!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztoooooooook!
Jujj nagyon hiányoztatatok már!!

Mi tegnap éjjel jöttünk, visszaolvasgattam, látom mindenki jól van! És vannak új csatlakozók is! Üdv Nektek is!
Minden szuper volt 20.-án a tengerparton napfürdőztem és akkor!!!!!!!Akkorát rúgott Barbikám! :lol: Nagyon édi volt.Azóta is megy a box odabennt. :shock: :D A melegtől felforrt a fejem egy párszor,szinte rosszul voltam, de egy hűvös zuhany és jobb lett minden. Viszont gyakorlatilag 1hétig Pizzát ettem,mert a tengeri izékre allergiás vagyok. Szóval még este úgy bezabáltunk Apával, hogy fffffffffffffffffffffffff! 8) Vettünk egy apróka zoknit is frottír az anyaga és nagyon pici,meg még rózsaszín is! :D
Történt még egy csomó minden,nem untatlak Titeket! :roll: Megyek felébresztem Apát, főzök kávét...
Pusszantás
Vendég

Sziasztok!

Klári! Szépen gömbölyödsz! Ne aggódj! kimondott terhes-pocakom nekem sincs ;)

Ágica! Jóga Kismamáknak c. DVD, Lombos Melindával.
Ugyanezeket a gyakorlatokat tanuljuk a Padma jógastúdióban is.
Megrendelhető: +361-486-0680
3360-ért vettem én, de ha kell valakinek, szívesen lemásolom.

Én is 61 voltam a dokimnál! Pedig itthon csak 59 :shock:
Most megpróbálok lemondani az édességről. (igaz eddig sem ettem sokat).
És kevesebb szénhidrátot.... pedig azt sem viszem túlzásba :?

büngyike

http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha/
itt tök jó cuccokat találhattok,elég jó árban
geosel.klara

Szia Adri! Üdv itthon! :)
Irigy vagyok ám! :wink:

büngyike

jaj ,képzeljétek benéztek a májusi ,júniusi babák fórumra,hát még a könnyem is kijött , lányok,mikor lesz amikor már mi is azt írjuk,hogy"na megyek szülni" nagyon várom már ,de élvezem a terhessséget is.na megyek a lányomhoz,oviban gyereknap van,kicsit süttetem a fejem
geosel.klara

Klára
A májusiakhoz én is be szoktam nézni.Egy ideig írogattam is,de aztán nem volt miért.Mostanában újra van erőm olvasgatni,és nagyon drukkolok nekik.

Adri
Üdv itthon!Nagyon jó lehetett a nyaralás.Én már mondjuk azért is irigy vagyok,hogy együtt vagy a pároddal. :oops: :oops: Na de majd ma este már én is......!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Eszter, én is nagyon boldogságos névnapot kívánok, így utólag is!!

Timi, nagyon szép a babád, mondjuk akkor, hogy lányka? A pocid is szép. Jó nyaralást nektek!

Klára, neked is szép pocid van.

Büngyike, én is oda járok (na jó, egyszer már voltam) jógázni, ahova te. Elsőre tetszett, de majd elmegyek mindenki órájára, aki nem hajnalban tartja, aztán választok. Kedd du. voltam legutóbb.

Okr, de jó neked, hogy bababarát szülészeten szülhetsz. Én a dokimhoz igazodok, de az ő szülészete megszűnt, és még nem tudom, milyen lehetőségei lesznek.
Megértem, hogy izgulsz az UH miatt, de nyugtasd meg kicsit magadat, kétszer nem fordulhat elő ugyanaz, és ahogy olvastam, nagyon nagy mennyiségben eszed a folsavat is.

Adri, szia itthon!

Én eddig kb. 6-7 kg-ot híztam, a versenysúlyomhoz képest viszont 8-9-et. Soha nem voltam rosszul, étvágyam ugyanúgy volt/van, mint előtte. Jól érzem magamat így, szerintem többet ártok, ha elkezdek a súlyom miatt stresszelni. Úgy gondoltam, még 9 kg feljöhet, akkor leszek 75. Aztán igyekszem majd leadni a következő baba előtt.

iwiwen én is fenn vagyok, Huszár Szilvia néven, Bp, 37 éves, majd jelölgetek én is.
ariel

Ágica, nem semmi, hogy ilyen intenzíven mozog a babád, hogy néha meg is ijedsz tőle. Nekem még csak annyira, hogy mosolyognom kell tőle, biztos valami nevető ingereket rugdos.
ariel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?