Sziasztok,
Sok-sok drukk Zsancinak és a kis Memének

Gyors és szép szülést kívánunk
Utófájások: nekem olyanok nem voltak - lehet nagyon utálni újfent megint -, de valszeg másodiknál nem fogom megúszni??
Votiv

nem semmi melót megcsináltál tegnap két gyerek mellett. Minden elismerésem (leborulós smile) Nekem utóbbi néhány napban szinte semmit sem hagy a kis gengszterem csinálni. Itt meg szalad minden. Drukkolok, hogy a sampon meghozza a várt sikert és írd majd meg mit mondott doktor néni
Neet

irigy-irigy. Mi ma néztük és még sehol semmi visszautalás, pedig elég borsos összeget sikerült most kettőnknek összeszedni és nagy szükség volna rá

És nem emlékszem - majd visszaolvasok, hiába ezek az éjszakák totál kikészítenek -, hogy gratuláltam-e már, de GRATULA a sikeres vizsgához
Curse

pépezés: nálunk nem volt gond. Egyedül a sütőtököt utálta, de közben rájöttem miért. Mivel én ősszel nem tettem el saját kezüleg fagyóba, megvettem az egyik bébiétel gyártó művét és azt próbáltam adni neki. Nos, nem a legjobbat választottam. Azóta kipróbáltam egy másikét is és azzal semmi baja. Esetleg próbáld meg - ha találsz finomat, tudom, primőr

, de hátha - az őszibarackot, Adél már eheti. Meg még krumplihoz annyit, hogy nekem dokinéni mondta, hogy eleinte ne turmixoljam, mert a keményítő nyúlóssá teszi és azt nem szeretik a babák. Inkább törjem át kis szitán. Én így tettem és nyelte, mint kacsa a nokedlit. Sőt még azt is mondta, hogy soha ne adjam magában, mert tuti nem fogja megenni. Én sárgarépát főztem jó puhára és azt turmixoltam, mellé kevertem az áttört burit és meglazítottam a masszát egy kis főzőlével. Ja, és én együtt főztem a kettőt, hogy az íze oda-vissza belefőjön a két zöldségbe. Almás-krumpli nem volt nyerő, viszont céklás, meg nyamiiii

És ezeket mind ehetitek.
És még régebbről egy dolog: írtad, hogy ha autóban ültök, akkor a melletted lévő ablak van nyitva elől. Ez sztem nem túl szerencsés, mert én sokáig ültem párom mellett és mindig csak nála volt nyitva az ablak és a huzat majd levitte a fejemet. Mert a kocsiban fordult egyet és hátulról visszajött rám a szél. Úgyhogy én emiatt mindig inkább Máté mellett húzom le és huzatoljon engem

Próbáljátok ki egyszer, ha pároddal mentek valahova.
Fibi

köszi, hogy ráérek. Na, de most miért is a hónapok múlva? Mert addigra nagyobb lesz Máté? Addig akarod hordani a pocakot?

Vagy addigra már Te is bizti összeszeded magad a két gyerkőccel?
Kutyák, rémes dolog. Nálunk a volt szomszédnak volt egy nagyon bolond kutyája. Mindig a mi ablakunk alatt ugatott... mondjuk nem voltunk velük jóban, lehet, hogy betanították rá?
Ridonli

jól hangzik, amiket írtál a nomád körülményekre való tekintet nélkül
Most megpróbálok visszaolvasni, mert fenti sorokat csak emlékeimből írtam, hátha hagy még egy kicsit ded
Vica