A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Megvolt ma a 4D!KISFIÚÚÚÚÚÚÚ :D :D :D

Kecskeméten voltunk,egy aranyos doktornőnél.Nagyon jó volt a vizsgálat,bár kicsit rövid ideig tartott.A felvétel 10 perc kb.,az egész lement 25 perc alatt.Viszont olyan szempontból elégedett vagyok,hogy minden csontját és porcikáját nagyon átnézte,lemérte és kaptunk egy részletes leletet róla.Szerencsére minden rendben. :D

Apuci végigizgulta a vizsgálatot,szorította a kezemet közben.Olyan aranyos volt. :D :D

Ez a baba soha nem áll meg.Doktornő is megjegyezte.De tényleg,már éjszaka is többször ébreszt,csak azt tudnám mikor pihen? :D

Ja,még van valami:a méhemet is teljesen átnézte és végre van egy biztos diagnózis.Nem kétszarvú mégsem,hanem sövényem van.Ezt is kileletezte.

Holnap megyek nődokihoz,remélem ott is jó híreket kapok és nem nyílt tovább a méhszáj.

Zétikénk:

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!
Ezeket a tipegőket vettem a kislányomnak a bababörzén :) Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vadvirág, Miléna
Gratula a csinos kis fejekhez!
Engem is elért a kukucskálási láz, alig várom a 4D UH-t!

Egyelőre marad a realitás:varratszedés egy hét múlva...

Viszont vettem interneten rucikat (kb 3 nap múlva érkeznek), ilyenkor szeretem ezt a kitágult világot! Majd teszek fel képeket.

Szoktam a "szomszédokat" is nézegetni, legutóbb a májusi babákat, ott már megérkezett néhány csemete. Egyszerűen gyönyörűek! És nálunk is hogy szalad az idő! :lol: Már elterveztem, hogy 100 hátralévő napnál csinálok egy táblázatot és minden nap pipálom a napokat, visszaszámolok! Olyan izgalmas (na meg első szülőknek olykor félelmetes, bizonytalan) érzés! :P

Kép
granda

Sziasztok !

Mindenkinek gratula a babóhoz.
Én ma nehezen bírtam ezt a meleget. Remélem ennél nem lesz sokkal melegebb mert akkor kinyúlok az tutti.

Ma annyira ügyi voltam, hogy a párommal feltettünk a nappali ablakára szúnyoghálót így este is nyitva maradhat az ablak.
Nem mintha így hüvősebb lenne de legalább van levegő.

Ma néztem aquanatal foglalkozást. ( kismama vizi torna )
Nem valami olcsó játék de lehet, hogy kiprobálom majd mert valami mozgás kellene.
Egyetlen egy bajom van vele, hogy szerdán este 7-től van és 60 perc.
Nekem jobb lenne a délelötti foglalkozás mert elég rugalmas a munkám.
Nem tudom ki, hogy van vele de én már csak két napot járok dolgozni. Mondjuk könnyű helyzetben vagyok mert a nővérem a fönököm és ő meg teljesen oda van, hogy nagynéni lesz és az ő véleménye, hogy inkább pihenjek mint dolgozzak.
Sajna viszont a pénz kell ezért megyek még mert elég költséges egy baba főleg így , hogy első.
Szeretném ha mindenből a legjobbat kapná de nem a legdrágábbat.

Miléna : Nem úgy volt, hogy kisfiú és aztán meg azt mondták, hogy kislány ? Egyébként gratula a kisfiúhoz. Édes ahogy a második képen mosolyog.

Mi kb a 28 hét körül megyünk majd újabb 4d uh-ra addig meg marad a doki bácsi.

Hétfőn megyek magzati szív uh-ra kedden meg terheléses vércukor mérésre.
Tényleg kétszer vesznek vért ilyenkor ?
Nekem az egy is elég macerás mi lesz akkor kedden ?

Bocsika ha kicsit hosszúra sikerültem.
Ettől a melegtől annyira nincs kedvem csinálni semmit pedig holnapra ágynemű húzást terveztem .

Üdv mindenkinek
20200310173350

Jó reggelt Mamik, babók!

Kidobott az ágy, gondoltam beköszönök.

Miléna: hát én megkönnyeztem a képeidet, annyira édesek!!!

I.Móni: édesek a ruhák, nekem is van már 1-2 új.

Granda: én is szoktam olvasni a májusiakat. Olyan aranyosak ahogy izgulnak egymásért, meg ahogy bátorítják egymást, hogy már nem sok van hátra! Belegondolok, hogy nemsokára mi is itt tartunk, olyan gyorsan telik az idő.

Úgy döntöttem, hogy ma rövidgatyás fillinget öltök magamra. Van 1-2 jól nyúló gatyóm, meg trikóm. Igaz kicsit vastag már a combom, de nem érdekel, akinek nem tetszik nem néz oda.

További szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
timi26

Köszönjük szépen mindenkinek a dícséretet. :D :D

Tünde!
Én mindig Garnier intenzív hidratáló bőrfeszesítő ápolókrémet használok, krém-zselé állagú, azonnal beszívódik és isteni friss citrom illata van. :D :D A bébik kimondottan szeretik amikor esténként finoman bemasszírozom a pocakba... :D :D

Timi! (26)
Pontosan ugyanakkorák mint az egyes bébik, ugyanolyan ütemben növekszenek. :D :D Sőt, születésükkor még súlyban is min. 3.000-3.000 grammal születnek. :D :D

Miléna!
Gratulálok a Kispasihoz, nagyon édi a fotón! :D :D

L.Móni!
Klasszak a babaruhák. :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tegnap este csak elküldtem a fotót és nem írtam semmit, bocsánat :oops:

Vadvirág nagyon édesek a kis kókuszgolyók :lol: Gratulálok

Miléna nagyon szép képek Zétiről :lol: Gratulálok

Timi (koszegi) Én már május elején kisírtam páromnál, hogy tegyük fel a szúnyoghálót :D Hetek óta nyitott ablaknál tudok csak elaludni, ugyanazon oknál fogva mint te, így legalább van egy kis levegő a szobában :D

Nyerkit nagyonédes a kis akrobatád :D Gratula

Ancsi nagyon szép család vagytok :D

Tapasztalt anyukák :D Mi a véleményetek a mosható nadrágpelenkáról? Érdemes beszerezni 1-2 db-ot, vagy inkább maradjak az eldobható pelenkáknál? Én nem tudom eldönteni, úszó pelust biztos veszek Grétinek, mert fogunk járni babaúszásra, de a moshatóval nagyon dilemmába vagyok :shock: Ti használtatok?

Megpróbáltam felrakni képet a kis drágámról. Még május elején készült :D , de a gép azt írja ki, hogy a fájl tipusa nem megfelelő :shock: Mit tudok ilyenkor csinálni? Köszi ha tudtok segíteni.

Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Bocsi, h nem jöttem, de időm sem volt bekapcsolni a gépet. :oops:

Elkezdtük nappalra a bugyit, így már nincs pelusunk, eddig sikeresen, 2x volt baleset. :)

Marci szobáját leköltöztettük, mert fent nagyon meleg van, meg jobb lesz neki így. :)
Kapott új ágyat, most azzal nagyon boldog. Első éjjel semmi probléma nem adódott.
de én hulla vagyok. Az emeleten volt a gyerekszoba, onnét mindent le a vendégszobába, a vendégből át a dolgozóba, a dolgozót meg egyelőre fel a régi gyerekbe.
Apa ugye megint nincs, így anyummal ketten pakoltunk le-fel. A szekrénynél segített a szomszéd. Muris lehetett a nagymama meg a kismama pakol. :lol: :lol:

Most ennyi, mert melóznom kellene.

Majd még jövök.
Megcsinálom a táblát is gyorsan.
Vendég

Sziasztok!
Ezeket a tipegőket vettem a kislányomnak a bababörzén :) Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

helló!
csak bölcsőnézőbe jöttem, és mit látok? h van itt egy másik ikerterhes anyuka, aki szintén Újpesten lakik! csak beköszönök neki: szia Vadvirág! további jó növekedést. és kipróbálom én is azt a garniert... most vmi olajat dörzsölök, de olyan nehez szívódik fel. bár az illata jó.
mindenkinek szép napot!

Kép
an°°di

Sziasztok!

Hát rövidgatyában is ugyanolyan meleg van, jelentem.

Vadvirág: akkor minden elismerésem az ikreseké!!!

Tünde: az én hasamat már öt éve kidekorálta a nagylányom. Szépen elhalványodott. Új repedéseket még nem vettem észre magamon, de akkor sem tudnék mit csinálni. Anno is hiában kentem bármivel. De már hozzászoktam. Csak a haspólókról kellet lemondanom.

Hajni: ügyi vagy nagyon. Én az otthoni munkával nagyon el vagyok maradva. Csak hétvégén lenne rá időm és energiám, de erősen gondolkodom, hogy most kihagyom. Nekem is jár már egy laza hétvége, nem?

Puszi

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Tünde: az én hasamat már öt éve kidekorálta a nagylányom. Szépen elhalványodott. Új repedéseket még nem vettem észre magamon, de akkor sem tudnék mit csinálni. Anno is hiában kentem bármivel. De már hozzászoktam. Csak a haspólókról kellet lemondanom.

Hajni: ügyi vagy nagyon. Én az otthoni munkával nagyon el vagyok maradva. Csak hétvégén lenne rá időm és energiám, de erősen gondolkodom, hogy most kihagyom. Nekem is jár már egy laza hétvége, nem?

Puszi

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Puszi

Kép
Kép
timi26

helló!
csak bölcsőnézőbe jöttem, és mit látok? h van itt egy másik ikerterhes anyuka, aki szintén Újpesten lakik! csak beköszönök neki: szia Vadvirág! további jó növekedést. és kipróbálom én is azt a garniert... most vmi olajat dörzsölök, de olyan nehezen szívódik fel. bár az illata jó.
mindenkinek szép napot!

Kép
an°°di

Asszem meghülyült a munkahelyi gépem. Lehet neki is melege van. Csak 1x akartam elküldeni.

Kép
Kép
timi26

Timi! (26)
:D :D

Andi!
Én is szívből GRATULÁLOK a bébikhez és csodás várandósságot kívánok!!! :D :D

Itt Újpesten rengeteg iker van - biztos van valami a levegőben. Hihi!

(A krém nagyobb sárga műanyag tégelyben van. Tényleg nagyon frissítő. Remélem nálatok is beválik. :D :D )

Vadvirág
Vendég

Tábla:

Remélem mindenkinek ok minden. :)
Az aktuálishoz csak 1 adat fért be sajna, így a legközelebbit írtam.

Kép
Vendég

Hello Kismamik!

Voltam uh.-on, azt mondtak minden rendben! jeeeeeeeeeeee Linike tovabbra is mocorog es reggel 5-6 kozott kelunk! erdekes...

Segitsetek pls: most veszunk hazat, amibe leghamarabb dec legkesobb marciusban koltozhetunk. a ferjem azt mondja, h igy a mostani lakasunkban ne csinaljunk babaszobat, inkabb majd az ujba - Lini aludjon velunk vagy a masik szobaba - ezt ram bizza, de ne valtoztassunk a butorokon, mert igy konnyeb ut kiadni! en meg ugy gondolom, h a masik halonkbol (ami most dolgozo es vendegszoba egyben) a butorokat "dobjuk" ki es rendezzuk be edibeni rozsaszin babaszobanak!
szerintetek a praktukussag ilyenkor szoba johet egyaltalan? (arra gondolok, h gyorsabban ki tudjuk majd adni, ha az eredeti allapotban hagyjuk - akit erdekel hogy nez ki Szep lak-aprilisi szam) vaaaaagy ne foglalkozzak most semmikvel es tervezzem ide is a babaszobat!?

eszrevettetek milyen jo kis optimista vagany kismamik jarnak a mi forumunkba? nekem teccccik ...

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!
Ezt a babakocsit néztem, 17 kg :( De már elvetettem a megvásárlását. Valszeg kapunk egy használtat kölcsön. :)
Kép Kép
Sense! Itt is van szülésre felkészítő tanfolyam ingyenesen, de sajnos torna nincsen… A városi maszek kismamatorna oktató is tegnap írt sms-t, hogy bocsi, de nem tart a közeljövőben sem tornát. :cry: De majd otthon, csak a dög melegben nem tudom, hogy hogyan fogok tornázni, bár a párom beígért nekem egy légkondit, ugyanis már csak 3 hétig dolgozom… :shock:

Nagyon meleg van itt is! Bár ahhoz képest még jól bírom.
A munkahelyemen bedöglött a légkondi, 1 hét múlva jönnek csak a szerelők, mert valami nagyon drága alkatrészt kell kicserélni…
Ráadásul a helyi uszodában meg eltörött a cső a kinti medencénél, remélem megcsinálják, mert ki szeretnék járni oda nyáron. Befészkelem magam az árnyékba, és sokszor zuhanyzok. :lol: És milyen jó lenne úszkálni!!! De nem merek. Így is megvan még a bacim. :( Nem tudom, hogy mikor gyógyulok már meg?! :evil:

Anita! Kedden elküldtem a dvd-t. Megkaptad?
Egyébként 9-12 kilónál könnyebb babakocsit nem nagyon láttam, ami több funkciós és fektethető, de a 17 valóban rengeteg!

Kőszegi Timi!
Meg tudod mutatni, milyen kiságyat néztetek?

A barátnőm nekem is ajánlotta a hálózsákot, ők is azt használták, szerintem is hasznos, mert tényleg nem csúszkál le a takaró a babáról.

Banita! Én is szeretnék venni egy olcsó fürdőrucit. De nem tudom, hogy egyrészeset vegyek (ha egyáltalán van olyan, ami rámegy a hasamra), vagy mutogathatom a pocimat. :roll: Te milyet vettél?

Anikó80! Mindenképpen igyál magnéziumot!!!

Vadvirág! Édesek a kobakok! :D

Varga Tünde: Én avonos terhességi csíkok elleni krémmel kenem a pocim reggel és este + mellápoló krém. Az illata nem az igazi, de hatásosnak tűnik.
Haspóló nekem eleve kilőve. Sose állt jól, mert mindig is volt egy kis hasam. :oops:

Nekem mintha a forgóm fájna. Kolléganőim azt mondták, hogy valszeg már szélesedek csípőben, és attól fájok. De nem vészes!

Miléna! Gratulálok a kisfiúhoz! De édes a pofija! :)
A mi Mazsolánk is végificánkolta a 4D-t. :wink:

Kitartás a meleghez!!!

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok.

Köszi a krém tippet,azt is kipróbálom.Nem csak azért,hogy hátha nem lesz csík,mert már van de jót tesz legalább nem lesz száraz a bőröm.

Huu képzeljétek ma talákoztam egy itteni kismamával aki itt volt keszthelyen 4D és 16000ft volt!

Ez nagyon sok, nem is hallottam még ennyire drágáról.

Hát mmarica nagyon nehéz megálni,hogy ne készülödjünk babaszobailag.Nem is tudom,hogy mi lenne neked a tökéletes megoldás.

Itt is nagyon meleg van mazsola.

Most én is azt használom.
Hát haspolot én sem veszek már rég..:)

Most veszek hasleszorítos butykot szülés utánra.Benivel nem vettem és meg is bántam.Aki kicsit is leszorította anno az ismerőseim között, annak sokkal szeblett a pocakja,mint nekem..:evil:

Most el bujok a kuckómba..:)

Pihizetek ti is!Megérdemeljük nem..:)

Pusszancs..:)
varga tünde

Elfelejtettem,én ultrahangra szerdán megyek.
Nagyon várom már..:)

Csináltam a nagyfiamnak is vonalzot..:)
varga tünde

Vadvirág!
Nagyon édi a két fejecske! Mentem majd 4D-re? Olyan kíváncsi vagyok, hogy vannak egymás mellett! Biztosan nehezebb az uh két babával nem? Hogy nézi a doki őket, nem keveredik bele? :D

Miléna!
Gratula Zétihez, látod mondtam! Mostmár lehet kékeket vásárolni!
Be is jelentkezek Kecskemétre, de én csak a 30. héten megyek. Ez a két kép a fénykép, vagy ezt felvételről vettétek le?

Tegnap voltam doktor bácsinál. Kaptam Magnéziumot és Kalcium pezsgőtablettát is. Többet kell pihennem azt mondta. Hát igen, majd igyekszem! Ma is sokat itthon voltam. A méhlepény 2 cm-re van a méhszájtól, de azt mondta majd feljebb megy.
Akinek volt ilyen gondja megoldódott? Fentebb ment?
Marcika borzasztó eleven volt, azt sem tudtuk hol a keze és a lába annyira produkálta magát! 1 mp alatt megfordult. A doktor bácsi is azt mondta, hogy a baba szórakozik vele. :D

Na most mennem kell, szervezek egy kis esküvőt! Ebben a melegben nem olyan kellemes!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Hajni20: Azt szerteném csak megtudni, hogyan lehet felkerülni ebbe a szuper jó kis táblázatba?

Zsuzsóci29: Látom Te is a Kútvölgyiben szülsz. Tudsz már valami infót a kórházról?

Segítsetek kérlek abban, hogy ilyen klassz kis "vonalzókat'" hogyan kell csinálni! Előre is köszi.

Az általunk megrendelt Jane babakocsi csak 8 kiló. Az egyik legkönnyebb.

Andi
Kép
amona

Sziasztok!

Andi (amona): Jövő kedden megyek legközelebb dokihöz (Mészáros dr.) magánba, jelenleg semmi új infom nincs kórházügyileg. Barátnőm, aki múlt csütörtökön volt nála, azt mondta, most nyugi van a kórházhírek terén, dokink is optimista volt. Te kihez jársz?

Amúgy szerencsésen túl vagyunk Ákos orrmandula-műtétén, nagyon jól viselte, a mostani ún. "posztoperatív' részt, nevezetesen, hogy nem mehet még oviba, nem ehet akármit pár napig, már nehezebben viseli. :) Sebaj, sose legyen nagyobb bajunk! Szörnyű érzés volt, mikor bevitték a műtőbe, már teljesen kábán, csak arra tudtam gondolni, hogy fel is ébredjen az altatásból. Hatalmas kő esett le a szívemről, amikor kihozták és minden rendben volt. :) :)

Babával minden oké, rengeteget mocorog - most is :) - és néha akkorákat rúg, hogy Bechamnek is becsületére válna. Az már biztos, hogy fiú esetén nem lesz Dominik.
HAJNI, TÁBLA: Dominik név törölve, helyette az Attilát írd légyszíves! Aktuális: máj. 29. doki + uh.

Anikó, nekem Alexával voltak a várandósság első részében méhlepény problémáim, de ahogy nőtt a pocak, magától feljebb ment. :)

Mindenkinek kellemes napot kívánok!

Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Sziasztok!

Miléna!
Gratula :) NAgyon aranyos a képeken Zéti baba :) A másodikon mosolyog?

Vadvirág!
A kis fejek is édik :) De kis szégyelősek az ikrek :)

Amona!
Ráklikkelsz vkinek a vonallzójára is eljutsz vmelyik oldalra :) babafalván a szolgáltatások menű alatt találod meg :)

Granda!
Aranyos ötlet a 100 nap :) Varratszedés :) Gyógyul szépen a lábad?
S nagyon szép a bölcső :)

Nálatok nem szokott olyan előfordulni, ha sokáig ültök felálltok s nehezetekre esik a járás? Ez kínoz már egy ideje, olyan rossz érzés :(

Hálózsákot mi talán februárig használtunk,de rájött Míra milyen jó dolog a kis lábát kidugni a takaró alól s azóta nem lehet ráadni sajna.Én szerettem mert nem kellett állandóan takargatni.

megyek mert Mírát kellteni kellene, mert este sokáig lesz műsor és a somlóit is be kell fejezni :)

Szép napot :)

KépKép
viranka

MMarica!
Szerintem a vevő csak kizárólag a négyzetméter árat fizeti meg...
(Valószínű hogy nem egyezik az eladó és a vevő ízlése, tehát költözés előtt nyilván kialakít mindent a saját elképzelései szerint.)

Zsuzsóci!
GRATULÁLOK, ügyesek vagytok Ákossal! :D :D

Anikó!
Ikrek UH-vizsgálata az orvosnak max. annyit jelent, hogy kétszer annyi idejét veszi igénybe. Hihi!

Mi nem megyünk külön 4D-s babamozira, hiszen így is eleve 4x megyünk a hivatalos kórházira és pluszba minden hónapban még a magánrendelőben is megnézzük a babácskákat - az utolsó 2 hónapban pedig már 2 hetente megyünk majd. :D :D

Andi!
Ha rákattintasz bármelyikünk vonalzójára, akkor eljutsz a megfelelő oldalra, ahol pár másodperc alatt elkészítheted a sajátodat. :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Ma kisétáltam a nagy melegben a dokihoz,erre kiderült,hogy a rendelés elmarad.Jövőhét ilyenkor tudok majd menni.Szóval indulhattam vissza. :evil:

Viszont így még ma eljutottam fodrászhoz egy kis színfrissítésre.

Húúúúú de meleg van....Ma még egész jól is bírtam.A lakásban egész kellemes,csak éjszaka lesz nagyon meleg mindig.Próbáltunk venni álló ventilátort,de nem kaptunk sehol.Mindenhol várni kell rá,mert kifogytak.Van klíma a lakásban,de meg kellene nézetni,soha nem használták.Szerintem mi sem fogjuk,mert később a baba miatt úgysem használnánk.

Anikó:ezt a két képet ott csinálták.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Jelentem megvettük a kiságyat és a légzésfigyelőt. :) Álltam a boltban a pénztár előtt, és arra gondoltam, hogy eszméletlen érzés, hogy én most nem pl ruhát veszek magamnak, hanem már a leendő bébimnek. Annyira jó! Azt is elhatároztam, hogy nem veszek pelenkázót a komódra, hanem inkább csak a kiságyra rakhatót. Azt hiszem, így praktikusabb lesz.
Ma reggeltől idáig borsót fejtettem. De már a zöld szín látványát sem bírom!! És persze a fele, amit a mélyhűtőbe raktam, el sem fog fogyni. Na mindegy.
A babakocsi témával kapcsolatban: mi kölcsön fogunk kapni. Egy mózeskosaras változatot. Én nagyon örülök, hogy ez a kérdés megoldódott, mert egyrész a babakocsi elég drága, másrészt nem kell rajta sokat dilemmázni. :)
Kevésbbé meleget Nekünk!
Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok Mamcik!

Már régóta nem irtam, de folyamatosan olvaslak titeket. Igazság szerint semmi extra nincs velünk. És még 2 hét mire legközelebb Uh-ra megyünk.
Itt is baromi a meleg, de még nem igazán viselem nehezen.

Szerintetek lehet az hogy a combom vizesedik? Vagy csak narancsbőrös lettem hirtelenjében?

Hát nem szép, az biztos.

Ja és képzeljétek nekem estére nő a pocim. reggel nem akkora. Nem tudom hogy lehet ez, de igy van :-)

Megpróbáltam képet is felrakni, de azt rja ki, hogy hiba történt.

Holnap újra próbálom, addig is sziasztok!
Era
Vendég

Sziasztok Mammikák!
Megjöttünk a 4D-ről, fantasztikus volt! A Brendonban voltunk, nagyon kedvesek voltak, kaptunk katalógust, meg 1000pontot, ami levásárolható náluk, szóval tényleg rendesek voltak.
NA DE A LÉNYEG: Rögtön az elején megerősítette a Nő, hogy Kisfiú, "de még mennyire" mondta :lol:
Hihetetetlen figurákat produkált a Drága, képzeljétek volt olyan, hogy a mindkét lábát és kezét az arca elé emelte :shock:
Egyenlőre csak 1 képet tudok feltenni, azt ajándékba kaptuk, majd ha Apa bedigitalizálta a VHS-t akkor többet is.
Íme:
Kép
ja és állítólag a méretei alapján 23hetes2napos :lol: Szóval szépen "nődögél" a Kismakk :lol:

TÁBLA: Hajni légyszíves a kórházat kijavítani MÁV kórházra, egyre biztosabb, hogy ott szülünk. Köszi.

Regina! Köszi, de pont ma jött meg a csomi, most szemlélem, működik, és szuper, köszi!!! :lol: De Te még nem írtál nekem, hogy mit küldjek cserébe :lol:

Vadvirág! Nagyon Édesek a kis kobakok :lol: , képzeld mutattak fényképről ikreket, és olyan csodálatos volt ahogy csücsültek egymás mellett, de az tényleg korai felvétel volt, azt hiszem 16 hetesek, a Nő is mondta, hogy utána már nem lehet ilyen szép felvételeket készíteni róluk.

Miléna! Nagyon édes Zéti, tényleg mosolyog, Gergő meg nagyokat ásított, olyan drágák :lol: :lol: :lol:

Na megyek tornázni :lol: , tényleg, azt nem is mondtam, hogy 81kg voltam a kedden a Nődokinál, nem akarta elhinni - hát, ezekszerint ügyesen diétázok, meg mozgok sokat :lol: és az UH szerint a Babókát egyáltalán nem zavarja: most 543gramm!!!

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja

Gratula a kisfiúhoz és fantasztikus a kép! Remélem, MÁV Kórházban rendezni tudod a dolgaid és némileg megnyugodtál... :D

Kép
granda

Sziasztok Mamócák és Babócák!

Azt hiszem,mindenhol meleg van. Nem tudom, baba nélkül könnyebben viselném-e, de az biztos, hogy nem könnyű sehogyse.

Csíkok ellen eddig én is Avonos kencét használok reggel, este pedig kenem magam Johnson's gél olajjal. Könnyebben beszívódik, mint a sima olaj, és eddig bevált. Csakhát az egész testemet kennem kell, mert mindenhol szárad a bőröm, bármennyit is iszom. Nektek nincs iyen bőrszáradási problémátok?

A mostani másik divat nálunk most a hajnali lábikragörcs és karzsibbadás. Már kezdek hozzászokni, és tudom kezelni. Pedig azt hittem, a magnézium majd megakadályozza. Tévedtem. :?

Milénamoni: a mi Babánk is örökmozgó!!!! Este én előbb elalszom mint Ő, reggelente (sőt hajnalban) pedig Ő ébreszt. És munka közben is mindig jelez, hogy figyeljek Rá is!!! Nagyon édes!

Mazsola7: Dunaújvárosban születtem és nőttem fel. :D Az egyetem sodort Pécsre, de gyakran megyek haza még most is. :)
kiskolbi

sziasztok !

Mazsola : sajna képet nem tudok feltenni mert az ő web oldalukon nincsen én meg nem fényképeztem le.

Én nagyon nehezen bírom ezt meleget. Ma már elő vettem a ventilátirt de az is csak addig jó amíg megy.

Anitja : Nagyon cuki a babád.

Mi kedden megyünk terheléses vércukor mérésre és akkor meglátogatjuk a doki bácsit is és meg nézi a törpit.
Már én is szeretnék újra menni 4d uh-ra de szerintem majd csak a 28. hét környékén megyünk.

Granda : Hogy van a lábad ??

Képzeljétek ma vettem egy Avent mikrós sterilizálót. És ami még a meglepő, hogy a Brendonba vettem és ott olcsóbb volt mint máshol.
Végig néztem ma a babarucikat és az elmúlt két hét alatt annyit vettem, hogy szerintem az első időkre bőven elég lesz.
Igaz mindig elcsábulok egy-egy szép darab láttán.

Megyek pancsizni egyet remélem lehülök egy kicsikét.

Mindenkinek kellemes estét és kicsit hűvösebb éjszakát.
20200310173350

Sziasztok!

Anitja!
Nagyon cuki a kisfiad :D !

Mazsola!
Nekem van egy O'neil úszódresszem (ezt csak úszáskor használom, amúgy nem szeretem az egyrészest, zavar), ezt kb. 5 éve vettem egy sportboltban féláron. Azért bírja ilyen régóta, mert ritkán hordom :lol: . Amit most beszereztem a Coraban, az egy fekete kétrészes fürdőruha. (Egyébként az előző terhességeim alatt is volt egy fekete kétrészesem, de az már nagyon kinyúlt, úgyhogy erre a nyárra be kellett szereznem egy újat.)
Tegnap el akartam menni úszni, teljesen rá voltam készülve, és mikor odaértem az uszodába kiderült, hogy diákolimpia van :( . A másik uszodába nem akartam átmenni, mivel oda nincs bérletünk.
Holnapra is beprogramoztam magamnak az uszodát, remélem most sikerrel járok :) !

Hajni!
Nem semmi! Ügyik vagytok a mamával :D ! Én már előre félek, nálunk is nagy felfordulás lesz a nyáron, ugyanis beépítjük a tetőteret!

Jó éjt!
Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Kiskolbi
Nekem is feltűnően szárad a bőröm, a karomon meg a lábamon észlelhető, de szerencsére feltalálták a különböző testápolókat :) amit rendszeresen elfelejtek fürdés után használni :) Az Avonos krémet használom én is csíkok ellen, bár sokan írják, hogy a terhesség után amúgyis elmúlik (hát lehet, hogy ez a kezdő mamik egyik felesleges beruházása...)

Timi (koszegi)

Rossz gyerekként folyton letekerem a lábamról a fáslit (napota kb. 3X), mert olyan jól esik, hogy szellőzik szegényke (víz ugyanis nem érheti a sebet, ezért a fürdés is külön mutatvány, de hát tornász voltam valaha ezer éve...) Aztán ha letekertem, óvatosan mosom a környékét babapopsitörlővel :) vagy vizes vattapamaccsal. rendesen feszül már meg viszket (ez a párom szerint a gyógyulás jele)

Hajni
Minden elismerésem a pakolásért ebben a melegben (bár én a hűvös lakásunkban egész jól viselem)

Kép
granda

Anita!

Nagyon aranyos a kisbabátok! Már én is alig várom, hogy menjek 4D-re!

Ma Marcika már 5-kor felébresztett és nem tudtam tovább aludni, úgyhogy pakolgatok. Így festés után egy csomó dolog kijött a lakásból, amit a nagyszülőkhöz viszünk haza "megörzésre".

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Hello Lányok,

Anitja, Vadvirág, Miléna, gratu a babókhoz! Olyan jó nézegetni a képeket!

Timi (Kőszegi), köszi a tippet, biztos kilátogatunk majd oda.

Varga Tünde, én is Avon-os cuccot rendeltem, de nem bírtam kivárni, míg megérkezik, ezért elszaladtam a DM-be és vettem egy babylove nevű kencét. Isteni! Az állaga is nagyon szimpi és az illata is finom narancsolajos. Az eredmény ugye csak hónpok múlva lesz látható, de a folyamatos viszketés sokat javult. Bízzunk benne :D

Viranka, de nálam is érzékelhető a jelenség kb 2 hete. Olyan, mintha térd fölött kb 10 cm-rel megszűnne a lábam és attól lejjebb csak egy kődarab lenne. Próbálok is járkálni időnként a munkahelyemen. Nálam az ülés a legrosszabb, mert amikor hétvégén teszek-veszek, alig zsibbad, dagad. Sajnos hétköznap nap végére olyan, mint egy elefántláb... Felpolcolással javul néha, de volt, hogy még a torna sem segített. És a meleg sem javít a helyzeten...

Képzeljétek, megvan végre a cukros balhé eredménye és 6,9-es értékkel diétára fogott :cry: Pedig soha nem volt a vizeletben cukor v. fehérje és a kezdetek óta is csak + 4,5 kg-nál járok... Na mindegy, visszafogom magam az alkalmankénti nutella és fagyi kajálástól is. De a legrosszabb: 2 hét múlva megint mennem kell cukiterhelésre... ...de Drágaságomért mindent :lol:

silka
silka

Sziasztok!

Anita,Miléna: NAGYON édik a babák.

És én is köszönöm a dicséreteket.
Hihetetlen élmény, hogy még csak a pociban vannak és mégis meg lehet kukkolni őket. Látjuk a pofijukat, nózikát, tappancsot.
Mi magunk meggyőződhetünk hogy megvan mindenük :D :D :D

Anikó: a 18. heti uh-on nekem azt mondták, hogy a lepény rajta van a méhszájon. Most a 4d-n, ami a 23 héten volt a hölgy azt mondta, hogy már nem látja, hogy rajta lenne. :D És valószinűleg még feljebb megy majd. :D
Egyébként a doki is ezzel biztatott. Kivéve a védőnőt. Szerinte erre semmi esélyem, mert akiknél teljesen rajta van azok mind császárral szűlnek. És barátkozzak ezzel a gondolattal.

Jó hétvégét!

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Timi! (Nyekrit)
Akiknél a méhszájon marad a placenta és nem mozdul onnan, azoknak tényleg esélytelen a természetes szülés, de neked feljebb vándorolt szerencsére néhány hét alatt és ez szerintem egyre jobb lesz ahogy növekszik a méh. :D :D
(Dominikánával való várandósságom alatt nekem is így volt - végül természetes szüléssel látott napvilágot a csajszi..)

Anitja!
GRATULÁLOK én is a Kispasihoz! Csodás az UH-fotó, nagyon édi manus! :D :D
(Én is úgy tudom hogy ilyenkor már nem lehet egyszerre fotózni Őket - a magánrendelőben és a kórházban is mindig csak külön-külön látjuk teljes egészében a bébiket... :D :D )

De ez cseppet sem számít, az lesz a legizgalmasabb, legnagyszerűbb úgy is amikor végre a karjaimban tarthatom Őket éretten, egészségesen nyár végén. :D :D

Szép kellemes napocskás hétvégét mindenkinek!

Vadvirág
Vendég

Szia Mindenki!

Azt hiszem, a héten még nem volt ilyen meleg. De az is lehet, hogy csak én vagyok kevésbé toleráns. Ráadásul ma még át fogok buszozni Bajára. remélem, lesz légkondi a buszon, különben kénytelen leszek kiülni a tetőre. :shock:

Nem tudom, Ti hogy aludtatok éjjel. Én nem túl jól. Sőt. Rosszul. Mindezek tetejébe Kicsi Manócskánk éjjel 2 körül felboxolt, hogy adjak Neki valamit enni, így -habár nem szoktam ilyet csinálni- az éjszaka kellős közepén nekiláttam falatozni. Mégse éhezhet reggelig!!!! Kíváncsi vagyok, egyszeri alkalom volt-e, vagy ezentúl többször is előfordul majd. Mindegy, Érte mindent! :D

Jó pihegést és hűsölést mindenkinek!!!
kiskolbi

Sziasztok.!

Vadvirág3 napközben ahogy üldögeltem és mocorgott a manókám,azon gondolkodtam,hogy milyen érzés lehet neked a két törpivel a pocakodban.
Mikor mocorognak , forgolódnak stb.Meg már ennyi szülés után most,hogyan éled meg a készülődést.Biztos sokat sürögsz-forogsz ehhez viszon
sok-sok energia kell.Ezt honnan meríted? Fantasztikus anyuka lehetsz.:)

l.móni hát megtudom érteni a levegő problámádat. Nálunk mindenhol műanyag ablakok vannak,és annyira szigetel,hogy mikor éjszaka felébredek
szabályosan idegesít mennyire elfogy szobánban a friss levegő.Kinyitni meg nem lehet egy ablakot sem,mert a páromat zavarja,hogy előttünk mászkálnak,kibepakolnak
éjszaka a horgászok vagy a diszkóból jövő fürdőző fiatalok(elég hangosak sajnos),így csukva kell lennie.
Így azt szoktam,hogy van ionizálonk,amit a törpik szobájába vettem,és azt bekapcsolom egy kis időre.Olyan jól átszűri a levegőt,és legalább friss hideget nyom.
Én csak így tudom megoldani.

Nekem van 2db mosható pelusom,akkor használtam mikor szokott le a nagyfiam.Egy bugyis és egy tépőzáras kivitelben.Van hozzá + nedvszívó izébizé is.Kifolyni nem
folyott ki mellette a cucc,de elgondolkodtató,hogy érdemes-e beruházni rá.
Ahogy nézegettem annó,egy kezdő csomagot amiben 30valamennyi pelus+ nedvszivó volt 50000ft körül.
A jobb minőségű.
Meg azt is érdemes mérlegelni,hogy ha már ott lesz a picibabócád lesz-e enerigád azokat áztatni- mosogatni stb.

Viszont azt még hozzá teszem ,akkor kezdte megérteni Beni milyen rossz érzés pisisen lenni.Lehet ha előbb kipróbálom előbb leszokik,de kitudja.

A képet meg lehet nem jó formátumban mentetted el.Lehet,hogy csak az a baj.

Szépek a rucik amit vettél..:)

Sense te is látom belekezdtél a vásárlásba. Milyen árban vetted a légzésfigyelőt és hol?
Hát igen most már csak a törpire-törpikre fogunk gondolni,mikor ruhaboltban kerülünk.
Bemegyek pl. a kínaiba,hogy veszek magamnak valami felsőt,elindulok és autómatikussan megyek a gyerekholmikohoz,hogy körülnézek onnantól kezdve ott keresgélek
a végén meg gyerekrucikkal távozok..:D
A férjem szokta kérdezni,mikor haza megyek- Na vettél most magadnak is valamit?-.:D

U.era szerintem azért nagyobb a pocid estére,mert napközben eszel iszol és felfúj kicsit.A múltkor én is így voltam.
Reggelre meg ki wc-zed a vizet,meglemegy a puffadás.De ez csak egy tipp..:)

Anitja nagyon jól sikerült a kép a fiúcskádról.Gratula..:)

Silka én is néztem DM-ben a krémet,az valami újdonság.Ha jól néztem van lábra is frissítő krémjük ugyan ebből a termékcsaládból.Na azt szeretnék most.

Nekem eddig jó a cukrom,már volt terhelésem,mert Benivel mikor terhes voltam korán kiderül a magas az értékem,így ő vele végig diétáztam.
Hát a következő terhelés meg jövőhéten lesz,kíváncsi lesz,remélem most is jó lesz.
De az a lötyi tényleg borzalmas..:?
varga tünde

Na még írni se tudok elnézést.:D:D:D:D ezt a melegnek köszönhetem..Vagy elment az eszem..:D:D:D

Kijavítom:kíváncsi leszek a jövöheti terhelésemre.Remélem jó lesz most nem akarok diétázni..
varga tünde

Sziasztok!

Hajni: szuper, hogy ilyen színes a tábla. A lánykák átvették a vezetést 12:11 az állás. Egyébként én még meg sem köszöntem neked, hogy kézben tartod a tábla ügyet. KÖSZI!!!

Amona: a táblába úgy kerülhetsz bele, hogy piros nyomtatott betűkkel megadod a benne szereplő adataidat, és akkor Hajni rögtön beírja, és máris benne vagy. (na ezt jól leírtam, remélem kibogozod)

Mmarica: nagy dilemma. Nem tudom, kinéztétek.e az új lakást. Ha igen, akkor érsemes olyan bababútorokat venni, amik már oda illenek. És akkor csak át kell majd cuccolni.

Mazsola: nagyon jók a képek a babakocsiról. Én kb ilyet képzelnék el, ha újat vennék. De a súlya az tényleg húzós!!!

Anitja: a te babád is gyönyörű. Tök jó, hogy mindenki különböző időszakban megy 4 D-re, mert így folyamatosan lehet mozizni. Nemsokára a miénket is megleshetitek. :D :D :D Már alig várom! :o

Timi (Kőszegi): az Aventos mikrós az tuti jó, nekem is most keresi a barátnőm, anno is ő adta kölcsön és most is megígérte, hogy odaadja. Olyan aranyos. Rebekánál is egy csomó mindent kölcsönadott.

Kiskolbi: nekem ősszel-télen szárad ki a bőröm, de akkor nagyon. Mire jön a nyár (gondolom, hogy többet izzadok) szinte nem is kell testápolót használnom.

Silka: a 6,9 nem vészes. Nekem anno 6,8-at mértek. Csak annyit tettem, hogy leszoktam a málnaszörpről, (napi 2 l min.) és az utsó vérvételen már csak 4,8 volt a cukrom. Most meg erősen diétázom, hogy szerdán ne legyen gond. Nekem akkor veszik le.

Alvás: mi kereszthuzatban alszunk. Nappali, háló egy vonalban van, ablakok bukóra vannak nyitva és ISTENI. Olyan jót aludtam, hogy alig bírtam reggel felkelni.

Mosható pelus: az biztos, hogy nem szennyezi a környezetet, és hosszú távon kifizetődő, de nincs rá időm. Vagyis azt a kis időmet inkább a gyerekeimmel szeretném tölteni, mint mosással, áztatással...stb. Van így is elég házimunka egy családra. Szerintem.

Pussz. Este még megpróbálok jönni.

Kép
Kép
timi26

Ja, és a nap poénját elfelejtettem. Ma kapott a főnököm (apukám) levelet, hogy nem vagyok jogosult se betegellátásra, sem táppénzre, mert állítólag nem vagyok bejelentve.

Csak az az érdekes, hogy amióta itt dolgozom (6 éve) voltam már nem egyszer táppénzen, sőt gyesen is. Hát nem érdekes? Kíváncsian várom, hogy mi lesz belőle. A könyvelő állítólag intézkedik. Hát nagyon remélem, hogy valami félreértés az egész.

Pussz

Kép
Kép
timi26

Sziasztok,
ma végre kimozdultam, jól be is dagadt a lábam... :shock:
De gondoltam ezt a botot meg kell örökíteni az utókornak... :lol: meg a pocit is:

Kép

Kép
granda

Tünde!
Köszi, édes vagy! :D :D

Pontosan a gyerkőcök adják azt a rengeteg energiát, a jó kedvet, vidámságot!!! Azt figyeltem meg, hogy minél többen vannak, annál jobban pörgök annál többet nevetek. Mostmár azt hiszem nem lehet túlszárnyalni, elértem a csúcs sebességet. :D :D

(Amig nem voltak gyerekeink, addig az edzőteremben, uszodában, szoliban, szaunában szereztem vitalitást, az volt ami igazán feldobott egy-egy nap... Úgy tervezzük, hogy kb. hetente egyszer majd Dominikával együtt megyünk ilyen helyekre év végétől. :D :D )

Timi! (26)
Ha az Okmányirodában esetleg regisztráltad magad az Ügyfélkapu internetes szolgáltatáshoz, akkor ott a betegéletútnál megtudod nézni hogy a céged bejelentett-e, fizet-e utánad TB-t.

Vadvirág
Vendég

Granda!
Igazán csinos Kismami vagy - még a segédeszköz is jól passzol az öltözékhez. :D :D KITARTÁS!!! :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok,

Én és a pocaklakóm is a szeptemberi statisztikákat fogjuk erősíteni.
Van esetleg valaki, aki vizesedési gondokkal küzd már most? Valami megoldás a lábpolcoláson túl? Hálás lennék.

zsuzsóci29: nem tudtam nem észre venni, hogy nagyjából egyszerre vagyunk kiírva (én szept. 16-ra) és szintén a Kútvölgyibe. Hát ha előbb nem, ott majd nagy valószínűséggel összefutunk. :lol:

biabori
biabori

Granda!

Jól tetted, hogy megörökítetted a mankót is! Jó a színe!
Nagyon csinos vagy!

Biabori!

Nekem eddig 2x vizesedett a lábam, a megoldás tényleg egyrészt a felpolcolás, másrészt hidegvizes borogatás, illetve meg lehet előzni szerintem azzal, hogy az ásványvízbe citromot teszel (így kevesebbet iszol, mert jobban szomjoltó) és kerülöd a sós ételeket.
Mást nem tudok, de engem is érdekel, ha van más ötlet!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?