A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!!

Enikő!
Ez brutálisan hangzik! :( :( :( Kicsi Violának sok puszit küldünk, Neked pedig sok erőt!!!

Zsanett!!
A terhesgondozóba ki a védőnőd??? Nekem mindig Ő szólt, h UH kell, de a dokim persze tudta. 1-1 hetet néha csúsztunk, de a 28-32 hét között volt! Csapj az asztalra!!!

Zita!
Nagyon köszi a segítséged! Akkor majd úgy tudok menni, ha ráér a bébiszitterem -(apucika) :lol: :lol: :lol:

Kinga!
Köszönöm a tanácsot!!!

Csajok! a Sever centerben vannak babaruhák??? Vékony kantáros hosszúnaci, rövidnaci, napozó, megkötős sapi-kalapka kéne. 80-as a mérete Ábelnek. Ott lehet babakocsival közlekedni?? Parkolni csak a tűző napon lehetséges??????
Esernyő kocsi is kéne, akkor be tudnánk buszozni Szegedre és nem kéne apára várnunk....

Nagyon köszi!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsanett!Én is úgy tudom,hogy kötelező Uh van 28-32 hét között,nekem már mondta is a doki,hogy akkor lesz a következő!Szerintem is szólj,a 20.hét után csak rá kellene pillantani Marcira,hogy minden ok e?!

Enikő!Tényleg az a gáz,hogy ha a hó lepakol,vagy akkora eső van,hogy jöttök ki?Oda terepautó kell,ami elmegy mindenen és akkor klassz szerintem.Bár én az allergiám miatt nem bírnék ilyen helyen lakni,de ezt leszámítva nem rossz ötlet!
20140113113746

Zsuzsi! Igen, a Sever árul gyerek és bébiruhákat is.

Enikö! Nem tudtam altatni kell. Ha mentek megkérdeznéd mikor kellene javuljon mert mi 1 hete voltunk tudod és a szeme ugyanolyan. Mennyit kellene még várnom hogy visszavigyem Norbit?

Zsanett! Én ugy tudom összesen 4 UH van amit ajánlanak a 12, 19 és 36 hetes az tuti egyre meg nem emlékszem

Enikö! Azt tudod ugye hogy mivel nem lakóövezet szocpol nem jár a házra meg a támogatott lakáshitel sem?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Enikő:
Mi a Baktói-kiskertekhez akartunk költözni, de lemondtuk róla, busz nem jár a gyerek ha iskolás mindíg bejárni érte főleg ha valami plusz dolgot csinál (sport stb.), mert az ugye du. van és télen hamar sötétedik, ott is laknak jópáran de azért nem olyan mint egy rendes város vagy nagyobb falu. U.ez szertem ahova ti költöznétek, vagyis én oda se mennék lakni. Mondjuk faluba se vagy Szegedről el, igaz olcsobb a ház, de oda kijárni bejárni Szegedre dolgozni stb. Mondjuk ez megszokás kérdése, de én nem tudnám megszokni szeritem. Az nagyon jó ha sok pénz van, apának-anyának külön kocsi avval bejár gyerekekért bejön sbt. így gondolkodás nélkül költöznék bárhová.

Zsuzsi:
A Severbe szeritem nem túl nagy a választék én még soha nem vettem ott Vivinek ruhát, de lehet másnak más a véleménye, parkolni csak a tűző napon lehet, viszont babakocsival be lehet menni van lift szolni kell hogy fel szeretnél menni az emeletre és segítenek.

Ancsa

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Nekem a védőnő a vasasban azt mondta h. 28-32hét között van "kötelező" Uh.
ennyit S.T-ről, nem pénzéhes... haha, azért ha Zsanett magánba járt volna hozzá, tuti lenne/lett volna UH nem is egy.
Zsanett!
a védőnők mit mondanak a Vasasban? én az emeletre járok, nekem mondta a védőnő ha a nem csinálja meg a dokim az Uh-t akkor majd a fenti tanácsadós orvos megcsinálja, menjek oda.

Enikő!
jobbulást a lányoknak!

a férjem álma kiköltözni a pusztába, de már kezd nekem is tetszeni az ötlet, de azért mi sz.tem maradunk.
Vendég

Hali!

Dénes meggyógyult, mi mennénk ma a talira, ha nem jön közbe valami! :)

Enikő
! Én már hallottam, hogy túl soknak találják a kötelező uh-k számát, és csökkenteni akarják. Nem csak akkor nem lesz 4 uh terhesség alatt, ha nincs orvosod, akkor se lesz, ha van saját dokid. Kivéve valami nagyon indokolt esetben. De azt hittem, ez még csak tervben van. Ezek szerint már csinálják is. :(
Violának jobbulást!

Nem emlékszem írta-e már valaki, ha nem, majd én :), Asso cipőbolt nyílt a Csillag térnél, a Spar melletti tízemeletes aljában. Hétfőtől péntekig ott lehet vásárolni, szombaton a Cserepesen. Az ár annyi, mint a piacon.

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

csajok: ma lett meg Réka véreredménye és délre visszük vissza a dokihoz, de már most ki tudom olvasni belőle, h vérszegény!!!Fasza!!
Van valaki, akinek a csemetéje szintén vérszegény? Kármen, nem Te írtad?
Ez azt jelenti, h én is az vagyok??Mert bár nekem kevés szokott lenni néha a vasam, de most voltam vérvételen és akkor jó volt, bár szedek egy rakat vitamint!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Enikő, biztos klassz a ház ott kint a nagy büdi semmibe, de én se mennék oda...egyik ismerősöm is kint lakott kiskertekben és nem volt beton út szintén..nah esőbe egy két literes flakonnal járt teli vízzel, meg váltó cipővel, mert nyakig saras volt...persze mindez babakocsival, gondolhatod hogy nézett ki, úgy mosta az út végén a babakocsiról meg magáról a sarat. Gyerkők hogy vannak? Violának puszi, szegénykém altatás....egy napig kell csak befeküdni?

Zsanett, én is úgy tudom, sőt tapasztalatból is, hogy a Vasasba is megcsinálják az uht, szinte soron kívül, főleg, ha kötelező. Amikor Tucival 12 hetes voltam, a klinikán bedöglött az uh és pont akörül voltam tanácsadáson és hát azonnal csináltak uh-t nem kellett várni, le is kísért a védőnő meg minden :D Tényleg szólj nekik.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Enikő,
én nem mennék.....

2 kisgyerekkel pláne nem

tavasztól-őszig szuper lehet, de télen, hóban brutális, nem beszélve a sárról, télen ha leesik a hó, ki sem tudsz jönni, csak gyalog

most azért nincs sár, mert esik ugyan, de utána a hőség miatt pikk pakk felszárad

és ehhez 2 autó kell

ha közelebb lenne az asztfaltúthoz, akkor talán

de a 1,5 km rengeteg!

más: maradt pár habtapim, egy csomag, betűs és számos, a kisebb fajtából, kicsit hiányos, ingyen odaadom, ha valaki eljön érte
Vendég

Sziasztok!
Most beszéltem a szemklinikával. Persze az a "közvetlen" szám amit tegnap a szemklinika ambulanciáján megadtak, már jóideje "nem él", már 2 órája hivogattam... Aztán a neten néztem meg a porta számát 500 helyre kapcsolgattak, mire sikerült beszélnem a gyerekosztállyal. :evil:
Basszus be kell feküdni, nem is gondoltam :cry: Azt hittem ambulánsan csinálják.....
Reggel 8-ra kell mennünk, hajnal 4-ig ihat teát azután semmit! (hogy ezt hogy oldom meg a feszt éhes/szomjas gyerekemmel :shock: ?????)
És kérdezem, hogy mit kell vinni? (ha nem kérdezek rá, magától el se mondta volna :shock: ) és mondja a nővérke, hogy hát papírt arról, hogy altatható, meg vérképet! Ja még jó hogy "szól", mi lett volna ha odaállítok a gyerekkel, csak úgy, a jófene tudja, hogy milyen papirokat kérnek???? Basszus ez most nagyon nem hiányzott, de vagy most csináljuk meg vagy nemtom...mert újszülöttel..... :x :cry:
És muszáj lesz nekem befeküdni vele, mert extra anyás a gyerek. Hát tökre kész vagyok, most itt bőgök ááááááááááááááááááááááá :cry: :cry: :cry:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Húúú, Enikő!
Hát nem irigyellek :(
Én inkább tanyára mennék, mint oda... sógornőm lakott kint. Ugye nem minden házban laknak, azért mégis nyaralóövezet, és sok a betörés meg a perverz, akik kiszorultak antiszoc viselkedésük miatt a városból...

Niki!
Hajna is vérszegény :(

Képzeljétek, rájöttek Hajna kiütéseinek okára :D Hihetetlen. Egy baktérium szaporodott el és telepedett le a bőrén, ami úgy egyébként minden emberen megtalálható, csak a gyenge láncszem nem biztos, hogy tud védekezni ellene... 2 napja kenem az antiboitikumos kenőccsel, és szinte már nem látszik :D
Banyek, ehhez kellett 3 hónap szenvedés, tej/tojás diéta, szteroid, antihisztamin :evil:
Vendég

Gira, szupi, hogy megoldódott :D :D épp kérdezni akartam, hogy mi újság ez ügyben felétek.....orvostudományról meg ennyit....

Enikő, gondoltam, hogy be kell feküdni...sajnálom, de inkább most essetek túl rajta, mert baberral már nem fogod bírni...így is nehéz lesz, tényleg ne adj neki inni, mert mindent ki fog rakni, ha adsz neki!

nyúlanyó

Kép
Kép
Kép
Vendég

Enikő,
sajnálom :(

Gira,
végre! és hogy derült ki végül?

hihetetlenül egyforma ez a 2 kislány :D
Vendég

Gira, nagyon édik a csajok és tényleg nagyon hasonlítanak :D

nyúlanyó

Most hívtam a rendelőt Pipi pisitenyészete negatív lett...tyuhéééj :D valszeg egy gyomorvírnyák lehetett, enyhe lefolyású, tegnap fájlalta a hasát nagyon és aludt is délután egy nagyot, de ma már rendesen kajált ivott, jókedvű, stb. Tomdi is jól van, de azért nem merem bevállalni a talit, nehogy fertőzzenek, bár kétlem, de azért inkább nem, inkább elmegyek tornázni, vagy azt sem még nem tudom...

nyúlanyó

Enikő!
Mi szombaton megyünk oda házat nézni. Asszem az is Subasán van :wink:

Lesz ma tali?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Nem igazán tudok nagyon mit írni nektek, de azért próbálok bekapcsolódni.
Exdeus, holnapra megy a drukk! Milyen vizsgád lesz? Én most halasztok, és talán a jövő félévet is, hiszen pont a vizsgaidőszak közepén fogok szülni, és egy darab szigorlatom van vissza, pont december-januárra. :?
Nyúlanyó, ez jó hír, hogy nem vagytok betegek!
Enikő, basszuskám, nem semmi ez az egész. Kiköltözni??? Én aztán soha, nincs jogsim, bár ha lenne, fent tudnánk tatrani még egy autót, de kocsi nélköl én nem megyek ki a városból. Szerintem ez nektek nem lenne gond, és legalább gyógyulna a csajok köhögése, ha kiszabadulnátok a panelból.
Ja, nyertünk a panelprogramon, talán augusztusban meg is csinlálják a házat! Csak így nem tudom, mikor is fessünk, az ősz az már késő.
Képzeljétek, párom elesett foci közben és 6 cm hosszan elszakadt az izom a vádlijában. Nagyon szenved szegény, bottal jár, több hónap a felépülés. És ma reggel még el is esett. :roll:

Kép
szilcsi

Enikö! Nem volt a telefonszám amit adtam?

Zsanett! Ez igy van, magánbetegként minden másképp megy. Én is ezért viszem Orsit magán szemészhez most meg maszek alapon lett az ortopédia is:(

Lányok, a mai tali nekünk ugrott, remélem Orsi jobban lesz mára meggyógyul de rosszabbodott, gégegyulladás, magas láz, szoval mi lemondjuk. Pedig az a 4 óra pont a legjobb idöpont nekünk:(

Gira! Hü de hasonlóak!!

Enikö! MI is ugy vállaltuk a kiköltözést (pedig ez város, nincs olyan messze a busz sem) hogy csak akkor ha van 2 kocsi. NE legyen az hogy én a gyerekekkel ha bármi gond lenne itthon ne tudjak azonnal indulni akárhova is.

Ilcsi! Jobbulást a párodnak, szegény ezt nem kell müteni? Ti hogy vagytok?

Nyúlanyó! Örülök hogy az eredmény jo lett!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő,a Barbi lesz a szülésznőd??? :wink:
Mond meg neki légyszi,hogy puszilom!!! :wink:

Én sem költöznék ki Subasára,szerintem is télen nagyon gáz lehet.........
A anyósómék Dorozsmaiak,egy másik ismerősőmék Subasán laknak.
Legalább 2 autót fennt kell tartani az a minimum.
Nem meri elengedni a gyereket(12éves) egyedül ,mert annyi kóbór kutya van.... :evil: :evil:

Jaj,a lánykádnak mielőbbi gyógyulást!!!
Szegénykém!!!
Idén nagyon kijutott nektek a rosszból!!!

Nekünk jan. óta nem tudnak a Barninak időpontot adni,az ortopédiára, pedig én csipőficamos voltam!!
Nem hiszem hogy bármi gond volna vele,de azért szeretném hogy megnézzék!!!
Szóval ez az egész rendszer egy nagy sz..!!!! :cry:

Gira,nagyon édik a lányaid!
Örülök hogy megoldódótt,a kiütésetek!!

Kép
bibi226

Karmen, mi jól köszönöm, a reggelivel megküzdöttem, hogy bentmaradjon, de én győztem! :D Egész nap most hányingerem van, néha napokig sehol semmi, aztán meg nagyon gatyául vagyok... :roll:
Nehezemre esik dolgozni, de ha kiíratnám magam, tuti elhagynám magam, azt meg nem szeretném.

Kép
szilcsi

a mai teli nekünk sem jó, pakolok ezerrel :(

de ha átköltözünk, tartok egy normális talit, ami mindenkinek jó lesz

klassz a kert, nyáron is árnyékos, teli van fával, a nagy melegben is lehet kint lenni a gyerekekkel

nem kell valakinek 5 db ezüstszínű fém karnis, csipeszekkel, mindennel együtt?
3 db 90-es ablakra, és 2 db 120asra (ez a szélesség)
a 120-as szélességűnek necces a tartója, hogy megtalálom-e, de ez sztem pótolható

kb. 1 hónap múlva elvihető és ingyen adom ezt is
Vendég

Karmen,jobbulást Orsinak!!! :D
Sajnálom hogy nem jöttök,de majd legközelebb!!!

Bár nekem gyanús,hogy esni fog az eső!

Szilcsi,mit dologozol???
Én ,a Barnival a pocimban 7 hétig dolgoztam.
Én végig hánytam a 9 hónapot,és a szülést is.

Én abszolót nem bántam meg ,hogy táppénzen voltam.
De persze ezt mindenki saját maga tudja!!!
:wink: :wink:

Kép
bibi226

Véletlen nem tud valaki egy jó dokit, mégpedig olyat aki cukros gyerekekkel foglalkozik magán is lehet csak a legjobb legyen. Barátnőm kislánya (Vivivel egy idősek) és 3 hete derült ki, hogy cukros, állítólag szövődményből eredően lett az, mert a családba nincs cukorbeteg.
Naponta kapja az inzlint, 5-6* méri neki napi szinten a cukrát.
Szeretné minden létező dokihoz elvinni, hogy ki mit mond.
A barátnőm egri és ott a doki halál azt mondja, majd mennek Pestre is, de mondtam én is érdeklődöm hátha van itt Szegeden valami jó doki.
Köszi mindenkinek!

Az epidurális érzéstelenítőről aki tud írjon, hogy fájdalamas, vagy mihez lehetne hasonlítani? Én altatásban voltam, de az kenyetlen volt. Pár napja már kérdeztem, mikor pont egy páran az epidurális érzéstelenítőről beszéltetek, hogy fáj-e a helye stb.
Én magára az érzéstelenítő beadására lennék kíváncsi, hogy az fájdamas-e vagy nem, mert riogatásokat már hallodtam.

Ancsa

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsuka,én epidurállal szültem,nekem annyi rossz emlékem van belőle,hogy elég utálatos volt az orvos aki beadta.

Elsőre rossz helyre szurta be,így kb 1/2 óráig kellett nyugdton maradnom,ami 1 kicsit nehéz volt,amikor jöttek a fájások.

Amúgy űlsz az ágyon,fejedet le kell hajtani,és a hátadat ki kell domborítaní.
kis villámlás szerű valmit érzel csak.

Nekem a helye abszólút nem fájt,nem zsibbadtam,a fejem se fájt tőle.
Nekem ez 1 kis megváltás volt inkább.

Ha egyszer csaszival kell szülnöm,én inkább ezt kérném mint az altatást.
De persze ez az én egyéni véleményem. :wink:

Kép
bibi226

Enikő!
Ird már meg privibe a subasai ház árát légyszi!
Kiváncsiságból! :wink:
Egyébként elég az egy kocsi, de akkor azt te használd! Daninak marad a busz, bicikli. :wink:
Egyszer irtad, hogy falura azért nem akarsz menni, mert akkor Dani, hogy megy haza este, stb. Hát Subasa is kb. ugyan ez, nem. :wink:
Szerintem inkább a falu, a mi utcánk betonos, gyalog 5 perc az orvos, gyógyszertár, bolt, buszmegálló. Van ovi, van iskola. Lehet, hogy nem a legextrább, de helybe van. :lol: És ha bármi gond van, ha egyedül vagyok itthon, akkor is minden oldalról van szomszéd, van akitől kérjek segitséget. Viszont egyébként egyik se tolakodó. :wink:
Lassan 1 éve itt lakunk, mindegyikkel szoktam beszélni, de egy se jött még be a házba. :wink:
A kertünk, udvarunk parkositott, szóval nem akarlak lebeszélni, de gondoljátok meg. Gyertek egyszer ki, megmutatok, itt is egy pár eladó házat. És tőletek Szatymaz is kb.12 km. :wink: Mig a főldes uton zötykölödsz, addig itt vagy normális beton úton. :lol: És Sándorfalván is sok eladó ház van, az meg még nagyobb, van bölcsi is, stb.

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Ancsuka!
Csatlakozom Bibihez az epi-vel kapcsolatban. Csak annyi a rossz benne hogy közben a fájásokkal kell bírkóznod. Én is ezt választanám megint ha kellene :wink:
Nekem szerencsére jó helyre ment,így gyorsan túlvoltam rajta.

Remélem nem fog esni :!:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zitaa: Jogos :wink: Már lebeszéltem magam róla! :)
Amúgy cserélt volna a pasi és nekünk azért lett volna ez jó! :wink: De több érv szólt ellene, mint mellette sajna! :cry:
Subasára még helyijárat jár :wink: Amúgy nemsokára vizsgázik már végre forgalomból...jó lenne ha meglenne a jogsija mire szülök. Mondjuk bevezetek a klinikára 2 fájás között nem gond :lol:

Ma megyünk ki Dorozsmára megnézni egy házat! Hátha.... :wink:
Bár az utóbbi néhány napban csak ilyen pusztulat lakásokat/házakat néztünk vagyonokért :evil: :x , ez a tegnapi volt az első amibe beköltöztem volna. Engem nem zavar hogy régi építésű, az se hogy fel kell újítani, csak addig itt maradhassunk amíg meg nem csináljuk.... Ebbe a Dorozsmaiba nem lakik senki, hátha meg lehet velük beszélni...már ha egyáltalán jó helyen van és teccik.....

Karmen: Az a szám jó volt amit adtál, csak az "okos" nő akivel beszéltem rossz számot adott meg :evil: ! Aztán ma amikor újrahívtam, hogy rákérdezzek a számra, már semmilyen számot se tudott adni. :lol: Kész vicc. Mondjuk nem biztos, hogy ugyanazzal a nővel beszéltem, nem mutatkozott be.... :roll: Mindegy megtaláltam akit kerestem ez a lényeg!

Ancsuka: Csak annyi fájdalmat éreztem az epidurálnál, mint egy sima vérvételkor. Nekem kb 8adjára találták el a megfelelő helyet :evil: . Brutál gerincferdülésem van.... :oops: :cry: Amúgy semmi problémát nem okozott utólag se.....

Bibi: Igen őt szeretném :wink: :D Átadom :wink:

ceniko
Szeged

A karnisok Enikőé :)

Ancsuka,
nekem 2* volt ugye EDA, az első nagyon fájt, nem amikor szúrták, hanem amikor "áramlott" szét a cucc, akkor azt hittem itt a vég, de kb. 5 mspig tartott

másodjára nem fájt

mellékhatás nekem egyiknél sem volt, semmi!

a beadástól mind a kettőnél rettegtem, de így utólag megérte
Vendég

Enikő!
Irtam privit! :lol:
Mindenki!
Vasárnap Szatymazon Repülőnap!
Tandemugrás, sétarepülőzés, du.tán jön a Bessenyei Péter műrepűlő bemutatót tart, pörköltfőző verseny. :wink: :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi!Hova jársz suliba és hol dolgozol?Én is járok suliba,csak én nem halasztottam,lehet kellett volna,de most már ez van és így már szeptemberben se fogok,ha februárba nem tettem,lesz ami lesz!Én táppénzen vagyok a 8 hét óta,de olyan jó!!!!!!!

Enikő!Sajnálom Violát,én sem gondoltam volna,hogy be kell feküdni,lehet altatás miatt.És mikor csinálják????

Gira!Nagyon aranyosak a lánykák,hogy hasonlítanak!!!! :D
Jó,hogy végre megvan a kiütések oka,már ideje volt!

Kárnem!Orsinak gyors gyógyulást!
20140113113746

Dancsi!

A doki végül, bár nem hitt az eredményben, vett kenetet, de csak azért mert nem álltam le a tyúkszeméről, hogy nem csinált semmit.

Enikő!

Hja, nagyon képben vagyok, mi is állandóan hajmeresztő házakat nézünk. Amelyik meg jó lenne, na ott vagy szeméttelep van a ház mögött, vagy a magasfeszültség húz át a ház fölött, vagy csak szimplán halálos ellenség a szomszéd :roll:
Vendég

Sziasztok!

Zsani: Boldog névnapot utólag is!

Exi: Hihetetlen nagyfiú Peti is már :)

Enikő: Szegény Viola, szegény te, gyors gyógyulást mindenkinek! Már előre félek mikor sokat írsz, hogy épp mi a baj veletek :(

Gira: Végre, hogy rájöttek a kiütések okára. Örülök. A lányok meg zabálnivalóak. Két tojás. :)

Ancsuka: Ugyeugye, nekem is rémálmom a csaszi utáni ébredés és a fájdalom amit akkor éreztem. Brutál volt. Bár Ági szerint csak alacsony a fájdalomküszöböm....hát nemtom. Szerintem azért nem.

Karmen: Lehet már menni háznézőbe? :) Az 5 éves tervben benne van, főleg Gergő emlegeti :)
Amúgy klassz nagyon. És Orsi szobája, meseszép.
Gyors gyógyulást neki!

Kész vagyok a beszámolóval a hétvégénkről, barátnőm szerint szakdolgozat-méretű lett.
Itt lehet megnézni:
http://www.gportal.hu/gerbeagre
Minden naphoz vannak képek is, csak rá kell kattintani a napra hogy lássátok.

[/url]

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Anett, miért vagy táppénzen? Rosszul voltál/vagy? Az a baj, hogy néha nagyon jól érzem magam, olyankor kár lenne otthon ülnöm egész nap, nem is szeretek, de a rosszabb napokon meg nagyon nehéz itt mosolyogni. Könyvtárosként dolgozom az egyetem egyik kis kari könyvtárában, mellette egy hallgatói lap főszerkesztője vagyok és egy tankönyvkiadónak is bedolgozom korrektorként. Egyébként pedig a tanárképzőn végeztem könyvtár szakon, magyar szakon még hátravan az utolsó évem irodalomból, és felvettem egy felsőfokú szakképzést is, amelynek a felén már túlvagyok.
Az én páromank is az a fixaideája, hogy el kell mennünk falura, de hát neki könnyű, ott az autó, de nekem, pláne gyerekkel???
Jégvirág, szép a honlapotok, majd átnézem alaposabban munka után!
Ja, telefonáltam a Vasasba 12 hetes ultrahang időpontért, nem kellett időpontot kérni, azt mondták, csak reggel menjek oda és kész. És a Kajtár fogja csinálni, ő jó fej? Kapok majd képet? Mert még egyszer sem kaptam. :cry:

Kép
szilcsi

Anett, miért vagy táppénzen? Rosszul voltál/vagy? Az a baj, hogy néha nagyon jól érzem magam, olyankor kár lenne otthon ülnöm egész nap, nem is szeretek, de a rosszabb napokon meg nagyon nehéz itt mosolyogni. Könyvtárosként dolgozom az egyetem egyik kis kari könyvtárában, mellette egy hallgatói lap főszerkesztője vagyok és egy tankönyvkiadónak is bedolgozom korrektorként. Egyébként pedig a tanárképzőn végeztem könyvtár szakon, magyar szakon még hátravan az utolsó évem irodalomból, és felvettem egy felsőfokú szakképzést is, amelynek a felén már túlvagyok.
Az én páromank is az a fixaideája, hogy el kell mennünk falura, de hát neki könnyű, ott az autó, de nekem, pláne gyerekkel???
Jégvirág, szép a honlapotok, majd átnézem alaposabban munka után!
Ja, telefonáltam a Vasasba 12 hetes ultrahang időpontért, nem kellett időpontot kérni, azt mondták, csak reggel menjek oda és kész. És a Kajtár fogja csinálni, ő jó fej? Kapok majd képet? Mert még egyszer sem kaptam. :cry:

Kép
szilcsi

Enikő! Nálatok bakker mindig történik vmi. :( Remélem gyorsan túllesztek rajta. :)
Ház: sajna nem mindenki lakhat a belvárosban. :( Ha klassz a ház, és meg tudjátok oldani a bejárást, én mennék. Bár azt vedd figyelembe, hogy valóban nem jár szocpol nem lakóövezetben levő ingatlanra, és nálatok 3 gyerek -3,8 milla már nagy segítség lenne szvsz.
Én is tudnék ódákat mesélni a lepukkant házakról burál árakon témáról. Ezért is építünk inkább és nem Szegeden, hanem távolabb, de időben 12 percre tőle (de vettünk nekem is egy kisautót, és már merem is akár egyedül is vezetni!! :D )

Bibi! Mai taliról sajna lemaradtunk, időhiányban szenvedtünk. :( Voltunk szemészeten a csajokkal, mind2vel minden rendben, Lottika nagyon ügyesen mutogatta papír "villával", hogy merre vannak a fogak a táblán.Utána volt még egy kis dolgunk a belvárosban, a gyerekek játszóztak kicsit a Roosevelt téren, majd kimentünk a házhoz is, szal mire hazaértünk ebéd, alvás, csúszott a napunk.
Majd legközelebb.
Szép méretes a fiad!! :)

Szombat de. voltam Lottival moziban, Nagyon vadon című animációs filmen, sztem klassz, Lottinak nagyon tetszett.

Tegnap oviskirándultunk Csólyospálosra, a Kézműves tanyára, egy 1,5 hold nagyságú gyönyörűen rendbentartott tanya, agyagoztak a gyerekek, kirándultak a közeli tóhoz (békákat nézni), főztünk bográcsost, jól telt a nap, este senkit nem kellett altatni.

Ancsuka! Nekem is brutál volt az altatásos csasziból való ébredés, de kaptam fájdalomcsillapítót, te miért nem kaphattál?? Tényleg miért császárral született Vivi? -bocs ha már írtad esetleg

Erika! Hajrá focicsapat! :)

Zsuzsu! Van a Severben gyerekruha -az emeleten-, érdemes sztem körülnézni. Babakocsit fel tudod vinni

Gira! 3 hónap után rájönni mi a baja Hajnának??ÁÁÁÁÁÁÁÁ, de legalább már vége!!
Gyönyörűek az "ikreid"! :)

Karmen! Klassz a házatok nagyon!!!!! Orsinak jobbulást!
:)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

gira:végre kiderült!, és milyen baktérium, azt mondták?
Nálunk a helyzet: húgyúti fertőzés, antibiotikumot kapott rá Réka és ha kihányja (mert ugye mindent kihány, ami nem anyatej), akkor állítólag kórházba kéne menni!Na neeeeem!Ja és 1 hét alatt csak 4 dkg-ot hízott.Ezenkívül piros torka és vashiányos!!
Fasza!

Kép
gyanixi

Niki! Orsi sosem volt vérszegény, söt azt mondják mindig hogy ritka az ilyen jó vérkép. De mivel a Krauterblut gyógynövényes volt hogy szedtük. Remélem a gyogyszert mégsem hányja ki Réka!! Elhiszem hogy most nagyon kivagy!

Köszönjük, remélem tényleg hamar meggyógyul! Nagyon nyügös most, bár azért most sem tud megülni a fenekén sokáig!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Elkisértem ma a barátnőmet körzeti terhesgondozásra a tarján viztoronyhoz.Ha már ott voltam megkérdeztem a védőnőtől,hogy szerinte miért nem csináltak uh-ot a 28-32hét között.Közölte,hogy valószinűleg azért ,mert kifutottunk az időből(31.héten voltam terhesgondozáson)és inkább elsumákolják!Sőt még kellett volna mennem vérvételre is a 32,héten.Javasolta,hogy menjek el vasasba és igenis kérjem,hogy küldjenek uh-ra,mert 20.hét óta nem voltam.Azt is kérdezte,hogy hova kell mennem a vasasba terhesgondozásra?Emeletre vagy lennta középső ajtóhoz?Mondtam,hogy lenntre oda állitólag S.T.DOKI magán betegei járnak tanácsadásra és nekem elvileg Czankhoz kéne mennem.De nagyon jol tudják,hogy nincs dokim,mert mindig Kajtár vizsgál!
Szóval holnap felhivom a védőnőket és kérek uh-ra beutalót ha nem adnak fenyegetőzök!

Undoritó,ha tévednek a saját hibájukból és a kismama issza meg a levét.Aggódjunk végül is ennyit a magyar egészségügyről!

Kép
Kép
zsanett26

Szilcsi!

Nekem van egy "klassz" bélbetegségem,az miatt írt ki egyből,hogy nyugiba kell lennem itthon.Mondjuk így vizsgaidőszakba a nyugi az elég idétlenül hangzik.Az elején elég rosszul is voltam,ha épp nem hánytam vagy szédültem vagy émelyegtem akkor aludtam.AZ első 3 hóban mindig aludtam!
A munkád nagyon izgalmas lehet,jó neked!Én könyveltem egy cégnél,így nem bántam a táppénzt!
Jobbulást a férjednek!
Ja,a fénykép!Én itt nem kaptam,nekem a fogadott dokim csinálta a klinikán,de sajna szegény az eü,nincs arra pénz,hogy minden mamának fotót adjanak!Csak a 4 d uh-n adtak,ahol fizetsz!De így van ez mindenhol szerintem!Sajnálatosan!

Málna ma egész nap mocorog,rúgdos már nem tudok mit mondani neki,énekeltem,táncoltam,beszéltem az apukája is,ja és ettem is sokat de még mindig akar valamit a kis drágám! :D :D
20140113113746

Zsanett!
én úgy tudom h. lentre, Újszeged, Algyő stb.... környező települések kismamái járnak terhesgondozásra + ST magánbetegei is (de ez kit érdekel magánügye) sz.tem menj be a védőnőkhöz és harcold ki az UH-t, a vérvétel is igaz, nekem is mennem kell 2hét múlva, egyszerűen nem értem miért nem mondták ezt neked.
Az UH-ról meg nem voltál lecsúszva a 31.héten.
nekem ettől felfordul a gyomrom. undoírtó ahogy viselkednek.
áááá, nem is írok többet.
Vendég

Hellóka!

Mi is megvagyunk ám! :lol:

Igazából én is az "olvaslak ám benneteket mindennap, csak nem írok kategória vagyok"! :lol:
Meg olyan sok érdekeset nem is tudok írni! :D

Sziksós téma, bár látom lefutott: Én Dorozsmai vagyok, de a Szikit kihagynám én is ( főleg a "kutyafóbiámmal, meg amúgyis indulhatnék a "Világ leggyávább embere címért"), de Dorozsma szerintem jó hely! Igazából nálunk sincsen két autó, de nekem most még nem is hiányzik (meg jogsim sincs, ami azt hiszem nagy szerencse mindenkire nézve)! Mondjuk az ingatlan árakról fogalmam sincs!

Én még mindig dolgozom, de kezd nagyon elegem lenni! :D
Ti meddig dolgoztatok? Amúgy egy élelmiszerboltban nyomom, 12 órában (na nem mindennap :D )! Mostanság eléggé kivan a lábam, mondhatni 2-szer akkora a bokám! Meg az emberek is nagyon kicsinálnak! :lol: Vagy lusti vagyok? :lol:

Amúgy szerintem időnként szoktam érezni a babát, (a napokban már gyakrabban), de az orvos szerint az még nem az! :cry:
A 12 hetesen azt mondta, valószínűleg fiú, de azért én még reménykedem! :D Amúgy végülis mindegy, csak egészséges legyen!
Na befejezem!
Beteg babáknak jobbulást kívánok!
Sziasztok!
Vendég

Zsozi: Merre fele laktok Dorozsmán? Jöhet privibe is :wink:
Sztem 19 hetesen már simán lehet érezni a magzatmozgásokat! A dokid férfi??? :lol:

Zsanett: Igen nekem is van beutalóm az utolsó (32. heti)vérvételre, meg időpontom is már... A jövő héten kell mennem...... Úgy tünik veled nagyon kiszúrtak :evil: :cry: . Minimum rájukborítanám az asztalt.... :evil: És miért le kell menned terhesgondozásra? Miért nem fel az elsőre Cz.dokihoz? :shock:

Szilcsi: Sztem nem fogsz kapni képet az UH-án.... csak ha fizetsz érte. Legalábbis én csak akkor kaptam... És neked a Vasasba kell menni a Nucha szűrésre? Nem a klinikára??? Én ezt az egész rendszert úgy ahogy van nem értem! :( :shock: :roll:

Melinda: Jó kis programjaitok voltak :) Hol van ez a Csólyospálos? Az ovival voltatok, úgy értem ovi szervezésében, és te is voltál, mint segítő szülő?????

Voltunk megnézni a házat Dorozsmán. Ház? Ez enyhe túlzás. Nagyon gondolkoztam rajta be merjünk-e menni, vagy ránkdől :shock: :roll: Bakker vályog, ami önmagában nem is lenne gáz, de bazi nagy repedések a falon, salétromos az egész derékig fel van ázva a vakolat, V alakú tető (be van szakadva vagy mi) nincs egy egyenes fal se, kertbe áll a sitt meg a törmelék. Az összes tyúkól, disznóól, melléképület...stb tele van törmelékkel...ááááááááááááááááá és ezért a galambdúcért 10,5 millát mernek kérni bakker :shock: És úgy hirdetik, hogy KIS felújításra szorul! Hát ez nem kis felújításra szorul, hanem lebontásra szorulna, kb......
Esküszöm showműsort lehetne csinálni ebből, hogy egyesek hogy hirdetik a szarjaikat! :shock: Esküszöm 10-ből 8 fos... és hazudnak, és egyáltalán nem olyan, mint amilyennek hirdetik! :shock: Nemtom miért kell ez? Az emberek nem hülyék, úgysem tudják eladni annyiért, hiába írnak róla szépeket, a vevő úgyis elmegy megnézni, nem látatlanba vásárol..... Bakker!

Holnap megyünk nézni 3 másik házat. Nagyon kíváncsi vagyok.... :roll:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Jaj, nagyon szerettem volna elmenni a talira, de sajnos elmaradt! :( Remélem jól sikerült!!!

Exi!
Nagyon szépek vagytok a képeken! :lol:

Gira!
Csudaszép lánykáid vannak! :lol:

Lányok!
Lehet már túl későn szólok...
Holnap az RTL-en a Reggeli c. műsorban, a Csak csajokban 9-10 között beszélni fognak arról, hogy akkor most kell e a kismamáknak fizetni az orvosi ellátásért v.sem v. mi is van pontosan!

A beteg gyerekeknek jobbulást kívánunk!!!!

Mi ma voltunk tanácsadáson, 8900 g és 70 cm a nagylegény!!!
Tegnap teljesen magától felült, azóta ez a sláger! :lol:
Kúszva "körbejárja" az egész szobát és minden érdekli! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Enikő!
Ház. :roll: :twisted:
Lassan majd ti is rájöttök, hogy Szegeden, illetve Szegedhez tartozó városrészeken, hattyas, gyála, szőreg, dorozsma, 10 millióért egy 50 éves, rogyadozó viskót árulnak. :cry:
Sajnos 15 millió alatt ritkán lehet kifogni épkézláb házat. :cry:
Marad a falu!!! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Hjajj nem is meséltem, voltunk az ügyeleten ma este (nehogymá legyen egy nyugodt estém :lol: ), ugyanis Bogin gyanús pöttyök jöttek ki. Kb úgy néz ki, mint Gira Hajnája :( , a hasán, a vállán a hátán apró pöttyök van ahol egybefüggőek.... És viszketnek neki nagyon.... :(
A dokinéni a himlőket kizárta, a skarláton agyalt, de azt is kizárta, mert az végülis nem ilyen.... Hű mondom akkor az jóóóóóó! Úgyhogy valszeg melegkiütés... Írt fel fürdetőt hogy azzal fürdessem néhány napig,meg mentolos hintőporral kell szórnom és csak pamut pólót adhatok rá (naná, hogy amiket fel hajlandó venni csilli villis, szegecselt, pink, barbies anyámkínnyás pólók mind műszálasak :x ) Úgyhogy reggel majd menni fog a harc, hogy mit húzzon fel :roll:

Csibe: Nagyon ügyes Gábor, hogy egyedül felcsücsül!! Beindult a turbó üzemmód nála? :lol:

Zita: Hát azért még nem adom fel, megyünk és nézzük a házakat, hátha.... De mindenki azt hiszi, hogy a lepukkadt felújításra szoruló házak is tízmilliókat érnek.... De ha nem lesz más, megyünk ki hozzátok Szatymazra :wink: :lol:

ceniko
Szeged

Kár hogy nem voltunk többen a játszón csak Kinga és Kitti,
Zsuzsi és Dénes, Exi és Peti,meg mi.

Zsuzsi,a Barni még fürcsi után is emlegette Didit!!
Szóval szerintem naggyon jól érezte magát a Badi.
(Barni így hívja magát).

Enikő,a lánykád jobban van már???
Mikor feküdtök be a szemészetre???
Anno mi is néztünk házat dorozsmán,horror árak vannak.
Szerintem ami normálissabb,és nem kell olyan sokat rákölteni az 15-16 millió között van....................
Sajnos!
:evil:

Ma megyünk a városba a fiam kedvenc időtőltésére,trolizni,buszozni.

Kép
bibi226

Szozi,és tutira kííratnám magam a helyedben de persze te tudod,és érzed.
Én ahogy írtam abszolút nem bántam meg. :wink:
Volt időm nézelődni,vásárolgatni,már amennyire az állandó hányás-hányinger hagyta.
Én a pékségben dolgoztam,de ez ugye megint más tészta!! :D
Dorozsmán merre laktok??
Dorozsmán dolgozol??
Azért kérdezem,mert a férjem dorozsmai! :lol: :lol:

Csibe,naggyon ügyi Gáborka!!! :wink:
Kár hogy nem jöttetek!!
Nálunk a Barni ,akkor tanult meg kúszni-mászni mikor már tudott járni!! :roll:

Zituska,hogy vagytok???

Kép
bibi226

Zsanett! jol mondta a védönöd a szegedieknek Czankhoz kell menni UH-ra én is igy tudom. S. a vidékieknek csinálja a gondozást elvileg.

Zita,Enikö! na mi is ezért jöttünk ilyen messzire mert még Szeged szélén is 5milla lett volna egy ekkora telek mint amit mi 1,2-ért vettünk. Használt házat meg 16m alatt mi sem találtunk volna elfogadhatot, nekünk akkor már nem lett volna miböl felujitani.

Mára már Norbi is taknyos lett. A szeme sem javult. :( Orsi meg még mindig lázas. :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Na most már teljesen össze vagyok zavarodva. Felhívtam a Vasast kedden, ott azt mondta a védőnő, hogy oda kell mennem 12 hetes uh-ra a Kajtárhoz. És nem kell időpont sem, csak menjek oda és egyszercsak majd sorrakerülök. A Klinikát nem is említette, de akkor majd felhívom a Vasast még egyszer, biztos ami tuti. Én is azon csodálkoztam, hogy mindenki azt mondta, hívjam őket időben, mert 3-4 héttel előre kell időpontot kérni, és időpont nem is kellett. :roll:
Szóval ennyit a magyar eü-ről, tényleg botrányos, ami itt megy ebben az országban eü címén. :evil:
Anett, már én is alig várom, hogy érezzem a törpét! :D
Enikő, basszus, már megint ügyelet? Lassan bérletet válthattok a dokihoz. Na mit vett fel végül a Bogi? :lol:
Karmen, jobbulást nektek is!

Kép
szilcsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?