rzsana,
Köszönjünk szépen, Márk már sokkal jobban van

szerencsére nem zavarta a nátha az alvásban, ugyan úgy tudott aludni, mint eddig. A kajával kicsit szenvedtünk, de úgy látom, nálunk ez már csak így marad.... Az én kicsi prücsköm nagyon keveset eszik
nanett,
Kitartást a fogzáshoz mindkettőtöknek. Ne aggódj, hogy még nem forog Domi!!!!! Keress rá a google- ben a forgásra, és meglátod, hogy (pont itt a babaneten olvastam valamelyik doki hozzászólását) 5-6 hónaposan fordulnak meg átlagban a babák. Márk is csak oldalra fordul, azt is nagyon ritkán. Múlt héten fordult meg először, volt egy nap, amikor gyakran csinálta, azóta egyszer-kétszer fordult, de nem viszi túlzásba. Szóval nyugi, hidd el, hogy hamarosan behozza!
nikky,
Hát nekem, bevallom őszintén, még mindig fura az együttlét... Igazából nem is kívánom annyira, mint szülés előtt... Talán idővel változik, de most még valahogy fájdogál is, meg fura is az egész....
pannica,
Athina gyönyörű! Olyan nagy már! És igazi pufi pofi
A légkondival kapcsolatban annyit, hogy én szeretem, ha van, és ha csak ketten lennék a párommal, akkor tökre örülnék, hogy nem kell izzadni a nagy melegben, viszont gyereknek nem tesz jót, és legszívesebben leszereltetném.... Inkább izzadok ezerrel, csak ne hogy megfázzon a kis prücsök... Kompromiszumot kötöttünk párommal, hogy néha-néha bekapcsoljuk, addig a gyerek a kis szobában lesz (egyébként a nappaliban van a légkondi)...
Jövő héten a párom cégénél lesz céges sport nap. Tavaly voltunk, és tök jó volt. Mindenféle sportversenyek vannak, és színte minden korosztálynak van megfelelő elfoglaltság. Este meg pia party, diszkóval, meg valamilyen koncerttel. Na szóval, már nagyon várom, hogy jövőre mehessünk, mert akkor Márk már élvezni is fogja (a pia party kívételével)

az idén nem megyünk, mert még nagyon pici az ilyen nagy banzájokhoz...
Ma jó besöröztünk a párommal, végre söröztem, imádom!

Megünnepeltük a beköltözést.