Curse!
Még jó, hogy a talin pont azt dumáltuk, hogy vannak babák, akiknek csak úgy hipp-hopp előbukkannak a fogaik!

Szerencsére Adél is ebbe a csoportba tartozik! Gartula!
Adél már kúszik? És mi az extrém technika? Pannus fejjel belefúródik a földbe és megemeli a popóját, így nyomja magát előre, és közben morog erősen, mi meg röhögünk.

Hihetetlen, hogy már ennyire tud mozogni! Már nem merem az ágyon hagyni, a földön van a játszószőnyegén (B meg rajta

)
Deni!
Éjszakákhoz kitartást! Lakáseladásunk folyamatban, már lefoglalózták, most jönnek az idegörlő dolgok, tehermentesítés, szocpol-hitel ügyintézés, stb…. Egy émény lesz 2 kölökkel!
Most olvasom a csalánkiütést! Aloe first sokat használhatna rá, legalábbis barátnőméknél bejött.
Tinu!
Tündi akt képe annyira édes!
És jól látod a problémát, azóta nem tudok vasalni normálisan, csak éccaka, amióta B megtanult kúszni!
Indi!
Hű, milyen ügyes Dé! Gratula az önálló lépésekhez!
Votiv!
Szülési szabi király! (készülünk ám hozzátok!)
Gabi!
Csodaszép helyen laktok!
Kata!
Kert csúcs szuper!
Szrek!
Én túl vagyok másfél év nem evős időszakon! Ha a joghurtot eszi a ded, nagy gond nincs! Spagettit pedig késsel villával apró darabokra vágom, és úgy könnyű kanalazni. Add a dednek, amit szeret, és néha próbálkozz be valami újjal. Nekünk ez a taktika jött be. Lassan arra az állláspontra jutok, hogy mindennek ki kell várni az idejét, és akkor magától megoldódnak a problémák. Egy példa: B soha nme tudott egyedül pohárból inni, én meg ideggyenge voltam próbálkozni, így maradzt a sportitató. Aztán 3 napja kipróbáltuk a poharat, és tanítani sem kellett rá, megy magától! Látnád, hogy csillog a szeme a büszkeségtől!
Nálunk két ded üvöltött szointe non stop a napokban…
Zsanci!
Pannus fogantatása, nálunk is hasonlóképpne történt. A mai napig élesen él bennem a mondat, hogy hú, talán ezekben a napokban nem volt a legjobb ötlet, aztán vállrándítás, hgy nem eszik olyan forrón a kását.

De hogy ez mikor volt??????
Utófájások annyira durvák voltak, hogy úgy kellett magamat figyelmeztetnem közben, hogy már nem szülök!
Fibi!
Kitartás! Dagadás a szüléssel klasszul el fog múlni!