A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok!

Legelőször is:
Bogyra,
naggyon örülök a jó hírnek! Isten hozta Levi babát. :lol: Sok tejcsit kívánok és kérünk majd képeket
!
:D

Először is gyönyörű rend és tisztaság uralkodik minálunk :P :D , köszönhetően a drága takarítónéninknek. :D Úgy tudok ennek most örülni. És bevált, mert nagyon rendes, kedves nő. Szimpatikus tényleg, és szépen dolgozik.

Talán mintha hűlt volna a levegő, egészen jó a klíma itt a lakásban is. :)

Megyek vacsizni.. erről jut eszembe: érdekes most a gyermekágy/szoptatás alatt akkor étvágyam van, mint terhesen. :shock: :oops: :oops: Pedig szülés után általában nulla étvágyam volt ezekben a hetekben, bezzeg most.. :oops: :roll:
Vendég

miért fogták bent Bringát? mondjuk, hülye vagyok, biztos a fájások miatt :roll:

Dóri,
érdekes: szülés után pár napig nekem sem volt étvágyam, gyenge voltam és ötletem sem volt h mit egyek, de amikor hoztak kaját, azért jólesett, bár csak keveset ettem, de aztán kb egy héttel később olyan farkasétvágyam lett!!! :shock: rendes kajával nem is tudtam kielégíteni, még mellé egy csomó csikot is betömtem :oops: azt remélem h a szoptatás miatt kell a sok energy és rajtam nem lesz látszatja. még nagyobb rombolást az alkatomon már nem szívesen viselnék.
kissé csíkos és petyhüdt lett a hasam, de még remélek. na meg a császár seb - de strandra úgysem járok, úgyh az nem zavar annyira. 8) :roll:

Ilda,
így könnyű, ha ilyen fodrászod van! az enyém bezzeg rögtön megszült, amikor már mentem volna hozzá, pedig neki még nem is kellett volna akkor! :roll: :shock: :(

azért bogyra v inkább levike milyen kis rendes volt: aznap szült/született, amikorra ki voltak írva! ez is ritkaság :shock: :)

meg azon gondolkodtam h rena milyen előrelátó volt h a májusi topikba (is?) írt, pedig ő csak június elejére volt kiírva.
Vendég

Sziasztok Lányok :D ,

Már csak én maradtam :shock: :D ?

Remélem azért Legi is bekukkant. Nem kaptam tőle még "Szülni mentünk" sms-t :D :wink: .

Most jöttünk meg NST-rol es ASK-rol, magzatvíz tiszta, puhulok, tágulok, csak a babónak kellene akarni kijönni......Úgyhogy várunk....

Most nem volt olyan vészes a vizsgálat, mint múltkor. Hajnal 3 óta nem tudtam aludni. Nem testi, inkább agyi gondolatháború miatt.....Most megyek ledőlök picit, apa is alszik, ő is fáradt.

Dóri, az tök jó, hogy van segítséged és gondolom Te is sokkal jobban érzed magad így, hogy minden rendben van. Nekem anyukám lesz a "bejárónőm" néha :wink:

Doo, Dóri, a pocak mennyi idő alatt megy vissza, vagy legalábbis kezelhetőre?? :shock:

Olyan görcsöcskéket érzek, mint mensitájt, de csak az alhasamban, úgyhogy ezek még nem fájások :roll:

Jövök még délután.
Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

sziasztok
szülés még sehol :D Melcsi ugyanolyan mensis apró fájásaim vannak, de az biztos, hogy ez még nem az :roll:
Hétfőn hidegfront :D :D :D hátha.... :wink:

Bringa azt írta, hogy kicsit magas volt a vérnyomása, meg elkezdett kicsit tágulni, ezért fogták bent... még a császárt is megúszhatja, úgyhogy mondtam neki, hogy drukkolunk, hogy minden OK legyen

Pá, holnap jövök :D ... ha jövök

Legi

Kép
leglesscat

hát, nagyon lájtos lett a fórum a főkolomposok nélkül :shock: :wink:

melcsi, sztem Áron baba szeretné, ha minél messzebb lenne egymástól név- és szülinapja. :wink: asszem, mi kicsit kitoltunk Viktóriával: névnapja karácsony előtt egy nappal, szülije meg húsvét tájt.

has? hát, nekem elég jól visszament így 6. hétre, mársak egy kisebb pukli maradt elöl, de azért ez még nem a szülés előtti formám. a bőröm a köldököm környékén eléggé kinyúlt - nemtom, lesz-e valaha olyan, mint korábban. gyanítom h nem. haskötős bugyi különben jó szolgálatot tesz! eleinte csak úgy "lifegett" üresen a hasam és az nem volt túl jó érzés.

legi, lehet h a Te lurkód simán csak pontos, és kivárja az idejét. meg lehet h ő is ünnepi baba szeretne lenni 8) :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezek. Ma jöttünk haza vasárnap született meg Balázs 3400 gramm és 49 centivel. Szombat este elfolyt a magzatvíz de sajnos császározni kellett. Szüléstörténet lesz mihelyt lesz időm. Holnap jönnek a képek. Mindenkinek kitartás MEGÉRI!!!

Kép
rena10

sziasztok!

Rena,
üdv. itthon. :) Itt minden más lesz, mint a kórházban. :)

Melcsi,
nekem nincs pofám anyumtól több segítséget kérni, elég segítség, amit ő nyújt. Pl. Gergőt hurcibálja a suliba sokszor, meg tanul vele, amikor én épp...(a kicsikkel foglalkozom). :oops: :roll:
Áron baba meg ráérős. :D Barátnőm úgy szült meg, hogy előtte magzatvíz vizsgáltot csinált a dokija, pici vérezgetés este otthon és ment is be szülni. :)

Pocak méreten attól függ mit értesz kezelhetőnek? :lol: Én az évekig tartó tánc miatt eléggé háklis vagyok rá, de ennek ellenére a legjobban a hasizomerősítő gyakorlatokat rühellem. :x Felülés és társai. Pedig az hatásos lenne. :? Fél év után majdnem tutira visszarendeződött a szerkezetem. Legelőször -Gergőnél- talán még hamarabb, de Vikinél konkrétan emlékszem, hogy októberben született ugye és Gergő szülinapi buliján júliusban 9 hónappal a szülés után még nem a terhesség előtti cuccaimban jártam. :oops: :oops: de én 20 kilót szedtem fel és szoptattam még akkor. Érdekes, amikor abbahagytam a szoptatást (1 éves korában), akkor tényleg szinte pillanatok alatt lement minden felesleg. Na de nem élvezhettem sokáig ezt az állapotot, mert akkor lettem terhes Marcival. :lol: :lol:

Szóval attól nagyban függ, hogy hanyadik baba, mennyit híztál a kismamaság során, mennyi csokit, stb-t eszel a gyermekágy alatt és tornázol-e. Hasleszorító bugyesz tényleg jó, csak az a gondom vele, hogy ebben a rettenet melegben még azt is viseljem. :shock: :?
Nekem a combom baromi vastag sajna, a gatyók combközépig jönnek csak fel rám, és ez olyan elkeserítő tud lenni, mikor próbálgatom a cuccaimat. :?

Kezd kivilágosodni az építkezős projektünk.. építési engedély várható jövő héten, és júniusban elkezdi a brigád a melót. Jövő karácsonyt már talán ott tölthetjük. :? Ahhoz képest, hogy az őszi beköltözést rebesgették.. viszont szép tujasor van már a telken. :D

Na, amíg írtam elaludtak a fiúk a kanapén. :shock: és olyan pozitúrában, hogy nekem nincs már ott hely..

Babázó lányok, Nálatok hogy mennek a mindennnapok? Babák buliznak éjszaka? :lol:
Vendég

Udv!

Bogikammal es Levikemmel minden rendben, jol vannak, makk egeszsegesek, ma este, egy 24 oras syunditas utan Levi nagzon ugyesen kiszopikalta mindket cicibol az adagot!

Kepet nem syivesen tennek fel, mert nem sikerultek valami jol(direkt nem vakuztam, stb), de ami meg turheto, azt ay alabbi linken lehet megtekintgetni, es kesobb jobbak is varhatoak.

http://xbit.dyn.hu/~xbit/levente/

zsolt

KépKépKép
bogyra

Hello Zsolt! amikor megláttam h bogyra írt, már azt hittem h haza is engedték őket. meg is lepődtem :shock: :) köszönjük a híradást. vigyázzatok magatokra és egymásra! Neked pedig külön is kívánok nagyon örömteli és élménydús babázást! :D

az én bejárónőm leginkább a férjem :lol: bár a héten már én is kiporszívóztam egyszer. meg a fürdőszobatakarítás az én reszortom, de az gyorsan megvan. anyukám főleg abban segít h főz, babát szórakoztatja, amikor kell, sétálni jön velünk - szal örül szegény, ha marad ideje a saját lakásuk takarítására. de nem zavarja h "foglalkoztatom": első unoka :roll: :wink:

Melcsi,
sztem ha tud segíteni anyukád, érdemes eleinte a kajakészítésre megkérni, mert az nagyon nagy segítség. én eleinte szoptatás közben is mindig nagyon megszomjaztam és kértem h hozzon vizet, narancslevet, pucoljon meg egy almát, ilyenek.

ja, az igaz h most ebben a melegben én sem vettem fel a hasszorítós bugyit, de ddig nem volt akkora kánikula és úgy jó volt.

rám jók a régi cuccaim - szerencse, mert abból sincs túl sok és újat meg még egyáltalán nem vettem :( :? pedig úgy szeretnék vmi jó kis ruhát! de egyelőre azt sem tudom h baba nélkül hogyan tudok kimozdulni. ruhapróbákra nem szívesen hurcolnám magammal és tegnap meg komolyan óránként szopizott :shock: mondjuk én is nagyon sokat ittam - nem csoda h neki is szüksége van a folyadékra! biztosan többen csodálkozni fogtok, esetleg nem helyeslitek, de igyexem csak szoptatni, vizet, teát nem kap. egyébként amikor próbáltam, nem is igen fogadta el - de nem is bánom igazából. aztán majd meglátjuk h hogy megy tovább a dolog.

Dóri,
enyém baba nem bulizik éjszaka - szerencsére. sztem kibulizza magát napközben :shock: :roll: mondjuk szopizni megébred - most a meleg miatt talán többször is, de az nem probléma, mert csak bedugom a szájába a cicit és alszom is tovább, aztán ő is, amikor befejezte.
új házat építetek? de jó! már úgy értem, ha kész lesz - addig eljutni gondolom elég küzdelmes, úgyh sok erőt és kitartást kívánok!

Rena,
Isten hozott az újdonsült mamik között! :D
Dórinak igaza van: itthon már minden más. én a kórházban Viktóriának hangját se hallottam szinte, olyan csendes, nyugis baba volt, itthon viszont azért rájöttem h tud sírni is. pillanatokra azt hittem h v vmit rosszul csinálok h egyre többet sír, de ez a 3. héttől nagyjából megoldódott, amikor abbahagytam a tejtermék fogyasztást. most is sír (főleg öltözés közben, meg ha fáradt), de nem olyan hosszan és vígasztalhatatlanul.
Vendég

Zsolt, no para - a fotók jók! Levike nagyon szépséges, békés babuka! :D még egyszer gratula!!! :D :D
Vendég

Jóreggelt

Bringa küldte: Május 26-án 23.45 perckor megszületett LILI NAPSUGÁR, 3900g-mal és 57 cm-rel

Sms-ben mindannyiunk nevében gratuláltam :D :D

Legi

Kép
leglesscat

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Bringa!!
nagy-nagy gratula!! kívánom h sok-sok napsugaras ;) percet vigyen életetekbe Lili Napsugár! :D :D 8)
szép nagy baba mondhatom! végülis normál szülés volt? sikerült elkerülni a csaszit? apa bent volt? jaj, nem biztos h kibírom addig, amíg hazaérnek és elmeséli! Legi, nem tudnád megtudakolni? (én nem tudom a számát)
Vendég

Legi,
azért h Te milyen szorgalmasan írtad ezt a táblit! és milyen pontosan! :o sztem ezért vmi külön jutalmat érdemelnél :lol: baromira tudom csodálni az ilyen precíz embereket...
Vendég

Bogyra es Bringababa hatalmas nagy gratulacionkat kuldjuk kis csaladommal egyutt!

Sok egeszseget es tejcsit!!!!!!!!!

Millio puszi Nektek!
:D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
horilda

Hejj Nikiekrol le is maradtam!

GARTULALOK AZ O KIS PICURJAHOZ IS!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

KépKép
horilda

Brigikém,
hát eljött a Te napod is! Szívből gratulálok, remélem minden rendben ment és az elvárásaidnak megfelelően
.
:)

Doo,
új házat építünk Fóton. Ha 1x kész lesz persze. :roll:
Etetést/itatást meg úgy csináld, ahogy NEKTEK a legjobb! :wink:
Vendég

Olyan jó olvasni,hogy mindenkinél babazápor van:))

HATALMAS GRATULA RENÁNAK,NIKINEK,BOGYRÁNAK ,BRINGÁNAK!!!
Mostantól olyan más lesz a fórum,mindenki csak bekukkant majd amikor nem alszik ő vagy a baba,rohan szoptatni etetni vagy megpróbálja utolérni önmagát.
Jönnek a babákkal kapcsolatos kérdések,ki mit tapasztal,és egyáltalán nem lesz idő saját testi kínjaink elemzésére,mert valahogy átértékelődik majd minden,ezt tapasztalom a saját bőrőmön is.
De nem baj ettől szép!!!
Minálunk ma búcsú van,első nagyobb sétánk lesz Martin babával,kiváncsi leszek hogy bírja???
Holnap beszámolok,legyetek jók,jó hétvégét!!!!
Puszi

KépKép
riella77

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok a finisben lévőknek pedig kitartás!!! Sajnos nincs időm még visszaolvasni csak hoztam pár képet. Kép Kép Kép
Kép
rena10

Csak gyors életjel, még mindig egyben :shock:

Holnap reggel megyünk már a 3. magzatvízvizsgálatra, egyenlőre sehol semmi 8)

A netünk még mindig gáz :( , ezért kell most rohannom.

Rena, gyönyörű a kisfiad :wink:

Bringa, ide nem írok, már úgy is elláttalak sms hegyekkel :D Gratulálok még1x :D :wink:

Bogyra, Zsolti, nektek is tiszta szívből gratulálok. Irigykedek :oops: :oops:

Puszi mindenkinek, mennem kell, holnap ha megjöttünk jövök.

Melcsi

A pocak story-kat köszi Doo és Dóri :wink: Haskötős bugyóm még nincs :shock:

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Ma jöttünk haza a kórházból. Csak benézek, nem olvastam végig a dolgokat, csak a táblából látom, hogy azért már legtöbbünknek megvannak a babók.

Mi jól vagyunk. Ricsike egy gyönyörűség, édes kis erdei manó! :) Elég picike, és most a nagy melegben rengeteget alszik, úgyhogy úgy kell felébreszteni mindn szopihoz, ami sokszor nem is sikerül olyan egyszerűen. :)
Én jól vagyok..gyógyulgatok. Majd ha kicsit rendeződünk, írok és szerintem tanácsokat is kérek! ;)

Gratulalok azoknak a mamiknak, akik akkor szültek, amikor kórházban voltam. Briga, Bogyra sok sok puszit nektek és boldogságot! :)

Melcsi, Legi kitartás nemsoára ti is a tábla felső részén lesztek...és már alsó rész nem is lesz! :) :)

Puszi mindnekinek majd még jövök.
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Most visszaolvastam az irományokat!! Annyira édesek vagytok, hogy gondoltatok rám! Amúgy is itt ülök a kis alvó Cunci mellett, ha ránézek sírok a boldogságtól, és még ti is megrikattatok, annyira cukik vagytok. Mindenképp találkozunk majd, ugye? Nyáron valamikor, muszáj lesz élőben is nyomatni a lököttséget. :)

És amúgy tök IRON voltam, semmi EDA csak kis koktél. Kemény volt....de iron girlként végig légzéstechnikáztam, meg üvöltöttem, ha kellett!!! :D :D

Na megyek, mert nyöszmög a manókám.

Puszi nektek.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,

Nahát sehol senki! Remélem szültök lányok, az anyukák meg elfoglaltak! :)
Én most kissé tanácstalan vagyok. Ricsike elég aluszékony. Ma szinte csak arra tudtuk felkelteni, hogy szopizzon kicsit...de hát alig birtuk felkeltni erre is. Azt mondták, hogy minden szopinál legalább 30 grammot kéne ennie.....de hát mondjuk nekem most indul a tej., ő meg minidg elalszik a cicin..szóval elég küzdelmes.
Ma megnézte a doki azt mondta, hogy minden rendben vele, de akkor miért alszik egyfolytában??? Nem is sír fel, hogy éhes..szerintem képes lenne 5-6 órát aludni, mi keltjük fel örökké , hogxy egyen már! Szerintetek a melegtől..vagy valami baja van??? :(
MOst evett olyan 20 grammot...tiszta kóma, úgy alszik. Lefejtem amennyi még maradt az egyik cicimben (20 mili kb.), majd 3 óra múlva keltem és ha nem eszik eleget azt is oda adom neki.
Olyan kis soványka, már a méhlepény a végét járta, azért jött ő kicsit előbb, hát nincs is rajta husika. Ezért akarom, hogy egyen.
Ugye nincs vele baj?? De szinte sosincs fönt ma., egész nap szunya.
Na meglátjuk milyen lesz a holnapi nap, legfeljebb rácsörgök a védőnőre, kedden meg úgyis megyünk vissza a kórházba szurira.
Na jó lányok, ha van ötletetek vagy hasonló tapasztalat akkor mondjátok, jó?

Puszi és drukkolok Melcsi, Legi, Famo, Stella! :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Elnézést,hogy ismeretlenül,de általában olvaslak benneteket.
A finisben levőknek kitartást,akik már babáznak,nagyon sok örömet és tejcit.

Lorcika:anno Danim 2700 grammal született,és 2670nek hoztam ki a kórházból.A tejem átlagos mennyiségű volt,átlagosan indult be.Először Dani is sokat aludt.Nem kell felkelni,mert éhen nem fog halni :wink: .Ilyenkor még keveset esznek,de minél többet szopizik,annál hamarabb beindul a tejed.Egy hónap alatt több mint 1 kilot hízott.Szóval ne aggódj,be fog indulni,de a szopizáts is meg kell tanulni.Én a fitola (gyógynövény) anyatejkiválasztó teára esküszöm,napi 2 litert ittam,9 hónapig szopizott Dani.Most magasabb nálam :wink:
A fejés szintén jó,ha van mellszívód,akkor használd,miután a baba evett.Nekem az elektromos volt,és azóta már kiszolgált 4-5 gyereket.Szóval nincs baja a babucinak.

További kellemes estét Nektek!
vedresandi

Mindenkinek naaaaaaagy gratula!

Elnézést, nem nagyon olvasgattam, kissebbfajta katasztrófák sorozata volt az utóbbi pár hét. Csőtörés, család, szal kijutott.
És Noel baba még sehol! Sem fájás, sem nyákdugó, semmi! Lapít! Hát majd a jövőhéten gyün szerintem...

Na jóéjt, és ha lesz valami, jelentkezem!

Kép
horpika

Horpika, remélem, már jobb idők járnak Rátok! az elején és a végén a legjobb szülni, mert akkor rajtunk a "világ szeme" ;) eljön már a ti időtök is - pillanatok kérdése! :lol:

lorcika,
sztem jó h ébresztitek Ricsimicsit. egy barátnőm járt hasonló cipőben - az ő babója csaszis volt és besárgult - utóbbi miatt volt aluszékonyabb. 2-3 óránként keltegette eleinte. végül 10 hónapos koráig szoptatta! megküzdött vele, de utána nagyon büszke lehetett magukra. kitartás!! védőnénivel mindenképp beszélj azért ezügyben. de ami a lényeg: biztos h nincs semmi baja! ne parázz!
ja, és nagyon ügyi voltál szülésügyileg!!! sztem előre kiizgultad magad és talán nem is volt annyira gáz, mint amire számítottál? :shock: :lol:

Melcsi,
én a bugyit brendonban vettem. de cseles volt a dolog, mert másik fórumon hallottam h van egy relaxsun nevű márka, ami vmivel olcsóbb, mint az Anita. amikor bementem, jó h már ilyen "felkészült" voltam, mert alapból persze h a drágábbikat ajánlgatták!

Rena, Balázs nagyon szép!! ezek még a kórházban készültek? rooming-inben voltatok? gondolom, nem az elejétől, mert ha jól emléxem, Téged is csasziztak, ugye? gyógyulgatsz?
Vendég

Sziasztok

Mostanában kicsit bevoltam havazódva, azért nem jöttem!

Remélem mindenki jól van! :)

Ti hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Én nagyon rosszul, Domó egész jól!

GRATULÁLOK MINDEN FRISS ANYUCINAK, SOK TEJCIT ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK! :)

Rakok fel róla egy képet:

Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Nyugis éjszaka volt, köszi a tanácsokat, hajnalban magától ébredt és tényleg akkor evett a legtöbbet, megette a 30 grammot.

Azért ébreszgetem, hogy legalább ezeket a 10 grammokat megegye 3 óránként...

Most fölrakok egy képet és aztán majd még jövök amikor tudok.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
lorcika

Lorcika!

Az en Elinam is nagyon aluszekony volt, a korhazban szinte nem is evett, mindig ebresztgettem, meg akkor meg a tejem sem indult be rendesen.

Itthon pedig ejszaka kb. 4 orankent - szoval 2x nyoszorog a tejcsiert, de napkozben nem igen.
Sokszor en is ebresztem, mostanaban kezdem tapasztalni, hogy 3-3,5 orankent azert mar ehes. Meg mindig rengeteget alszik.

Ugyhogy nyugi, rakattan majd a Te babod is! :D

Cumi: en nem igen akarom raszoktatni, de ha mindent megtettem, szopi+bufi+pelus csere megvolt, es nagyon nyugtalan, a cumival azonnal megnyugszik.

Szerintetek? Ti mennyit cumiztok? Velemenyek?

Szopi: Nekem az egyik mellemben szerintem vagy kevesebb van, vagy nehezebb neki kiszopizni, mint a masikbol.
En most mar csak azt az egy mellemet fejem neha-neha - napi 1-2x, hogy talan olyan jo lesz, mint a masik cici.

Ebbol is koszopizik 60-70-et, de nem nyugszik meg utana, lehet hogy keves neki.
Ilyenkor alt. ugy szopizunk, hogy rosszabb cici+a vegen egy kicsit meg a jobbik cicibol.
Kovetkezo alkalomnal pedig jo cici.

KépKép
horilda

Lorcika!

Gyonyoru a kis Manod! Egy Angyal!
:D :D :D

KépKép
horilda

Jó reggelt!

Nagyon jó iccakánk volt, Marci is csak enni kelt fel és aludt 9-ig. :D
Majd rákattannak a baák a szopizásra, idő kell nekik. Az elején még regeteget alszanak általában az újszülöttek.

Ilda,
talán emlékszel én írtam, hogy mennyire cumi ellenes vagyok, egyik gyerkemnek sem volt, de most bíz vettem egy Avent cumit és használjuk.
Elfogadta elsőre, de van olyan, hogy nem kell neki, kiköpi vagy simán kiejti a szájából. Én akkor adom neki, ahogy te írod, ha már semmi nem jó neki. Olyankor "bekábítja" magát :lol: és megnyugszik. Éjszakára sosem adok neki, mert nincs kedvem ill. nem lesz ahhoz, hogy éjszaka azért kelljek majd fel, hogy a hülye cumit visszatuszakoljam a szájába. :roll: A babakocsiba is szoktam neki adni, soksor elalszik vele. Tényleg én is vigyázok rá, hogy ne válljon belőle kellék, és szerintem eddig tökjól műkszik is. :)
Vendég

Lorcika mit jelent az,hogy a méhlepény a végét járta?Én most 34 hetes vagyok és a lepényem érettsége már III-as.Szerintem én is hamarabb szülök bár nem nagyon szeretnék.

Ha van időd válszolj légyszi mert eléggé aggaszt ez a dolog.Köszi
pillangó7

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna és Fanni baba
johanna1975

Pillango7: En gondolom, hogy a mehlepeny a veget jarta, mert eleg kis nyeszlett lett a babam, nem olyan kis husika. Nekem a 37. heten votl III-as, de a doki nem mondta szules utan hogy gond lett volna. Ne aggodj a babukam egeszseges es gyonyoruseg, szoval a te babad is az lesz es minden rendben lesz vele. Tudjak ok mikor kell jonni.
Amugy ha a lepeny III-as de jo az aramlas a koldokzsinorban , akkor nincsen gond. :)

Kép

Kép
lorcika

sziasztok

Május 18-án 2 óra 10 perckor sürgősségi császárral - vészhelyzet - megszületett Stella 3530 grammal és 52 cm-rel. Már egy hete itthon vagyunk, de még nem volt időm írni. Bocsi, hogy nem írtam senkinek, de kicsit megviseltek a dolgok. Később írok, most ordít a hölgy. Mindenkinek gratulálok a babájához!!!!!

Márti
stella2007

Sziasztok!

Először is mindenkinek gratulálok aki már túl van a szülésen, bár azt hiszem már nem is nagyon van pocaklakó közöttünk....

2007.05.24-én hajnalban megszületett az én kislányom is, Csenge, aki 3100 gr-ot nyomott, és 51 cm magas.

Olyan szerelmes vagyok belé,hogy csak na...Naponta 4* sírok örömömben, hülye egy állapot.

A szülésem iszonyat gyors volt, képzeljétek alig értünk be a kórházba. A kórházba érkezés után Kb.15 perc alatt megszületett, majdnem a vizsgálóban, (apa a betegfelvételen volt, mire felért, már megszületett a baba)de 3 orvos felkapott, és végülis átcipelt egy vajúdóba, mert az összes szülőszoba foglalt volt a nagy viharra való tekintettel.

Szóval 2 tolás, és megszületett.
A mai napig alig tudom elhinni, hogy ilyen szerencsés vagyok. (igaz a fájdalom persze leírhatatlan volt, és szabályosan pánikroham jött rám, hogy most mi lesz, ilyen gyorsra nem számítottam)

Kicsit aggódom a jövő miatt, gondolom ezzel nem vagyok egyedül, de bizakodom, és pozitívan állok a dolgokhoz.....megpróbálok.

Mindenkinek nagyon jó babázást, és jó egészséget kívánok!!!!!

Sziasztok

Csenge eddig még nagyon jó kislány ,eszik-alszik.
famo

Sziasztok Lányok,

Én még mindig egyben :shock:

Ricsimicsi gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D , nagyon szép a kisfiad.

A béna branch jól itt hagyott a pácban....Bringa, Bogyra, Lorci, ezért még számolunk!!!!!!
:D Legi, mizu veled?

Én ma voltam a harmadik magzatvíz vizsgálatomon, minden ok, a doki szerint már csak a fájások hiányoznak....

Nálunk akkora vihar volt, hogy levontam a következtetést, ez a gyerek nem érzékeny a frontokra...... :shock:

Többiek, Famo, Stella, nektek is tiszta szívből gratulálok!!!!!!!

Horpika, neked is kitartás :wink:

Szerdán megyek megint vizsgálatra, addig remélem lesz valami.....A doki ma kérdezte, hogy mit szólnék ha holnap szülnénk.....Mondtam, hogy benne vagyok, úgyhogy most várom a holnapot :wink:

Puszi nektek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Énis már itthon, de hulla vagyok, talán holnap írok.

A szülésem és ezáltal Levi születése is vaéami óborzalom volt szakmailag lelkileg és mindenhogy s, majd részletezem... de addig is próbálok felocsúdni a traumából!

Amúgy minden rendben babóvalegészségileg! :)

Lorci! Levőke is alszik éjjt nappalá téve szószerint! ugyanis napközben csak szpopizni kel föl éjjel viszont buli van! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!
Szüléstörténet:
Május 19-én szombaton este 19:30-kor elfolyt a magzatvíz váratlanul meg is lepődtem, gyorsan felöltöztem törölköző a lábam közé és mentünk a kórházba. Ott megvizsgáltak és közölték hogy gyakorlatilag zárt a méhszáj és ki tudja mikor lesz ebből baba. A páromat hazaküldték hogy majd ha beindul a dolog akkor visszajön. Bementem a szülőszobára és rámtették az nst-t és vártam a fájásokat de nem jött. Nagyon nagyon hosszú éjszaka volt nem tudtam pihenni csak vártam hogy történjen már valami a víz folyamatosan folyt. Reggel 5-kor előkészítettek beöntés, borotválás és további várakozás. 8 körül befutott a dokim aki mondta hogy kössék be nekem az infúziót de az sem használt se fájás se tágulás. Nagyon fáradt voltam már. 12-kor szóltak hogy ebből műtét lesz mert túl sok idő telt már el. 13:45-kor bevittek a műtőbe nagyon féltem remegtem és már túl akartam lenni rajta. A párom ott is velem volt. 14:00-kor hallottam a legszebbet a világon Balázs felsírt de nem láttam mert vitték is el a csecsemősök. 9/10 apgarral 3400grammal és 49 centivel. Mikor toltak ki a műtőből ott volt a család és sírtam és csak kérdeztem hogy szép ugye. Miután kikerültem kórterembe nagyon rossz volt nem tudtam mozogni, fáradt voltam de aludni nem tudtam. Csak azt vártam hogy mikor hozzák már a kisfiam akit még mindig nem láttam csak fényképről. Végre este 17:00 körül kihozták szopizni ami nem sikerült túl jól először de ő is és én is megnyugodtam. Sajnos aznap nem tudtam ellátni el is vitték ami borzasztó volt hiába volt jó helyen én majd meghaltam hogy mikor hozzák már vissza. Nagy fájdalmam volt aznap este fájt a hasam utána meg 3 napig a fejem nem is nagyon tudtam felkelni csillapítót nem kaptam. Az orvosom nagyon rendes volt a csecsemősök és a nővérek viszont nem. Hiába kérdeztem sokszor dolgokat leráztak nem is részletezem. Nagyon sokat sírtam de hála istennek már itthon vagyunk. Ha így is alakult megéri, bármilyen szenvedést megér. Ma megvolt az első fürdetés nem nagyon tetszett neki de majd belejövünk. Egyébként jó baba csak enni kell fel. Kép Kép Kép
rena10

Gratulálok Stellának és Famonak!!! Jó hallani rólatok és Stella, kíváncsian várjuk a szüléstörténetedet :D :D :D Famo te aztán gyorsasági világbajnok vagy a javából :wink: :wink:

Horpika, de örülök, hogy végül előkerültél (remélem rendeződtek a dolgaitok), olyan kevesen maradtunk már vissza :lol: :lol:

Táblázat (Melcsi, most éppen nagyon nagyon el vagyok keseredve, semmi jel, de tényleg semmi :( )

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Halika!

Legi, Melcsi, hajrá, már csak hárman vagyunk. Nálam is az van, hogy semmi jel! Ugyanakkor megnyugtat az, hogy ritka, ha a baba a kiírt időpontkor érkezik:):) Tehát mindenkinek megy a nyagy drukk, az anyukáknak meg sok erőt, tejcsit, és időt arra, hogy pihizni ia tudjanak!

Márti

Kép
horpika

Famo, Stella gratulalok!

Melcsi, Horpika, Legi megy Nektek a drukk! :D

Gondoltam rakok meg fel kepet, Kép Kép Kép

KépKép
horilda

Sziasztok

Igy aludtunk ma :)

Kép

Kép
elizabeth25

Sziasztok

Kép

Kép
elizabeth25

Sziasztok

Kép

Kép
elizabeth25

Sziasztok

Kép

Kép
elizabeth25

Eliza gyonyoruek vagytok!
Edes picur, latszik hogy a karjaidban van a legjobb helye! :D

Mi epp hazaertunk a setabol a nagy zuhi elol, tunderem ismet ataludta. :lol:

KépKép
horilda

Sziasztok,

Még mindig egyben :( Legi, nekem totál hangulathullámaim vannak emiatt, nem tudom Te és Horpika hogy bírjátok.......
Minden nap úgy kelek, hogy meglesz a babó, aztán mindig várat magára. Holnap megint megyunk vizsgálatra, de holnap már betöltöm a 41. hetet, úgyhogy lehet, hogy arról is lesz szó, hogy esetleg beindítsák a szülést.

Ma egész nap keményedik a hasam, nyákdugó folyamatosan távozik darabokban, bocsi :oops: , de fájások sehol..............

Ilda, gyönyörű a kislányod, annyira szép.

Eliza, nagyon jó ez a kép rólatok. Látszik, hogy nyugodta a Te babód is.

Bogyra, nagyon várunk a történeteddel, sajnálom, hogy nem alakult jól a dolog.

Rena, köszi, hogy leírtad és megosztottad velünk a tiédet, hát nem lehetett egyszerű.....

Képzeljétek a nap fénypontja volt, hogy kaptam a volt angliai munkatársamtól egy csomagot, csomó babacuccal, meg két játékmackóval. Nagyon szép rucik, egyből az jutott eszembe, hogy ma meg kellene szülnöm, hogy megérdemeljem :wink: .

Azt akartam nektek még mesélni,hogy képzeljétek Bringa természetesen szült ám végül :D

Most megyek, de holnap a vizsgálat után benézek, ha hazaengednek. A netünk még mindig rossz, így csak 1 nap 1x tudok jönni.

Totál le vagyok eresztve ebben a várakozásban.....

Puszi mindenkinek. Horpika, Legi, nektek külön drukk!!!!!

Melcsi

Kép
melcsi6

Tényleg gyönyörűek a babók, csajok :D :D :lol:

Melcsi, ne aggódj, nem vagy egyedül, én is totál készen vagyok. Idáig tartott a türelmes várakozás, teljesen kiborít :( :( teljesen hiába mondják, hogy bent még baba nem maradt (ja és azt hiszik, hogy milyen vicceset is mondtak és ez még elkeserítőbb), mert hogy EZT ÉN IS TUDOM, és fel is fogom az agyammal, de érzelmileg meg hangulatilag teljesen szétestem. Ja a hab a tortán, hogy jönnek az egybenvagymég? sms-ek... Már nem válaszolok...
Horpika? Remélem te jóbban tűröd a kiképzést :D

legi.depi.hu

Legi

Kép
leglesscat

Sziasztok,

mi is itthon újra :) Zsófi cica szundizik, és most 3 óráig nem is fog felkelni, akkor majd 20 percet nézelődik, meg bekakil,aztán szopizik és ujjabb 3 órát fog aludni :) Kétségkívül angyal kisbabám van :lol: na most megnézem ki mikor szült, visszaolvasok, aztán majd még írok :)
pici76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?