A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Na szép, és így itthhagysz minket! Na jó jó pihenést!
Ági28

CSEKA HATALMAS GRATULA ,biztos voltam benne hogy csak jó hirekkel jöhetsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vigyáz magatokra!!!!

Gizmixx én a 14-ik napon teszteltem mert akkor már kimutatja ha van valami.

Szpandi az elsőnél valami beindult állitolag minimálisan.Igen a negyedik előtt kicsit több szünetet hagytunk ki és akkor voltam az Erzsikénél.
Szepesi Jánosné Erzsike:Tel:(00 36) 29 436-528
Mobil:06 30 223-3472

Február el a negativ gondolatokkal és csak pozitivan.

Noczi neked is gratula a jo eredményhez akkor most már jöhetnek a babok!!

Cyprus csak igy tovább a pozitiv gondolatokkal!!!Február példát vehetne tőled.

Kép
póci

Köszi Póci, aranyos vagy!!!

Február, tényleg jók vagyunk Ágival, úgyhogy én vigyáznék magamra a helyedben :lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Sziasztok!

Egy baba lakik a pocakomban!!!
Később még jövök.

Cseka!
Gratulálok neked. Együtt szülünk.
bodjas

Bodjas!

Nagyon gratulálok én is Neked! Igazán jó csillagzat alatt vagyunk úgy érzem :lol:

Kép
cseka

Sziasztok!

Hát millió gratula Cseka és Bodjas !!!!!!Ez nagyon szuper,ilyenkor én is bizakodóbb leszek,hogy egyszer mindenkinek eljön az ideje :)
Nagyon vigyazzatok magatokra és a babócákra.

Bodjas !Én is ott voltam ma a dokinál 2-4ig.Lehet hogy láttuk egymást???
hanyatka

Bodjas!

Ez aztán a jó hír, nagyon vigyázz magatokra!!!!!!!
És gyere még! :D :D :D :D :D :D
gizmixxx

Mi is gratulálunk!
szikra

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: éljen, hurrá, gratulálok! Úgy örülök!!!! csak most tudtam jönni, egész nap ezen agyaltam, hogy mi van már!!!! Nagyon klassz!!!!!
beber

Sziasztok! Este apának is elmeséltem a jó híreket! :-) Ő is nagyon örült ám! :-)
Ági28

Sziasztok! :D

Cyprus, igen, dolgoznak hétfőn, rákérdeztem! De nem egész nap, úgyhogy azt mondta a doki, hogy feltétlenül reggel 8 és 9 között hívjuk!

Frissítettem a csillagokat. Akinél nincs még semmi info, kérem szépen, árulja el, hogy mit írhatok be, baromi lusta vagyok visszalapozgatni... 8) :lol: Ja, és ha elcsesztem valamit, szóljatok!

Szép napot!

Kép
Kép
noczi

Noczi!

Köszi a táblát, jó sokan vagyunk és egyre több a babás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Így igaz Gizmixxx és ez nagyn jó jel.Úgy örülök,hogy lassan lassan mindenkinek teljesül a vágya,álma.
Tegnap a dokibácsinál volt egy házaspár egy 6 hetes csöpséggel,aki a 3. inszem eredménye :)
hanyatka

Talán nekünk az is bejöhet.De jó lenne !!!!
hanyatka

Sziasztok!

Nóczi, köszi a csillagokat, ari vagy, hogy törődsz velük :lol:

Kép
cseka

Csajok merre vagytok???
Csak nem napoztok???? :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Sajnos nem! Munka van ezerrel! Pedíg nagyon nincs kedvem!

Gizmixxx te hogy vagy?

Hanyatka volt itt köztünk olyan,akinek az első inszemre ikrek lettek! :-) Sőt az én ismerősömnek is az első inszemtre összejött, csak sajnos nekik elment a baba.
Ugyhogy hajráááááááá
Ági28

Sziaztsok!

Bodjas még 1x gratulálok!
Lányok nekem ma megjött, szóval nóczinak igaza lett és én holnap hívom dévait, gondolom megyek is hozzá holnap délután, mert ha minden igaz, akkor hétfőtől kezdődhet a szurka-korszak:)

Nóczi, remélem beérjük egymást:)

Mindenki jól van? Nekem is sok a melóm:(
cyprus

Sziasztok!

Cseka! De nagyon örülök!!!!! most aztán tessék rá vigyázgatni!

Én is dolgozom most úgyhogy sajna búcsú!

Ja Póci és koszönöm az infót!
szpandi

Sziasztok!
Bodjas, mondtam már, hogy gratulálok? Mindegy, inkább legyen többször. Szóval Bodjas, GRATULÁLOK! :)

Gizmixxx, veled mi újság?

Manóka, (vagy jobb szereted úgy, hogy manoka?), neked milyen fogamzásgátlót írt fel? Nekem Femodent, még csak nem is hallottam róla, lassan végzek az első levéllel, a másodikból még 2 szemet kell majd bevenni, mert kiszámolta, hogy összesen 23 szemet kell beszednem, hogy akkorra jöjjön meg, amikorra szeretnénk... Azért a plusz 2 szemért meg kellett venni 2 dobozzal :roll: De nem is ezt akartam írni, hanem hogy tegnap este óta megint jön egy kis barna szötty, a betegtájékoztató szerint ez normális a gyógyszer szedésének első hónapjaiban, de azért nyugtassatok már meg, hogy mással is volt már ilyen. Tudjátok, milyen besz@ri vagyok. :oops:
február

Nahát, Cyprus, de kár! Pedig már szinte láttam a lelki szemeim előtt, hogy együtt lesz a leszívásunk, a beülti, meg majd együtt szülünk, meg minden! :lol: Aztán még lehet, hogy beérlek, nekem elég rövidek a ciklusaim... :D

Látom mindenki dolgozik... asszem folytatom én is. :D
noczi

február!
nekem is a femodent írta fel, nekem 25-ig kell szednem, a barnázgatás, esetleg kis mennyiségű vér azt hiszem normális, a tájékoztatóban illetve a neten is olvastam. Neked is egyenetlenül értek a tüszők? Azt mondta, hogy ez segít egyenletessé tenni a tüszők érését. A fogamzásgátlók szedése közben tehát előfordulhat, a fenti tünet valamelyike.

Nekem is 2 csomaggal kellett venni, mert kitolta szépen a ciklusomat,. Ja a gyógyszerta 3. mefelkeresett gyógyszertárban kaptam meg, lehet, hogy nem minden gyógyszertárban lehet kapni. A gazdagrétiben sem volt.

manoka
manoka71

Manóka, köszi, megnyugodtam. Persze én is olvastam a betegtájékoztatót, de ki hiszi azt el, ami abban írva van, az a mérvadó, amit itt, a babaneten olvasok tőletek! :)
hehe. mi is Gazdagréten próbálkoztunk először. Aztán nem kockáztattunk, mentünk a Délibe, ott volt.
Ami a tüszőérést illeti, nekem egyáltalán nem nagyon értek... :( Vagyis, ami nőtt, az a 3, az egyenletesen nőtt, nekem egyszerűen azért adta, hogy biztosan megjöjjön június elején.
február

Ági, használt a rugdosás, ma sokkal jobban vagyok lelkileg! :)

Na, ez megint villámlátogatás volt, megyek haza. Mindenkinek további szép napot!
február

Ági, Február!

Velem nincsen semmi különös. Jól vagyok picit fájdogál a hasam de ennyi és hála az égnek most róka koma el kerül!

Hanyatka!

Neked biztos, hogy az első inszem sikerül, mert nagyon pozitív a kisugárzásod!

Kispinty!

Veled mi van nagyon el vagy tűnve????????????

Grillázs!

Akkor már soha többet nem írsz ide?????

Cyprus!

Akkor neked is elkezdődik végre ez is egy jó hír 8) 8) 8)

Február!

A barnázgatás teljesen normális a fogamzásgátló szedésénél az első pár hónapban ne izgulj!
gizmixxx

Tudom ki az akit még hiányolok, akinek köszönhetem, hogy ide irányított!

KAGYLÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veled mi a helyzet??????????????????????????????????
gizmixxx

Hát elég nagy a pangás, ami azt illeti :shock: :shock: :shock: :shock:
gizmixxx

Sziasztok csajszik!

Jó sokat írtatok, míg nem voltam, s nagyon örülök a babásoknak! Gratulálok Cseka, Bodjas!
Szpandi, ne keseredj el, a mi időnk is eljön, 3 a magyar igazság :-)!

Noczi: nagyon köszönöm, hogy felvettél a csillag-listára, sztárok leszünk mind, meglássa a világ! :-) :lol: tényleg tökre megörültem neki!

No, nekem is sikerült megismerkedni a dokival, nagyon -nagyon szimpatikus volt,s igazatok van, tényleg szigorú, de alapos. Kaptam ezer beutalót, meg össze kell szednem az itthoni papírokat, s ha minden simán megy, s az összes labor meg a menzim is igazán jóindulatú, vagyis semmi nem csúszik 2 napnál többet.... (!), egy hó múlva megyek a bébi(k)ért!! /ennél már igazán nehezebb pozitív lenni, személy szerint! :-)/

Hanyatka - lehet hogy találkoztunk szerdán a dokinál? én 4től 6ig voltam ott.
szépem

Mi van, ha szombatra vagy vasárnapra esik a punkció, avagy a transzfer?
szépem

Szépem, tudtam, hogy szimpi lesz Dévai bácsi :lol: nekem is vasárnap volt a punkció, bemennek amikor a petéid kívánják :wink: Úgyhogy emiatt ne fájjon a fejed. Hú, máris 1 hónap múlva??? Az nagyon jó!!!!
beber

Jó reggelt!

Ejnye lányok, nem hiszem el, hogy a tegnapi lelépésem óta írt hsz-eket 2 perc alatt elolvastam!! :)

Gizmixx! Szia! Most érted drukkolunk ezerrel, nagyon vigíázz magadra, az jó, ha érzed a hasadat (mondom ezt én, akinek semmi gyakorlati tapasztalata nincs még lombik ügyben:))
Igen, mi is kezdünk, most hívtam dévit és 5-ig oda kell érnem. Szóval 3körül megyek hozzá.

Nóczi! Akkor szerintem beérsz, mert az én ciklusaim 30-31 naposak:) Legyünk már együtt, na!:)

puszi mindenkinek
cyprus

De jó Cyprus, gondolom izgatott vagy! Annyira jó ez a rész (is)! Legalábbis én tökre örültem neki, hogy haladunk! Ez a hét csupa jó hír!
beber

Cyprus komolyan ma már mész is?? De jóóóóóóóó!

Én reggel voltam Vudus bácsinál azt mondta, hogy nemsokára innom kell majd egy teát, mikor kérdeztem,hogy milyet, azt mondta, hogy majd ő hozza nekem. :-)
A lány akivel járok, azt mondta, hogy ez jó, mert egy kolleganőjével is ezt itatta, és ő most babás ám! :-)
Úgyhogy mondtam,hogy hozza csak nyugodtan, én mindent megiszom ,amit ad! :-)
Ági28

Ó! Most látom, hogy az én kisbabám meg a finisbe ért a vonalzómon :lol:
beber

Sziasztok!

Én áthelyeztem magam olvasó üzemmódba, de azért közben mindenkinek drukkolok és örülök annak akinek sikerült.

Ma voltam a genetika eredményéért és kiderült hogy nem vagyunk kromoszómahibásak.

Talán az ősszel ráveszem magam egy újabb lombikra is, addig viszont a spontán dolog fog menni és remélem nem is kell majd lombikra menni.
kispinty

Beber hajrááááááááá a célban! :-)

Kispinty de jó ez jó hír! :-)
Ági28

Sziasztok!
Megjöttem a dokibacsinktól és képzeljétek szép nagyra nőttek a tüszőim,pontosabban 2 db. 22*18 as.Úgy örülök :)
Ma este action meg holnap is meg holnapután is :)
hanyatka

Ja es az endokrinologusnál is voltam és ott is szépen alakul a pajzsmirigy alulmüködésem.
Annyira jónak tűnik minden,biztos sikerülni fog.Igaz?
hanyatka

Szépem!Én talán 4 körül jöttem ki a dokibácsitól ,majd 1 perc múlva visszafordultam,mert eszembe jutott hogy akár ott be is adhatnák nekem a szurit.Pirosba voltam.
hanyatka

Na hol vagytok?Mindenki dolgozik? :(
hanyatka

Hajrá Hanyatka! De tök jó lehet az inszemináció, lehet fél évig "kellemeskedni" apuval! :lol: Éhes disznó makkal álmodik :oops:
beber

Beber! Úristen, már a finisben vagy!! Ez azért szuper. Remélem jól vagy ebben a nagy melegben is.

Kispinty! Na, remélem megnyugodtál, tök jó, hogy rendben vagytok.

Hanyatka! Ezek nagyon szép tüszőkék. Akkor hajrá-hajrá!

Tényleg lányok a lombik alatt, hoyg alakul a Házasélet? Lehet, vagy nem?
cyprus

Hanyatka hajráááááááááá! :-)

Cyprus házasélet mehet, csak a beülti után van cölibátus!
Ági28

Sziasztok!

Cyprus, azt mindig mondja a doki, hogy mikortól nem lehet. Egyébként pedig mivel két naponként uh-ra kell járnod, túl sok teret nem nagyon hagynak kibontakozni :oops:

Kép
cseka

köszi lányok :) arik vagytok
hanyatka

JELEN!
gizmixxx

Na ez az, az a fránya Uh! Úh, akkor még visszasírom az inszemes időszakot?

Gondolom, hogy utána meg mehetek a gyógyszertárba, mivel hétfőtől szurka. Szerintetek emnyni pénzzel készüljek? Egyszerre kell kiváltani az összes gyogyót?
cyprus

Hát nemtom, hogy Neked milyen gyogyit ir, de nekem legutoljára az első kör 20 000 Ft körül volt. De a délinél tudsz kártyával fizetni.

Kép
cseka

Nálunk egyáltalán nem lehet :cry: A vérzés óta le lettünk tiltva, előtte meg a lombik volt azért nem, tehát szeptember óta no szex :shock:
beber

Köszi cseka kismami! Csak azért kérdeztem, mert vaásárlási limit van a kártyámon, de ez még belefér.
Hogy vagy?

és te gizmixx?

Nagyon sajnálom, hogy 12-kor el kell mennem:(
Viszont megyünk megrendelni az internetet, hogy mire otthon leszek egyedül, addigr ane maradjak nélkületek:)
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?