Sziasztok!
Hát nem bírok ellenállni, pedig már nem szabadna itt ülnöm. De úgy hiányoztatok!
Nagyon fáradt vagyok. Ugyanis Lara tegnap éjszaka 1,15-től 4,20-ig fent volt, előtte nap nem kakilt így fájt a hasa!

aztán reggel bepótolta, 8,40-ig aludt aztán kivettem egy kisebb kakiból, aztán ettünk! Hú és utána meg fürdeni kellett akkora volt a kaki! Aztán hazajöttünk és itthon délután akkorát aludt! De most is alszik, remélem reggelig, mert holnap megyünk gyógytornára, meg csütin is, pénteken meg úszni megy Lara baba! Már úgy izgulok!!! Kíváncsi vagyok hogy fog neki tetszeni!
Szóval elcsábultam és a 366 oldalt elolvasom gyorsan!
Tünde,
Remélem Bene most már tejesen jól van! És TE is! És mikor is mész a dokihoz???
Hát én úgy hallottam, hogy a lányokkal van rosszul az ember, mivel ugyanaz a hormon, én 2005-ben egyáltalán nem voltam rosszul a kisfiúval, Larával viszont nem csak 12 hétig, hanem tovább is, igaz hányni csak 2* sikerült azt hiszem! De hányinger volt reggel és este és napközben is! De megérte!
És amúgy TE mit érzel, hogy mi lesz? Benénél érezted?
Kriszta,
Én is megértelek! Jól tetted hogy írtál!!!!Kíváncsi vagyok!!!
Memme,
Köszönjük a dícséretet!!!
Hogy vagy??
Cukorfalat,
Aranyos vagy! Köszönöm!
Ez a leleteidtől függ, én is nagyon a vége felé kezdtem el csak vasat szedni, mert az rendben volt! Egyél sok céklát! Aztán a doki majd megmondja! De ha jól tudom a vége felé szokták felírni, de most nem is tudom a nevét!
Hú hát mi tudatosan, csak a vége felé vásároltunk, mármint a 8 hónaptól, de addig meg nézelődtünk, és ha volt valami akció akkor azt megvettük. Az első egy mérleg volt, digitális 8.000 Ft volt akcióban! Az megérte! Én sokáig csak figyeltem, felírtam táblázatba hogy mi hol mennyi?
Gyuzsó!
De jó hogy itt vagy!!!
Puszika Nektek!!!
Nagyon édes Micu!
Tök jó hogy Apa ilyen lelkes, megértem, hisz a lányába majd szerelmes is lehet!!! És hát azt az érzést is meg kell tudni! Mi a másikat akarjuk érezni!mármint érzést!
Györgyi,
És Teát sem iszik?
Lara szintén! Semmit nem hajlandó meginni, cicizés is kész küzdelem! A tápiót bezzeg megissza! De hát eddig olyan jól cicizet, nem értem, hogy mi baj lehet!
Már próbáltuk becsapni, hogy teát kap cici után, hogy igyon egy kis folyadékot, de meghúzta aztán fuldoklást játszott! Igazi kis szinésznő! Imádom!!!
Nekem is azt mondták, hogy várjuk meg a 6 hónapot, ha nagyon muszáj, akkor 5,5 hónapot de addig ne adjunk mást csak tejcit meg tápot, és én eddig támogattam is ezt, ja a teát azt simán engedélyezték, de hát semmi nem kell, se víz se tea, és hát ebben a melegben biztos jól esne neki valami folyadék!
Steffi,
Megértelek! Jó ez az eltáv itthonról, de mikor hazajön az ember, az a nagy kupac!
Hú szegénykém, nem semmi utatok volt! És Ő nem látta, hogy az Unokájának melege van?
Most voltatok először máshol Martinnal?
És megismerte hogy otthon van? Örült? Lara már megismeri és mindent megnéz, hogy úgy van e? gondolom, és mosolyog! De úgy éreztük, hogy már Anyukám házát is megismerte, most volt ott 3*!
A torta az enyém volt, természetesen a Danubnerből, brazil dió tortát kaptam! Szülinapi torta.
Barbi,
Ti mikor kezdtetek el mást is enni? Nem csak pár hete?
Látom jó Anyuka vagy, nem tejben vajban fürdeted a gyermeked mert az allergiát okozhat, hanem biógyümilében! Nagyon helyes!
Sajnos nincs erkélyünk, de az ablakból szoktunk nézelődni!
Jajj szegénykém! Most olvastam, hogy Martin beteg!!! Remélem már jobban van! Na nagy hőségben jól megfázott a kis drága!!!
Borsa,
Ez csak természetes!!!
Lilluska,
Köszönöm!!!
De miért mondta, hogy fáj a füle?
Képzeljétek én mikor általános iskolások voltunk 4-ben a barátnőmmel kitaláltuk, hogy meg akarjuk nézni a Starky és Hutchot (bocsi már nem emlékszem hogy is kellett írni) és kitaláltuk, hogy akkor azt mondjuk, hogy rosszul vagyunk, és hát így is tettünk aztán kaptunk két lázmérőt, hogy mi a helyzet velünk! És hát nem volt lázunk, de azt mondtuk, hogy hőemelkedésünk van, és hát mivel én helyben voltam engem azonnal hazaküldtek, a barátnőmet nem hisz ez volt az utolsó óra, és utána úgyis ment haza a busszal. Én meg hazamentem, erre otthon volt Anyu, Apu. És hát kérdezték, hogy én? Én meg mondtam hogy beteg vagyok, mondták hogy akkor menjünk az orvoshoz, de aztán Apuval megnéztük a filmet és utána elmentünk az orvoshoz és beteg is lettem, egy hétig otthon voltam!
Lucacska,
Üdv a csapatban!
Gabbó? Eni?
Gabi?
Hogy vagy? És hol vagy?
puszi
na most már megyek!
eltünt a következő oldl!
Ancsa