A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Hoppa! Kép Kép Kép

Hatalmas GRATULA Pankanak es Beninek, sok boldogsagot kivanok!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kata, koszonjuk a hir tovabbitasat!

Kaska
kaska

Halihó Mindenkinek!

Panka, hatalmas gratula asráchoz!KépKépKép

Mariann, nem törvényszerû, hogy kiforduljon a köldököd, mondjuk sérv esetén természetesen kifordúl... Csikok nekem egy hete jelentkeztek... Örülök, hogy jobban vagytokKép

Leszter, jók a cuccokKépKép!! Szifilisz és az egyik hepatitis megvolt alapból (mivel kötelezõ), a másik hepatitist és a HIV tesztet megcsinálják õk is, darabja 2000 froncsi... Mindet meg kell ismételni 4 hónap múlva... Málnalevél teát elkezdtem, de nem hinném, hogy eljutnék napi 1,5 literig... ha segit a napi egy bögre, akkor segit, ha nem nem...

Edelweis, megadrukk!!! Kevesebbet kell elõznömKépKépKép

Beu, végül ebéd lett belõle, mert mondtam, hogy akkor jobban tudok zabálniKépKépKép Most a pénteki kozmikusra gyúrokKép

Momo, édes a picilányod, kitartás a nagyhoz!!

Na pussz
Zsófi
36+4
Csucsuka

Momo!
Adri tündéri. Kép

Beu!
Köszi, megkaptam a recepteket, és továbbra is drukk hegyek. Kép

Edelweiss!
Ha itt az idõ akkor hajrá. Kép

Panka!
Gratula Benihez. Sok-sok tejcsit nektek. Kép

Kaska!
Zizit még mindig lehet kapni a gyerekek imádjákis. Kép

Magdi
25+1 Kép Kép Kép
gallainémagdi

SZiasztok!

Be kellett állítanom az órát, hogy felkeljek válaszolni Kép - de másként nem jutok ozzá az íráshoz!

Kangi! Dehogy vagy gonosz! Kép Attól, hogy hetente egyszer elmégy pisilni, még lehetsz jó anya! Kép A Cory által írt magadrakötözés szerintem is jó ötlet, mi is teljes szimbiózisban éltünk Árminnal - az elsõ ... 16 hónapban? KépKépKép Általában most is bejön velem pisilni - csak most már a saját lábán és nem rámkötözve. És õ is folyton morzsás volt: fõleg kakaóscsiga-morzsás, mert azt elég volt hozatni reggel vagy este, aztán lehetett enni külön készítgetés nélkül!

Dé! Egyáltalán nem tartalak perverznek az angoltudás vagy az angol nyelv szeretete miatt, pusztán irígykedve és csodálattal nézek mindenkire, akinek megadatott, hogy tartósan (ne csak a nyelvvizsga közeli hetekre) és hatékonyan (még váratlan helyzetekben is tudja használni) elsajátíthatott egy, pláne, ha több! idegen nyelvet! Én mindig mélyebbre esek vissza, mint ahonnan kezdem és annyi kudarc ért már, hogy megutáltam Kép

Ildianyu! Államvizsga júniusban????? Nagyon szoros az ütemtervetek! Nagyon drukkolok, hogy minden beleférjen - és méééérhetetlenül boldog vagyok, hogy nem kell mostanában semmibõl vizsgáznom! Kép
Momo! Nagyon drága lehet Adri! KépKépKép És nagyon kíváncsi leszek majd, hogy mikrõl tudsz beszámolni - hiszen valószínûleg rám is hasonlkó helyzetek várnak majd!

Leszter! Hú, jó sok mindent vettetek! Olyan jó vûásárolgatni a babának! Kép Én is fogok majd - ha nem is kell sok dolgot - csak megvárom vele a kabátmentes idõt!

Panka! Gratulálok Benihez! Kép

Cory! Köszi a fogászatot! Végül is már csak azután olvastam, hogy megjöttem - de ott voltamKép A helyet látásból ismertem, csak a nevükre nem emlékeztem, de nagy nehezen kikerestem az internetrõl. Nagyon jól megcsinálta a doki a fogamat! KépKépKép Már alig várom, hogy dokihoz menj! Kép Lehet, hogy kíváncsibb vagyok, mint te magad? PLd. hogy nmem ikrek-e? KépKépKép

Csucsuka! AZért mondanál le a málnalevélrõl nagyobb mennyiségben, mert rossz az íze? Mások meg az mondták, egész jó! Itt van a konyhaszekrényben már több hónapja, nagyon érdekel, milyen íze lehet, de még vagy két hónapig nem ihatok!

Mariann! De jó, hogy gyógyulsz! Kép Hát, a bénázástól én is tartottam, de miután már megszületett Ármin, nem nagyon volt idõ még külön azon is aggódni, sokat bénázok-e Kép Na, persze azon, hogy most akkor jó vagy rossz anya vagyok-e, tudok aggódni én is rendesen, de ez valszeg termézszetes! Kép És persze, vannak napok, mikor annyira fitten megy minden, hogy egészen elbízom magam Kép, hogy milyen jól boldogulok majd a kettõvel is... hát.. remélem, így lesz! Kép

Beu, Edelweiss, Csucsuka! Folyamatosan mennek a DRUKK-ok! KépKépKép

Aggódó Kismama! Tovább drukkolunk és nagyon várjuk a JÓ HÍREKET!!!! KépKépKép

Mi a hétvégén szinte az összes nagyszülõt végiglátogattuk - ez nálunk nem túl egyszerû projekt, mert mindkettõnk szülei elváltak és András anyukáján kívül mindenki elköltözött vidékre - na jó, nagyjából agglommeráció, de azért nem öt perc - szóval, nem sokat votunk itthon, de Ármin egyre jobban élvezi az autózást is (kiskorában nagyon utálta) és a rokonokat is! Meg a vidéki macskákat! Kép

Na, azt hiszem, kimerítetõen írtam, biztos, hogy így is hagytam ki embereket: bocsbocsbocs!

A talira menést még mindig fontolgatom - meg tudná valaki mondani, hogy a Wesselényi utcában hová esik ez a teázó? KÖszi!

Márti
26+6
márti

Márti!

Én ugyan nem vagyok most illetékes ebben a taliban,-mivel igen messze vagyok,-de az elõzõt én szerveztem oda.
Ez a kis teázó a Körúthoz nagyon közel van,kb 50-100m ,és ha a Wesselényi u.-ban állsz a Körútfelé nézel,akkor a baloldalon van.Nagyon picike, a portálja de van egy kinti fali logója,meglehet látni ,már messzirõl,biztos nem téveszted el.
Jó talizást!
Ja igen,sajna szendvicseik nincsenek,csak rágcsák,meg édességek,de azok nagyon finomak!!!!Kép

Mariann
28
Névtelen

Sziasztok!

Nem tudtok valami kicsi kiskád lelõhelyet? Mindenütt csak a nagyobbik változatát látom. Éppen most merítettem ki egy nagyker+kiskert is, ahol kioktattak, hogy a kicsi kád pénzkidobás, mert csak 2 hónapig jó. De nekem akkor is kicsi kéne!

Hú, BeuKép, elõször elhittem azt a 41+1-et! De azért a 40+1 sem semmi!

MártiKép
Ne fontolgass, az a jó dolgok halála!Kép Gyere!

Urszila
34+1
urszila

Sziasztok!

Urszila: hát ez van! Talikra nem nagyon tudok menni, egyébként is nem igazán tudok naprakész lenni ebbõl a topikból, örülök, hogy a hozzám korban közel levõket tudom, téged meg a klinika miatt is.
Az aludttejes folteltávolítás új ötlet, még nem hallottam. És rákented áztatni, vagy bele a mosóvízbe, vagy mit csináltál vele? (én is szedem elõ a régi cuccokat, de nem tudom, melyiken milyen eredetû a folt, minden ötlet érdekel)

ILdi (35+2)

Ildi
pildi

Urszila!
Nem tudom, mekkora a kicsi, de szerintem az IKEA-ban kicsik vannak - mi anno azért nem ott vettük!

Márti
26+6
márti

Sziasztok,

Na végigolvastama hétvégét, nemkis teljesítményKép

Kangi,
szerintem azért ne halj éhen, mert a babó sír, ha éhenhalsz,jobban fog sírni utánad, tehát egyélKépKépKép

Aggódó kismama,
nagyon örültem,hogy jobb híreket hoztál, remélemhamarosan már csak egy rossz álom lesz, ami veletek történik! Megy a drukk továbbra isKép

Dé,
drukk, hogy kiderüljön a neme a babódnakKép
3 d-re mentek?

Edelweiss,
megy a drukk, delehet,hogy már minek?Kép Valaki tud már valamit?????

Panka, nagy gratula, és sok boldogságotKépKépKép

Ildianyu,
az államvizsgán te is vesd be a babódKép Biztosan adegy kis plusztKép

Na akkor mi van a holnapi talival, ha már szabit vettem ki???

Pusz:

Manócs
23+5
Manócska

KépKépKépAzoknak, akik elmulasztották volna KépKépKép
Holnap tali 11-kor, Kamélia (v. Kamilla??) teázó, Wesselényi u. 47!

IldiKép
Bekenem aludttejjel a foltot, rajta hagyom pár órácskát, utána egy beteszem egy tál vízbe, ott még fürdõzik egy-két órát, utána mosom. Ha meg nem jön ki, akkor sajna napraforgóolaj, ami még frissen sem jön ki tkp.Kép
Még szülhetünk egy idõben! Mit szólsz egy kórtermi talihoz? Pénteken majd megírom, hogy engem mikorra programál a doki, hacsak a babus ki nem lõ vele+velem és nem indul neki hamarabb a tervezettnél.

MártiKép
Az Ikeás is nagy az én ízlésemnek, anno lehetett kapni tényleg kicsit. Ez csak kényelmi szempont részemrõl, kicsi gyerek, kicsi víz.Kép

Urszila
34+1
urszila

Lányok,
a 11 óra már majdnem ebéd idõ! Valami kajáldát is néztetek a környéken??????

A mindig éhes Manócs
23+5
Ma

Sziasztok Lányok! Örülök, hogy mindenkinek (kinek jobban-kinek kevésbé) jól telt a hétvégéje. Engem még mindig kínoz a hányinger (péntek reggel óta). De azért vannak átmenetek, pl. szombaton egész jól voltam. Próbálkoztam a fagyival, keksz trükkel, B6 vitaminnal és a citromos dolgokkal is. Valamennyi enyhülést hoztak, de megoldást nem nyújtottak. Még a gyömbért kipróbálom. A Canada Dry szerintetek megfelelô erre a célra??? Nem értem miért van ez a hányinger, hiszen rengetegen mondják azt, hogy nekik semmi bajuk nem volt a terhesség alatt. Ez mitôl függ vajon????
Buborék
buborek

Sziasztok!!

Buborék, nekem 6 hetesen kezdõdött a hányinger és aztán a 8-12 hét között alig maradt meg bennem valami. Semmi nem segített. Illetve talán a fõtt krumpli. Ezt a védõnõ tanácsolta. Azt mondta héjjában fõzzem, aztán a vízben hagyjam kihûlni. Így a vitaminok is benne maradnak. 12 hét után még kb. 3 hétig maradt a fémes íz, szerencsére ma már semmiKépNe aggódj, legalább biztosan jól fejlõdik a baba.

Hermi
17
hermi

ManócsKép
Csak találunk valami kajáldát! Éhes ember orra érzékenyKép Ha más nem, a Blahán van Mekdoni meg Burger King(?) is.

BuborékKép
Állítólag a hormonális változás miatt van a hányinger, ki jobban bírja, ki kevésbé. Ráadásul terhességenként is változik ugyanannál a kismamánál. Én a III-at várom, mindegyik más volt. Általában a lányok okoznak nagyobb hányingert, de ez nem 100%! Próbáld a pozitív oldaláról közelíteni, Herminek igaza van, a hányinger jelzi, hogy tuti jó a hormonszinted. Ja, és nem akarlak elkeseríteni, de a végén azért lehet majd hányingered, mert a gyomrodat felnyomja a babó. Szóval majd élvezd a közepétKép
Nemrég olvastam, hogy az a tünet, hogy "de most rögtön enni kell, mert különben rosszul leszek", azért van, mert a kismama szervezetének- azaz a babónak- állandó inzulinszintre van szüksége.

Urszila
34+1
urszila

héééééé, talisok!!!

Szóval evészet nem leszKép

És kik jönnek????

Ja, voltam szombaton a tv-benKép
Kint teszek-veszek a konyhában, csak hallom, hogy valaki Manócskázik. De nem a szerelmem, mert ahhoz elég gyermeteg hangja voltKép mondom most már megnézem, ki szórakozik velem, erre a párom nézte a Mazsola és Tádét a TV-benKép Akiknek a Manócska a gazdájukKép Igaz, hogy férfi manó, de azért ManócskaKépKép

Manócs
23+5
Manócska

Urszila,
McDönci, meg Burger King???? Ott fagyizás lesz!!!!KépKépKépKép
NyamiKépKépKépKép
Manócs
23+5
Manócska

Csajszik, mi van Beuval? Irtam neki sms-t a séta miatt, nem válaszolt ... hmmm ... Kép

Pussz
Kangi és az esöben hortyogó Julcsi
kangi

Csak nem hajrá Beu!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép

Kangi,
szóval már az esõre is kiviszed???KépKép

Manócs
23+5
Manócska

Beu,
Köszi a recepteket. Most is vendégeink lesznek a hétvégén és már szombaton délelõtt jönnek. Szóval 3 ebéd, és csak a csirkét szeretik, legalább lesz mibõl válogatni.
És a könyvcímeket is köszönöm. Ha majd belenézegettél és lesz idõd írni, várom a véleményt is.

Angi,
Szerinted milyen a Spock könyv? Elég régi, nem elavult?
A túrót a tésztába kell keverni. Nagyon finom lett, ha kell a recept leírom.

Kangi,
Sikert aratott a borjú, még a viszonylag válogatós kismama (vendég) is jóízûen falatozta.
Nem lehetsz állandóan Julcsi mellett és különben sem fél napokra tûnsz el, ezért ne legyen lelkifurdid. Neki is meg kell tanulni hogy nem minden úgy van, ahogy õ akarja. Ha valami baj lenne, azt úgyis tudnád. Remélem már nem vagy depisKép.

Kangi, Norka,Momo,
Mindegyik kiscsaj nagyon édes.

Aggódó kismama,
Csak így tovább, kitartás. És rengeteg drukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukk!

Leszter,
Gratula az új szerzeményekhez. Ilyenkor úgy megnyugszik az ember lánya, hogy ezt sem kell már keresgélniKép.
Azért az ilyen egész napos túrákkal finoman ám!
Málnalevelet már beszereztem, én is akartam kérdezni hogy mikortól, de megelõztélKép.
A sötétítõt még el sem kezdtemKép, nagyon rohanós volt a múlt hetem.

Edelweiss, Beu,
Drukk!

Saci,
Két foghúzás, brrrr, nem irigyellek.

Mariann,
Örülök, hogy jobban vagy. Naná, hogy mehetsz vásárolgatni, nagyon jó érzés egy-egy új szerzeményKép. Szerintem elsõ babánál természetes, hogy a leendõ anyuka néha bizonytalankodik, hogy mit és hogyan kell csinálni. De mindenki így kezdi, mi is belejövünk majd! Az csak jó, ha kezded felkészültnek érezni magad.
Nekem most kezd kidudorodni a köldököm teteje, eddig csak lapos volt. Csak akkor érzékeny, ha pl. a ruhának pont ott van a varrása.
Terhességi csík bármikor elõjöhet, akár még szülés közben is. De azért bizakodunk, hogy megússzuk nélküleKép. Sok mindentõl függ, pl: milyen ütemben nõ a pocakod, mennyit hízol (diéta mellettKép), alkat... Én azért kenegetem reggel, este, hátha használ.

Panka,
Gratulálok, sok boldogságot és tejcsit!

Kaska,
Mi voltunk színházban barátokkal. "Balfácánt vacsorára" a József A.-ban. Könnyû vígjáték (Kern, Koltai), nekünk tetszett.

Urszila,
Úgy tudom Mariann az elõzõ tali elõtt odatelcsizett a teázóba (342-2140).

Buborék,
Canada Dry? Szénsavas, nem? Nekem a szénsavas dolgok kevésbé jöttek be.
Szerencsés emberek környezetében élsz. A sógornõm mindhárom gyerekkel végig(!) hányt(bocs).

Manócska,
Én megyek a talira, ha még nincs eleged belõlemKép és nem ugrasztanak be a munkahelyemre. (Elvileg itthon dolgozom.)

Visszaolvasás közben sikerült 1/2 óra alatt megennem az ebédetKép.

Maci_2
34+6
maci_2

Sziasztok!
Sajna szokás szerint nincs idõm visszaolvasni, csak szemezgettem. Erre a talira nem tok menni, mert suli van, de egy következõben már én is benne lennék...

Manócs! A 3D-t még halogatjuk. Úgy gondoltuk, hogy majd a 28. hét után vmikor. Most csak a "mezei" UH lesz, de remélem alapos. Kép Neked ki van a pocakodban?

Én úúgy ennék egy burgerkinget v. mekit.

Kaska! Naná, hogy tudjuk mi a Zizi. Hát lehet azt elfelejteni!? Kép Bezzeg Vadász csokit már nem lehet kapni. Kép

Beu??? !!!

23+4

Maci_2!
Szerintem elég jó könyv a "Picik és kicsik" Penelope Leach-tõl illetve esetleg érdemes megnézni a Deék B. Katalin: Anya, taníts engem c. könyvét - na, a gyakorlatokat nem csináljuk belõle (nekünk kb, 3 hete van meg), de elég jó ötletek vannak benne, hogy mekkora babát mivel lehet szórakoztatni! Így utólag olvasva elégedett vagyok magunkkal, sok minden eszünkbe jutott, ami benne van - meg még több is, ami nincs! Kép Szóval, persze, fenntartásaim vannak mindkettõvel, de kevesebb, mint a Spock-könyvvel, ami nekem nem tetszett. És nagyon érdemesnek találtam elolvasni a "Bölcsek a bölcsõben" és "A kompetens csecsemõ" c. könyveket, ezek nem kifejezetten gyereknevelési segédkönyvek, inkább jól megírt, szerintem szakmailag helytálló ismeretterjesztõ könyvek (pszichológia). Talán érdemes még elolvasgatni a Mérei-Binét páros Gyermekléleltanját, de ez sem ad konkrét tanácsokat egyes helyzetekre, inkább csak segít megérteni a babát. Én legalábbis (tán szakmai ártalom??? Kép) élénken érdeklõdöm a pszichológia iránt Kép

Mariann! Köszi a taliinfót - leginkább azt nem totóztam még ki, hogy hogy juthatnék oda anélkül, hogy jármûveken és aluljárókon át kéne cipõelnem a babakocsit? Ha szép idõ lesz, talán megyek gyalog a Deák tértõl, ott ugyanis felhoz a felszínre a mozgólépcsõ!

Márti
26+6
márti

Sziasztok!

Panka!
Nagy gratula Benihez! Kép Kép Kép

Momo!
Nagyon édes a kispicurka! Kép Várjuk ám a beszámolót! Engem Timi reakciói is érdekelnek! Bent volt a kórházban?

Kaska!
Szerintem a kórházban inkább Téged zavarna a jövés-menés, mint a babát. Az elsõ hónapokban nem nagyon zavarja õket semmi. Legalábbis nálunk így volt. Egyébként szerintem is jobb, ha nem vagy egyedül. Én 3 ágyas szobában voltam, és nagyon jó volt. Amikor valaki maga alatt volt valamiért, nagyon kellett, hogy legyen ott valaki. Meg jókat röhögtünk. Kép
Hétvégén vetetett velem a legkisebb hugom zizit, de a felét én faltam be. Kép

Mariann!
Nekem a köldököm egyáltalán nem fordult ki, de nem is volt nagy hasam.
A striákról azt hallottam, a vége felé is keletkezhetnek. De ezt szerencsére nem tudom.

Buborék!
Próbáld ki nyugodtan a Canada Dry-t, lehet, hogy pont az jön be. Lehet kapni gyömbéres kekszet is, ha tudsz édeset enni. Egyébként egyéntõl és babától is függ, hogy van-e hányinger. De addig nincs baj, amíg csak hányinger meg émelygés van. Amikor Lilit vártam, volt egy velem egyidõs kismama, neki a 2. terhessége volt, és mindkét gyerekkel végig hányt, de úgy, hogy állandóan infúzióra kellett járnia, mert nem maradt benne semmi. Csak biztatásnak, hogy van rosszabb is, bár ez rajtad nem segít, tudom. Kép
Nekem még a spagetti jött be, mindenféle szósz nélkül, csak magában.

Juj, szerintem Beuék már tuti a közepében vannak! Vagy már babázik! Kép

Ildianyu
24+6
ildianyu

Spock:
Nekem is megvan, és bár felújított változat, én nem szeretném e szerint nevelni a gyerekemet. De biztos van olyan, akinek más a véleménye.
Ildianyu
ildianyu

Maci_2,
miért lenne lelegem belõled?????? vagy most mi van????? lemaradtam valamirõl????KépKépKép

Dé,
nálunk Mini Lili lesz Kép
amúgy a csütörtöki uh-n, ami sima 2ds volt semmit nem tudott mondani a dokim. Mondtam, hogy a 3d-n lány mondtak, erre rávágta, hogy szerinte is inkább lány. No, aztán, hogy igaz-e vagy sem, az július elején derül kiKépKépKép

Manócska
23+5
Manócska

Halihó Kismamekok!

Márti, ráhibáztál, nekm nagyon nem tecc a tea ize, de azért iszom hõsiesenKép

Sajna a holnapi talira nem merek menni, túl sokat kéne bkv-zni DanóvalKépKép Jó szórakozást!Kép

Szóval Beunak most kell drukkolni? Mert akkor megadrukkKépKépKép

Na pussz
Zsófi
36+4
Csucsuka

Hajrá Beu!!!!Juj de izgi!!!!

Pedig pont a Beu-tól akartam kérdezni,hogy ha jól emlékszem Õ mondta,hogy fáj a szemérem csontja....hát nekem is baromira fáj!!!
Van e még valakinek ilyen nyûgje"?KépKépKép

Mariann
28
Névtelen

Csucsuka,
ti honnan jönnétek?
ha útba estek, el tudlak hozni titeket kocsival, bár ugye gyerekülés nincs benne.

Manócs
23+5
Manócska

Sziasztok!
Most van idõm benézni egy kicsit.
Remélem Beu és Edelweiss számára a sok drukk meghozza gyümölcsét, mert már szeretnék elõrébb kerülni Kép
Mindig elém jön valaki, pedig már a 30-asok között voltam Kép

Lányok, elõfordult másnál is, hogy nem most a terhesség alatt valamitõl alergiás bõrkiütést kapott? Én vettem egy jó kis Anita melltartót, ami elvileg bõrbarát, de hát nem teljesen pamut. Felvettem egyszer-kétszer és éreztem, hogy utána picit viszketek. Múlt héten többször is felvettem, és
hétvégére tiszta pirosak lettek a melleim, sok pici pötty, és ráadásul nagyon viszket is. Most vehetek újat.

Fogorvosnál is voltam reggel. Egyszerre 3 fogamat csináltam meg. Nem fájt, de a sok tátogástól majd kiakadt az állkapcsomKép

No remélem, míg megírtam, újabb babahír is jönKép

Üdv

Tünde
(22+4)
csibe21

Manócs, Erzébetrõl
Csucsuka

MariannKép
Nekem! És kb. a 28-ik héttõl! És nem csak a csont, idõnként olyan, mintha kék-zöld lennék ott lent. Ideget nyom, rossz a vér és egyéb folyadék keringés? A fej beilleszkedése teljesen más érzés volt, legalábbis nálam. Akkor konkrétan éreztem, hogy keményen nyomja szét a medencémet.

Maci_2Kép
Kösz a telszámot, felhívtam a teázót, 11-kor nyit, lesz hely. Munkahelyet hanyagold holnapKép
Kéretlenül is írok neked egy csirkehusis receptet, tegnap csináltuk a mi vendégeinknek, fincsi és egyszerû.
Csirkeszárny az alap (és csakis csirkeszárny), fejenként kb. 3. Min. fél órával a sütés elõtt be kell kenni õket a köv.: egy-egy kanál olivaolaj, szójaszósz, Piros Arany, mustár, só, bors, kinyomott fokhagyma, ha kicsit csípõsebben akarod kis chili. Elõ lehet készíteni akár de. is, annál finomabb lesz. 225 fokos sütõ, 15-20 perc, esetleg a végén egy kis grill, hogy ropogósabb legyen.

CsucsukaKép
Gondold még meg! Hátha...

MártiKép
Blahán is kevés a nemmozgó lépcsõ. Egyszerûen szólíts le egy izmosabb pasit, maguktól nem segítenek, de még nem találkoztam olyan megátalkodottal, aki kérésre nem ugrott volna.

Ildianyu, MariannKép
Nekem egy nagyon menõ bõrgyógyász azt mondta, hogy ez csak bõrtípus kérdése. Van un. hegesedõ, az enyém sajnos ilyen. Már az elsõ terhesség után ugrott a kétrészes fürdõruha. De valahogy sosem izgatott.

Urszila
34+1
urszila

Sziasztok, kismamák!

De édesek vagytok, ahogy Kangi beaggódtatott benneteket! Köszi a drukkokat, mentek raktárra, de sajnos nincs semmi, ismét egy újabb eseménytelen nap! Kép

Igen, már 41 hetesnek érzem magam!!!!! Megszólalt a tudatalattim, és vezette a kezem.
Lehet, tényleg a talira várt Lõrinc, de nem tudom eldönteni mit csináljak. Szívem szerint mennék, szívesen találkoznék veletek, az idõ is jó, itthon már nagyon nehezen bírom, unatkozom. De attól félek, hogy mi van, ha hirtelen elmegy a magzatvíz, és ott ülök egy szolid, konszolidált teázóban, mint aki bepisilt. Vigyek váltóruhát?? Kép

Panka! Gratulálok a babádhoz, sok boldogságot kívánok!

(Lassan elkezdenek peregni megint a babák, én meg csak küldöm a drukkokat és gratulációkat az elsõ helyen trónolva, mint egy nagy tehénke királynõ! Kép Szörnyû!)

Mariann!
Nekem nem lettek kifejezett csíkjaim, ám számos vörös folt, szemölcs, sötét vonal teszi földgömbhöz hasonlatossá a hasam. A köldököm pedig kb. 2-3 hete jött ki. Állítólag nem nagyon. És nem fáj. A szeméremcsontom annál inkább, de csak kb. három hete, a doki szerint a tágulás miatt. Ja, és majdnem kizárólag csak az ágyban, fõleg forgás közben. Olyan jajgatást csapok! Kispapi eleinte megrémült, hogy mi történt, de már megszokta.

Kaska! Mit néztek meg? Valami vidámat? Vagy marad Csehov?

Márti! Én irigyellek, hogy vidéki túrát csináltatok a hétvégén. Én folyton egyedül vagyok itthon, a párom dolgozik, én max. a környéken teszek egy sétát, messzebb menni nem merek a fentebb már említett okokból. A környékbeli utcákat meg már kívülrõl ismerem. Na, mit össze nyûglõdök! Kép

Tünde! Nekem volt egy vírusfertõzésem, aminek semmi más jele nem volt, csak az, hogy rettenetes kiütések borították be a testem egy részét (nyaktól combig), amik borzalmasan viszkettek. (Erre mondták aztán, hogy lehet, hogy rubeola, ami miatt kb. egy hónapig tartó pánik lett úrrá rajtam és a családon. Aztán kiderült, hogy nem az volt, szerencsére.) Most a vége felé pedig a kéz- és lábfejemen keletkeztek apró kiütések, amirõl azt mondta a doki, hogy valamire allergiás vagyok. Most már ez is elmúlt. Állítólag terhesség alatt a bõr is másképp reagál dolgokra. Bár az elég gáz, ha a frissen vásárolt, méregdrága Anitára leszel allergiás.

Buborék! Alkattól függ! Ha szerencséd van, elmúlik!
Bár most eszembe jutott, hogy volt olyan kismama is, aki az egyik babánál hányingeres volt, a másiknál nem. Akkor mégsem alkati kérdés?

Kangi! Szóval új telefonom van, és állandóan bénázok vele. Az SMS-t pl. sosem veszem észre. Hívj, ha legközelebb alkalmas, szívesen megyek.

Manócska! Mini Lili!!! De édes ez! Kép

Na, végére értem! Lehet megnézem a szomszédos utcákat megint, olyan szépen süt a nap! Ilyenkor szoktam kinézni, melyik kertes házat szeretném megvenni, úgy 10 év múlva. Kép

Sziasztok, Beu

40+2
beu

BeuKép
Gyere nyugodtan talizni, ha aktuális, beviszünk szülni testületilegKép Esetleg tegyél be egy betétet, ha szivárogni kezd, az kifogja. A fiammal utolsó napig bejártam Gödöllõrõl Bp-re dolgozni, ez volt a módszer. Állva nem nagyon szokott kizuttyanni, a baba feje a dugó. Most jutott eszembe egy barátnõm, aki az utolsó napokban befõttet hordott magával, azt tervezve, hogy ha jön a magzatvíz, eltöri az üveget, hadd higgyék azt a járókelõk, hogy csak a szilvalétõl van pocsolyaKép

Urszila
34+1
urszila

Urszila! Ez jó ötlet, most a séta közben veszek egy üveggel!! Kép

Beu
40+2
beu

Csucsuka,
Erzsébet pont nem Pomáz felé vanKép
hát nem estek útba, az biztos, de azért, ha tudsz, gyere el!!!Kép

Urszila,
11-kor mi leszünk az elsõk a teázóban??? na jól kezdõdik nekik is a holnapjukKép szegények még nem is tudjákKépKép
Ez a szilvaleves ötlet nem kissámliKép

Beu,
Kangi is úgy csinálta, hogy eljött talira, másnap meg ment szülni. Na??? legyalább addig sem uncsizol otthon!!!Kép

Van valakinek listája, hogy akkor végül is kik jönnek??

Manócs
23+5
Manócska

Kaska,
Az elõbb lemaradt. Ti milyen darabot néztetek, hol, hogy tetszett? Akartunk menni a Dzsungel könyvére is, de nem jött össze. A jegyárusítás napján 2 órával pénztárnyitás után odacsörögtem, hogy ugye ma kezdik árulni és van még jegy. Kiderült, hogy péntekre (márc. 28.), szombatra nincs már. Vasárnapra van, de sokan állnak sorba. Így aztán nem is bumliztunk el.

Manócska,
Csak vicceltem. Örülök, ha újra találkozunkKép.

Urszila,
Köszi a receptet. Kispapa nem szereti a csirkeszárnyat, de a vendégek igen.
A munkahelyet szívesen hanyagolom, csak sajnos nem mindig rajtam múlik a dolog. De igérem mindent megteszekKép.

Maci_2
34+6
maci_2

Halihóci Kép

Beu Kép
nahát, igy átverni szegény drukkos kismamikat! KépKépKép Majd jelentkezem Kép De ha indul valami, tessék engem értesiteni!!! Talira meg menj csak el, mert utána két hét szobafogság Kép

Maci_2 Kép
szuper, hogy bejött a borjúhusis cucc! Nagyon örvendünk!
A Balfácánon mi is nagyon rötyögtünk! Kép

Mariann Kép
az én szeméremcsontom végig fájt kb. a 25. héttöl. Nyomta a kis fokhagymapopsijával Kép

Irrrrrrtó köszi a vigasztalást meg a biztatásokat mindenkinek! Ma már jól vagyok, mert a kis szotyka azonnal megnyugodott, ahogy Apa tegnap este hazaért a szölöböl Kép Úgyhogy ma ultra rendes kislányunk volt.

Manócs Kép
ö nem ázott, csak Anja meg Aptya Kép

Még mindig alszik ez a kismalac, pedig dokinéni is megnyoszorgatta Kép

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi

Na lépek a háziorvosomhozKép
Holnap 11-kor a teázóban, addig nem leszek.
Ha nem lesztek ott, Maci_2 téged foglak zaklatni, mert megvan a mobilszámod. de aztán nem átrázni, gyertek sokan!!!!Kép

Pusz:
Manócs
23+5
Manócska

Sziasztok!

Elnézést kérek, hogy szó nélkül eltüntem, de sajnos begyulladt az egyik mellem, négy napig nem ment a lázam 38 alá, és a csúcs pedig 39,6 volt. Utoljára bárányhimlõs koromban volt ekkora lázam... Kép Kép Még mindig elég fájdalmas, de azért az antibiotikum már segített.

Remélem mihamarabb lesz erõm és energiám újra írogatni. Mert lenne mit, gyönyörû a kicsi fiunk (meg a nagy is! Kép ).

Beu!
Látom még egyben vagy, hajrá!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek: Judó
judó

Sziasztok!

Elnézést, hogy miután 1-2 alkalommal bejelentkeztem nálatok rögtön utána jól el is tüntem úgy 1,5 hétre. Lent voltam vidéken a szüleimnél, és próbáltunk haladgatni pl. átalakítottunk egy régi függönyt a babaszobába, terveztünk egy gardróbszekrény ami sok kacatot elnyel majd stb.
Megpróbálom behozni a "lemaradásomat", és visszaolvasok az elmúlt hétre, biztos rengeteg minden történt veletek.
Láttam hogy a Hol-mi rovatban megjelent egy babakelengye lista, azt is jól átnézem, mert még sehol sem vagyunk, az idõ fogy én meg pánikolok.

Mindenkinek szépet és jót kívánok.

BéOrsi
30+6
béorsi

Na, még jó, hogy elköszöntemKép
Most a párom munkahelyén szenvedek, várva, hogy végre mehessünk, ami még kb 1 óraKép

Judó,
Remélem hamar jobban leszelKépKépKépKép

Mindenki eltûnt????

Manócs, aki egyedül vanKép
23+5
Manócska

Sziasztok!
Sétáltunk megint délután. Nagyon-nagyon tavaszias volt az idõ! Nekem kedvem lenne kibújni, bármilyen sötét helyen lennék! Mindegy, Lõrincnek nincs. Ma jöhet a palacsintasütés!

Szegény Judo! És tudtál közben szoptatni?

BéOrsi! Megbocsátunk. A lakásátalakítás sok energiát kivesz az emberbõl, de a végeredmény nagyon jó!

Manócska! Ne szomorkodj! Nincs nálad valami kedélyjavító csokika? Miért kell orvoshoz menned?

Beu
40+2
beu

ÁÁÁÁÁÁ Beu!
Hát még sem szültél ma? Én már úgy bele éltem magam!KépKépKépKép
Az ágyban való jajgatást én már rég mûvelem,nem tudok hanyatt lefeküdni mert akkor az totál gáz,megmozdulni se tudok annyira fáj,de nem a derekam,hanem lent az utolsó csigolya tájékán valahol.Aztán hamár elhelyezkedtem és elmúlt egy kis idõ ,nagyon virgonc vagyok!KépKépKép
Csikjaim még nincsenek,de fénylik a hasam mint a Salamon töke. KépKépKépSzerintem ezután jönnek a csikok.(Anyukámnak is vannak Kép )
A szemérem csontom és a tájéka már nekem is kezd térképesedni,kék,zöld foltok,tiszta horror...

Már csak annyi a nyavalyám mára,-aztán abba hagyom a panaszkodást,-hogy ég a nyelõcsövem,meg mint aki csutkát nyelt olyan a torkom.

És akkor egyenlõ jogok illetik meg az anyát meg az apát!!!!! NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Lázadok, mert ez nem igazság !!!!!!!!!KépKépKép

De jó Nektek mentek talizni!!!!!

Ps: Eddig minden parasztlázadást levertek.
Kispapi

Na ezt jól megkaptam....Kispapim beleolvasott a lázadozásomba és nem birta ki beirás nélkül! KépKépKép

Mariann
28
Névtelen

Urszila!
Hát szegény,Neked is,-nagyon tud fájni,a szemérem csont.

Lányok itt már olyan jó idõ van,hogy a madarak teljesen bezsongtak,hatalmas koncertek vannak,és a fák is nagyon beindultak.
Kezd minden virágba borulni,az Aranyesõ is virágzik veszettûl.Szóval itt már nagyon tavasz van. Hát én sem nagyon birok magammal....szegény Kispapim....KépKépKép
Ma már nagyon jól voltam csak ne köhögnék még olyan csúnyán,és ne kéne vigyázzni nehogy bepisiljek közben.Kép

Holnap megyek dokinénihez,remélem megkapom a korházba a belépõt és megnézhetjük hol fogok babázni.
Lassan ki kell választani a szobát ahol szûlni szeretnék,meg nagyon szeretném ha lehetne ûlve szülnöm.

Szült már valaki ülve a csapatunkból????

Mariann
28
Névtelen

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy mégsem tudunk menni a talira, pedig úúúúgy szerettem volna. Kismanó még mindig nagyon köhög, én egy kicsit kevésbé, folyik a nózija és az elõbb 38 fokos volt. Kép Jó lennemár kilábalni ebbõl a betegségbõl, már nagyon únom. Szerintem a pocilakó Zsuzsim sincsoda a sok köhögésért, mert így rengeteget ugrál. Kép Szeretnék már végre rendesen levegõt kapni. Na nem nyafogok tovább, jó talizást nektek.

Finiseseknek nagy-nagy drukk!!!!!!!

Magdi
25+1
gallainémagdi

Kismamákok!
Eddig nem mertem elõhozakodni, de Mariannál olvastam hasonló tünetet. Idõnként ha hirtelen felröhögök Kép , vagy köhögök, van egy kis vizeletcsepegésem (néha meg mégdurvább). Szerintetek mondjam a dokinak, vagy ez normális ilyenkor?

Itt is nagy a tavaszi zsongás, még az én kis babóm is aktívabb a szokottnál. Sõt, erõsebb is! Én még ekkora rúgásokat soha... Reggel arra ébredtem, hogy Kispapival játszanak. Kép

23+4

Sziasztok lanyok!

Ma nagyon sok dolgom volt, es megerkezett ma delutan a pelenkazoszekrenyunk, most epp azt szereljuk ossze kispapaval.Kép Ugyhogy most nem tudok visszaolvasni, csak gyorsan jelentkeztem, es megnezem, mizujs a finisesekkel es persze a talival.
Puszi:

Leszter
35+4
leszter

Sziasztok ujra!

Na gyorasan at is futottam, es latom, mindenki egyben... Azert megy a drukk! Es holnap 11-kor en is ott leszek a talin! Mar varom!
Puszi:

Leszter
35+4

Ui.: Ha valaki most jelentkezett be a tablaba, vagy most kert modositast, akkor bocsi, de ezek meg nem lesznek benne a mai tablaban, csak azt futottam gyorsan at, hogy uj babuci nem szuletett-e.
leszter

Sziasztok!

Beu!
Anno én törölközõvel és váltás cuccal jártam mindenhová. De attól még jártam! Kép

Lehet, hogy nem érek oda olyan "korán" a talira. Ha meglógtok kajálni, akkor nem foglak Benneteket megtalálni.
Valaki megadná a mobilszámát, akár itt, akár emilben, aki biztosan ott lesz?
Ha nem lellek benneteket, akkor csörgök az infóért, OK?

Mindamellett Beunak és Edelweisnek is drukk.KépKépKép
Hogy az Aggódó kismamáról ne is szóljak! Csak így tovább mindhárman!Kép

Snoopy
31+1
snoopy

Na akkor a kismamikKép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Beu [size=-2]2002.06.01.[/size] 40+2 34 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 2003.03.08. [size=-2]2003.03.08.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Nagy Gyula[/size]
[size=-2]2.[/size] Zsurlo [size=-2]2002.06.07.[/size] 39+3 26 év/ 1.b. Budapest 2003.03.14. [size=-2]2003.03.14.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]3.[/size] Panka [size=-2]2002.06.09.[/size] 39+1 26 év/1.b. Miskolc 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Kerchner[/size]
[size=-2]4.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 39+1 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]5.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 39+0 2003.03.17. [size=-2]2003.03.17.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]6.[/size] Edelweiss [size=-2]2002.06.12.[/size] 38+5 32 év/1.b. Szeged 2003.03.21. [size=-2]2003.03.19.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Keresztúri A.[/size]
[size=-2]7.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 37+4 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]8.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 37+3 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]9.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 36+4 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]10.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 35+4 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]11.[/size] Love [size=-2]2002.07.08.[/size] 35+0 19 év/1.b. Budapest 2003.04.15. [size=-2]2003.04.14.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kósa Zsolt[/size]
[size=-2]12.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 34+6 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]13.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 34+1 29 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]14.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 34+1 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]15.[/size] Toffifee [size=-2]2002.07.14.[/size] 34+1 30 év/2.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.04.20. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Mousa[/size]
[size=-2]16.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 34+0 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]17.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 33+6 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]18.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.20.[/size] 33+2 32 év/3.b. Budapest 2003.04.26. [size=-2]2003.04.26.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]19.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 32+3 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]20.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 31+1 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]21.[/size] Béorsi [size=-2]2002.08.04.[/size] 31+1 28 év/1.b. Budapest 2003.05.13. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]22.[/size] Beus [size=-2]2002.08.05.[/size] 31+0 28 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]23.[/size] Mariann [size=-2]2002.08.10.[/size] 30+2 32 év/1.b. Belgium 2003.05.27. [size=-2]2003.05.17.[/size] [size=-2]Hospital Edith Cavell / Dr. Gergelyi Judit[/size]
[size=-2]24.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 30+0 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]25.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 29+2 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]26.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 28+6 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]27.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 27+3 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]28.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 27+0 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]29.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 26+5 27 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]30.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 25+5 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]31.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 25+5 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]32.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 25+1 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]33.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 25+1 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]34.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 25+1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]35.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 24+6 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]36.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 24+5 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]37.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 23+6 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]38.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 23+5 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]39.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 23+4 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]40.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 23+3 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Hegedüs Tibor[/size]
[size=-2]41.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 22+4 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Weiss Manfréd Kórház / Dr. Szathmáry György[/size]
[size=-2]42.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 22+2 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]43.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 21+6 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Martinská[/size]
[size=-2]44.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 21+1 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]45.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 17+0 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]46.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 14+4 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]47.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 13+2 27 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]48.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 11+4 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size]
[size=-2]49.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 9+0 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]50.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 7+3 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]51.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 6+0 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
</pre>

es a babucik:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
Kispici Boglárka 3300g, 54cm 2003.01.18. ( + 1 ) nap
Timici Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
Pirus Zsombor 3160g, 51cm 2003.01.23. ( - 8 ) nap 10
Gombóc Zsombor Viktor 3350g, 52cm 2003.01.28. (+ 3 ) nap
Nyúlandi Maja Adrienn 2900g, 52cm 2003.01.31. (- 3 ) nap
Norkini Jázmin 2600g, 48cm 2003.02.09. ( - 12 ) nap 9
Zsuzsi74 Miklós 3460g, 54cm 2003.02.11. ( + 7 ) nap 10
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Kép Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
</pre>
leszter

Sziasztok!

Fiúk vacsorát fõznek, úgyhogy most van egy kis idõm Kép

Kaska: én kétágyas szobában voltam, de nagyobb szobát is el tudtam volna viselni, mert nem igazán jött be a szobatársam, és így elég gáz volt. Viszont az tuti, hogy most minimálisra fogom szûkíteni a látogatók körét.

Mariann: az én köldököm nem fordult ki, bár kicsi pocakom volt (az eredetihez képest, mert az viszont nagy), viszont a végén azzal szórakoztam, hogy ha úgy feküdtem, és jól vettem a levegõt, akkor ki tudtam nyomni Kép

Panka: gratula Kép

Beu: kitartás Kép

Márti: örülök, hogy a fogad jobban van Kép Az ikrektõl én is tartok egy kicsit, de nem volt egyikünk családjában sem, remélem, nem mi kezdjük el Kép Talán azért nem vagyok annyira besózva doki ügyben, mert jelenleg úgy néz ki, hogy csütörtökön tartom az elsõ teljesen önálló órámat, és rettenetesen be vagyok tojva!

Málnalevéltea: az elsõ szülésembõl kiindulva, én nem fogok inni, különben nem érünk be a kórházba Kép

Urszila: én is lebeszélnélek a kicsi kiskádról Kép Ami nekünk nagyon bejött: Onda kád. Ez olyan, amiben nem kell tartani a babát, mert olyan a kialakítása, hgoy tartja a babát. Kb. 8 hónapos koráig használtuk, mert akkor fel akart állni, és akkor ment a nagykádba. A lába között van egy "dudor", mint a biliknél, csak szélesebb, és a két karjánál is van. Eleinte fekszik benne a baba, aztán, ha már tud ülni, akkor a másik oldalán ültetni is lehet, és ott is megtámasztja a "dudor". Elég bénán írtam le, de ha érdekel, tudok küldeni róla képet, csak hát erkölcstelen, mert benne van Balu is fürdés közben Kép

Maci 2: bár nem tõlem kérdezted, de szerintem elvalult a Spock könyv. Néhány dologban aktualizálták, de nem minden fejezetet, ettõl helyenként ellentmondásos.

Beu: szerintem tervezd be a talit, az a tuti. Én mozit terveztem Baluval a 40+5. napra, de aznap reggel elindult kifelé, valszeg nem érdekelte a Shrek Kép

Annyit írtatok, hogy a vacsora közben már el is fogyott Kép

Bocs, hogy kisregényt írtam!
Jó talizást holnapra! Most megyek, és ágyba dõlök Kép

cory 9+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?