Emi: nekem sem egyforma, a jobb lábam erősebben vizesedik, a vérnyomim nekem is ma 130/72 volt, a 140-et mondják nekem is, hogy már gáz. Nagymamim elküldte a vérnyomásmérőjét, úgyhogy én is mérem szaporán. Pócold csak fel, én hidegvizes borogatást is szoktam rátenni, az nekem segít kicsikét. Majd csináltass szerintem egy vizelet-tesztet is, hogy van-e fehérje, de szerintem tuti nincs. Nincs gáz ne izgulj, ilyen tipusuak vagyunk... Mondjuk nekem még a magzatvizem is sok ráadásul.
Ja és nekem pl. a baba is mindig a jobb oldalon van, lehet, hogy tényleg nyom ott valamit, ezért dagadtabb a jobb lábam?! Vagy ez hülyeség? NA, már a franc se tudja.
Egyébként kisfiam nekem ma nagyon nyugis, alig mozgott valamit, gondolom melege van, vagy csak megint nem érzem a sok víztől.
Én rák/oroszlánra, vagy rák/vízöntőre hajtok, de a rák/skorpióval is kiegyeznék.
Szivvi: nagyon szép/nagy pocak, az én pocak is ilyen, és nekem pl baromi mély köldököm van, mégis kifordult, de hát nagy fiamnak kell a hely!
Bori: nálam már ujjak és arc is látszik (sőt legjobban az orron lehet látni- óriásiak az orrlyukak és tisztára meg van duzzadva, nem pinokkió, hanem inkább dudaorr

)