A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Sziasztok Csajok,

Csak beköszönök, mindenkinek nagy-nagy pusza, és persze megadrukk :)

Megyünk Apával a Velencei-tóra, este jövök!

Ja, és nem márem a hőmet - elég volt, csatlakozom Andihoz!

Pusza,

Bien :lol:
bienvenue

Sziasztok!

Ha észre vettétek akkor mostanában elég ritkán jövök, amióta bejött a jó idő, sokkal több időt szentelek a kertnek és sajna netezni nincs időm. Igaz a wanted táblába sem kerültem fel!!! :roll: :cry:

Csak annyit dzeretnék mondani, ne adjátok fel, mindenkinek lesz babája KITARTÁS!!!!!

A kismamiknak pedig nagyon szép pocaknövesztgetést, és nagyon sok boldogságot a picurkákhoz!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke Szia!
Azért nem raktalak fel a Wanted táblára,mert a múlt héten Te voltál,és jeleztes,hogy néha olvasó üzemmódban leszel.Én figyeltem! :wink: :lol:
vedresandi

Olik:halk gratula a pocaklakóhoz mégegyszer.
Képet kaptál róla???
vedresandi

Bien!
Az Andi megint méri.... :wink:

babszika

Na megjöttünk voltunk mozizni de nem volt jó a film.
Vendég

Mit néztetek?

babszika

Karib-tenger kalózai 3. majdnem elaludtam rajta és szurkált a pocim végig szerintem a babának sem tetszett :lol: :wink: de legalább feltöltödtem és nem negatívoskodom most :oops: :wink:
Vendég

Az Andiék is azt nézik...

Mi fagyiztunk, sétáltunk, kocsikat mostunk... jól elvoltunk.
Most pedig benyomtunk egy-egy Baccardit. 8)

babszika

Babszika,
Andiék most nézik? Én is szeretem a bacardit de már ezer éve nem ittam.
Vendég

Igen, msot nézik a Danival.

Én sem ittam, bár mást sem. Most megittam és meg is ártott... :D

babszika

Sziasztok,

Pandus, hogy érzed magad/magatokat? Gondolok ám rátok, ebben a melegben... Ditke, örülök, hogy itt vagy! Babszika, komolyan??? Én megbeszéltem Apával, hogy többet nem. Inkább szeretjük egymást, sokszor, aztán a többit meglátjuk :oops: :wink: Nagyon bizakodó vagyok, és hiszek az égi jelekben is - ma a tóról hazafelé jövet gólyát láttunk :wink:
bienvenue

Bien!
úgy legyen!
Bevallom, h mi sem tartjuk be a 2 naponta elvet... :oops:

babszika

Na mink is itt...Panda,mi is azt néztük :lol:
vedresandi

Andi,
Tetszett?
Vendég

Gyereknap van :wink: Ezért igen :wink: :oops: :lol: :lol:
vedresandi

Az a baj,hogy mi a párommal ha mozizunk,akkor a hibákat vesszükészre először,és kritizáljuk a filmetmgyártói szemmel :oops: 8) 8) 8)
vedresandi

Szerintem ez már nagyon eröltetett volt nem is izgultam rajta meg olyan izé volt :?
Vendég

Igazad van Pandus....de Daninak tetsztett.Mosi előtt bowlingoztun is egyet,Dani nagy örömére :lol: :lol:
vedresandi

Akkor ez egy szép kis nap volt :wink: írok valamit msn-re.
Vendég

Kép
vedresandi

Jó reggelt Lányok!

Úgy látszik csak én aludtam ki magamat :lol: :lol: Mondjuk amióta kismama vagyok, este 8 után nálam se kép, se hang....Az már rekord volt, hogy a heti hetes elejére még emlékszem... :lol:

Olyan furcsa, mindjárt vége a májusnak is...Valahogy rohan az idő...

Mindenkinek kellemes Pünkösd Hétftőt!

Puszó

Heni

Kép
Kép
csheni26

Én már reggel 6 óta ébren vagyok csak nem volt kedvem még írni.
Mindenkinek kellemes pihenést a mai napra!
Vendég

Sziasztok!

Görbét nem dobok, mert csúnya a vége.... 36,5
Az Andinak már írtam, h szolidaritásból van mindez. :wink:

Szóval, nem vagyok elkeseredve, ezért nem is kérek együttérzést, sajnálást. Gyönyörű a görbém és remélem, h így is marad! :lol:

babszika

Babszika,
Hajá június :wink:
Vendég

Kép
vedresandi

Pandácska: akkor egyben csendes megfigyelő is vagy :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi: ilyet :shock: Csatlakozom: Hajrá Június! :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszika: akkor júniusra fel :wink: (azért örülök a klasz görbédnek)

Heni:én is azt érzem,hogy rohan az idő.A vonalzódból ítélve kábé 2 hét,és érezni fogod a babát!CSak a saját tapasztalatomra hagyatkoztam,nekem is a 16 héten volt először érezhető.

Pont azon morogtam,hogy kéne egy szakácsnő,meg valaki,aki utána rendet is rak a konyhában....megint kezdek mindent az elejéről :evil:
vedresandi

Szia Andi :D

Nagyon ritkán érzem a pocim "bugyborékolását"...Remélem minél hamarabb eljön az igazi rugdosódás ideje :D :D

Na igen....Én imádok mondjuk főzni, csak ne kellene elpakolni utána...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok csajszik!!!
Andi: nem kértem képet, majd lehet legközelebb bátrabb leszek :roll: Akkor Apuci is ott lesz velem.

Heni:

nekem is 16 hetesen mozdult meg először. Tök jó érzés volt :lol: Már alig várom...

Babszi:Ügyes legyél és júniusban is ilyen szép görbét produkálj, csak a vége lehet másabb :wink: 8)

pocika már több napja nagyon korán kel. Ma is 5.30kor :cry: Most már alszik. Megyek én is, mert leesek a lábamról.
Mindenkinek további szép napocskát!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Lányok!

Csak gondoltam beköszönök!
Majd este jövök, ha leadtuk a gyereket a leltárba. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Furcsa ez a pár nap. Hőm 36.6, volt tegnap és piri is megtalált. Erősen. Ma is 36,6-ra ébredtem, de ma már szinte semmi nincs. Ki érti ezt?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szép napot!

Elég rég voltam már gondolom észrevettétek, és most is csak bekukkkantok, mert látni akartam kivel mi van...
Most kicsit begolyósodott a szemem a 3 órányi visszaolvasástól, de mindegy :lol:
Ahogy láttam nem is igazán hiányoltatok, ezt megjegyeztem..... :lol: :lol: :lol:
Remélem azért mindenki jól van, és mielőbb sikerül mindenkinek a babásodás.Majd benézegelődök hozzátok, de csak kb.hetente......mert nem hiányoltatok.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha pedig megkapom a zebrámat (ami persze már megjár) végre én is, akkor azonnal tudatom veletek is... :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!
Ne haragudjatok hogy csak így benézek de azt szeretném kérdezni nem tudja valaki hogy miért nem működik [ ennek a jelnek a párja itt a babaneten?Máshol működik?Így nem tudok vonalzót felrakni.
HTML hogyan kell bekapcsolni?
Nagyon köszönöm aki sagít:Betti
betti1

Betty:ha a Wanted táblán történő körözés nem hiányolás,akkor megeszem a kalapom :lol: :lol:

Betti1:a vonalzódm kódját a profilodban az aláírás mezőbe kell bemásolni arról a vonalzós oldalról,ahol a vonalzódat elkészítetted,és elmenteni.
vedresandi

Nagy volt a csend 3 napig sok ember eltünt :roll:
Vendég

Pandus:nem tűnt el senki,csak szerintem csavargás volt :lol:
vedresandi

sziasztok!
vedresandi
köszi hogy segítesz!Ezt tudom de a jel miért nem működik így annélkül hiába írom a vonalzókódot
betti1

Betti, neked nem kell írni,egyszerűen kimásolod ctrl C-vel,és bemásolod a kódot a megfelelő helyre
vedresandi

Sziasztok Lányok!

Értékelték a szakdolgozatomat! :lol: 5-öst kaptam! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: GRATULÁLOK!!!!
vedresandi

Betti1: Egérrel kellene kijelölni, kimásolni és bemásolni. Nem kell azt beírni. Megtudod így oldani?

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia álomszuszék OlikKismami :lol: 8) :lol: :lol:
vedresandi

Chris: GRATULÁLOK!!! Ügyi voltál!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: :oops: Szia!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi, Olik!
Köszi! :lol:

Olik!
Én pedig a pocaklakódhoz gratulálok. Olvastam, hogy voltatok UH-n. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Kép

Andi,
Omniáról pl rég hallottam vagy csak figyelmetlen vagyok?
Vendég

Chris: Köszike! Amúgy megint van kis rózsaszín folyásom :? Pici mellett nem tudok óvatos lenni, ma is azért van, mert hírtelen megrántottam magamat Zolika után, mert leesett volna nagyon nagyon :? Remélem hogy nagyon erősen kapaszkodik a kis pocilakócskám :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
Hány hetes és hány napos voltálaz uh-on? És mekkora petezsákot láttak? Volt benne már valaki?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?