A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Christell!
Ne legyél eleseredve! Ha negatív a teszt, akkor vajon miért nem jött még meg? Én bizakodó vagyok. Biztos rossz volt a teszt. Az államvizsga időpontot csak azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam mennyi időd van még tanulni!

Heni!
Pocakom nem nagyon van, csak olyan nagyon picike. Szívhangot nem hallgatunk, de a védőnőnél nem is szoktunk, sőt Petinél csak a vége felé hallgatunk az NST-ken. (meg persze a 12, 20, 28 hetes 4D-s UH-okon) Nálatok minden alkalommal szoktak?

Babszika!

Nagyon jó kis görbe. Maradjon is ilyen! :)

Kriszti!
2-3 napos szüneteket hagyjatok, úgy tutira össze kell jönnie a babynek (ha nincs semmi gond)
Vendég

Kicsilányom, keresztbe tett nekem :D . Most aludt el. Ezer dolgom lenne lent a kertben.

Christell

Vannak hibás tesztek is, próbáld meg újra.

Andi

Örömmel olvasom, hogy jobb a kedved.

KépKépKép
bambika

Szia Bambika!
Jó kertészkedést :)
Vendég

Szia Manó, köszi!
Az a baj, hogy itt nem esett eső :( . A férjem növénytermesztő mérnök és itthon van a több tízezer darabból álló növényállomány és szomjazik :(

KépKépKép
bambika

Bambika: Pedig igazán tudhatná az eső, hogy hol van szükség rá.. Gondolom az öntözés nem kis meló, meg jó sok víz..
Vendég

Sziasztok!

Köszi a bíztatást, de tartok tőle, hogy jó az a teszt. Ma már nem fáj a pocim, csak a derekam, é s amellbimbóm sem fáj annyira.

Nem tudom mikor kellett volna megjönnie, mert az előző ciklusom 31 napos volt, előtte pedig 36. Ma vagyok a 39. napon.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: A hődet mérted ma reggel?
Vendég

Mano!
Mértem. 36,8 ma is. Már 1 hete ennyi.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Na akkor én is közlöm az örömhírt...lehet visszaállt a szervezetem??Ez a 3. éles hónap,és ma vagyok a 28. napon ééééééssss megjött piri!!!!!!
Na ergo:
hajrá június!!!!!!!
vedresandi

Na neeee Andi! :cry:
Ezt nem hiszem el... Ez a nap ma egy katasztrófa..... :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Bambi: Talán a hétvége meghozza a várt esőt. Én is várom már, talán a málnánknak sem ártana...

Chris: Hát a hőd az nem esett le.........................

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee!
Ez az egy jó van az egészben! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi: Akkor hajrá június! Én akkor születtem (és még egy páran itt...) úgyhogy csak jót hozhat! :wink:

jaimee

Chris: Az még bíztató.. Szorítok Neked!
Vendég

Köszi Mano!

És köszi mindenkinek! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Tudom, könnyen beszélek, de azért ha megjön is, nem elkenődni ám! Még alig próbálkoztok pár hónapja. Hány éles ciklus volt? 2? Ha az államvizsga stressze lemegy rólad, sokkal könnyebb lesz bebabásodni ám! :wink:

jaimee

jó reggelt,

Chris,

Még ne add fel, tényleg vannak hibás tesztek. Amíg nem jön meg addig van remény. :lol: Főleg hogy a hőd még fent van.

Andi,

Hát nem is tudom mit mondjak, sajna piri, viszont az tényleg jó hír, hogy a ciklusod visszaáll a normálisba. :D
Hajrá június. :lol:

Én mára beterveztem a takarítást, hogy szabad legyen a hétvége, de olyan dög meleg van, hogy megmozdulni sincs kedvem. Szabályosan még a fenekemen is folyik a víz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee!
Köszi. Persze, tudom. Már az elkenődésen túl vagyok. Reggel pityeregtem picit, de összeszedtem magam. Csak az esett rosszul, hogy megcsillant a remény... Legalább produkáltam már + tesztet. :wink: Ez is valami. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi

Sajnálom pirit :( . Hajrá június :D . Én is abban bízom! Lehet, hogy a már tegnap is ezért volt rossz kedved?

KépKépKép
bambika

Judy: Van valami programotok a hétvégére? Én úúúúgy lemennék a Balcsira, most vannak a borkóstolók!!!!! Nyitott pince napok, vagy mi. Persze mi nem megyünk sehová, mert a párom totál el van havazva munkával én pedig abban bízom, hogy az elmúlt hetek lemaradását be tudom majd hozni házimunkában....Ha látnátok a vasalásra váró ruhák halmát.... :oops: :oops: :oops:

jaimee

Pandácska ma ment a MÁV kórházba?

Omniáról, Ninikéről és a többiekről nem tud senki semmit?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee

Vasalni valóm nekem is van /nem kevés/, de várom az esőt és a hűvösebb időt. Vasalni ilyen dög melegben nem bírok.

KépKépKép
bambika

Jaimee,

Még nincs, de jó lenne valamit kitalálni, révén gyereknap.
Tud valaki tippeket adni, hogy hol milyen programok lesznek, ami érdekes lehet 2 kisfiúnak??? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris: Megértem. Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egy biztos, átjárható vagy, apa spermái szupik, pé van. MInden csak idő kérdése. :wink: És azért tényleg, hátha rossz volt az a teszt....

jaimee

Judy!
Köszi. A remény hal meg utoljára, tudom. :wink:

Jaimee!
Mi nem hiszem, hogy megyünk valahova. Ma jön a lízingelt gyerekem is. Remélem jó passzban lesz, és nem hisztizik, rosszalkodik, mert most nem nagyon vagyok rá vevő...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee:
Nem is hiányolod a vonalzómat? :)
Vendég

Mano!
Mit hallgatsz el előlünk? :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy: Téényleg, gyereknap is lesz... :D Biztosan 1000 program lesz országszerte, magam nem vagyok képben, talán kb. 3 év múlva...

jaimee

Mano: De. És ha már így rámutattál:

Mano, hol a frászban van a vonalzód???? :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

jaimee

Dzsémi:engedelmeddel levette a vonalzómat :wink:

Egyébként tényleg örülök,hogy kezd visszaállni a spirál utáni állapot....ez így van jól.Én is júniusban születtem,remélem szerencsét hoz.
vedresandi

Chris:
Semmi jót nem hallgatok el..

Jaimee: Bocsánat.. Csalódottságom miatt szedtem le..
Vendég

Mano,

????????????????????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi:
Hajrá június! :) Te sem szeretnéd látni, hogy hányadik napon tartasz éppen?
Vendég

Mano: Jaaa.... :cry: Már azt hittem más oka van. Én magamtól nem szóltam volna. :wink:

Andi: Oké. De ugye pé körül visszarakod legkésőbb? Nehogy már se hőgörbe, se reggeli puszi, se vonalzó.... :lol: :lol: Mi marad így nekünk? :wink:

jaimee

Jaimee:
Milyen vonalzófelelős vagy? :) Kivételezel? :)
Vendég

Mano:nem akarok többet vonalzót látni!!!!!!
Kérem Dzsémi igazolását!!!
vedresandi

Na most ha sapka van rajtam az a baj, ha nincs az a baj? :lol: :lol:

Ha valaki nem akar vonalzót, gondolom annak oka van. :wink:
Rendi vagyok, nem?

jaimee

Andi:
Én is hasonlókat érzek. :) De ebben a hónapban muszáj volt valamilyen szinten követnem, hogy hol tartok (a vérvételek miatt).
Vendég

Jaimee:
:) Köszönjük nagyon rendi vonalzófelelős kismamink. :)
Vendég

Hivatalos vonalzófelelősi közlemény:

Ha valaki nem akar TTC vonalzót vagy számlálót vezetni, ezt ezentúl szabadon megteheti. Ilyenkor viszont nem árt, ha néha néha közli az illető, hogy hol tart pé-ileg. Hogy + energiában nehogy hiányt szenvedjen.

Kismamikra a vonalzóvezetés szintén nem kötelező, bár valószínűleg nem találok olyan kismamát, aki ne akarna vonalzót...

A fentiekkel kapcsolatban ha bárkinek hozzáfűznivalója van, tegye meg mielőbb!

jaimee

Mano: Köszi! :D

jaimee

Dzsémi:hálás köszönet a székesegyház nevébe!!!!
12-13 nap múlva felsikítok,és szeretném kérni az energiákat!!!
vedresandi

Jaimee!
Egyet értünk. De nekem tetszett a vonalzóm, így picit változtattam rajta, és visszatettem. Ezt is szabad? :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Naná!

jaimee

Sziasztok Csajok,

Chris, most olvasok vissza bővebben - amíg a hőd fent van, nyugi! Jut eszembe, teszt. Képzeld, a volt kolléganőmnek nem jött meg a pirije, tesztet csinált, full nega, aztán megjött, de nagyon lájtosan, majd a következő hónapban már vágképp kimaradt. Újabb teszt, ez már zebrás volt rendesen. Doki aztán megállapította, hogy babás, és már a 9. héten van... :lol:

Kép
bienvenue

Szia Bien!
Veled mi újság? Hogy van a hőd? (bocsi, ha már írtad)
Vendég

Bien!
Köszi! Ez bíztató! :wink: Remélem nálam is valami hasonló lehet. :wink: Majd kedden meglátjuk, ha addig nem jön meg. Előbb semmiképpen nem akarok tesztelni. Nem akarok azon igulni, hogy miért nem zebrás, és akkor meg miért nem jön meg.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Heni,
A szívhangig tuti nem rakok olyan vonalzót de utána se biztos.

Bien,
Sajnálom pirit :(

Andi,
:shock: :( ne máááááár....01
Vendég

Andi,
Az a 01 a végén nem tudom hogy került oda :shock:
Vendég

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: