Új privát üzeneted érkezett!

Szia Engi,
köszönöm a gratulációt! A kislányunk neve Lili Flóra, 3450 grammal és 54 centivel született, Ő is császárral, de ez tervezett volt. Hát a szülésről annyit, hogy férjemnek félhangosan megemlítettem, ha mégegy gyereket akar, akkor ahhoz újra kell nősülnie. Lili nagyon aranyos, jó kislány bár vannak nyűgös napjai, de ezek járnak egy ilyen pici babának :)

Veletek mi van?

Amúgy nagyon gyorsan telnek a napok két gyerekkel. Fiam jól viszonyul hozzá, de igazán akkor lesz neki élvezetes a dolog, ha már Lili nagyobb lesz.

Mi van a többiekkel??

Puszi: Viki
 
 Viki!
Nagyon gratulálok a kis Lilihez!

Velünk semmi különös nincs, még mindig nem sikerült akistesó, pedig már 2 inszemen vagyunk túl.

Láttam valahol, hogy Lorca is babát vár. Másról nem tudok.

 
 


Szia Moni,
sajnálom, hogy még nem sikerült. Mit mondanak, mi a sikertelenség oka? És lelkileg hogy bírod?

Nálunk minden rendben, ma volt az első nap az oviban, így kicsit több időm volt Lilire. Ki kell még alakulnia a napirendünknek, dehát számítottam rá,hogy az első hónapok egy kicsit zűrösebbek lesznek.

Ha olvas minket Lorca, akkor gratulálok neki!

Puszi: Viki
 
 

 
 


Sziasztok!

Viki!
Lelkileg amélyponton már túl vagyok. Sikertelenség okaként ezer meg egy dolog lehet. Endo, kevés sperma, mandula, vagy egyéb gyull. Nem tudni konkrétan. csak tapogatózunk a sötétben...
Tavaly okt. ben volt az igazi mélypont, azóta csak előre és felfelé nézek, de voltak, vannak hullámvölgyek. Nehéz, nagyon nehéz, de most már ott tartok, hogy próbálom elfogadni a helyzetet.

 
 


Szia Moni,
mikor ki vagyok akadva egy nehéz nap után, mindig arra a 3 hónapra gondolok, míg próbálkoztunk és nem jött össze a tesó. Mennyire vágyik akkor az ember a babára, akkor érzi igazán az ember, hogy a gyerek a legnagyobb kincs, ami semmi mással nem pótolható. Jó lenne ezt minden nap észben tartani és nem felhúzni magam apróságokon.

Férjed mit mond? Hogy érzed, meddig lesz erőd küzdeni?

Kicsit ma rossz a kedvem, mert fiam két új óvónénit kapott és úgy néz ki, nem jön be a csere :( Vagy csak magas a mérce...

Puszi
 
 Sziasztok!

Viki!
Férjem már nagyon szeretne harmadikat, ő önti belém a lelket, amikor egy kicsit mélyebben vagyok. Ő biztat, hogyha 2 van, akkor sikerülni fog a 3. is, csak ki kell várni. Végülis igaza van, csak nehéz. Most per-pill. pozitív vagyok, de ki tudja meddig lesz így.

Igazából már most sem küzdök. Nem védekezünk, kész, passz, ennyi. Aztán a nagy számok törvénye csak bejön... :lol:

A 3 hónap az semmiség a lassan 2 évhez képest...

Az óvónéni csere sosem jó, de biztos sikerül megzsokni, elfogadni. Nekünk mindid sikerült. Fiamnál ahány év annyi új óvónéni... Egyik mindig maradt a másik cserélődött... Nekünk mindegyik nagyon bejött, lányom is most az egyik pároshoz jár, azokhoz, akik Martinnál nagy-középsőben voltak. (kiscsop, kis-közép, nagy-közép, nagy hogy érthető legyen)

 
 


Sziasztok lányok asszonyok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Bár ennyi hozzászólást nem tudtam vissza olvasni, nagyon érdekel a témátok.
Magamról annyit, hogy kislányom születését követően 11 évet kellett várnunk a következő babára.
Mindenféle módszert kipróbáltunk, mivel semmi szervi problémát, elváltozást nem találtak az orvosok egyikünknél sem. Folyamatosan jártunk uh-ra, vérvételre, hogy pontosan meglehessen állapítani a peteérést, ami sem nekem sem a pénztárcámnak nem tett jót, mivel magán dokihoz jártam.
De sajnos ez sem hozott segítséget. Kezdtünk bele nyugodni, hogy nekünk csak egy gyermeket szánt a sors, utolsó szalmaszálként kipróbáltunk egy ismerősöm által javasolt dolgot,amivel kapcsolatban kikértem az orvosom véleményét nagyon rendes volt, mert mikor megkérdeztem a véleményét, mondhatta volna, hogy nagy hülyeség, de nem tette. Azt mondta 99% megbízhatóságú. Amivel otthon nyugodt körülmények között tudod megállapítani, hogy van-e peteérésed, tüszőrepedésed, fogamzó képes vagy, vagy sem. Segítségével egy hónapon belül kismama lettem. ", ráadásul kisfiú, amit szerettünk volna az első kislány után. A baba nemét is valamilyen szinten befolyásolni lehet vele, a biológiát alapul véve. Ez elég rég volt, mert a baba most töltötte az első évét, azóta is fogi gátlóként használom minden gond nélkül.

Ha valakit érdekel, szívesen írok róla bővebben, csak nem akartalak benneteket untatni, bár így is hosszura sikerült.

Sziasztok
Stöpszli
 


szia Stöpszli!Engem nagyon érdekelne,hogy mi az a dolog.Mi 8 hónapja próbálkozunk és még mindig semmi.Légyszi írjál.Előre is köszönöm
 


szia Stöpszli!Engem nagyon érdekelne,hogy mi az a dolog.Mi 8 hónapja próbálkozunk és még mindig semmi.Légyszi írjál.Előre is köszönöm
 


Szia Csilla!

Sajna nem tudok privit írni, mert a rendszer nem küldi el valami miatt.
Ha írsz egy E-mail címet arra nagyon szívesen elküldöm.

Szia
Stöpszli
 


szia Stopszli, engem is erdekelne, tudnal rola bovebben irni?koszi A
 


Sziasztok lányok!

szia stöpszli!Azthiszem engem is érdekelne ez a módszer mert mi már lassan 9-éve hogy várjuk a babát és ezidáig semmi sajna:(.igaz mi még nem voltunk meddőségi központokban de ha beválna nálunk is ez a dolog akkor megsporolnánk sok- sok időt és pénzt.Nagyon hálás lennék ha megírnád nekem,hogy rajtatok mi segített talán nekem is 9-év után sikerűlne!!Előre is köszönöm neked!

Szia:
keti
 
 


Szia transposom, keti25!


Sajnos nem tudok privit írni, ez a fránya rendszer nem küldi el valamiért.
Nem tudjátok mi lehet a bibi?
Na, mindegy, írjatok egy e-mail címet és arra elküldök mindent.

Sziasztok

Stöpszli
 


Szia Stöpszli!
Engem is érdekelne a dolog, mert mi idén akarunk összekreálni egy második babut, de november legvége óta, amikor először megjött újra a menszeszem (babu akkor volt éppen 16 hóanpos) már 5-ször menszeszelek, kb. havonta kétszer. Erről tud valaki valamit? Nőgyógyi szerint normális, de engem kicsit aggszt. Hm. Meg a férjem sem örül neki. A csodadolog nem segít ezen?
Köszi.
(mercedespacz@hotmail.com)

Mercédesz
 


Sziasztok!
Jó lenne tudni, mi is van veletek!

Kép KépKép
 
 


Sziasztok!

lorca!

Gratulálok Szabi babához! gyorsan utánatok olvastam másik topikban... :wink:
És tervben az újabb kistesó? Nem semmi!!
HOgy "bírod" hogy mostmár minimum két fele kell szakadnod?

Mi készülünk az iskolakezdésre. Naggggyon várjuk!
Kis-nagyfiam pörög rendesen. valszeg mi találtuk fel a perpetuum mobile-t. :lol: Egyébként nagyon ügyes, megtanult bicajozni kitámasztós kerékkel és rollerezik,úgy ahogy a nagykönyvben le van írva.és még "csak "két éves. Mi vár rám ezekután???? :lol:

Többiek? Jártok néha erre??

Engi
 
 


Sziasztok!
Lorca!
Ahogy, megígértem benézek!Igaz, tényleg régen jártem erre.Végeztünk a felújítással, így van időm írni.Az utóbbi időben elég sok minden történt velünk. 2006 szeptemberében kiderült, hogy babát várok, nagyon boldogok voltunk.Sajnos a 8 hét környékén az ultrahang kimutatta, hogy felszívódott, így csak az üres petezsák maradt. Spontán nem rendeződött, így október elején megműtöttek. A dokim min. 3 hónap szünetet javasolt, de ez kitolódott, mert közben hol a lányom, hol én betegedtem meg.Mivel a lányom is inszeminálással fogant, így azt javasolták próbáljuk meg ismét. Ebben az évben 2-ön vagyok túl, de nem sikerülte. A mostani hormon eredményeim meg rosszak voltak, így ezt a hónapot kihagyjuk.A lányom Ágota jun.17-én betöltötte a 3 évet, így jó lenne a kistesó sikerülne.Azt hiszem röviden ennyi! Jó ötlet volt, hogy megkerestél, régen jártam erre.Majd benézek még!
 
 Sziasztok!
Amint a vonalzómon látjátok nekünk is összejött a ksitesó, igaz nehezen, de már itt szuszog.

Lorca!
Hol lehet rólad olvasni? Tervben máris a 3. gyerkőc? Le a kalappal. Nekem ez a nagy korkülönbség jön be, de nagyon, el se tudnám képzelni az egyik kicsi, másik pici felállást! Bátrak vagytok!

Tényleg eltűnt mindenki a régiek közül sajnos...

Sapé!
Kitartás!

 
 


Sziasztok,
ne haragudjatok, hogy eltüntem, de két gyerek mellett átlag kéthetente egyszer jutok géphez, főleg most a szünetben. Igyekszem kitölteni a fiam idejét, mert enélkül már uncsi neki anyu és tesó (persze, ha megkérdezem, hogy várja-e az ovit, gyorsan elhadarja, hogy Ő tulajdonképpen soha nem akar oviba menni, nagyon szeret itthon lenni...).
Mi jól vagyunk, ma 1 éves a pici lányunk, aki egy kis tündérke. Nagyon jó baba, sokat nevetgél és már jó ideje kézenfogva lépeget. Jó étvágya van, szerencsére nem válogatós. Az éjszakai szopihoz még mindig ragaszkodik, vagy én ragaszkodom??? :)
Ma én is pityeregtem férjemnek, mert mi két babát terveztünk és ma esett le, hogy már nem fogok izgulni egy terhességi teszt fölött, nem fogom azt a semmihez sem hasonlítható örömöt érezni, mikor megpillantom elöször a babát az első UH-on stb. Na de ne elégedetlenkedjek!

Moni,
nagyon örülök a babátoknak, gratulálok!!!!! Milyen volt a szülés??

Lorca,
tényleg már tervezitek a 3.-at? Irigykedem... :)

Mindenkinek szép napokat kívánok!

Puszi: Viki
 
 Viki!
Ezek szerint ha bekopogtatna hármaska, akkor szeretettel fogadnátok? Vagy abszolút el van vetve az ötlet?

Gyors, könnyű szülésem volt, mint az első kettővel, csak most indítani kellett a rossz szívhang miatt. Egyébként minden simán ment, 21:30-kor kötötték be az oxitocynt, és 23:27-kor már kinn is volt Ramóna. A fájások csak burokrepsztés után indultak be, kb. fél 11-kor, addig "csndben" tágultam. De lightos fájásaim voltak csak. Pedig féltem nagyon az indítás miatt.

 
 


Szia Stöpszli!

Engem is nagyon érdekelne, hogyan sikerült a baba ennyi év próbálkozás után!

légyszi oszd meg velem is, hogy történt!

Köszönöm!
szakmarine@komarom.hu

Kép

Kép


Moni,
Nem is gratuláltam! De most megteszem :D Sok puszó a kis Ramonának! :D
A harmadikkal lehet, hogy egy kicsit nagyobb különbség kéne. Az a 21 hó elég húzós volt, de szerencsére van sok segítség anyós és anyukám részéről. Most, hogy Szabi már fél éves, kezdek fellélegezni. Már könnyebb a kettő egyedül. Az első hónapokban minden napra jutott valaki, aki pátyolgatta Natit. Kész rettegéssel gondoltam arra, hogy milyen lesz majd egyedül. Azután egy hónapja anyós megbetegedett, anyukám nem ért rá, én meg rájöttem, hogy egész jó buli, nem kell félni tőle. Azért az első 2-3 hónap, amikor félórákat szopizgatott, nem volt épp egyszerű. Szerencsére Nati okosodik napról napra, Szabi meg már tud fél percet várni, úgyhogy nincs rohangálás a két szobában tandem ordító két gyerek között. :D

Viki,
Én tervezek, apa, mint rendesen, tiltakozik. :wink: De már most irigykedve nézem a terheseket. Annak ellenére, hogy a terhességből én csak a teszt és az uh részt szerettem. 8) Ma voltunk bababörzén, hát pocakosokból nem volt hiány. Úúúúgy szeretném még látni a pici kezecskéket az uh-n és a békapozícióba felhúzott kis lábacskákat!!!

Sapé,
Remélem, most már hamarosan te is gyönyörködhetsz egy gömbölyödő pociban! Feliratkoztam erre a témára, úgyhogy ha van bmi híred, nagyon örülnék, ha megírnád. :)

Engi,
Már csak két nap a suliig! :)
Nati is tud jó dolgokat már. Nemrég a játszin felállt a hintában, egy anyuka rémülten ugrott, hogy Úristen, kiesik a gyerek. Nekem meg csak égett a fejem, hogy ááá, csak nem bírom lebeszélni, hogy állva hintázzon. Néha szerencsésnek érzem magam, hogy a baleseti mellett lakunk, bár még egy nagyobb kék folt sem volt rajta eddig, de elég hajmeresztő számomra, amit egy kétéves törp le tud nyomni a játszin.

Kép KépKép
 
 Sziasztok!

Lorca!
De jó olvasni rólatok! Hát igen, itt kezdődik, amiket írtál Ntairól, utána meg már csak a levegőt kapkodod, hogy Úristen!!! Vikim iszonytosan merész, bátor csaj, olyanokat csinál, hogy csak lesek nagyokat!
Hát igen, az apákat nehéz megygőzni! Én is szeretnék még egyet, de apa hallani sem akar róla! Mondjuk a kiskorkülönbség nulla segítséggel szóba sem jöhet! Nekem Rami az elején 2 órákat szopizott!

Többiek?


 
 


Sziasztok!

Lorca!
Jó, hogy így számon tartasz minket, köszi, jól esik! :lol: :lol:
Ahogyan Móni is írta, jó olvasni rólatok! :lol: :lol:
Ágota hétfőtől ovis nagylány. Szeret járni, szerencsére eddig sírás nélkül megúsztuk. Tudom 1 hét után következtetést ebből levonni nem lehet. Két aranyos óvónénije van, és egy dadusa, őket is szereti nagyon. Alig akar hazajönni, a héten 11 óra körül mentem érte. Jövő héttől fog ott ebédelni, és ott aludni. Na erre leszek én kíváncsi. Ugyan itthon nincs gond az evésével, és az alvással, de közösségben minden más.
A baba még nem sikerült, a 3. inszem sem sikerült. Most folytatjuk, készülök a 4.-re, jövő hét pénteken megyek vérvételre és ultrahangra, majd akkor mondják mig mikor csinálják a következő inszemet. Reménykedem, talán majd most összejön! :lol:


Móni!
Nem jársz mostanában felénk!Pedig jöhetnél, és tehetnél fel képet is! Gyere nézzél át, sok pocis kép van feltéve, no meg babásak is!Örülök, hogy Ramóna jól van, és szépen fejlődik! :lol:

Kép
 
 


lorca!

Hát igen, suli! Nem is tudom hányszor kopogjam le,hogy el ne kiabáljam,de nagyon tetsziiiiiik. csak el ne múljon...... :wink:

Játszótér...... Nálunk is ez van .Amire fel lehet mászni , arra fel is mászik. És számomra hihetetlen,de nem esik le. Olyan fára mászott fel tegnap,hogy alig volt ága. Persze lefele már nem ment,akkor jött Anya A képbe.
Na és lányokat megszégyenítve beszél és csak beszél egész nap.
Még hogy a nők pletykásak...... :lol:

Moni!

Jó neked,hogy babázol...... A nagyok biztos imádják Ramónát. Most ez gondolom egészen más mint mikor ők voltak kicsik.


Viki!

én pont ezen gondolkoztam valamelyik nap,hogy olyan jó volt a teszt 2 csíkjára várni és meglátni. Az első Uh , na és persze mikor már látszott a kisember formája.
A születés................ És mi is "csak "kettőt terveztünk........
Hát nem tudom......

Sapé!

Drukk az inszemhez ++++++++++++++++++++

E.
 
 


Sziasztok!
Csak egy villám gyors bekukk! :roll:
Sajna Ágota beteg lett, így ovit is szüneteltetjük. Szegénykém merő takony, és annyira nyügi! :roll:
Az inszeminációt 18-án kedden csinálják meg.
Lorca! Engi! és a többiek! Remélem mindenki jól van!Köszi a drukkokat!

Kép
 
 


Sapé

Mi a herlyzet nálatok??????

Engi
 
 


Szia Engi!
Sajnos semmi jó! A 18-ai inszem nem sikerült, így belevágtunk ebben a hónapban is. Pénteken és ma is voltam a dokinál vérvételen és ultrahangon, Sajnos a péntekihez képest az eredményeim nem javultak, sőt rossznak mondta, így a doki felfüggesztette a kezelésemet. Valószínű a tesó dolog most ennyi volt, mivel a munkahelyem is megszűnt, így ha a felmentési időm lejárt keresnem kell valamit.
Köszi, hogy drukkoltál, de hát ilyen az élet!
És veletek mizújs?

Látom nem nagyon pörög a topik, a többiek merre vannak?

Kép
 
 


Ja! Azt nem is írtam, hogy Ágota beteg, már másodszor mita oviba jár. Az előzőre ráfertőződtt, ugyhogy most inhalálunk, lámpázunk, és szerdán döl el, hogy kell e antibiotikum neki.

Kép
 
 


Sapé!

sajnálom az inszemet :evil:
Tudom ilyenkor ez sovány vigasz,de lesz még kistesó!!!!!!
Belevágtok a lombikba? munkahely...... Nem mindig kell gondolkozni,ha mindig a tökéletes időpontot várnánk,kihalna az emberiség.
Úgyhogy én azért nagggggyon szorítok nektek!

Az első év az oviban sajnos erről szól. Azért remélem kilábaltok a betegségtől. Nekünk nagyon sokat segített az Echinacea csepp (nem szirup). Megpróbálhatnád Ágotánál. Csak gyógynövény. Igaz alkoholban van oldva,de nekünk is dokinéni ajánlotta. Kincsőnél bevált!!!!!!!

Nekünk a suli nagyon tetszik , elég gyors a tempó szerintem , de a gyerekek nem így gondolják :lol: Nagyon tartják a lépést. :lol:
A kisöcsi igazi fíú. Jövök -megyek-teszek-veszek- Igazából így tudnám jellemezni. Szeptemberben megy oviba, addig még én futok utána..........

Többiek??
 
 


Szép dolog, beíram az oldalt, hogy jelezzen, ha valaki erre jár, és most látom, hogy szépen lemaradok! :D

ááá, eljutok idáig és már mennem is kell
de még jövök

Kép KépKép
 
 


Sapé,
Sajnálom, hogy nem jött össze. :( De azért remélem nem adjátok fel, megy majd még a próbálkozás.

Engi,
Én is a lépést próbálom tartani, elég reménytelenül Natival. Az őszi ovitól már most fázok, nem tudom, mi lesz velem. Őt ismerve vele semmi gond, csak én vagyok a túlaggódós.

Moni,
Egy pár képet Ramonáról?
Már nem lennél segítség nélkül, a két nagyobb gyerkőc már tényleg segítségnek számít. Nem úgy, mint Nati, aki nemrég egy jóóó nagy szőlőszemet nyomott Szabi szájába, mert annyira nézte. :wink:

Visszaálltam tanítani egy kicsit itthon. Egész jó, csak kár, hogy a tanítvány dec 5-én kimegy Angliába és én csak reménykedek, hogy addig még megtalál valaki, aki tanulni akar. Nem is tudom, hogy a pénz vagy a tanítás jön-e jobban. :D

Kép KépKép
 
 


Sziasztok!

Elköszöni jöttem, mert idén már nem leszek net közelben!

Mindenkinek ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET és EREDMÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT kívánok! Kép Kép

Kép
 
 


sziasztok,csatlakozhatnék hozzátok?
Mi is kistesón dolgzunk,de majd csak áprilitől.5 hete volt missed.ab spontán vetélésem a 12 hétbe.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron
X
Kismackó: A sztárcsatár + Rúgd be, Pepe! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóBabázz lazán! - Teakiadó
Kismackó: A sztárcsatár + Rúgd be, Pepe! - Teakiadó