A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

aztán a hálós izé:tena betéthez való hálós bugyi nekem L-es kellett.szintén gyógyszertár
a neogranormon pedig már sokfajta változatban kapható sampon,testápoló,popsitörlő,hámositó kenőcs (elég kicsi a tubusa de nem kell sok belőle)régóta használjuk mi is és nagyon jó.

Bridzsi

Kép
esztora

Kössz Esztora. Csak akkor ezek szerint nem tom, ha apa mindenféle orvosilag felírt, védőnéni által szállított papíros nélkül bemegy a patikába, mit mondanak nékije?
Monnyuk az első három érdekelne a listádról: popsikence, fürdető meg hintőpor.
Na, meganyuszi - okosabb nem vok.

Kép
kissmanó

Jajj, minnyá kipakolok, s befolyik a billentyűk közé. Hogy lehet 35 hetesen ismét Vuk-tól rettegni?

Kép
kissmanó

valószinű igy is kap(recept nélkül) de lehet horror áron mert nincs rajt támogatás.nem tudom hogy milyen árban vannak ezek.

Bridzsi

Kép
esztora

Manó, nálatok gyerekorvos nem írja ezeket fel? Én már megkaptam a recepteket és uazok vannak felírva, mint amit esztora írt a kamilla kivételével. Tehát recept nélkül nem fog kapni vagy lehet, de teljes áron. De ahhoz megkéne tudni mondani a teljes nevüket és hát az latinul van írva a receptre.

A Neogranormont recept nélkül lehet kapni és hát nem olcsó, de meg nem tudnám mondani mennyibe kerül.

kispiskóta

Kössz csajok. Akkor asszem apa megússza a hálós cuccal.
Mett há nálunk támogatva nem adnak semmit. tehát erre nem várhatok. Dokinéni a kölkeké amúgy rendicsek, ha vóna valami, akkor tudnám.
Akkor maradunk a kereskedelemben kaphatóknál, s egyenlőre személy szerint a Bübchenre szavazok. Drága, de jó.
Kence meg valami Triderm vót amit dokinéni felírt mikor ragyás vót az Adria sejhaja. Háha megússzuk ilyen fincsiségek nélkül.

Ja, most jut eszembe, hogy nálunk kölkekkel havonta kell menni mázsálásra. Há nem tom mit fog a védőbanya hozzászólni, ha majd a másodiknál nem pontosan jelenünk meg. Hisz (bár ez szülésfüggő dátumilag), de épp tegnap nyert elhatározást, hogy szeptember elején megyünk vagy 3 napra egyet pihizni családoslag vagy Gyopárosfürdőre vagy Szoboszlóra. S onnan még Bp-re, valamiket intézni. S max sulikezdésre (nálunk az szept. 15 körül van, az idén még nem tok pontos dátumot) majd megleshetik Grétust a rendelőben.

Kép
kissmanó

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna és Fanni baba
johanna1975

Hi-hi! Szept 15 az szombat.
Nyertünk még 2 napot.
Ha igaz.

Kép
kissmanó

Manó: én hálós bugyit a bababoltban is vettem, ott is lehet kapni, a gyógyszertári babakencéket nekem is a védőnő írja majd fel, azokat kell kiváltani, én is úgy tudom, hogy az első időkben (1-2 hónap) azt kell (ajánlatos) használni.
Én mondjuk a Weleda bio ápoló olajat vettem, meg havasi gyopár napvédő krémet, meg masszázsolajat is (mert meg szeretném tanulni a babamasszázst), ja meg babakrémet popsira (ez is körömvirágos), meg a Bio Baby fürdetőt (sampon is) meg testápoló tejet, ja meg Natural hintőport (ezzel magamra is gondoltam szintén cickó alá). Ez mind cirka 14 e forint volt.
Én a bübchenről meg johsonról nemhallottam jót, és inkább a biora szavazok.
Aztán majd elválik, hogy beválik-e, de mind természetes anyag, szerintem a 3 hónap után (vagy amikor elfogy a gyógyszertári) már használom is.

Andrea
Kép
kindernay

Johanna által megadott honlapon is, meg a

www.bioszallito.hu

honlapon is vannak ezek a termékek, én az utóbbiról rendeltem, meg, elég nagy a választék.

Andrea
Kép
kindernay

Ti nem visztek mellszívót a kórházba? Vagy ha igen, akkor mibe szívjátok a tejet? Mert egy cumisüveg ahhoz is kell, nem? Vagy legalábbis az Aventes mellszívóval abba lehet szívni. Vagy egyáltalán mit csináltok ott vele? Kiöntitek? Vagy hazakülditek apával? Ott nincs mélyhűtő...

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka, én nem viszek mellszívót, remélem, hogy tudok szoptatni , ha meg hirtelen kell behozatom... egy Aventes cumisüveggel, de a kórházban is adnak (legalábbis a Jánosban) cumisüveget, hiszen ha nincs az anyának teje valamiből ők is etetik nem?

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Kitartás mindjárt vége a kánikulának (egy időre..)
Brigi! Nagyon cuki a kisfiad, jó a kép!

Mellszívót nem viszek be, nálunk itt van a klinikán, azzal megtanítanak fejni, ha szükség van rá.

Babaápolás: Én is a gyógyszertárit használom majd, nem is vettem semmit előre, sőt én szerintem később is azt fogom használni, mert eddig ezek beváltak ismerőseimél. De majd kiderül!

Emi

Kép Kép
emi_25

hali

kánikulának vége is! itta vihar (legalábbis nálunk), olyan jóóó!!!!

ma egy jó pont sóginőnek: mint kiderült nekiállt falvédőt és takarót varrni folttechnikával! :shock: na nem miattam, inkább tesójáért...de nagyon rendes tőle! nem is tudtam, párom sem mondta! igaz azt most sem udom, milyen lesz! szín, méret stb. szóval meglepi! annyit tudok, napocska lesz rajta... :D

brigi, csúcs ez a kép! mázli, hogy kiscsajunk lesz, apja tuti nálunk is sörrel fotózná...habár még így is lehet

mellszívót én sem viszek, mert ugye van a kórházban, és ha kell, venni is ott veszek szerintem..van nekik valami egyszerű párezer forintos, aztán ha tényleg komolyabb kell, ám legyen, kerítünk

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

cumisüvegnek is így indulok neki, van egy, ami a vésztartalék, de remélem nem lesz rá szükségünk!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Helló Csajok!
Andi
A babamasszírt könyvből, vagy honnan tanulod? Engem is érdekelne!

KépKép

KépKép
szivvi

Ja, Dorka! Azt a cumisüveget!
Hát jó, hogy mondod, mert elfelejtettem kiforralni. Én beviszem a teljes mellszívó szettet (kézi avent), mert többen mondták, hogy ha feszül a cici, akkor jobb megkezdeni, hogy ne a baba szenvedjen a feszüléssel. De remélem, hogy ezek a tejek nem fognak kelleni, ezért sem gondolkoztam a tárolásán és a sterilitáson. A kórházakban nem lehet kérni sterilizálást? Az lenne a legpraktikusabb.

Mozgás. Múltkori ctg után annyiban maradtunk dokkerral, hogy akkor számolom a mozgást. Nekem azt mondta, délig legyen meg 10 mozgás (persze egy rúgás sorozat vagy egy átrendezés az csak egy!). Csak azt nem mondta, ehhez hánykor kell kelni ;) Én ébredéstől 4 órát adtam Ádinak a 10 mozgásra. Eddig megvolt, bár elég nehéz számolni...

Elkezdtem bepakolni a táskákat!!! Még nincs bennük minden, de egy szinte véglegesnek tekinthető listám már van, arról húzogatom ki a berakott dolgokat.
Felteszem ide is, gondolom többeket érdekel. Ha ötlet, kérdés van, szóljatok bátran! Visszük a vajúdóst, és a gyermekágyast, de a szülőszobára csak a vajúdóst visszük. A 2 óra leteltével, amikor átköltözünk a gyermekágyas részre, akkor Párocska lemegy a kocsihoz, és hozza a nagytáskát is.
Kódfejtés: Vst = Párom; tili-toli = masszírozó
1 papucsot viszek, mert papucsban megyek be ;)
a pénzeket nem tervezem elkölteni, nem is tudom, hogy kell borítékot adni, de felkészülök a szülésznő(k) és a nővérek ellátására...
1 türcsit viszek, mert lent papírtölőt v. wc papírt használok; hálóinget nem hordok, és nem most fogok rászokni.

1180368810.1.doc
Vendég

Én megint olyan nyomi vagyok, hányinger, gyomorégés, meg ilyenek, de jó ez a kis eső.

Szivvi: aki jár hozzám masszírozni Ő tanítja meg, de úgy tudom, hogy könyvből, és külön tanfolyammal (gondolom jó drága) is meg lehet tanulni... ha gondolod majd megtanulom és leírom a módszert. Azt mondja a csajszi,hogy akiket rendszeresen masszíroz a mamájuk (nemcsak a hasfájásra, elalvásra jó) olyan jó kis izomzatuk lesz, hogy már 7 hónaposan felállnak.

Elszaladt apa fagyiért. Kép

Andrea
Kép
kindernay

Na, apa elment, kölkék az udvaron, én meg próbálom magam elviselni.
Nem tom, hogy hányingerem vagyon-e, avagy kezdődő savas téma kezd-e gyötörni. De útálatos, bármi is legyen az.
Na, ma vettem egy nagyobb melltartót, meg egy szoptatósat. Az elsőt szupermarciban, a másodikat pedig úgy, hogy kiszolgáltak vele kérésre egy bótban. Ottan meg rámkérdeztek, hogy bíztos pamutból készültet akarok-e. Hát na ja, ha ingyen adnák se kéne sem most, sem pedig hűvösben a műszálas. Csak tudnám ilyen kacatokat minek is gyártanak.
Meg vettem utazóágyiba lepedőt, meg egy kissapekot. Nem mi ntha arra gyúrnék, hogy hideg legyen, de azétt jó bíztonságból az olyan pindur méretű sapek is (ja, mett azétt maradt a csajsziktól is).
Textilpelust is vettem vóna, de az ára láttán kinyílt a bicska a zsebembe, s nem engedte. Há iszonyat pízt kértek érte. Inkább megvarrom én vagy az anyukám, s veszek én méterre anyagot.
Végül vettem kencéket is valamiket, s a bótban összetevők alapján a Niveara szavaztam.
Sajna itten bio cuccokat nem kapok, apára hiába bíznám rá mostan, hisz azért nem minden utcasarkon botlana ilyensmibe, s húgommal meg ha vetetnék, mire ő is beszerezné, s hazajuttatná, nekünk mán késő lenne. Hát ez van. Maradunk a biotlan cuccosnál, vagy max amit az anyám kavargat házilag (pl. írtó jó körömvirágos kencéi szoktak lenni)

Na, mostan ugyi a mellszívóval kaptam 2 cumisüveget (egy kicsi, egy nagy), a melltartóbetétekhez meg adtak ingyért egyet, kicsit. Ergó ha nem is akartam venni, lett.
De a mellszívóval marhára megvagyok elégedve, épp az előbb szép nyugis csöndben tanulmányoztam ki. Tényleg állítható a fokozata mennyit cincál időegység alatt. Aztán kíváncsi vagyok mennyi tejcsit fog kiszípózni, mett így naturban sokkal lájtosabb ezzel az érzés mint a fecskendős NUK-kal. Hát az kínzószerszám böcsülettel.

Jajj, holnap lesz kész a kenet eredményem. Remélem jobb értékekkel mint a múltkor.

Na, menyek nyalok ismét egy kis fagyit, hátha attól jobban leszek, ha mást nem, ideiglenesen.

Kép
kissmanó

Hát, én meg vagy szívtelen vagyok, vagy smucig, de hogy 3e ft-ot nem fogok adni egy babafürdetőért (vagy 500ft-t egy kajáért) az biztos. Sztem én is maradok a gyógyszertárinál, ha bejön a kölök bőrének, aztán jön a felnőtt..... Vagy max Gabi márkájú, vagy ilyesmi. De 3e ft-ost nem szeretnék, akkor maradjon inkább koszos! :shock:
Vendég

Bori, tecc az optimizmusod: rejtvényt is akarsz fejteni a kórházban. Na, de akkor írj mellé ceruzát is, mett ha rejtvénynek nem is, az üres füzet használatához tuti jó lesz.

Bocs, de annyira nyűgös vagyok, hogy jól esett picit qkackodni.

Kép
kissmanó

Bori: Látom te is jól felkészültél. :wink:
Listából ing, kendő- mi célból? Hálóinget nem viszel a szülőszobára szülés után, ha vége és kitolnak? Vagy ott nem tolnak ki? Azt tudom, hogy a szüléskor kapsz (ha kell) kórházi hálóinget, ami úgyis szétmegy rajtad, vagy kérheted a saját hálóingedet szülni, de mikor lezajlik akkor belebújsz valamibe, vagy nem?

Lányok én mozgás téren eléggé le vagyok maradva, ma még kb. 5 volt folyamatosan, de sajnos én tényleg alig érzem a sok magzatvíz miatt. Akkor most mi van?

Andrea
Kép
kindernay

Bori
És miben leszel, ha nem hálóing? Én is gondolkodok a pamuttop és rövidgatya együttesen...
Én még amit viszek, az az ásványvizes spray. Gondoltam jó lesz, ha apa fujkálja vele az arcom :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Na, most néztem meg a biofalvás honlapon a bébipapikat. Attól mert bio, métt lehetne adni már 4 hós kortól az almás-körtés kölespépet?
Már urambocsá, de ismételten nincs sehun a bébek érdeke, gyün hatalmas léptekkel a profitszerzés szaga.

Kép
kissmanó

Manó
Attól, hogy bió....Tudod 8)
Andi
Nekem sem egy sajtkukac a gyermekem.Sztem 20-szor nem csapkod...

KépKép

KépKép
szivvi

Manó látom gerjedünk a fagyira, :wink: szegény apa elázik, mire hazaér vele.
Manó most Aventes mellszívót vettél végül?

Szerintem a NIVEA nagyon jó választás, én most gerjedek a bio cuccokra, igazából tojok rá, hogy mennyi, úgyis magamtól vonom meg, az elején meg "had szóljon", aztán majd áttérek a normális áron kapható babakencékre. Bár nekem a gyógyszertáriról mindig a barátnőm jut az eszembe, hogy szegény gyerek csúszott mint egy kis kigyó a fürdetőkrémtől, a popsikrémet meg olyan vastagon kente, hogy tiszta fehér volt a kis feneke, meg a fütyköse. Na nekem mindig ez jut az eszembe, de azért én is azt kenem az elején.

Andrea
Kép
kindernay

Aha, Avent a neve nékije. Az ISIS IQ UNO.

Kép
kissmanó

Szivvi: én is napközben rövidgatyóra és trikóra szavazok, majd csak estére hálóingezek...

Egyébként meg én hiszek a bio termékekben, mert elvileg nagyon szigorú a követelmény és nem mindenki kapja meg a "bio meg öko" igazolásokat. Pl. Ilcsi néni, ami tök jó, de nem adták meg neki, mert azért nem annyira természetes.
Bár van ami tényleg baromi drága... és felesleges...

Mondjuk én a bébikaját kilövöm, szeretnék neki főzni majd féléves korától, turmixolok meg ilyenek, aztán csak kizárólag ha S.O.S. valami van adnék neki bébiételt. De maradok a bionál mert azért ilyen tartósítószeres maszlagokat nem szeressem, meg a szaguk-ízük is olyan undorító.

Andrea
Kép
kindernay

Te Manó én ma kicsit be vagyok lassulva: kézi vagy gépi?

Hmmm megyek fagyit enni. Kép

Andrea
Kép
kindernay

Én azon agyalok, hogy azt mondta a szüli néni, hogy 1-2 nap mire beindul a tej. És addig cukros vízzel etetik a bébeket :shock: Erre nincs vmi más megoldás??

KépKép

KépKép
szivvi

Ja, meg az összes Sunval üveges bébiételnél azt írja, hogy 6 hónapos kortól adható, de van amelyik előbb is.
Most akkor 6 hó, vagy ha nekem szimpi, akkor adható előbb is? Mert csakis azért, sze így írja......

Fagyi - kéne adni kölkéknek is csöppet ha minnyán bejönnek.

Apa kb. most menyen ki Brassóból, kíváncsi vok milyen utat kap el, útál esőben vezetni, akárcsak én. Igaz, itten nyoma sincs esőnek, de há 800 km van kb. Pápáig. Addig meg sokminden történhet.
Ja, s kb. egy jó másfél órája az apa fagyiadagjának a felét is én ettem meg, neki valahogy nem csúszott. Bezzeg nekem.....
Fini kakaós meg sztracsatellás. Nyamm. Elvégre én vettem.

Kép
kissmanó

Szivvi, s védőnéni nem mondta, hogy átlagolt? Enyém kölkek este születtek, így leghamarabb reggel 9-kor kaphattak cicit, s akkor már nyeltek is, mint akik már bent is ezt tették.
S minél sűrűbben teszed cickóra a csöppet, annál hamarabb kellene valami csöpögjön a szájába.
Monnyuk asszem 48 óra mán gáz, ha nem esznek semmit, de sok béb ha van sem bír nyelni az első 24 órában.

Andi - elektronyos. Így mán titta?

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Megjöttünk. A szüleimmel voltunk nagyim házánál. Grilleztünk, jól éreztük magunkat..csak nekem tegnap este marhára feszűlt a gyomrom kajcsi után pedig nem ettem sokat de annál többet, mint amennyit szoktam..ma is feszűlt, azt hittem kidurran.
Samu úgy mocorog, mintha kiakarná szúrni a pocakomat.
Én nem számolom a mozgását, érzem én folyamatosan kisebb-nagyobb megszakításokkal.

Bori!
Ügyes bicska= nekem ez tetszik a legjobban :lol:
3 ezer ft..baromi drága egy fürdetőért..
Egyébként pl. egy pici levendula olajat (illó) simán lehet önteni a fürcsi vízbe és szeretik is a babák..nyugtató hatású (ld.Bába válaszol c. könyv)

Hálóinget én nem viszek, hanem kis tunikaszerű baby doll félét, ami térd fölöttig ér és melltartó pántos.
Gomb nincs rajta..nekem azok nem jönnek be (nagymamis)
Ezt simán letolom..Samunak tetszeni fog (szexi)

Pillangóóó!
Hessegesd el ezeket a gondolatokat kérlek, pozitív, szép dolgokra gondolniii!!!!!!!!!!!

Andi!
Sztem amennyiben neked több a magzatvízed, biztos lájtosabban érzed babuci mozgását, a lényeg, hogy érezd.
Babamasszázs= sztem is nagyon jót tesz a pinduroknak..gyorsabban fejlődik az izomzatuk, jobb lesz a mozgásuk és nem utolsó sorban nyugtató hatással van rájuk + hasfájásra is nagyon jóó.

Én néztem már pár babamasszázsos könyvet...a bookline.hu-n
http://www.babamasszazs.lap.hu
torolve_20131003125716

Csajok, csak akkó szerintem kellene befagyasszunk ilyen-olyan bio zőccségeket, gyümölcsöket most frissiben mikor lesznek a piacon, mett aztán februárban a sütőtökön kívül nem tom mit, mennyire biot, s milyen áron kaptok. Itt biot tuti csak akkor kapok, ha az anyám intéz faluról. S télen meg csak qrva drágát, akármi légyen is az.
Szal ne szalasszuk el, mett bébeknek nem teszünk jót azzal.

Kép
kissmanó

Gurgi - épp az előbb gondútam rád, hogy vajon micsinálsz.
S erre gyün tőled az iromány. :wink:

Kép
kissmanó

Ingben és a derekamra kötött kendőben szeretnék vajúdni. Azért ingben hogy legyen rajtam valami, de a baba megszületésekor ne kelljen levennem ahhoz, hogy érezzük egymás bőrét. Ha vége a szülésnek, és a két órának (én addig együtt meztelenül a gyerekkel, akárki akármit mond, nem adom még mérni és fürdeni sem, ezt be is jelentettem már a szülőszobán és a dokinak ;) ), akkor ing becsuk, kendő újrarendez, vagy a bejövő ruhába vissza. Ennek úgyis csak 5 percig kell tartania, amíg elmegyek zuhanyozni. Ezekről álmodom ;)

A gyermekágyas időkben szopis pólóban és otthoni gatyában szeretnék lenni. A hálóing gondolatától is elkezdek viszketni. Pedig 8,5 hónapja próbálom rábeszélni magam... Az utálaton kívül az is bajom, hogy nem értem, miért kéne hálóruhában lenni azért, mert kórházban van az ember. Itthon sem hálóingben leszek!!! Kényelmesen, de nem hálóingben.

Manó! Gonoszkodj csak! De rajtam nem fogsz ki! Ceruza mindig van a táskámban, anélkül meg el nem indulok ;)
Azért akarom berakni, mert minden listán láttam, hogy walkman, meg ilyenek.
Vendég

Ja, s ma megkaptam a házidokitól a papírost, ami igazolja, hogy elméletben mán május 10-től nem dógozom hivatalosan. :P

Kép
kissmanó

Fagyit..nyami..de jó neked..

Én azért majd kipróbálom a boltban kapható bébi kajákat is..

Enyém apa most elment kicsit bájcsevegni egy baráti párocskával, úgy volt, hogy ma talizunk velük de én ki vagyok purcanva..pedig kíváncsiak rám.
Ez van.
torolve_20131003125716

Na jó na. Valamilyen iron nálam is szok lenni a táskában állandó jelleggel, csakhogy a szülészeten a táska meg nem vót nálam eddig sem, s most sem szándéxom mázsálni magam után.

Kép
kissmanó

Na, hallom kölkék zárják a bicajokat be a műhelybe, ezek szerint érkeződnek, s akkor nekem mostan szgép szünet.

Kép
kissmanó

A hálóingnek beteg hatása van sztem is..
Mintha vmi. nem stimmelne..(én nagyon nem szeretem, sosem volt hálóingem, max. pizsim +baby dollom) amúgy meg tök meztelenül alszunk..(én már nagyon régóta) olyan jóó.. :P
torolve_20131003125716

Na, lemaradtam, miközben írtam. Szóval.

Szivvi! A cukros víz helyett a természet kitalálta azt, hogy jó dundin szüleszti meg a kölköket, hogy amíg anya teje beindul, addig legyen tartaléka a babának!!! Csak ezt elfelejtették már sok kórházban, és beleszólnak. Pedig az első két napban történt súlyvesztés egyáltalán nem gáz a gyereknek. A szoptatás-guruk nagyon ki vannak tőle! Nem csak a cukor, de még a cumisüveg is necces akkor, amikor a szopási reflex még csak reflex, de nem elég ügyesen begyakorolt mozgás...
Elvileg (a törvény szerint) elutasíthatod, mint mindent a kórházban, csak akkor Te leszel a hisztis anyuka... Én ezt választanám, megszoktam, hogy kilógok a sorból.
Meg ahogy Manó is mondja, ha sokat teszed cicire, hamarabb beindul a tejed.
Az újszülött gyomra akkora, mint egy érett cseresznye!!!

Rita! Hányadik kerületben szülsz? Mert nekem az istvánban, a VIII-IX. kerületi vonzáskörzettel kilőve a szexi tunika a kórházi folyósón ;)
Én is meztelenül alszom kb. 10 éves korom óta.

Figyi, Manó, akkor berakom a tolltartómat a gyermekágyas táskámba, jó!? ;) ;) :twisted: ;) ;)
Vendég

Bori!
VII-ik kerületben/Péterfy.
Értelek! :lol:

Ja, a fürdőköppenyem is tök rövid, cipzáros, vékony anyag..
Na attól tudok még hidegrázást kapni..hosszú fürdőköntös..ááá
(elnézést nem szeretnék senkit sem megbántani aki szereti) :wink:
torolve_20131003125716

Na, akkor szóljak okosabbat?
Fürdőköntös egyáltalán? Brrrrr. Asszem nem vót mán időtlen idők óta. De legalább tizenéve.
Kicsit macerás lesz ismét a hosszú póló+bugyi kiszerelésben jönni/menni zuhanyozni odabenn, de ha én itthon is ezt csinálom, akkor majdcsak lesz benn is.
Hapsi dokkerekkel meg remélem nem futok össze.

Kép
kissmanó

Na, ha most sem múlik el a nyavalyám, akkor tuti még gyomorrontásom is lesz. Ugyanis alkoholmentes hideg sörikét ittam a fagyi mellé. Pillanatnyilag marha jólesett, de kiderül a belügy is ilyen véleményezést ad-e visszafele.

Kép
kissmanó

Hali!

Itt elég hűvös lett a vihar után, pedig most hoztuk át a ventillátort.

Brigi, aranyos a kép, de az a cigi valódi vagy mű?

Reggelente nekem is dagadtak az ujjaim, de lehet, h azért, m én a kezemet a fejem alá teszem. Napközben elmúlik.

Küldök nektek egy pociGrétát, ami 8 napja készült anyósék új háza előtt. Kép Gréta anyába csomagolva

Kép
kissmanó

Anyuka! Szép, elégedett, boldog anyuka!
Vendég

Kép
Bors

Hali!

Vissza még nem olvastam, úgyhogy bocsi az offtopikért. Remélem Mindenki jól van!!!
Munkám befejeztem és az államvizsgám is megcsináltam, úgyhogy mostantól teljes gőzzel készülök az anyukásdira.
Csak néhány szót csíptem el: Ti már a kencéket is megvettétek? ... te jó ég, de le vagyok maradva....

A lényeg: Örömmel mutatom be Nektek Kisfiam!

Üdv.: ckat
ckat

Ckat!

Nagyon aranyos a kisfiad! az első képen kis homlokráncololós a másodikon meg nagyon elégedett :lol: Bitos törte vmin a buksiját és aztán szépen rájött a megoldásra. :lol:
Gratula az államvizsgádhoz!

Manó!
Szép kis pocak :lol:

Szép álmokat, nyugodalmas jó éjszakát!
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?