ISTEN HOZTA IGNÁC BABÁT!!! NAGY-NAGY GRATULA LENINEK!!!
Curse

Gratula Adélnak az első recéhez!! Mi meg szemfogakat növesztünk, az egyik feslőnek már kint a hegye, a másiknak meg a csücske látszik...
Naptejet nem tudom, pontosan mikortól lehet, nálunk szerencsésen jött ki a lépés, mert Bálint már majdnem 1éves volt, mire jött a meleg, akkor már be mertem kenni, korábban inkább főleg védeném a naptól a dedet.
Mása

Már megint keményedés?

a magnézium nem használt? vagy nem is szeded már?
Szrek

Nagyon köszi a talis fotókat, de jó, hogy csináltál pár képet!!
A talis képeken minden mami és babóca nagyon szépséges és édes!! Néha csak néztem, mekkorák már a gyerekek...
Ruz

Szuper, hogy már jól vagytok! Vizsgákhoz drukk+++++
Rylie

Gratula az új Mclarenhez!

és milyen színű, hogy nem tetszik? addig jó, amíg bélgép a gyerek
Fibi

negatív eredmény - de jó! és klassz, hogy tudtál a bábával beszélni!

rossz éjszaka

és a fiúk legalább tudnak aludni? Hú, látom Gárdonyoztok... jó pihizést!!! és szupi, hogy Bálintod ilyen jól elvan az unokatesókkal!
Zuzi

Írtad, hogy "Persze az újszülöttek más tészta, ők imádják a meleget." erre Bencém rácáfol: ő sem rajong ezért a nagy melegért, csak rövidujjú body+zokniban nyomja, még a textilpelust is lelöki magáról... Tényleg, lakáseladás halad? a foglalóra emlékszem... A költözés mikor lesz?
Indi

"A szülő is ember" mondatodban sok igazság van

reggelre mi is erre a megállapításra jutottunk apával, miután egész éjjel vagy egyik vagy másik vagy mindkét gyerekhez keltünk... (ez volt az elmúlt 2 hét legsz.rabb éjszakája) most mind2 alszik, hála az égnek... Kolbászos Dominós kép nagyon ééédes!

és nagy gratula Dének az önálló lépésekhez!!!!
Votiv

Remélem nem haragszol meg, de örülök, hogy rászántad magad a szabira! nagyon Rád fér a pihenés
Kata

Nagggyon jók a képek, Ákos szuperédes!

és még kerti tavatok is van, vagy minek a széle látszik?
Gabi

Nagyon szép a kertetek!
Vica

Új ruhákhoz grat.! Máté fogacskáival azóta mi újság? Jaj, és már akartam írni, hogy a bodzaszörpöd nagggyon finom volt!!