A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

megyek alcizni!
pussz mindennkinek!
Vendég

Nem is tom, egyszerűen csak túlélem, mert muszáj! Ti sem tennétek másképp! Ezért is akarok mindenképp babát, mert úgy talán könnyebb lenne, pedig tuom, hogy felelőtlenség! De muszáj bíznom benne, hogy sikerül! Olyan dokim van aki kívül, belül ismer és most már mindenre figyel!

Én úgy vagyok ezzel a fejlődéssel, hogy minden gyerek a maga módján fejlődik és behozza a lemaradását! Ne aggódjatok! Főleg te ne Ceni, hisz jó kezekben van, foglalkoznak vele! :lol:

Áfi!

Te meg végképp ne! :lol:

Megyek én is, mert mindjárt kezdődik a férfi fán terem és zuhanyoznom is kell!

Jó éjt csajok!
Vendég

Szép álmokat!

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jó reggelt Hétalvók!

Jó reggelt itt a tej,
Ébredjünk most fel!
Szervusz paplan,
szervusz párna ,
búcsuzzunk most el.....!(ezt énekeltem :lol: )
Vendég

Én is jó reggelt!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

én már melóból írok.

grönland: további kitartást! nagyon erős vagy!

ceni: nagyon édes viola. tényleg hasonlítanak. köszi a dícséretet.

melcsi: drukk+++ egyben vagy? :roll:

boni: épp elképzelem, ahogy hangosan énekelsz :lol:

coca: gyűlik az igazolatlanod. hogy vagy?

rólam: miután nem aludtam eleget ezen a hétvégén, nagyon álmos vagyok. :( a mai napot próbálom négy óra alvásal túlélni, mindjárt rábukok a billentyűzetre. :lol:

szép napot!

katica
katica30

katica majd a talin előadom :lol:

ma keveset leszek,mert mentorkodom :cry:

melcsi drukk
Vendég

boni: jó mentorkodást! füldugót is hozol a talira? :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

majd áfi párja hoz cuki zöldeket :lol:
Vendég

Jó reggelt!

snufi

Bármilyen mennyiségben viszünk füldugót :lol: így nyugodtan eldanolászhat bárki :D
Nekem rettentően fájnak a vállaim, így jár a hibbant szülőpár, aki a gyereket lekeni szép kék zsíros ragadós magas faktorú naptejjel, magát meg nem. Cicitől fölfelé megégtünk, tegnap a fagyó oldaláról feszegettem jeget, este azzal borogattam pecsenye vállaimat. :(
Vendég

Áfi: mi is leégtünk férjemmel: szintén vállunk + mellkasunk!!!! Ááááááááá!!!! :roll:

snufi

Sziasztok! Nagy rohanásban!

Tali szállás ár:

2500 Ft/fő! Szerintetek??????????

Kép
bettike
Eger

Bettike,
kisgyereknek is??? :shock: Ha visszük Enikőt az nekünk 7500+ benzin + kaja?
Vendég

Sziasztok!

Katica, éljen az új kis élet! Gyors felépülést a mamának, mielőbbi hazamenetelt kívánok nekik és persze jó egészséget! Hogyhogy csak 4 órát aludtál? Csak nem apával rosszalkodtál az este? :wink:
Én már 9-kor kidőlök, nem bírok ébren maradni sehogy sem. Reggel meg alig bírok kivánszorogni az ágyból. :oops:
Bettike, szerintem teljesen jó a 2500 forint! Áfiéknál Faddon 6 vagy 7 ezret fizettünk! Ugye jól emlékszem??? :shock: Az elég drága volt. Ehhez képest ez semmi! :D Ez milyen szállás? Van weboldaluk?
Áfi, jó kis disznózsírt tegyél a leégett részekre, ezerszer többet ér, mint a jég.

Kép
szilcsi

Szilcsi,
nincs itthon disznózsír, de őszintén szólva még a szagát is utálom :?
Bettike,
előbbi kérdésem tárgytalan, utánaszámoltunk apával hogyaszongya: tőlünk 250 km Eger, oda-vissza 500, az minimum 40 L benzin, 11200 Ft+ (mondjuk Enikő szállása ingyen van) a szállás 5000 Ft + amibe a kaja kerül... úgy tűnik ez nekünk 20 ezer Ft lenne, sajnos most erre ennyi nincs :( Mi nem megyünk a talira.
Nem bánkódom, Sziromnál úgyis lesz még a nyáron másik tali, a párom már gondolkodik hol a hálózsákja, én meg Szirmi lángosára csorgatom az emésztőnedveimet... :P Ott találkozunk! :wink:
Vendég

Áfi, csak egy ötlet volt, állítólag a tejföl is hatásos.
Képzeljétek, egy kolléganőm skarlátos, bejött dolgozni, mondván, nem érzi magát rosszul, akkor minek maradjon otthon? :shock: Ez rám nézve veszélyes??? :shock:
Áfi, sajnálom, hogy nem jöttök, majd akkor Sziroméknál.
Macsi?????????????????????
Sonjus????????????????????
Veramami?????????????????
Gaby, ti sem jöttök??? Ez nem igazság!!! :(

Kép
szilcsi

Ezt egy orvos válaszolos rovatból másoltam ide:

Kérdés:
Azt szeretném megtudni, hogy veszélyes - e a skarlát a terhesség alatt. Gyermekkoromban nem kaptam el ezt a betegséget.
Válasz:
A skarlát egy streptococcus nevű baktérium által okozott gennyes gyulladás.
A kérdés, hogy tényleg meg is kapta, vagy csak fertőzés-veszélynek volt kitéve?
Maga a betegség szív és vese szövődményei miatt veszélyes minden életkorban. Penicillin készítményekkel gyógyítható, esetleg sor kerülhet tartós kezelésre is (ez akár Maripen, vagy Semicillin is lehet - mindkettő a babára ártalmatlannak tartott szer).
Ha csak skarlátgyanús környezetben volt, ne verje félre a harangokat.
A betegséggel szemben - tekintettel a baktérium nagyszámú variánsára - nincs specifikus védettség, tehát teljesen mindegy, hogy volt-e gyermekkorban ilyen betegsége.
Ismereteink szerint magzati rendellenességet - a vetélési, koraszülési kockázat növelésén túl - nem okoz, de az anyai szervezet számára szövődményeket rejt. Előny, hogy a terhesség alatt is korrektül és eredményesen kezelhető!
Dr. Nagy László

Kép
zölddisznó

Coca, köszi! Akkor megnyugszom... Mindenesetre számomra akkor is felháborító, hogy fertőző betegen bejön terjeszteni a betegségét. Apu influenzás, anyu direkt mondta, hogy ne menjek haza a hétvégén, nehogy beteg legyek. :roll:

Kép
szilcsi

Hahó!

Áfi! Nagyon örülök, hogy megoldódott az ügy, nagy kő esett le a szívemről, hogy megkaptad a cuccost. Leégett vóna a bőr a képemről, ha nem.
Égés: de lüke vagy :wink: Tessék vigyázni magadra is! Szerintem napozás utáni bőrápoló-nyugtató testápolóval kell kenni, vagy asszem a Fenistil is jó, csak nem tudom, lehet-e babásan is.

Figyi, te fürödtél is Domboriban? Mert én nem merek semmilyen itthoni vízben, tán még a Balcsiban sem szerintem. Úgy tudom, a tenger az egyedüli megbízható.

Szilcsi! Háát, nem ilyen egyszerű ez a skarlátügy azért, én úgy tudom. Tudod, Miksa volt skarlátos, amikor én a terhességem elején voltam. Engem azért nem kezeltek megelőzésszerűen antibigyóval, mert voltam skarlátos, méghozzá nem ezt a mostani 3 napos változatot kaptam el, hanem annak idején egy sokkal keményebb műsort, az egész család karantéban, stb. Más volt akkor a kezelése, és több helyen is azt olvastam, hogy a régi védettséget adhat, a mostaniak nem. A dokim és a gyerekorvos is azt mondta, hogy felnőtt nagyon ritkán kapja el, és programozzam az agyamba, hogy nem fogom elkapni, és ne együnk feleslegesen antibigyót.
A szomszédasszonyom fia is megbetegedett, a csaj ugyanúgy a terhesség elején volt, ő viszont 3 hétig szedte a Maripent, mert az ő dokija meg úgy gondolta. Ő nem volt skarlátos annak idején, de nem tudom, hogy azért szedették vele, vagy egyébként is ajánlották volna neki.
Naszóval ami megnyugtató, hogy fejlődési rendellenességet nem okoz, ha el is kapja az ember, de elvetélni el lehet tőle, szóval összességében azt akarom mondani, hogy hívd föl szerintem a dokidat, és kérdezd meg tőle, hogy mit gondol, mert az a tuti. Te nem skarlátgyanús, hanem skarlátos környezetben vagy!Egyébként meg úgy emlékszem, hogy a tünetek elmúlása után, mármint kiütés, láz, ilyesmi már nem fertőz, szóval a betegsége jelentkezése után pár napppal - valahogy így volt kiírva az oviban.

Katica! Gratula az új rokonhoz! :lol:

Bettike! Szerintem jó az ár, csak még a programunkat nem tudjuk, majd ha kialakul végre, akkor derül ki, hogy tudunk-e menni. Jó lenne, szeretem Egert. Rövidesen lemegyünk a Balcsira házat keresni, aztán már remélem, többet tudok.

Most ennyi, puszi mindenkinek!

Melcsi! Sokat gondolok rátok, drukkolok! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Domi lassan megduplázza a születési súlyát, jelenleg 2920 gramm.

Megnéztem a fotókat.

Elizabeth!

Nagyon helyes a kis Domótok! :lol:

Ceni!

Viola milyen szép kisbaba volt!

Katica!

Gratulálok a kis jövevényhez! Anyukának meg jó egészséget kívánok!

Tali: hol lesz? Egerben? Nagyon szeretem azt a várost, sajnálom hogy nem tudok menni..

Kép a sarokban szeretek aludni:)

Kép a nagy meleget én is csak napozóban bírtam ki

Kép nagyiéknál babakocsiban pihizve

Kép
babancs

Szirmi,
mikor Enikővel voltam babás akkor is fürödtem Faddon, Domboriban, és a Balatonban is. Most sem lesz ez másként. Nekem baba nélkül sem volt soha nőgyógyászati fertőzésem a vizektől, Enikővel sem volt semmi gond, hiszem hogy egészséges terhességnél (értsd: zárt méhszájjal, normális immunrendszerrel, egészséges anyával) lehet élni a megszokott életet. Ha sokszáz ember ott fürdik és nincs baja tőle miért nekem (neked) lenne? Mellesleg Dombori kijelölt fürdőhely, az ÁNTSZ ellenőrzi. Fürödj bátran kijelölt strandokon akár Balcsin, akár dunaholtágban.
Vendég

Áfi! Tejföl a legjobb a leégésre! Tudom, próbáltam, többször is!

Egyébként nem úgy volt, van, hogy Katicáékkal együtt jöttök és akkor a benzinpénz az eloszlik köztetek és az, hogy így nektek gyerekkel együtt mennyi, azt külön megkérdezem, mert nem hiszem, hogy neki is 2500 lenne! :shock:

A kajához meg annyit, hogy mivel nekem nem kell utazni sem, meg aludnom sem (már mint pénzért) ezért a kaját igyekszem én megoldani és akkor a költségek kb. egyformán alakulnának! :wink:

Ugye csajok, akik jöttök van olyan, aki tud bográcsost főzni? Mi nem nagyon! :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger

Szirom köszi, úgyis fel kell ma hívnom a dokit a 12 hetes genetikai ultrahang ügyében, akkor megkérdezem ezt is.
Babancs, nagyon kikupálta magát a kisfiad! Ügyesen növöget! :wink:

Kép
szilcsi

Áfi! Én víz nélkül is elég könnyen elkapok minden nyavalyát, úgyhogy nem merek kockáztatni. Még amikor Miksával voltam babás, akkor kérdeztem a dokit, akkor azt mondta, hogy tenger vagy a Balaton, de utóbbi is határeset szerinte, ha valaki érzékeny.

Babancs! nem semmi ez a növekedési ütem :lol: Gyönyörű Domi!

Bettike! Én uram elég jól főz bográcsost, csak még nemtom, megyünk-e :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Rég voltam itt :D Mi újság van veletek?

Bettike: szállás nekünk oké, bográcsozni mi sem nagyon tudunk :oops:

babancs: nagyon édes Domonkos :D

Mindenkinke pussz, mennek kell dógozni!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

jaj, már írni sem tudok :oops: :lol: :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Csajok! Leégés ápolására kiváló a kipukkasztott E-vitamin kapszula tartalmával kenegetni, de bele is lehet keverni valami zsíros krémbe, akár tejfölbe is.

Kép
zölddisznó

leégésre, égesre nekem a körömvirág krém vált be :D

Szilvi

szilvaqueen

Coca,
köszi a tanácsot, zsíros kézkrémbe kevertem kipukkasztott E vitamint, apa be is kente a hátam-vállam. Egyelőre a kenegetéstől még jobban fáj, de remélem hamarosan megnyugszik.
Bettike,
oké, kérdezd meg hogy a törpének mennyi lenne, én meg beszélek Katicával hogy a benzin hogy s miként, és akkor a kaja se drága (ha ingyé van :lol: ) újabb osztás szorzás, és nemsokára megmondom hogy megyünk-e. :)
Vendég

Sziasztok!

Bettike szerintem is nagyon jó az ár!

Férjem istenien tud krumplitpucolni és húst szeletelni méretarányosan, ezt Áfiéknál bebizonyította BAbink imádójával! rá számíthatsz! :lol:

Sziromka férje pedig fincsi pörit csinált férjeink szakértő kevergetése mellett :lol: rájuk lehet bízni!remélem jöttök!

Áfi tejföl az nagyon jó, nekünk is az vált be leégésre!nem hiszem, hogy kellene Kicsilánynak fizetni!
Vendég

Sziasztok!

Bettike szerintem is nagyon jó az ár!

Férjem istenien tud krumplitpucolni és húst szeletelni méretarányosan, ezt Áfiéknál bebizonyította BAbink imádójával! rá számíthatsz! :lol:

Sziromka férje pedig fincsi pörit csinált férjeink szakértő kevergetése mellett :lol: rájuk lehet bízni!remélem jöttök!

Áfi tejföl az nagyon jó, nekünk is az vált be leégésre!nem hiszem, hogy kellene Kicsilánynak fizetni!
Vendég

sziasztok.

áfi ne figyelj ide! :lol:

lanyok van koztetetek olyan aki volt mar ilyen kezzel gyogyito magushoz vagy mi,valami Táltos.minden erdekel ami ezzel
kapcsiolatos.Esetleg olyan aki volt mar termeszetgyogyasznal?
priviben irja meg ha valaki volt mar ilyesmin,en csutortokon megyek.

Kép
monyo83

Monyó,
írtam privit. Meglepődni nem fogsz... :)
Vendég

Monyó, kár volt beírnod ezt a hsz-t... :lol: El tudom képzelni, mit kaptál Áfitól. :lol: :lol: :lol:
Én nem hiszek az ilyesmiben, szerintem mindennek van racionális, kézzel fogható oka és/vagy magyarázata. A természetgyógyászat némely ága még oké, saját tapasztalata is van pozitív ezzel kapcsolatban.
Bettike, én még életemben nem főztem bográcsban! :oops: Apa meg nem egy konyhatündér, tegnap megkérdezte, hol tartom a konyharuhát... :roll: De kuktának szívesen beállok! :wink: Sziromférj finit főzött, nem? :lol: Szirom, légyszíves udvarold körbe párodat az érdekünkben! :lol: :wink: Én meg csinálok valami desszertet!
Szilva, ritkán jössz. Mizujs?
Gaby, te is el vagy veszve mostanában. Még mindig szenya a főnök?
Bonikám, ti mikor is utaztok Rómába (azt nyerted, ugye)?

Kép
szilcsi

Szilcsi,
áá visszafogott voltam ám! Nem célom nekem senkit megbántani, de gyűlölöm ha valaki más hiszékenységéből keresi hülyére magát :x
Vendég

szilcsi :lol: áfi nem evett meg,maradjunk enyiben.

amugy barkinek elfogadom a velemenyet.
sokminden van amit nem lehet megmagyarazni,megis sok ember hisz a megmagyarazhatatlanban. :wink:

Kép
monyo83

Így izgi lesz a bogrács! :lol: Akkor inkább nyársaljunk? :lol:

Mi egyszer csináltunk bográcsos valamit, a lényeg, hogy húsos paprikáskrumpli lett belőle! Legalábbis úgy nézett ki! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bográcsban ugyanúgy kell főzni, mint otthon a gáztűzhelyen! :wink:

kispiskóta

Kispiskóta! Köszi! Én ritkán gyakorló háziasszony vagyok! :lol: Így még a tűzhelyen se nagyon megy! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Bettike! Én úgy értettem, hogy a többieknek ízlett, amit az uram főzött, de nem akarom erőltetni :wink: Az tény, hogy nem tudom, hogy megyünk-e :wink:

Piskóta! Hát, szerintem nem ugyanúgy kell, bár távol álljon tőlem a kötözködés :wink: Leginkább az a különbség, hogy el kell találni, milyen tűz legyen a bogrács alatt és szinten is kell tartani, míg a gáztűzhelyen csak a gombot tekergeted :lol:

Bimikém, hogy vagy?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Ja bocsi, olvastalak és nem reagáltam!
Természetes, hogy ha jöttök, akkor a kedves férjed főz! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Mondom, nem erőltetem :lol: De ismerem annyira, hogy ha nem ő főz, akkor is beledumál :lol: :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom, hát nem gondoltam volna... :roll: és 4 platni helyett csak egy van...

kispiskóta

Babancs!
Nagyon szépen gömböjödik a fiad! :D Én is úgy szeretném már látni így a saját kis pocaklakómat! :lol:
Ugye nem apadt el a tejed, hogy fejned kellett a kórházban? és nem szoptathattad a picúrt.
szilbee

Sziasztok,

Még mindig egyben :(
Minden nap úgy kelek, hogy meglesz a babó, aztán mindig várat magára. Holnap megint megyunk vizsgálatra, de holnap már betöltöm a 41. hetet, úgyhogy lehet, hogy arról is lesz szó, hogy esetleg beindítsák a szülést.

Szirmi, neked végül indítottak, vagy jött magától?

Ma egész nap keményedik a hasam, nyákdugó folyamatosan távozik darabokban, bocsi :oops: , de fájások sehol.............. :?

Képzeljétek a nap fénypontja volt, hogy kaptam a volt angliai munkatársamtól egy csomagot, csomó babacuccal, meg két játékmackóval. Nagyon szép rucik, egyből az jutott eszembe, hogy ma meg kellene szülnöm, hogy megérdemeljem :wink: .

Azt akartam nektek még mesélni,hogy képzeljétek Bringa természetesen szült ám végül :D

Bibó, ha olvasod, tiszta szívből gratulálok a kislányotokhoz :wink: Az Uram egyből azt mondta, hogy meglesz az asszonykája a pici fiunknak, úgyhogy gyüjtsétek már most Ti is a pénzt a lagzira :D

Ceni, Gröni, nem is tudom mit tudnék írni a történetetekre. Amin Ti átmentetek....Nagyon erős csajszik lehettek....Én meg itt a túlhordásomon küzdök.......

Babancs, nagyon édes a kisfiad :wink: Olyan cuki a ruhái vannak :wink:

Többiek, nagyon aranyosak vagytok, hogy érdelődtök utánam :wink: Már én is nagyon várom, hogy történjen valami :?

Totál le vagyok eresztve ebben a várakozásban.....

Most megyek, de holnap a vizsgálat után benézek, ha hazaengednek. A netünk még mindig rossz, így csak 1 nap 1x tudok jönni.

Puszi mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok, csak beköszönök, mert nem vok jól. :cry:

Reggel hánytam :oops: , azóta fáj a gxomorszájam, a tüdőm, ha nagyobb levegőt veszek, és hőemelkedésem is van.

Ha jobban leszek, este benézek.

Pussssssz.

snufi

Megjöttünk 4Ds UHról, a neme egyértelműen kiderült!
Lesúlytott a topik "átka" fiam lesz!!! Ebben a topikban nem terem meg a lánymagzat! :P Nemsokára teszek fel képet is, szép kisfiú. :)
Vendég

Ő Barna:
Kép

Az arca látszik profilból, jobbra a méhlepény.
Ez az egyetlen értékelhető kép készült róla, az összes többin amit próbálkozott a doki vagy mindkét karja az arca előtt volt, vagy konkrétan a méhlepénybe fúrta az egész pofiját. A kukiját az első percben megmutatta. :D
Vendég

Sziasztok lányok!
Először minden kismamának szívből gratulálok a kis pocaklakójához,a leendő kismamiknak pedig mielőbbi babásodást kívánok!

Még nagyon új vagyok itt,most regiztem,lenne egy hőmérőzéssel kapcsolatos kérdésem,kérlek,ha tudtok,segítsetek nekem.

Babát szeretnénk,lassan egy éve nem jön össze.Most írt fel Clostit az orvosom és kérte,hogy mérjem reggel hüvelyben a hőmet és vezessek görbét.Még soha nem csináltam ilyet.Most vagyok a 4. CN-en,és eddig kétszer 37,kétszer pedig 37,1 volt a hőm.Nem sok ez egy kicsit,így az elején?Nézegettem a görbéket, és nem találtam ilyen magas induló hőt.Nem vagyok beteg,a lázmérő vadi új vmi japán digis.

Köszi,aki segít nekem!
kicsimálna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?