A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Melcsi: Nagyon-nagyon gratulálok!!!! Jó egészséget kívánok nektek :lol: :D

Bettike: tojásfehérje jelzi, hogy pé-d lesz :wink: Rajta, apára fel! :D

Kicsimálna: én is digitálist használtam (január óta nem mérek), az is jó. Egyébként nincs peteérésed? Honnan tudja a doki? UH alapján írt fel Clostyt? Sokat kérdeztem? :? :lol: :lol:

macspacs: Szia. Örülök, hogy itt vagy. Be kellett menned a munkahelyedre? Nem véletlenül írt ki táppénzre a doki. Szerintem menj haza és pihenj! :)

áfi: gratulálok a fütyishez :lol: :lol:

Sonjus: rég voltál itt :D Beindultak az események :)

szilcsi: tényleg ritkán jövök, sajnos mostanában nagyon sz@rakodik a szemem (száraz) és örülök, hogy megszabadulok este a számítógéptől. Napközben meg sok a meló! :oops:

Rólunk: apa lába egyre szebb (részleges bokaszalag szakadása volt), 7-én megyünk vissza andrológushoz, utána az eredménnyel felhívom a nődokimat. Belevágunk a laparba.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szezso! Szájon át kell szedni? Ha igen, akkor attól én is rosszul voltam, amikor a télen kaptam. Most inszemnél hüv.tbl. volt az Utro és az nem járt nekem ilyen problémával ..na, de lehet, hogy te mástól vagy rosszul... :wink: :lol: :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

szilvaqueen!
Figyelem a pé-t már hónapok,sőt évek óta.Nagyon-nagyon ritkán van.Voltam már kivizsgáláson,most azt mondta jöjjön ez a 3 hónap stimu,aztán meglátjuk.Most majd figyeli uh-val a pé-t,megyek majd kétnaponta.
kicsimálna

Babaimi, Most olvastam vissza hogy mi történt! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nagyon sajnálom. Nekem is volt ilyen műtétem, és tényleg a katéter a legszörnyűbb. Nekem sajnos hetekig csípett még a pisi, de azért egyre kevésbé. Pihizz nagyon sokat, sok sok ++++++++++++++++++++++++ gyógyító enegriát külök, és egy óriási virtuális ölelést!!!!!!!

Bettike! De jó hogy szervezel egri talit!!!! HURRRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egerbe jártam fősulira, az egyik kedvenc városom!!!! :wink:

Szezsó, Katica, Nekem a karib tenger kalózai csalódás volt.. :cry:
Nem értem hogy miért kellett ennyire elhúzni!! Ráadásul tök meleg volt a moziban, és alig volt bent levegő.
tegnap viszont megnéztem a "Parfüm " c. filmet DVD-n. Baromi jó volt!!!!!!

Katica, gratulálok a Tesódnak! Milyen kis apró édes csöppség!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

Szilvaqueen. :lol: :lol: , Jövő héttől már nem dolgozok!!!!
Sőt holnap is csak kb 3 órára fogok bejönni, Pénteken meg indulunk Prágába hosszú hétvégére, csak hétfő este fogunk haza érni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szorítok a laparhoz, apjuknak pedig jobbulást! A VISIN nem segít a szemeden?
Szilcsi, majd el felejtettem, Te apjuknak is jobbulást! :wink:

Kép
macspacs

Léptem ebédelni! :lol: :lol: :lol: Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez!!

Kép
macspacs

Macsi: Én taliban benne :lol: Hát nekem elég jellegzetes alkatom van most így a 7. hónap végén. Ha láttál egy bálnát akkor az valszeg én voltam :lol: Mikor mész órákra? Én hétfőn és pénteken délelőttönként...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

szilcsi:azt a... a te párod is lesérült? A foci átka. :evil: A párom 1,5 hétig csak mankóval tudott járni.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Bekukk! :arrow:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Melcsi, hatalmas gratula, nagyon ügyi voltál! Sok tejcsit kívánok!

Áfi, grat a fiúhoz!

Kép
kata05

Na ez a babanet már megint szaraxik. :evil:
Megjártuk a klinikát párommal, 6 cm hosszú hosszanti izomszakadása van a vádlijában, szegény nagyon szenved. :(
Macsi, én taliban benne vagyok, megszervezhetjük! :wink:
Snufi, mit kukucskálsz? Jobban vagy? Lehet valami egynapos vírus, vagy... :wink:
Szia Kata! Hogy vagy?

Kép
szilcsi

Snufi! Eshetőségek:
-vírus vagy egyéb fertőzés
-napszúrás
-B A B A

:lol:

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok! végre tudok írni!

katám! sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
babim hogy vagy?
Vendég

Sziasztok,

Nem volt tegnap egész nap babanet :twisted:

Melcsi, HATALMAS gratula, nagyon ügyi vagy, hogy ekkora babát így megszültél. Én is kérek szüléstörténetet :lol:

Áfi, gratula a tököshöz

Vétóznám a szex nem kívánását kukis baba kíséretében, nálunk ez nem így van, sőőőt. :wink:

Bettike, ahogy mindeki írta apára fel.

Szilcsi, Szilva sajnálom párotokat. :(

Babancs, domcsi nagyon szép baba.

Sonjus, dejóóóóóóóóóóó akkor most aztán mindent bele :lol: A lombik miatt meg ne szomorkodj, sőt örülj, hogy ilyen körültekintő a doki :wink:

Megjöttünk a "nyaralásból", nagyon jó volt, picit mi is megégtünk, pedig kentem magam, de ahol nem kentem be rendesen, ott kajak megkapott a nap. Pl: lábfejemen :twisted: Úgyhogy apával megbeszéltük, hogy mint leendő szülök legközelebb okosabbak leszünk :lol:
Láttunk delfineket, voltunk hajókázni, vacsizni, szóval nagyon jó volt.

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Afi gratula a kis tokoshoz!!! :D :D Nagyon szep nev a Barna!!!

Melcsi gratulalok a hatalmas babadhoz, nagyon sok boldogsagot!!! :D

Lanyok, nekunk tegnap kiderult hogy egy kisfiut es egy kislany varok, nagyon boldogok vagyunk, a kislany Anna Viktoria lesz es a kisfiu Alexander. :D

KépKép
KépKép
tontica

Bonikám! Jobban, köszi

babaimádó
Kép
babaimado

babim akkor jó! de azért még regenerálódj kicsit!(hagyd, hogy kényeztessennek!) :wink:

Tonti de jó,! ÉPNis éni énis!
Vendég

BImcsi, dejó, hogy jobban vagy.

Tontica, gratula a kombinációhoz, ennél jobban nem is sikerülhetett volna a dolog :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Ma friss kép a 32 hetes pocakról:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni szép kis ZAlán kuckó! :wink:
Vendég

sziasztok!

snufi: mikor tesztelsz? gyanús vagy!

bettike: szerintem jó a szállásár. kép nincs róla?

szilcsi: terhesen ne csodálkozz, hogy terhes tüneteid vannak :lol:
kolléganőd miért ment be skarlátosan dolgozni? :roll: gyógyulást az uradnak!

babancs: nagyon édes a babód :lol: szépen növekszik :lol:

monyo: a táltosra nem mondok semmit :twisted:

kispiskóta: telik az idő. lassan kibújik a babód :lol:

áfi: gratula a kis barnához. édes nagyon :lol:

kicsimálna: üdv köztünk.

csikken: nagyon aranyos roli :lol:

szilbee: hogy vagytok?

melcsi: még egyszer hatalmas gratula :lol:

ceni: gyógyulást a csajoknak! vigyázz, hogy el ne kapd tőlük! szép poci.

sonjus: örülök, hogy haladtok :D

macsi: örülök, hogy ellőkerültél. hiányoztál ám! én vizsgaidőszak után benne vagyok egy szögedi mini taliban.

szezso: vigyázz magadra! ülj le, amikor szédülsz!

purc: képet kérünk!

tonti: grat a gyerekekhez. :lol:

rólam: ma voltunk benn tesómék kisfiánál. annyira törékeny, és pici. kiderült, hogy az egyik laboreredménye eléggé rossz lett, és uh-n is láttak vmit. holnap újabb vizsgálatok várnak rá, és akkor már biztosabbat tudnak mondani. nagyon megijedtünk. boni, gaby még egyszer köszi a vigasztalást.

katica
katica30

KAtica, holnap várjuk a friss híreket!

Sógorom ma feljött,dolgoznak! és jövő hét végéig itt lesz, ma vagyok a 10. napon, jövő hét pénteken a 18.napon! most egy kicsit ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a hangulatom, de majd leküldöm VELENCÉRE NAGYBÁCSIHOZ! REMÉLEM LEMEGY! :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Apjuk lefoglalta a gépet! Új játék! :lol: :lol:

Ezért csak táblák:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike ismerős! :lol:

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

MELCSI!!!
NAGYON NAGYON GRATULÁLOK A 'KIS"FIATOKHOZ!!!!!!!!!!!!!!!
SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!
Kép

Áfi!
Neked is gratulálok a kukishoz!!!!! :D

Én inkább kivárom a lányos időszakot! :P :lol: :wink:

Velem nincs semmi még!

Drukkolok nagyon MINDENKINEK!!!!

JÓ ÉJSZAKÁT!!!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt!

újabb hajnal...

katica
katica30

Jó reggelt!

KAtica Hát igen! remélem kicsit sikerült megnyugodnod!

Szép napot!
Vendég

Katica! Szorítok a picúrnak! Majd gyere, ha tudsz valamit.

Rólam: Tegnap, mikor Bonival beszéltem msn-en nagyon rosszul lettem..remélem, hogy most már csak jobb jöhet..

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

boni: az túlzás, hogy megnyugodtam. eléggé rossz a lelki békém.

baba: köszi neked. majd írok, ha lesz új hír. elvileg a tesóm kb. dél körül érdeklődhet először. vigyázz magadra! pihenj sokat!

katica
katica30

babim ((((((((((((((((((((ölelés)))))))))))))))))))))))))

Snufi, KAtica Szezso mennek a drukkok NEKtek!

BEttiek Akkor most volt PÉ vagy nem?

Többikenek pedig drukk hogy elkapjátok a megfelelő pillanatot! :wink:

Kismamáknak kitartás a nagy melegben !

Kisbabáknak
sok tejcsikét és gyors gyarapodást!

Petikének jobbulást!és gyógypuszikákat!
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap 3x f*stam :oops: , más tüneteim nem voltak.

Szilcsi, Babim, Bettike? hazudnék, ha azt mondanám, nekem nem jutott eszembe, hogy baba miatt vannak a bajaim, de tuti nem. Bár úgy lenne! :idea:

Boni: ügyes lány vagy, megoldod!!! :wink:

Katica: drukk, és várunk a hirekkel!

Kata, mizu?

Gaby, a munka hőse!!!!! Eltemettek a dossziék?

Pussssssssz.

snufi

Sziasztok!

Katica! Izgulok ám értetek! Gyere a hírekkel, remélem minden rendben lesz! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Boniko! Azt hiszem megszavazok magamnak egy ma reggeli pé-t! :lol: (Este gyúrtunk ám! :wink: ) Ma elcsábultam és mértem egy hőt 36,5! :roll: És még holnap, vagy szombaton elcsábítom apjukat! Most a 2-3 naponta keksz a taktika! :lol:

Babaimado! Vigyázz magadra, pihengess (jó tudom mindenki ezt mondja, és már bizti uncsi is pihenni, de most ez kell!)

Snufi! Na mizu?

Ancsa! Jó, hogy erre jártál!

Egyébként, aki tud DPO-t az jelezzen, hogy a táblában javítsam! :wink:

Lilaliba! Eltűntél megint, tegnap voltál dokinál?

Ceniko! Annyira szép pocakod van, olyan szabályos! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ja Snufi látom! Elfelejtettem javítani! :lol: De meglesz! Utólérlek! :lol:

Kép
bettike
Eger

Tesókám! nemsokára kiderül :wink:
Vendég

Sziasztok!

Tontica: Gratulálok a lányodhoz és a fiadhoz :lol:

Ceniko: nagyon gyönyörű és tökéletes pocid van :D

Macspacs: a Visine nem jó. Használok kétféle műkönnyet és gél-t estére. Mostanában elég sokat vagyok gép előtt és ez sem jó neki :oops: :(

Katica: én is nagyon szorítok a kis pöttömnek ((((((((+++++++))))))))

Boniko: elkapnám én a legmegfelelőbb pillanatot, de az andrológiai vizsgálat betett nekünk. 4 nap szünetet kell tartani a vizsgálat előtt, ami nálam a 10-től 14. napig tart. Frankó :evil:

Snufi: nocsak, nocsak... :wink:

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Újabb nap a melóban. A reggeliért nagyon megküzdöttem ma, nagyon vissza akart jönni, de én nyertem... :lol:
Apa meg elesett ma reggel, rosszul lépett a fájós lábával. Nagyon szenved szegény. :cry: :cry:

Kép
szilcsi

szilcsi szegénykém! gratulálok a győzelemhez! :lol: Skarlátos munkatársad? dokival beszéltél?

apának pedig gyógyítóenergiákat küldök!

ja és elfelejtettem tegnap írni: Ceni Jobbulát NEktek!
Vendég

szilcsi: ügyes vagy :D A fájós lábát megütötte a párod? Mi lesz a focival? Folytatni fogja ezek után? Vigyázzon nagyon magára!

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok, élek, nem fulladtam meg a dossziék alatt :lol:
Ma már van egy kis időm, tegnap elkészültünk a beszámolóval :D minden igyekezetem ellenére, nem kapunk jutalmat, pedig noszogattam a főnököt,. hogy hívja fel a gazd. ig-et mert van még fennmaradó összeg a támogatásból, de gazd.ig. beintett :twisted: de a főnöknek bakker magától eszébe sem jutott volna :twisted: puha pöcs :twisted: na mindegy, csekély fizuemelést azért kaptunk legalább, de hát nem fogok a falnak menni tőle :? Otthon is dolgozgatok a fotókkal, ma befejezem azt is, és a tietek vagyok :D :lol:

Összefoglaló, kivel mi történt ??? Mi kedden voltunk kaáliba anyagot adni, apa nem akart egyedül menni, így elkísértem :wink: Ma reggel vért vettek tőle a szabolcs utcában a hormonvizsgálathoz, az kb. két hét eredményig. Ha meg van, akkor kaáli andrológus konzulétáció, utána Krizsával.

Melcsi
Azta, mekkora bébi lett Áron :shock: jó sokáig növesztette magát pocakban :P :wink: én 4.20 kg voltam :wink: Gratulálok, és sok tejcsit nektek !!!

Szilcsi
ügyes vagy, legyőzted róka komát :P amúgy nem szenya a főnök, csak hát nem volt itt amikor kell :twisted: 3 kemény mondatot még hozzáírt az általam megírt szakmai beszámolóhoz :lol:

Katica
természetes, hogy vigasztalunk, te is ezt tennéd. Nagyon drukkolok a picinek, hogy minden rendbejöjjön.

Boni
hát tesó nem jókor érkezik :twisted: édes hármas ? :lol:

Baba
ne erőltesd meg magad, no vasalás, no takarítás, PIHENÉS!!! jobbulást!!!

Tonti
de jó, én is így szeretném, ha ikreim lennének, hogy vegyes legyen :D szupi :D

Áfi
szóval kiskukac :D :wink:

Ceni
szép pocak :D és mennyit nőt mióta találkoztunk :wink:

MAcspacs
látom te is visszataláltál :P :wink: örülök hogy jól vagytok

Kép
gaby25

gaby főnök :twisted:

apavizsgálat :lol:

sógorom :cry: elkezdett fájogatni a hasam, ha előbb lesz Pé megőrülök, ma megy a párom sógorral Svájcba! :twisted: drukkoljatok, hoyg csak jövő hét végén legyen PÉ, akkor talán kettesben lehetünk :wink:
Vendég

Boni
tavaly novemberben én petécském megvárta míg apa hazaért küldöldről, remélem veled is így lesz :wink:

Kép
gaby25

Hazajöttem, mert holnap megyek suliba és még nincs kész 1 beadandóm. Ááááááááááá!!!! Most azt írom.....

Gaby: én is itt vok!!!!

Boni: akkor drukk!!!

Ceni: szép a pocód. Még mindig minuszban vagy?

Szilcsi: szegény Apa! :(

snufi

Panni: hogy vagy??????

snufi

Rókakoma itt sündörög körülöttem, meg kicsit depis is vagyok ma, olyan ölni-tudnék-aki-hozzám-szól hangulatom van, a hülye hormonok biztos buliznak odabent. :roll: :lol:
Igen, apa a fájós lábára esett és rá is állt, szóval azért esett el, mert vagánykodott hogy milyen ügyesen megy már bot nélkül és így sikerült is elesnie. :roll: PASIIIIIIIIIII
Boni drukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukk :lol:
Macsi, én még dolgozom, egy hetet voltam csak otthon, de jobb lenne nem dolgozni, de mit mondjak a dokinak: Csókolom, tessék engem kiírni, mert hányingerem van egész nap és szédülök? Szerintem körberöhögne. :?
Kiderült, munkatársam nem skarlátos, valszeg csak napkiütés vagy csalán, csak van egy idióta munkatársam, aki elhíresztelte a skarlátot. :roll: :evil:
Szilva, apa úgy döntött, nem focizik többet, vagy ha igen, akkor nem húszévesekkel, hanem a saját korosztályával. Hiába, nem mai csirke már... :roll: :D

Kép
szilcsi

előbb hívott a tesóm, képzeljétek, amit tegnap láttak az orvosok a babánál az uhn, egyszerűen eltűnt. :roll: még ma délután lesz neki újabb labor, de az orvosok sem értik, hogy mi történt.
még aggódva várjuk a laboreredményt, de most egy kicsit nyugodtabb lettem.

katica
katica30

Jajjj de jó Katica!!!!!!! Nincs és nem lesz semmi baj!!!!!!!

snufi

Snufi
bocsi hogy kihagytalak :oops: jobbulást!!! de drukkolok, hogy baba miatt legyenek ezek a rosszullétek :wink:

Katica
ez remek hír :D továbbra is drukkolok a picúrnak +++++++++

Kép
gaby25

Csajok, most végre ráérek, és sehol senki :?: :shock: :cry:

Kép
gaby25

GAby dolgozunk! :wink:

KAtica emlékezz vissza tegnap mit írtam keresztfiammal kapcsolatban! :lol: nem lesz semmi baj! :lol:
Vendég

snufi: hogy érzed magad? gyanús vagy! :wink:

bettike: apára fel! :wink:

szilva: milyen a monitorod? egyes monitorok sem tesznek jót a szemnek, de jó minőségű moncsitól nem iagazán kéne fájnia a szemednek.

gaby: ma pihizél is :D

boni: mennek a drukkok++++

köszönöm mindenkinek a drukkokat a picur nevében, aranyosak vagytok!

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?