Vagyok, csak elhavazva. Ma 2-re megyek vizsgázni pénzügytanból. Már most gyomorgörcsöm van.
Sajna csak ritkán jutok gép elé, mert Nektek még nem mondtam, de tavaly az apukámnál áttétes tüdőrákot diagnosztizáltak... A sok kemoterápia és sugárkezelés ellenére most mégis romlani látszik az állapota, így gyakran megyek a szüleimhez, hogy élvezhessük egymás társaságát, ameddig még lehet. De ezek csak egynapos oda-vissza utazások, mert nagyon elfárad szegény apum a sok csiviteléstől.
Meg itt van ez a sok vizsga, a két gyerkőc...
Mostanra várom az első mensit a műtét után. Remélem nem késlekedik sokat
Most hétvégén elhúzunk a férjemmel gyerekmentes életet élni, de utána már gyakrabban jövök, mert ha minden jól megy, már csak egy beadandót kell csinálnom.
Apropó! Van valamelyikőtöknek az e-közigazgatás terén tapasztalata? Ugyanis a beadandóm témája az e-közigazgatásról készített kérdőívek elemzése. A tanárnő tegnap küldte el nekünk az általa összeállított kérdőívet, és találnom kellene 10 embert, aki kitölti. Van valakinek kedve hozzá? Nekem nagy segítség lenne!
Előre is köszi!
Kellemes, szórakoztató hétvégét Mindenkinek, és Önfeledt Gyereknapozást kívánok!

.