Robcsi: Igen más volt ügyintéző is, meg neten kértem az időpontot, (nem vártunk semmit), meg a terhestanácsadóba kértem új igazolást is, úgyhogy felkészülve felfegyverkezve mentünk ügyintézni!
Hja és a júliusi babavárókból egy csaj Szeged mellett kb 10 km-re Domaszéken lakik. Ők ott intézték az apaságit és csak a terhes kiskönyvet kérték lefénymásolni (tőlünk speciel ezt nem kérték) és egy sima mezei papírt, arról hogy mikorra van kiírva a kismama. Semmi fogantatás vélt időpontja meg anyámkínnya.... Úgyhogy ahány hivatal annyi szokás...
Én még mindig - 7 kilónál tartok, az előbb a fodrászom meg is jegyezte, hogy kisebb lett a fejem

Mondtam hogy ez csak optikai csalódás, mert a hasam viszont marhanagy....
Szilcsi: Ki a védőnőd Ilcsi, és hova kell járnod terhesgondozásra???
Elvileg ha a védőnő kiállítja a kiskönyvet avagy kitölti, akkor abba bele kellett volna írja, a kiindulási súlyodat, vérnyomást.... Pisit ebben a terhességben védőnő még nekem se nézett, asszem ezt már egybe nézik a vérvételekkel. Az első vérvétel nekem 16 hetesen volt, úgyhogy arra beutaló még korán van....
Mondtad annak a pancsernak, hogy van saját dokid? Nem értem miért küldött a Vasasba Nucha szűrésre

! Sztem a klinikára kéne menned, lévén a dokid ott dolgozik, na meg ott normálisabb UH gép van, nem olyan kőkorszaki mint a Vasasba, meg aztán a genetikát végző dokik kicsit tudnak valamit, nem úgy mint a Cz... a Vasasba...

! És asszem hogy genetikai szűrést nem is végezhet akárki, erre kimondottan szakosodott UH-ás szakorvosok vannak....
Vagy ez körzetenként változó lehet??? Nem tudom!!!
Én pl a nyaki redő szűrésre a védőnőtől kaptam beutalót, és a klinikán csinálták. Előtte időpontot kell kérni (jó 3-4 héttel előtte, úgyhogy hajráhajrá)
Amúgy nekem szenzációsan jófej védőnénim van, én imádom!