A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

[quote="jaimee"]L írta:jaimeeányok, amióta babát várok, az egyik kollegámnak feltünően gyapjú szaga van. :shock: :shock: Pedig nem látok rajta semmi ilyesmi ruhaneműt, hacsak nem az alsógatyája, de folyton birkaszagot érzek, attól émelygek, minden bajom van stb, stb....

Én ezen most akkorát nevettem... Szegény te..szegény ő... Tud róla, hogy irritál téged? :lol:
Vendég

Pöttye: Nyitva van az ablak, így oké. Dehogy tudja, mégis hogy adnám elő, figyelj, mitől ez a gyapjú szag körülötted? Olyan rendes srác, hogy én szégellem magam....Egyelőre azt sem tudják, hogy októberben valamikor terveim szerint elhagyom a céget.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Na...végre... gondolkodtam kérdésen:)

Eddig szájban mértem a hőt... de ma, kíváncsiságból hüvelyben is lecsekkoltam...
szájban reggel: 36,22, hüvelyben 36,56
Kezdjem mindkettőt méregetni? Hüvelyben most volt akkora, mint szájban a ciklus második felénél... :shock:

Vagy totál felesleges ilyenen izgatnom magam? :oops:
Vendég

[quote="jaimee"]P írta:jaimeeöttye: Nyitva van az ablak, így oké. Dehogy tudja, mégis hogy adnám elő, figyelj, mitől ez a gyapjú szag körülötted? Olyan rendes srác, hogy én szégellem magam....Egyelőre azt sem tudják, hogy októberben valamikor terveim szerint elhagyom a céget.

Hát igen..lényeges kérdés, hogy az ember mikor jelenti be...Én idpben szeretnék majd szólni..nem akarom, hogy kapkodjanak az utódom kiválasztásánál... Az senkinek sem jó...
Vendég

Pötty: Hogy szájban vagy hüvelyben méred, (vagy akár végbélben) tök mindegy, ha egy cikluson belül mindig ugyanott méred. A tendencia ugyanaz lesz. És ugye ébredésit mérsz? A magam részéről nem dugdosok semmit "oda", de ebben megoszlanak a vélemények.

Én nem szólok, amíg nem muszáj. A genetikai UH-t most már megvárom.

jaimee

Ja, eddig én is szájban mértem... És ébredésit.. Jó korait..

Hüvelyit eddig én is ilyen dolgok miatt hagytam ki.. Ma csak próba volt.. Utána hőmérő fertőtlenítés ezerrel ment.. :? Akkor maradok az eredetinél...
:!:
Vendég

Sziasztok!

Nemrég értem haza az UH-ról, CRL=55,2mm BPD=20,5mm NT=2mm A csontok szépen végigkövethetők, az andexumok vetületében kóros elváltozás nem látható, tehát mindent rendben talált a doki. AFP-re június 25-én kell mennem. Most megint 1 nappal nagyobb a picikénk, mint a múltkori UH szerint. Tehát már csak 2 nap az eltérés a mensi szerinti hetek és az UH szerint. :lol:
Vendég

Szia Betsy!
Ez nagyon jó hír! Gratulálok! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Gratula!!
Vendég

Betsy: Helló! Ez jó hír!!!! BPD/NT mit is jelent?
Nekem 3 nap eltérés van a valóság (a fogantatás általam tudott napja) és az UH között. :? Kíváncsi vagyok, hétfőn hol tartunk majd, remélem, ez nem fog nőni....

Aktív volt a baba?

jaimee

Visszejelöltem mindenkit az iwiw-en!

Pandus,
nagyon szép a teszted, mostmár tényleg megnyugodhatsz, hogy pozitiv!!!

Jaimee,
jó vagy, érdekes lehet ez a birkaszag, ilyesmit tényleg csak a kismamák érezhetnek. Jót nevettem én is. Nekem volt egy osztálytársam, aki terhes lett még középsuliban, és azt mondta, hogy az osztályfőnökünknek kecsap szagú a parfümje.

Chris,
nekem is görcsölt a gyomrom, sőt inkább a gyomorszájam a napokban. Én is hánytam meg minden éjszaka (habár abban közrejátszott a migrénem is). Nem tudom, de nekem szerintem az idegtől volt, mert mostanában eléggé összejött minden. Lehet, hogy te is idegeskedtél a mensid, a vizsga, ... Na, de ez csak feltételezés!!!

Krisztinka,
nagyon aranyos pocid volt!!! De Manócinak tényleg irtó csábitós szemei vannak... Baj lesz a lányokkal...

Pöttye,
üdv. közöttünk!!!
sirkici

Christell!
Köszi. Olvastam, hogy már a B tételeket tudod. Mennyi van összesen?

Pöttye!
Üdv köztünk és köszike Neked is :lol:
Vendég

Szia Sirkici!
Lehet, hogy igazad van. Lehet, hogy az ideg. Nem tudom. Csak azt remélem, nem jön vissza, mert szörnyű élmény volt.
Hogy vagy?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betsy!
B tétel 21. A tétel 30. Még nem tutira tudom őket, csak nagyjából. Van még mit finomítani rajta. Nekem könnyebbek picit, mint az A-k, mert munkajog az egész, és én azt már tanultam a mérlegképesen is. De sajnos van még mit tanulnom bőven. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!

BPD= fej átmérője keresztben
NT = a tarkótáji folyadékgyülem vastagságát jelenti (tarkóredő)

http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm
Vendég

Egyébként tegnap voltam nődokinál, és már megint fertőzésem van, de nem is ez a lényeg. Kérdeztem tőle, hogy ez befolyásolhatja-e a teherbeesést, és azt mondta, hogy aligha. Na, most erre mondta, hogy a menstruáció után 2 naponta kell együtt lenni, mert nem a petesejt vár a spermiumra, hanem a spermiumok várnak a petesejtre. Szóval, igy állandóan lesz spermium a megfelelő helyen, és hogy ezzel a "módszerrel" össze kell, hogy jöjjön. Tehát, nem kell számolgatni a peteéréses napokat, csak együtt lenni 2 naponta.

Lehet, hogy nem irtam újdonságot, de hátha valakinek segit ez az infó, azért gondoltam, hogy leirom.

Úgyhogy legalább olyan szinten megnyugodhatok, hogy nem ettől nem estem még teherbe, valószinű más oka van. Szerintem a túlzott akarás, dehát nem tudom nem akarni, nem számolgatni, hisz annyira szeretnék már babát. Mert az biztos, hogy általában olyankor sikerül, ha nem akarja az ember görcsösen...

Na, mostmár abbahagyom a regényemet, üdv. mindenkinek!!!

Megyek idegeskedeni, holnap kezdődik életem első igazi munkanapja...
sirkici

Betsy: gratulálok a jó hírekhez :wink: :!:

Chris:lehet,hogy tényleg az ideg,és a fáradtság volt az oka.

Pöttye:az a lényeg,hogy egy cikluson belül,ugyanott mérd.

Dzsémi:utólagos engedelmeddel,felolvatam Daninak a mai szaglásodra vonatkozó élményedet.Kifeküdt a röhögéstől velem együtt :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Chris,
ma már jobban vagyok, csak érzem, hogy ha idegesebb vagyok, akkor még mindig belenyilall a gyomrom, és azóta nem is eszem nehéz kajákat, tehát nem lehet attól. Ezért gondoltam, hogy az ideg...
sirkici

Sirkici:nagyon remélem,ha módotokban áll 2 naponta összebújni,minél hamarabb sikerül a baba!!! :lol: :lol:
vedresandi

Sirkici!
Drukkolok holnap! Első nap az új munkahelyen!
Majd számolj be légyszi, mi volt, hogy érezted magad!
Majd meglátod, jön nem sokára a baba is. Rendeződnek a dolgok körülötted! Ne idegeskedj! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én is hallottam erről, hogy a legfontosab, hogy legyenek kis tartalék katonák a petevezetőbe..no meg ha sikerül az ovuláció napját betudni... előtte is legyen action..
Sok sikert az életed első munkanapjához--meghatározó tud lenni:)
Vendég

Sikrici:én is izgalommentes első munkanapot kívánok,várjuk az élménybeszámolót!!! :lol:
vedresandi

Sirkici: Ügyes légy akkor!! A jó ebben, hogy rövid lesz a munkahét! :wink:

Azért mielőtt teherbe esel jobb megszabadulni a fertőzéstől, bár te tudod, hogy milyen jellegű. Igen, mi is ahhoz folyamodtunk, hogy 48 óránként szex...(majdnem azt írtam, hogy 48 órán át... :lol: :lol:) Plusz mértem a hőt, hogy mikor hagyhatjuk végre abba ezt, nem mintha nem szeretnénk kekszelni, csak nem szoktunk 48 óránként, az Uram dolgozik, mint állat....

Andi: :lol: :lol: Látom, Dani jobban van. :lol:

jaimee

Dzsémi:a fejfájáson kívül nincs más baja nincs, de fekszik.Azt már az évek alatt kitapasztaltam,ha DAni fekszik, akkor nincs jól,és most is fekszik.
vedresandi

Hát igen.. mi se bírjuk munka miatt az állandó szerelmezést... :D De majd megpróbálom beadagolni neki, hogy jön a jól megérdemelt pihenő is:)))

Jamiee, a 48 órás szex...Szépen is néztetek volna ki.. Végkimerülés.. :D
Vendég

Sziasztok! Most mentek el a vendégek ( egy ismerős csaj 2,5éves kislányával). Zolcsika már 12 óta alszik, nem sok időm maradt pihenni, ezért most lefekszem picit.

Üdv. az újaknak 8) Mielőbbi babásodást!!!

Andi: Daninak jobbulást!!! Vírusos biztosan, nálunk is sokan hánynak mostanában...

Judy: Na látod!!! Semmi bajod!!! Apucinak jobbulást, szerintem is jók még a BENNED LÉVŐ KATONÁK :wink:

Betsy: Gratulálok a jó eredményekhez! További kellemes pocakosodást!!!

Sirkici:
Jó munkát 8) Remélem meg leszel elégedve!!!

Jaimee: :lol: :lol: :lol: Szétröhögtem az agyamat :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: Hát igen, ha fekszik, akkor tényleg nem lehet jól...Én is így működöm.

Most olvastam valamelyik rokon-fórumban, hogy ha az ember lánya nem kívánja a kekszet várandóan, akkor fia lesz, ha igen, akkor lánya. Szóval ilyen alapon is fiam lesz. :oops: :oops:

Nem végeztem közvéleménykutatást még itt, nehogy valaki zavarba jöjjön. :lol:

jaimee

Jaimee: Azt én is tapasztaltam ( meg mondták is sokan), ha édeset kívánsz - lány, ha sósat - fiú. Zolcsival kovászos ubit ettem hordó számra, édességet nem kívántam. :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee! Ezt most én megcáfolom, mert én kívántam a szexet rendesen pocakosan, még szülés előtt pár nappal is ment az ungabunga! :oops: És kisfiunk született! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Az édességre én sem bírtam ránézni sem az elején, de avégére már az is becsúszot vagy le vagy micsoda.. :?
Vendég

Én nem tudom mi van, de nagyon elegem van.Itt bőgök az asztalomnál az irodába, mint egy sz...os gyerek.SOS, kiugrok az ablakon....(fsz-i iroda) :cry:

Pöttye:én nem tudom kinagyítani a képet!

Chris:te is mérlegképes vagy?
Kép
Vendég

Krisz: Köszi! Tudtam, hogy nem olyan egyszerű ez. :lol:

Olik: Hmm...A kovi ubi nálam is nyerő lesz. Illetve a gyümölcs. Sem a sós, sem az édes nem nagyon megy...

jaimee

[quote="csnóri"] írta:csnórin nem tudom mi van, de nagyon elegem van.Itt bőgök az asztalomnál az irodába, mint egy sz...os gyerek.SOS, kiugrok az ablakon....(fsz-i iroda) :cry:

Pöttye:én nem tudom kinagyítani a képet!

Chris:te is mérlegképes vagy?
Kép

Melyiket Nóri? A görbéket nem is lehet, szerintem..
Vendég

Nóri: Na-na...Mi a baj?

jaimee

Pöttye:a profilban lévő képedet...
Jaimee:két pasival dolgozom együtt, és az egyik nagyon rosszindulatú.Ok nélkül "bánt" én meg ezt nem bírom.Amúgy sosem voltam az a sírós fajta, de ezen a héten már többször eltört a mécses. :oops:
Kép
Vendég

Most Panda biztos elküldené a géppisztolyos makkát!
Kép
Vendég

Nóri.. Rúgj a lábuk közéé...2x is meggondolják majd, hogy bántanak-e..
Kép
Ez van a profilomban... Ez a csoda pillanata...:) többeteknek már összejött... :lol: :wink: [/img]
Vendég

Nóri: Én vagy 15 pasival dolgozom együtt. Nő más nincs az osztályon. Fogni kell a pórázt keményen. :lol: :lol:

Nekem is volt egy olyan kollegám, ami miatt sokat sírtam, de
1. már áthelyezték
2. ha itt lenne is leperegne rólam.

Kitartás!

Pöttye: Ez tényleg csoda! Mi is így készültünk el valaha...

jaimee

Pöttye:ez nagyon nagyon jó kép!!!Erre gyúrunk mi is...
Kép
Vendég

Sirkici! Bejelöltelek az iwiwen!
Vendég

hmmm... És Anyáinknak még nem volt ovulációs tesztjük, - megkérdeztem - az enyém nem is hőmérőzött... nem volt UH, nem volt 3d UH... csak ők és a természet... :)
És titok volt, hogy kisfiú vagy kislány volt a bébi... ezt a titkot szeretném én is átélni...

Azért az UH nagy előrelépés lett a fejlődési rendellenességek kiszűrésében... Fejet hajtok sokszor az orvostudomány előtt...

de a lényeg a lényeg... ez a csoda akkor is megtörténhet, ha az ember ennyire nm készül rá.. mint pl. én..néha totálisan dinkának tartom magam... de annyira várom már a CSODÁT... :oops:
Vendég

Jaimee! Bocsi, hogy megcáfoltam! Ja én utálom a kovászos ubit. És én semmi olyat nem kívántam meg akkor, amit addig nem szerettem!
Vendég

Andi!
Köszi. Jobbulást Daninak! Lehet tudni, mi a baja? Bocsi, nem tudtam még visszaolvasni, ha esetleg már írtad :oops:

Olik!

Köszike! Neked is kellemes babavárást! Zolcsi élvezte a kislány társaságát? Jól eljátszottak együtt?
Vendég

Pöttye! Én is akarom, hogy nálam olyan legyen mint a képen! Vagyis remélem most már ez megtörtént nálam csak még nem tudok róla! :roll: Fent vagy az iwiwen???
Vendég

Krisztinka, igen.. :)
Drukkolok, hoyg összejöjjön:)
Vendég

Bettsy! Tök jó, hogy minden oké! Annyira irigykedem :oops: :lol: láttad a kis pocaklakódat! De jó is Neked!
Vendég

emailcím alapján megtalállak?
Akkor meg is kereslek! :wink:
Vendég

Pöttye: Csak a magam nevében beszélhetek...A mi történetünk azért lett erősen programozott, mert már 27 elmúltam, mire találkoztam az életem értelmével. Aztán eltelt egy év, mire lakást vettünk, aztán újabb kettő, mire olyat tudtunk venni, amibe már gyereket is lehet vinni. És persze a kapcsolatnak is érnie kell. Szóval mire az Uram rábólintott, hogy jöhet a baba, én már úgy rá voltam kattanva a témára, mint egy megszállott. Aztán nem jött, nem jött, dokiváltás ide-oda, HSG, idegbaj és végül 4 + teszt.

Bocs, akit untattam. :oops:

jaimee

Meg-meg... :)
Vendég

Oké megvagy! Jelöltelek! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?