A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Nekem is megfordul a fejembe néha, hogy rágyújtok, de erőt veszek magamon.Nekem ez a 6.hetem, hogy nem szívom.Ezért mindnennap vállom veregetem magam. :lol:
Kép
Vendég

Nóri: nagyon ügyes vagy cigi fronton

Hú, a rosszullétet ne irigyeld, tegnap is vért izzadtam, mire lenn tudtam tartani a vacsorát...Nagyon sajnáltam volna, mert finom volt. Olyan könnyű émelygés az oké, de nekem sokkal agresszívabb, mint gondoltam volna valaha is...

Judy: Te is szupi vagy, hogy elhagyad a cigit!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee:Nem is azért mondtam, nagyon rossz lehet, csak a tudat, hogy a babótól van, megnyugtató.Ráadásul én vagyok az aki nem tud (akar) hányni, csak végső esetben....Addig nyelem, míg bírom.Szóval gondolom mennyire gáz.
Kép
Vendég

Jaimee:Nem is azért mondtam, nagyon rossz lehet, csak a tudat, hogy a babótól van, megnyugtató.Ráadásul én vagyok az aki nem tud (akar) hányni, csak végső esetben....Addig nyelem, míg bírom.Szóval gondolom mennyire gáz.
Kép
Vendég

Nóri: Ez igaz, megnyugtató, de így is f..ok a hétfői UH-tól. El is bizonytalanodtam, hogy Apát elvigyem e. Hiszem még csak 11+3 leszek... :?

jaimee

hiszem=hiszen

jaimee

Naná, hogy vidd!Főleg, ha akar menni.
Én elvinném, még ha nem is látszik még nagyon semmi, akkor is.Nézze csak meg, mit "művelt"! :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Amúgy pedig minden renden lesz és kész!
Vendég

Szia! Jaimee! (Itt is..)
Bocsi hogy belekotyogok a dolgokba így kéretlenül :oops: , de feltétlen vidd el a párod, mert ilyenkor már látszik a kis keze meg lába, ahogy hadonászik!!! :lol: Nagy élmény lesz neki!!

Szép Napot Mindenkinek!!
szilbee

Sziasztok!

Tegnap mire végigolvastalak benneteket kidobott ez a frány babanet és csak most engedett be!

Nóri! Üdv közöttünk és mihamarabbi babásodást!!!

Heni, Jaimee! Én mikor Manóval 2 éve pocakos voltam hülyére zabiztam magam eperrel meg aztán sorba a többi gyümölccsel és semmi bajom nem lett. Igaz tavaly nem bírtam mér ránézni sem az eperre, de idén már megint eperfaló lettem. :lol:
Sőt szoptatás alatt is lehet enni epret!

Chris! Gratula a szakdogához! A pirit meg sajnálom. A június sokkal tutibb hónap! Ugye Andi????

Jaj egy csomó mindent akartam írni de elfelejtettem. :twisted:

Judy! Nagy nagy pirospont a cigistophoz, meg neked is Nóri!!!

Bambika! Mindjárt bejelöllek az iwiwen!

Babszi! Sajnálom, hogy megjött neked is! Miért kerülget minket olyan sokat ez a fránya piri! El kéne már küldeni melegebb éghajlatra!

Én most így állok:

Kép
Vendég

Jaimee! Feltétlen vidd apát!!!!
Vendég

Nóri: :lol: :lol: Ez nagyon jó! Nézze meg mit művelt! :lol: :lol:

jaimee

Kismamák aki érti az angol nyelvet nagyon jó ez az oldal:
http://www.i-am-pregnant.com/pregnancy/calendar/week/1
Vendég

Jaimee:Indítványozom, hogy a vajúdásból is vegyék ki a részüket!(nem a jelenlétre-topogásra gondoltam)
:lol:
Kép
Vendég

Vendég

Szilbee: Szia! Gyere bármikor!

Krisz: Köszi, már ma is benne van 20 dkg eper és 20 dkg cseresznye. Isteni volt! :lol:

Judy: Ugye nem haragszol azért amit reggel írtam? :? Nem akartalak megbántani...

Azt hiszem, Apát nem tudom feltartóztatni, ha akarnám sem, ha azt mondom neki, hogy "nem jössz", akkor biztos megsértődik és méltán....Így viszont még jobban szorongok majd, hogy minden oké legyen.

jaimee

Juj Panda, ez csodálatos (mármint az I am pregnant- es oldal)
Nagy köszi neked!

Itt könnyezek a 10. hetes UH felett. Pedig nem is 50% Tibi, 50% Jaimee... :lol:

jaimee

Nóri: Hm...Tibinek marha magas a fájdalomküszöbe, úgyhogy szép is lenne...

jaimee

Jaimee,
igen nagyon jó kis oldal :lol: az én babám most úgy néz ki mint egy izé talán vizicsikó :lol: de édes :lol: :lol:
Vendég

Amúgy pedig minden renden lesz és kész!
Vendég

Panda: :lol: :lol:

jaimee

Ez hogy került ide?Nem volt szándékos...
Kép
Vendég

Ez hogy került ide?Nem volt szándékos...
Kép
Vendég

Jaimee,

Nincs miért haragudjak, nem írtál semmi bántót. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Most birtam csak jönni. Gondoltam, most van időm, igy benézek, nehogy bekerüljek a Wanted táblába!

Chris,
sajnálom a pirit, de ahogy itt a többiek is irták, legalább tudod, hogy képes vagy rá, és ha lemegy a vizsgázgatás (ami persze nagy ideggel jár), akkor biztosan sikerülni fog.

Manó,
Ezért nem érdemes itt hagyni a topicot, hidd el, mindenki meghallgat, és próbál majd segiteni, meg, ami a lényeg, hogy EGYÁLTALÁN NEM BIZTOS, HOGY GOND VAN!!!

A hizásos témához én is csatlakoznék igy utólag is, szerintem is hizlal a párkapcsolat is egy idő után, meg az is, ha az ember leteszi a cigit. Én 74 kg voltam (60-ról) majd lementem diétával 58-ra, addig, amig nem hagytuk abba a cigit, akkor felmentem 64-re, és azóta most stagnálok, mert újra cigizünk, csak kevesebbet mint előtte (eddig napi 1 doboz, most napi 5-6 szál). Tudom, teljesen le kellene tenni, de majd, ha jön a babó, én már ennek az eredménynek is nagyon örülök!

Még nem sikerült teljesen visszaolvasnom, igy most pihentetem egy kicsit a szemem, megiszom egy cickateát, és aztán jövök, és folytatom...
sirkici

Sziasztok!

Most birtam csak jönni. Gondoltam, most van időm, igy benézek, nehogy bekerüljek a Wanted táblába!

Chris,
sajnálom a pirit, de ahogy itt a többiek is irták, legalább tudod, hogy képes vagy rá, és ha lemegy a vizsgázgatás (ami persze nagy ideggel jár), akkor biztosan sikerülni fog.

Manó,
Ezért nem érdemes itt hagyni a topicot, hidd el, mindenki meghallgat, és próbál majd segiteni, meg, ami a lényeg, hogy EGYÁLTALÁN NEM BIZTOS, HOGY GOND VAN!!!

A hizásos témához én is csatlakoznék igy utólag is, szerintem is hizlal a párkapcsolat is egy idő után, meg az is, ha az ember leteszi a cigit. Én 74 kg voltam (60-ról) majd lementem diétával 58-ra, addig, amig nem hagytuk abba a cigit, akkor felmentem 64-re, és azóta most stagnálok, mert újra cigizünk, csak kevesebbet mint előtte (eddig napi 1 doboz, most napi 5-6 szál). Tudom, teljesen le kellene tenni, de majd, ha jön a babó, én már ennek az eredménynek is nagyon örülök!

Még nem sikerült teljesen visszaolvasnom, igy most pihentetem egy kicsit a szemem, megiszom egy cickateát, és aztán jövök, és folytatom...
sirkici

Judy: Bizti? Akkor jó! Lehet, hogy egy kicsit erős volt...

Panda: Mivel nincs vonalzód, így sajna meg kell kérdeznem:
Mire UH-ra mész hány hetes és napos is leszel? Petezsák lesz ugye szép szabályos!

jaimee

Sziasztok!!!
Most jöttem a dokimtól, mert este véreztem, de nem akár mit :( Nagyon megijedtem, azt hittem vetélés. csak egy bíztató dolog volt - nem görcsöltem. Szóval megnéztük uh-n és a dokim gépén már 11mm petezsákocska és benne 2mm embriócsomó! :wink: Jó sokat nőtt péntek óta, gondolom a hormonok is rásegítenek ebben. Másik gépen is néztük - ott 16 mm látták. Azt mondták, hogy 1 hét múlva szerdán Uh és addig pihenjek :shock: Nade...Zoli mellett???Annyira aggódom...

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee,
Mire megyek már szívhang is lesz elvileg, petezsákom már most van ha minden okés a pociban. 6+2 lennék akkor.

Olik,
De pihensz te eleget? Emelgeted a fiadat?
Vendég

Olik: Szia!! Juj, nagyon vigyázz magadra....Apa nem tudna esetleg szabira jönni?...Nem is tudom...Nehéz nagyszülők nélkül...Viszont legalább a baba jól van, mi is ekkorák voltunk kb. ugyanekkor.

jaimee

Olik,
A progi nem segít a növekedésben hiszen az nem arra van.
Vendég

Panda: Jaaa, már 6+2, akkor tényleg lesz minden, ami lehet.

jaimee

Pandus: Ilyenkor tudok pihenni, meg amikor Apuci haza jön, de amúgy meg játszótér( az már magában elég...), emelgetem Zolcsit, csak szükségesetén ( beletenni a babakocsiba, ágyba, na meg ha bújik :roll: ).

Jaimee: Igen, ott is megnyugtatták, hogy ez tökéletes méretek! Apuci meg csak júniusban lesz véglegesítve, most váltotta a munkahelyet. Szabi majd azután lesz. :?

Kép
Kép
Kép
olik22

Bambika: bejelöltelek az iwiw-en!!!
Kérted a tojit:

Kép Most szárad az erkélyen
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
MagneB6-ot szedsz? nem emelte az progi adagodat?
Vendég

MagneB6 3*2
Progi 2*2
Rutascorbin ( c vitamin) 3*2
Elevit 1*1
Ezek vannak.

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Ez a tojás gyönyörű!! De ügyi vagy!

jaimee

Krisz, Sirkici!
Köszi! Tényleg szebb hónap a június! :lol: Nem hiába, akkor születtem :wink:

Olik!
Nagyon vigyázz magatokra! Tényleg próbálj pihenni sokat!
Gyönyörű ez a tojás! Nagyon ügyes vagy! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

A bolond, kétszer tette be a hozzászólásomat!!! Brrr, habár, nálam elég lassú most a babanet, de a többi oldal rendesen bejön. Biztosan náluk van a gond...

Ja, el is felejtettem Nórit üdvözölni. Szóval, NÓRI, üdv. közöttünk!!!

Chris,
gratula az 5-öshöz! Ügyes voltál!

Heni,
ez tényleg durva, de én is hiszek az ilyen dolgokban különben!

Babszika,
a te eseted sem semmi! De vannak ilyenek az biztos, sőt az álmok... nagyon érdekes dolgok!

Bambika, Andi,
jelöltelek benneteket az iwiw-en!!!
sirkici

Nóri, Judy!
Ügyesek vagytok, hogy kibírjátok cigi nélkül! Csak így tovább! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sirkici!
Köszi! Igyekeztem! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sirkici: örültem neked :wink: :lol:
Nálam is időnként belassul a babanet...nem biztos,hogy nálad a hiba!

Olik:nem ragozom..győnyörű a tojgli!!!Vigyázz Magatokra!
vedresandi

Sirkici: Itt is lassú a babanet. Biztos mindenki rohamozza ilyentájt.
Jelöltelek az iwiw-en! :lol:

jaimee

Pandus!
Apa is megy majd UH-ra veletek?

Jaimee!
Szerintem meg se forduljon a fejedben, hogy apát otthon hagyod. :wink: Tutira élvezni fogja.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandus!
Apa is megy majd UH-ra veletek?

Jaimee!
Szerintem meg se forduljon a fejedben, hogy apát otthon hagyod. :wink: Tutira élvezni fogja.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Úgy látom nyomatékosította a gép a hozzászólásomat! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell,
Ez nálunk nem is kérdéses minden uh-nál ott lesz hiszen ő is a baba alkotója :wink: és már nagyon várja!!
Vendég

Panda: Nálunk már a 3. UH jön, de erre sem jutna eszembe elvinni, ha Apa nem említi meg, hogy ő szeretné láni.... :oops: :oops: Dehát eddig én sem láttam szinte semmit, hiszen hasik voltak, ezután is ez lesz.

jaimee

Lányok!
Rendes Tb-s rendelésre is lehet vinni Apát? Vagy csak magánrendelésre?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Egyik ismerősöm a 34. heti UH-ra elvitte az urát, nem említette, hogy kizavarták volna még a kórházból is, úgyhogy valószínűleg igen. Ugyananakkor olyat is hallottam, hogy a kismamának sem nagyon akartál megmutatni a babát, amikor kérte, szájhuzogatás lett belőle. Szóval kórháza, dokija válogatja szerintem.

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?