A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

nem 1xerre Cyprus, minden UH után írja fel a szükséges adagot, attól függően, hogy érnek a psejtjeid. így csak annyit kell majd kiváltanod amennyi szükséges. Úgyhogy 2 naponta mehetsz a gyógyszertárba is :lol:
beber

Köszi neked is beber. Most mennem kell, jók legyetek és vigyázzatok magatokra keddig!

Nóczi! Remélem hétfőn már apánlnál kezdesz!
cyprus

Hanyatka, akkor találkoztunk asszem, együtt vártunk a pultnál az asszisztensre. én barna virágos trikóban, drapp vászongatyában voltam.

Ez nagyon jó hír, hogy nem kell aggódni a hétvége miatt. Most "csak" azon aggódhatok, hogy pontosan megjöjjön, mert biztos hallottátok, hogy konferenciára megy dokibácsi júni25-júli05 között! remélem nem bolygattam fel senkit a hírrel!

én már megjártam a sok vérvételt, Mária utcával együtt. nem voltam elájulva a vérvételes nővérke kedvességétől. tegnap meg röpke 4! és fél órát ültem a házidokinál a vér-vizelet beutalóért...
szépem

Kilestem a csillagos táblából - mert vagyunk egy páran (sajnos?) , - lehet, hogy együtt megyünk lombikozni Cyprussal, Nóczival és Februárral? júni közepére vagytok ti is beírva!

Az első ciklusnaptól szokta kezdeni a stimut Dévai?
szépem

ja, igen, Ágitól akartam még kérdezni - nem tartasz attól, hogy aug-szept.re megszavazzák a fizetős tv-t? én azért (is) pedálozok az idővel szemben, hogy nehogy belecsússzak ebbe. Bár az igaz, hogy ez egyik napról a másikra megtörténhet, de egyenlőre szerencsére elég csend van a téma körül.
szépem

nekem úgy rémlik június 28-cat mondott konf. kezdetére és július 3-ig. De ha megyek hozzá lebeszélem vele úgyis konkrétan én is, mert én meg június 25-re vagyok kiírva.
beber

Beber!

Nem emlékszel, hogy igy az elején milyen időközönként kell majd látogatni apánkat? Legközelebb júni 4-én megyek, de hogy mi vár rám utána, arról semmit sem tudok, mert még sosem voltam terhes :oops:

Köszi előre is :lol:

Kép
cseka

Szépem de tarto tőle, de hát mit tudok csinálni! Ha fizetős lesz,akkor így jártam! Akkor majd várjuk a csodát! :-)

Én szerencsére júli 6-án megyek hozzá! :-)
Ági28

Beber akkor majndem a szülinapomon fogsz szülni! :-)
Ági28

Maradsz nála terhesgondozáson? 32. hétig 3 hetente, aztán 32-36-ig 2hetente, 36-tól hetente.
beber

Ági, az mikor van?
beber

Júni 27.-én László napon most leszek XXX ! :-)
Ági28

az ági28 akkor csak álom, mi? :lol:
beber

Nem csak mikor regeltem még annyi voltam! Most minden évben változtassak? Egyébként van egy Ági29 es regem is! :-)
Ági28

Beber!

Egyelőre nála maradok, mert ismerem magam, szükségem van apánk szigorúságára. Hihetetlen önfejű tudok lenni, úgyhogy néha meg kell szidnia :oops:

Ági, Te pedig úgy látom, hogy lassan hozzánk öregszel :lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Hát lassan lassan kullogok utánnatok öregek! :-)
Ági28

Na csajok elköszönök! Szia mindenkinek! Jó hosszú hétvégét!
Ági28

Beber-akkor már tényleg nagyon a finishben vagy! igen, rosszul írtam, de most megnéztem, felírtam mikor mondta: júni29.-júli05. ettől függetlenül több fül többet hall, s pontosabban . :-)
szépem

VAN ITT MÉG VALAKI?????
gizmixxx

én Gizmixxx, most jöttem meg Dévaitól. AZért a 2 és fél óra várakozás most egy kicsit sokkolt. Alapvetően nem bánom, kismama várjon, nincs más dolga, de ez most húzós volt...Huh.
Cseka, szidásban nem lesz hiány, ha rosszalkodsz...Ma (is) mondta nekem-annak ellenére, hogy 20 dekát fogytasm, nemhogy nem híztam megint-hogy még ilyen terhese, aki 18 kilót hízik nemigen van, csak elvétve akad nála ilyen renittens. egyébként a babám mérete majd' 38 hetesnek felel meg, úgyhogy szépen megnőtt!
beber

Beber!

Akkor minden rendben, csak az a sok várakozás ne lenne! De egy jó orvosra érdemes várni!
gizmixxx

Beber!

Ma megmértem a lázam este és 37° volt remélem a pocaklakó jele! :) :) :) :)
gizmixxx

szisztok!

Most olvasom a jó híreket, Bodjas, Cseka, így ismeretlenül is hatalmas gratula. Vigyázzatok magatokra, boldog, problémamentes babavárást kívánok nektek.
Gizmixxx remélem nálad is minden endben lesz! Mindenkinek sok sikert és legjobbakat az induláshoz.
Noczi! Csillagilag én nagyon utánatok kullogok. Még mindig a meddőségi kivizsgálások tartanak. Arra a fránya átjárhatóságira várok. A rákszűrésem ugyan negatív lett ( és sajna csak 4 hét alatt lett meg az eredmény ), de sajnos gombás fertőzést talált apánk, így most egy hetes antibiotikum, utána jövő héten újra kenet, aztán megint egy hét az eredmény. Hát, most úgy érzem, lassan haladok.
Tényleg. Azt tudja valaki, hogy ez az átjárhatósági, csak a ciklus bizonyos idejében végezhető, vagy bármikor?
SZÉP HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!
finch

Gizmixxx, légyszíves ne méregesd a lázad. Egyébként igen :) De ne méregesd, minek? Ha 1x véletlen 36,8cat mérsz akkor meg szívbajt kapsz.
beber

Sziasztok lányok,
új vagyok itt a topic-ban és a Dévainál is, de lombik témában már nem annyira, sajnos. Eddig a Nyírőbe jártam, de mivel ott most valószínűleg megszűnik a meddőségi (ill. bizonytalan, hogy mi lesz), váltottunk a Dévaihoz. Az első konzultáción már túl vagyunk, hétfőn kell mennem UH-ra, 10-re. Ott lesz esetleg valamelyikőtök? A konzultáción azt ígérte a Dévai, hogy júliusban mehet a lombik, ha minden jól alakul (a Nyírőben júniusban lett volna, ha...), de most kicsit izgulok, hogy ez konferencia, amit Ti is írtatok, meg ő is említett, keresztbe tesz. Egyébként 32 éves vagyok, három éve küzdünk a babáért, és eddig egy lombikom volt (február elején), amikor beindult valami, de sajnos leállt.
A Mária utcai vérvétel eredménye mennyi idő alatt van kész?
Szép hétvégét nektek! Üdvözlettel: Sonrisa
sonrisa

Szia Sonrisa! Üdv a topicban! (bár én is friss vagyok itt)
Szintén a Nyírőből jöttem. Ki volt a dokid? Én Kósához jártam. Nagyon kedvelem, de nem akartam bizonytalanságba maradni, ezért váltottam, ahogy te is.
Én most jártam a Mária utcában, 2hét az eredmény , a hepatitiszért viszont 1500Ftot kell fizetni.
szépem

Szia Szépem,
én a Fülöp dokihoz jártam a Nyírőben, és én is nagyon kedveltem, de az ember nem bírja ezt a bizonytalanságot, ami most április óta ott megy... A Hepa nekem megvan, csak szifiliszre utalt be a Dévai, és mivel a férjem a jövő héten külföldön lesz, csak júni. 4-én tudunk elmenni leghamarabb. Kell előre időpontot kérni, vagy elég ha beállítunk a Dévai beutalójával?

Visszolvasgattam, és látom, van két egészen fiss kismami. :-) Cseka, Bodjas, ismeretlenül is szívből gratulálok, fantasztikus érzés lehet.
sonrisa

Sonrisa- nem kell a Mária u.ba időpont, de 8-11ig lehet csak menni, minden nap.
szépem

Köszi szépen!
sonrisa

Beber!

Azért nem hiszem, hogy ez egyértelműen azt jelenti, hogy megtapadtak (ma is délután 37°)
gizmixxx

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna
johanna1975

Sziasztok!

Hát nem sok visszaolvasni valóm akadt az biztos sehol senki már megint :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Gizmixxx, mondtam, ne méregesd ! nem jelenti azt, az a biztos mikor UH-n látja Dévai majd már nem egészen 3 hét múlva :wink:
Izgatott vagy nagyon? LÁtod, megint csalűk én vagyok neked, bár 2 napig mi sem voltunk itthon. Pihengetsz, ugye?
beber

Szia Beber!

Oké, nem méregetem. El kezdett fájni a hasam szerintem meg fog jönni! Bár elég korai lenne, mert csak 9.-én kell megjönnie!
gizmixxx

Beber!

Igen szeretnék már ott lenni az Uh-n. Nem nagyon pihengetek mindig csinálok valamit. Most a fekvés nekem nagyon nem megy.
gizmixxx

Sziasztok!

Visszatértünk a hosszú debreceni hétvégéről...egész jó volt:-)))

Gizmixxx, ugye csak olyan meg akar jönni érzésed van? Mert az állítólag jó. Ugye Beber?:-)))

Üdv köztünk sonrisa!:-)

Ági, merre vagy?:-)
modrooka

Gizmixxx, ugye rosszul gondolom, hogy némi pesszimizmust fedezek fel a szavaidból??!! Tessék pihenni, és beszélgetni az embriókkal!
szépem

lányok, ti szedtek stimu előtt vmi "roborálót"? én méhpempőt, ginzenget meg MagneB6-ot szedek. Folsavat érdemes elkezdeni a beült. előtt?
szépem

Gizmixxx, tényleg nem tűnsz valami jókedvűnek! Hékás!!!! Persze, h fáj a hasad, 1részt meg lett bolygatva rendesen (pleszívás) másrészt dolgoznak a hormonok! Úgyhogy nyugi már-amennyire tudsz persze. Mondom ezt én, aki 2 napig szó szerint sírtam és nem akartam senkivel beszélni mert tuti biztos voltam benne, hogy megjön, pont úgy fájt a hasam. Ültem otthon anyunál az erkélyen a karosszékben, becsuktam a szememe és vártam, h megjöjjön, legyen aminek lennie kell. Ozt' itt van. Mellesleg az első 3 hónapban pontosan állandóan olyan (volt nekem legalábbis) mintha meg akarna jönni. Azért lájtosan csinálgass bármit is, séta, meg ilyesmi. Igaz, hogy a 2. héten már meg lehet zakkanni, de nem baj. Ez legyen a legkevesebb krllrmrtlrnség. Úgyhogy ne "izélj" már Gizmixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!!
beber

kellemetlenség-akartam írni.
beber

Szépem, folsavat meg terhesvitamint kell majd szedned, Dévai elő is írja majd. Folsavat kezdheted nyugodtan, ezeket akármikor lehet szedni amiket írtál, Mg sztem nem kell még az elején de ártani nem árthat. Én pl. nyalogattam a méhpempőt stimu alatt, mert tele van fehérjével, csak azért. Gondoltam ártani nem árthat (sokan azért eszik mert állítólag jó hatással van a méhnyálkahártyára is).
beber

Sziasztok itt vagyok én is!! Tegnap megjöt nekem. Azt hittem még nem áll be a ciklusom, de mára vártam, és meg is jött! De most legalább nem úgy mint régen, hogy előtte pár napíg barnázgatok, hanem tegnap kicsi barna, este piros, és ma már úgy néz ki meg is indult! :-)
Ági28

Sziasztok lányok! :D

Üdv itt, Sonrisa, olyan szép a neved, rögtön mosolyt csalt az arcomra. :)

Húú, tegnap mennyien voltak a dokinál! 9 műtét, és még mellette rengetegen, nagyon morci is volt szegénykém... Úgyhogy nem dobott fel túlzottan engem sem, pláne miután nagyon gyatrák a petefészkeim, a balban egy, azaz egy tüszőt látott, a jobban is keveset, úgyhogy nemtom mi lesz... Ellenben a progreszteron szintem az ő szavával érve szuper, valami ötven valamennyi, talán ötvenkilenc, legutóbb, amikor nézték tizenöt volt... :shock: :D
Elkezdtük, aztán majd meglátjuk, mi lesz... :D

Ági, na akkor talán végre rendeződött odabent minden! :D

Többiek, gyertek!
noczi

Pünkösdkor ennyien??? Atyaég! Pénteken sem volt valami hepi, mondta is, hogy fáradt-akkor is ezren voltak. Szerintetek meg tud inni pl. valamikor 1 pohárr bort? Mert éjszaka és hétvégén szülni hívhatják akármikor. Hm :roll:
beber

Sziasztok!Én is itt vagyok.Hogy telt a hétvégétek?
Mi egész hétvégén akcióztunk :)
Már most tiszta ideg vagyok,hogy lesz-e eredménye.
Gizmixxx!Meg tudlak érteni,de azért tényleg próbálj meg lazítani és pihengetni.Tudom,hogy nehéz,én is mindig csítitgatom magam,mert még bő 2 hét van a menszeszig :(
hanyatka

Szegény dokibánk :( Ő tényleg a munkájának él.
hanyatka

Valahol a neten azt olvastam,hogy peteérés előtt pár nappal már akciózni kell,hogy odaérjenek a spermiumok.Most ezen agyalok,hogy ha nekem pénteken vagy szombaton volt a peteérésem és mi csak pénteken voltunk együtt,akkor leht nem is érnek oda időben.Mit szóltok?Nagyon hülye vagyok?
hanyatka

Hanyatka, ááá, biztos odaérnek a legfickósabb kisfickók! :D Egyébként fogalmam sincs... doki nem mondta, hogy pontosan mikor kell összebújni?

Tényleg nem semmi, amit a doki csinál, rengeteget dolgozik, és ráadásul olyasmit csinál, amiben nem is hibázhat, mert az akár életekbe is kerülhet, szóval egy kész superman... :D
noczi

Hanyatka nyugi a sperma két napíg is elél a méhben, jó esetben akár egy hétig is.
Ági28

Ő azt mondta,hogy pénteken vagy szombat reggel bújjunk össze.Meg is tettük már pénteken du.án.
Jaj,agyalok én mindenen.Előbb vagy útóbb gyagya leszek :)
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?