A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Panda: mAndi nem tesztel 29-én :cry: :wink:
vedresandi

Én is csináltam ma egy utolsó tesztet. Ez volt a negyedik most már igyekszem lekattani róla :oops: szépen megerősödött.

Kép
Vendég

Panda: :shock:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,
:shock: ?????????
Vendég

Panda: Csak most írtam valahol fentebb, hogy nincs olyan kismami aki ne akarna kismamis (40 hetes) vonalzót, aztán már meg is cáfoltál. :lol:

4 nél én is megálltam. :wink:

jaimee

Jaimee,
Ha gyorsan sikerült volna a baba biztos én is csináltam volna de így azért óvatosabb vagyok ami érthető lehet megvárom a 12. hetet.
Vendég

Panda: Ja, az más. Azt hittem a naptáramban kell majd vezetni, hogy most a 34. vagy 36. hétben vagy az ikrekkel?
:wink:

jaimee

Ja és Panda: szerintem tök gyorsan sikerült! :wink:

jaimee

Sziasztok!

Kriszti! Én kipróbálnám a helyedben az lh tezstet. Néhány oldallal előbb, fent van ez én pozitív Corax-os tesztem, amit a 15. napon csináltam. Először nem hittem, hogy mutat, majd valamit, mert mikor januárban tszteltem vele mindig negatív volt! És igaza van a többieknek 2-3 naponta ungabunga!!!

Andi! Annyira sajnálom!!! De legalább látod, hogy oké vagy és szerintem is tuti hónap a június :wink: én is akkor születtem!

Kamilla! Ne aggódj a 70% miatt, az nagyon jó! Apának is ilyen volt az eredménye és van egy kis Manónk! Szóval no para!!!

Na elfelejtettem kinek akartam még írni! Fújjj de lüke vagyok!

Ja tudom 1 már ezsembe jutott: én tegnap a dög melegben kivasaltam,főztem és még takarítottam is. Ka és voltunk a játszótéren is!

Áááááááááááá a tö9bbi nem akar eszembe jutni!!! :twisted: :oops:

Na képzeljétek tegnap este apa olyan fáradt volt, hogy én spannoltam őt! DE nagyon jó volt! Jaj de izgi! De sajna éjjel ki kellett mennem ppisilni és láttam, hogy néhány katona megszökik! De remélem maradt bent elég!!!
Most viszont fájdogál a bal oldalam.
És így alakulok:

Kép

Szép Napot Mindenkinek!!!
Vendég

Jaimee,
gyorsan sikerült? ezt hogy érted?
Vendég

Krisz,
ne aggódj a lényeg nem folyik ki csak az az anyag amiben úszkálnak :wink:
Vendég

Panda: Jaaaj, hát te írtad, hogy ha gyorsan sikerült volna, akkor ...stb. Erre írtam, hogy szerintem gyorsan sikerült, merthogy már az első lombik szupin összejött. Hmm...Nagyon babás vagy hogy semmit nem értesz.... :wink: :wink: Vagy én írok hülyeségeket??????????????

jaimee

Krisz: Maradt ott elég fürge katona! :wink: Talán mire Wc-re mentél már közel voltak a célhoz is! :D

jaimee

Jaimee,
Bocsi de én 25 hónapot nem mondanék gyorsnak lehet hogy az első lombik sikerült de elötte is volt idő nem most kezdődött...
Vendég

Én sem szeretnék már vonalzót...
bienvenue

Panda: Jól van na... :cry:

jaimee

Ezennel lemondok! A pozíció okafogyottá vált.

jaimee

Panda: egyet értek Veled!A 25 hónap nagyon hosszú idő...én a mostani hangulatomból kiindulva,lehet, felkötöttem volan magam!
vedresandi

Én úgy gondoltam, hogy az nagy dolog, ha az első lombik sikerül. Ha mindenkinek elsőre sikerülne...25 hónap marha sok, tényleg, bár én sem azt nézem, hogy augusztushoz képest máricusban sikerült, (ami nem sok, még mielőtt kiosztotok) hanem hogy HSG után RÖGTÖN sikerült.

jaimee

Panda! Te egyszupi erős csaj vagy és megérdemelnek a kispandák ott bent! Látod a törelem, kitartás babákat terem!!! :lol:
Vendég

törelem=TÜRELEM
Vendég

Lányok.. én búcsúzom. Ne haragudjatok, de a jövőben nem nagyon fogok írni, csak passzívan olvaslak titeket, mert kiváncsi vagyok ki mikor babásodik be. +++++++++ Pápá!
Vendég

Jaimee,
Nagyon nagy dolog hogy az első lombik sikerült én ezt tudom de azért akkor is volt 25 hónap elötte és tudod az sok idő...
Vendég

Krisz,
Azért nem vagyok szuper más is ezt tette volna sőt teszi is éveken keresztül.

Mano,
???
Miért hagysz itt minket?
Vendég

Mano! Miért nem jössz???

Panda! Ha én nekem sem lett volna lehetőségem normál úton babára én is végigcsináltam volna, azt amit Te! Meg van ismerős aki lombikozik és már a 2. babája is megszületett, de őt nem követtem így végig, mint téged egy ideje, hogy hogy is megy ez a dolog! Nagyon büszke vagyok rád!!!
Vendég

Krisz,
:lol:
Vendég

Panda! Kép Kép
Vendég

Pandus!
Nagyon szép a teszted! Az enyém nem ilyen. Na nem csak aza különbség, hogy a 2 csík nem látszik rajta, hanem, hogy fekete a közepén a műanyag, ami nálad fehér.

Mano!
Azért ne hagyj itt minket. Kíváncsiak vagyunk mi is , hogy mi van veled.

Krisz!
Szép a görbéd! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi, most nézem, együtt sírunk, együtt pirizünk, remélem, együtt is szülünk jövő tavasszal :wink:
bienvenue

Chris,
ha kedden tesztelsz mert addig nem jön meg az is jelent valamit hiszen nem volt még ilyen hosszú ciklusod...

Krisz,
nekem bocipuszim van :lol:

Kép
Vendég

Szia Chris!

Mikor tesztelsz újat??? Bizti rossz volt a reggeli teszted, vegyél Coraxosat én azzal teszteltem annó Manót! Pont ugyanúgy néz ki,m int az LHtesztem, amit tegnap felraktam
Vendég

Panda! Úgy látom jól elvagyunk!!! :wink:

Chris! Egyébként tényleg biztató, hogy már elég hosszú a ciklusod!
Vendég

Bien: igen....ezért is kussolok kicsit...elmélkedem,de logikusnak tartom pirit,mert mostanra állt vissza a szervezetem a 28 napra.Nekem a tavaszi szülés egyszer már bejött,most is erre gyúrok :wink: Gyúrjunk együtt..nem úgy,amúgy :wink: :lol:
vedresandi

Chris, ugye nem ovu tesztet pisiltél le vletlenül? :lol: :lol: :lol:
bienvenue

Pandácska!
Igen. Jelent valamit. És attól félek.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
mire gondolsz?
Vendég

Bien!
Nem ovu teszt volt. Nincs olyan itthon, mert még olyat nem használtam.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandus!
Nem gondolok igazán semmire, mert nem tudom, hogy mitől fordulhat ez elő, de hogy nem jó, az biztos. :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok.. azért nem akarok írni, mert úgy érzem, hogy nehéz hónapok állnak még előttem, és nem akarok sajnálkozni nektek. Ha lesz valami örömhírem, akkor ígérem, tájékoztatlak benneteket.
Vendég

Sziasztok!
Chris! Ne keseredj el, csinálj mégegy tesztet biztonság kedvéért, szerintem is ez rossz volt. Hogyan lehetne pozitív után negatív?

Panda! És tényleg átlagban hány százaléknak sikerül az első lombik? Szeretnéd ha ikrek lennének ugye igen?

Jaimee! Szegény azért kemény lehetett tegnap. Én most jól vagyok. Kezdem kitapasztalni, hogy ha eleget pihenek akkor minden jobb, még hányinger is kisebb. Most úgy is 3 napos hétvége úgyhogy minden délután aludni fogok.

Kép
barbi5

Szia Barbi!
A reggeli pityergés után összeszedtem magam. Csinálok tesztet, kedden. Addigra már nagyon erős csíknak kellene lennie. A mai lehet, hogy attól lett ilyen, mert tegnap este elég sokat ittam, és éjjel voltam pipilni is. A remény hal meg utoljára. :wink:
Pihenj sokat. Az első 12 hétben azt mondják, az a legjobb, ha pihennek a kismamik. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Helló Barbi!! Nem tapasztalod, hogy a helyzet folyton változik? Eddig pl. nem ehettem savanyút, mert az égbe szökött a savam. Tegnap ebédnél megettem egy rakás kovi ubit és semmi bajom nem lett tőle...Mondjuk, éjszaka így is innom kellett egy kis tejet...

Itt a hosszú hétvége, lehet egy kicsit többet pihenni. Jó lenne, ha a meleg is múlna, mert csak kedden szerelik nálunk a légkondit és a lapostető alatt nálunk már piszok meleg van.

jaimee

Szia Barbi!

A mai nap jóhírét a kisfiamnak köszönhetem:91%-os angol szintfelmérő dolgozat.híztam 10 kilot! :wink: :lol: :lol: :lol:
Már gáztartály vagyok nem bojler :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Gratulálok Andi!
Neked a fiadhoz, a fiadnak pedig a szintfelmérőhöz. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi: Gratula Daninak! Ez most megint eszembe juttatta, hogy mindjárt itt a vakáció!!! Hogy eltelt ez a tanév! (Főleg, hogy nem érintett.)

jaimee

Köszönöm...azt bírom benne,hogy csak úgy mellesleg közli az ilyen jó híreket...én persze kiugrottam a bugyimból örömömben. 8)

Igen...ha belegondolok,hogy 10 hónap a tanév,és elszállt....borzalmas.Amióta van Dani,azóta gyorsabban repülnek az évek,pedig még csak most született :wink: :lol:
vedresandi

Andi! Gratulálok a fiadnak! Az angol szerintem az egyik legfontosabb tantárgy! Kár, hogy nincs vonalzód, Panda a megmondhatója, hogy ezen nem múlik. Akkor kérhetünk helyette egy pusszancsot megint, nem csajok?

Chris! Szurkolok kedden, szerintem is a sok tea volt az oka. Azért az álmosságod nekem nagyon gyanús. Én Corax tesztet vettem a DM-ben és megbizható volt.

Jaimee!
Igen. Múltkor megőrültem a halászléért, szegény anyukám csinált a kedvemért és le kellett fagyasztani, mert rá sem bírtam nézni. Amikor utoljára írtam nektek minden bajom volt, ma meg semmi, mintha nem is lennék terhes. Remélem ilyen lesz a 12 hét után ebből kapok most egy kis ízelítőt. A meleg engem nem zavar (na jó a fülledt hőség a városban az más), inkább ha bemegyek egy nagyon lehűtött közértbe vagy benzinkútra ahol 20 fok van akkor érzem, hogy rossz a hasamnak és kimenekülök.

Judy! Én a Milánáris Parkba viszem vasárnap a kisfiamat, ott lesz nagy gyereknapi buli, felvonulás, koncertek. Mi közel lakunk meg ott nem szokott akkora tömeg lenni. De halottam, hogy a rakparton a Nemzeti Színháznál is készül valami.

Kép
barbi5

Jaimee! Hogy állsz a ruhákkal? Vettél már kismama gatyót? Én lehúzott sliccel gomb összegumizva vagy gumis szoknyában járok. De elég gáz, mert annyira még nem nagy, hogy kiderüljön, hogy pocak, viszont annyira igen, hogy azt gondolják szegény csaj milyen szerncsétlen alakja van, tök vékony de nagy a hasa.

Kép
barbi5

Barbi!
A vonalzó most azért nincs,mert nem akarom látni a napokat.Ekég ha tudom,hogy ma pölö péntek van.Nem akarom rudni hányadik napon vagyok......

puszi mindig van...tesssék:
Kép
vedresandi

Oké köszi, jobb is mint a vonalzó.

Kép
barbi5

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?