A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hajrá Zsanci, hajrá Meme!!!!!!!!

nukada

Tinu,
jaaa?
neet
neet

Neet,
persze, nem sietek én, csak tegnap nagyon megörültem az 1 ujjnyinak, hogy hátha jelent vmit.

mi már mult héten megkaptuk az ado visszatéritést :)

utofájás: az az! én még csak hallomásbol ismerem, de ami késik... :lol:
fibi

Én megint szívok a fülemmel, csak ez most a másik... Szegény Zolit is áálandóan leüvöltöm, gondolom eben benne van nagylányságom hormon ingadozása is. :oops: :oops: :oops: :oops:

Tegnap itt voltak a tesómék meg az uncsitesómék: 7,5,3, 8hós és 2,5hós =>ezek a gyerekek életkora, akik itt randalíroztak a lakásban. Szegény Réka kapott két taslit az Ábeltől, ő a 8hós: letettük őket a szőnyegre, Ábi mászkált, Réka csak úgy feküdt, erre az Ábi ismerkedni akart és kétszer megpaskolta a dedemet... Ő, mint aki nem is érzett semmit, nézelődött tovább. És csinátunk fényképet, amin csak a gyerekek vannak.

Neet:
gratula!!! hajr mostmár vezetés!!!

nukada

sok hiba oka, hogy a gyerek most is itt van az ölemben....

nukada

Sziasztok!

Igeeeeen! elkészültem. és ki is. 4-6-ig sikerült aludnom, de legalább kész vagyok a melóval. az elmúlt 1,5 hét legjobb hajnala ez. annyira nyomasztott, és még sok volt, és a kéró sem volt az igazi ésésésés a gyerekeknek is naponta volt valami extra programja, amitől még kevesebb volt az ihletem és időm a munkára. No ennyi, az örömködés egyben exkuzió is a nemolvasásra.

Mivel begyógyultak a szemeim, most is csak azt látom, hogy Zsanciéknál talán valami nagyon szép dolog történhet ma. Jó dátum lenne ez nagyon, ma vagyunk 10 (!) éves házasok. :shock: :D :lol:
Jó sokat kibírtam, ez már gombócból is sok lenne. :wink:

A képeket nézegettem, és csak a hódolók közé tudok felsorakozni. (Zuzi :lol: )
Neet neked pedig komoly gratula! :D Mindannyian tudjuk, milyen "gyaloggalopp" gyerkőc mellett a tanulás. Kalapemelgetőssmiley.

Fibi neked pedig szépséges utolsó pocakos napokat kívánok. (kutyasztory-menteseket) És utána egy -nem várt- de álomszülést. :wink:

Az én aprókám itt somfordál körülöttem, és épp most hanyattesett, mert a játékos állványába kapaszkodva akart felállni, és az persze eldőlt. Koppant picit a feje, de nem szóltam, csak messziről néztem, és meglepődött, már gügyögve játszik. Persze megszeretgettem, és elmesélte a dolgot, de ha hirtelen odarohantam volna, (jajgatva, mint a dédi) még nálatok is hallatszana a panaszáradat. :wink:

Na, ahhoz képest, hogy csak bé akartam köszönni, kissé hosszabb lettem. :oops:

Ja, és Indi, látom hazaértél, és ugye nem volt semmi kalamajka az úton (utána már :lol: ). Gyertek máskor is, és persze ha más is vállalkozna ilyen hosszú útra, őt is szívesen fogadnánk. :)

Zsu
zsugyu

Sziasztok,

Sok-sok drukk Zsancinak és a kis Memének :) Gyors és szép szülést kívánunk :)

Utófájások: nekem olyanok nem voltak - lehet nagyon utálni újfent megint -, de valszeg másodiknál nem fogom megúszni??

Votiv :) nem semmi melót megcsináltál tegnap két gyerek mellett. Minden elismerésem (leborulós smile) Nekem utóbbi néhány napban szinte semmit sem hagy a kis gengszterem csinálni. Itt meg szalad minden. Drukkolok, hogy a sampon meghozza a várt sikert és írd majd meg mit mondott doktor néni :)

Neet :) irigy-irigy. Mi ma néztük és még sehol semmi visszautalás, pedig elég borsos összeget sikerült most kettőnknek összeszedni és nagy szükség volna rá :roll: És nem emlékszem - majd visszaolvasok, hiába ezek az éjszakák totál kikészítenek -, hogy gratuláltam-e már, de GRATULA a sikeres vizsgához :D

Curse :) pépezés: nálunk nem volt gond. Egyedül a sütőtököt utálta, de közben rájöttem miért. Mivel én ősszel nem tettem el saját kezüleg fagyóba, megvettem az egyik bébiétel gyártó művét és azt próbáltam adni neki. Nos, nem a legjobbat választottam. Azóta kipróbáltam egy másikét is és azzal semmi baja. Esetleg próbáld meg - ha találsz finomat, tudom, primőr :evil: , de hátha - az őszibarackot, Adél már eheti. Meg még krumplihoz annyit, hogy nekem dokinéni mondta, hogy eleinte ne turmixoljam, mert a keményítő nyúlóssá teszi és azt nem szeretik a babák. Inkább törjem át kis szitán. Én így tettem és nyelte, mint kacsa a nokedlit. Sőt még azt is mondta, hogy soha ne adjam magában, mert tuti nem fogja megenni. Én sárgarépát főztem jó puhára és azt turmixoltam, mellé kevertem az áttört burit és meglazítottam a masszát egy kis főzőlével. Ja, és én együtt főztem a kettőt, hogy az íze oda-vissza belefőjön a két zöldségbe. Almás-krumpli nem volt nyerő, viszont céklás, meg nyamiiii :) És ezeket mind ehetitek.
És még régebbről egy dolog: írtad, hogy ha autóban ültök, akkor a melletted lévő ablak van nyitva elől. Ez sztem nem túl szerencsés, mert én sokáig ültem párom mellett és mindig csak nála volt nyitva az ablak és a huzat majd levitte a fejemet. Mert a kocsiban fordult egyet és hátulról visszajött rám a szél. Úgyhogy én emiatt mindig inkább Máté mellett húzom le és huzatoljon engem :lol: Próbáljátok ki egyszer, ha pároddal mentek valahova.

Fibi :) köszi, hogy ráérek. Na, de most miért is a hónapok múlva? Mert addigra nagyobb lesz Máté? Addig akarod hordani a pocakot? 8) Vagy addigra már Te is bizti összeszeded magad a két gyerkőccel?
Kutyák, rémes dolog. Nálunk a volt szomszédnak volt egy nagyon bolond kutyája. Mindig a mi ablakunk alatt ugatott... mondjuk nem voltunk velük jóban, lehet, hogy betanították rá? :roll:

Ridonli :) jól hangzik, amiket írtál a nomád körülményekre való tekintet nélkül :)

Most megpróbálok visszaolvasni, mert fenti sorokat csak emlékeimből írtam, hátha hagy még egy kicsit ded :)

Vica

Kép
Kép
vica94

Most látom, hogy csak a dátumot éltettem. :oops: Zsanci! Nagyon szép szülést kívánok, és utána jó babákolást! :D (olyan irigyirigy vagyok most egy kicsitnagyon :oops: )

Zs
zsugyu

Zsugyu,
gratula a 10 évhez!! Mér sok az gombócból? Én 12t meg tudok enni, ha éhes vagyok. :D

Vica,
hát borsot azt nem küldtek, de egy kis pocket money mindig jól jön. ;)
neet
neet

Zsuzsi :)
Köszi, dőzsöltünk hazafelé az Intercittyen: tiszta volt, üres, kényelmes, puha párnás, úgyhogy Dominó egy órát szunyt rajta, fel is kellett ébresztenem a leszálláshoz. Megérte a pluszpízt.
Szép nap volt :)

Boldog Évfordulót!

indianyo

Zsanci, ha nem vagy biztos benne, hogy EZ az-e, akkor tuti AZ!!!! :lol: :P :D szép szülést és jó fájásokat! :wink:
és ma született Clint Eastwood is, meg Walt Whitman, és Brooke Shields, R. W. Fassbinder (meg OV :wink:) :D

votiv 8)
votiv

Zsu,
köszi szépen!
Boldog évfordulot Nektek! és mit dolgoztál éjjel?

Vica,
a honapok mulva-t csak ugy hasraütésszerüen irtam, semmi konkrétra nem gondoltam.
fibi

ANGINAK Boldog Nevenapját! :)

Zsanci: Hajrá Meme, Hajrá Meme, meg persze Hajrá Zsan, Hajrá Zsan!!!

Neet: Király!!! Grat!! ;)

Zsugyu: 10 évhez is grat!

Curse: no para, enyém ded úgy igazán 8 hósan kezdett el "rendesen" enni, de én nem aggódtam mert volt elég tejci.
A bóti üveges kaját én nem próbáltam mert szerintem büdösek :)

Rylie
rylie

eni nyúz? Merse baba merre jár? :D :D :D

Zsu,
wow, 10év

Neet,
GRATULA!!! :D
és 12 gombóc? :shock: úgy érzem itt igenis a méret a lényeg - mekkora gombócról van szó? ;)

Votiv,
redőnyös miatt még mindig :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: eccerűen nem merem végigcsöngetni az a épület össszes lakóját, hogy melyikbe lakik a fickó (bérli a lakást és a tulaj neve van kiírva nem az övé) de igyexem :D
viszont üres a szombat úgyhogy ha jó nektek, kimennénk, meg ha vki társulni szeretne, akkor gyerekülést be lehet rakni ls egy mamit+babót tudok vinni - persze csak ha el lehet titeket özönleni :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Zsanci,
HAJRÁ!!!! :D

Neet,
Hajrá, első vezetés :D Gondolom, rutinpályán nyittok?

Deni,
Igen, én reszelem az almát, direkt édes fajtát vettem, de hát nem igazán jött be neki. Lehet, h még sem édesszájú lesz, mint anyja? :lol:

Neet, Kata, Votiv,
Én nem értem a csajomat, mert ő is haspók. Akár mikor kap cicit, rögtön rámozdul :lol: Tudom, a tejci nem ugyanaz, mint az almapüré :evil:

Rídonli,
Jól hangzik a nyaralózásotok :)

Votiv,
Ezek szerint Istinek még nincsen kint az összes foga? :?

Fibi,
Én tegnap nem akartam írni, de én már a 26. héttől egy ujjnyi méhszájjal járkáltam.

Zsu,
Boldog évfordulót!!! :D

Vica,
A primőröket még nem merem bevállalni, így amit nem tudok megvenni a maga formájában, marad az üveges. Ami egyébként rohadt gazdaságtalan :evil:

Köszi lányok a biztatást :) Inkább csak attól skerázok, hogy nem tudom megismertetni vele a többi ízt, mert most már ott tartunk, h a száját sem nyitja ki. Ha meglátja a kanalat, rögtön összeszorítja a száját, pedig tényleg nem kínáltam neki erőszakosan. Mondták, h nem szabad erőltetni, mert akkor még jobban elmegy a kedve.
Tejci van bőven, nem emiatt megy az aggódás, csak tartok attól, h nagyon nehezen fogja meg szokni a szilárd ételeket.

Kép Kép
curse

Zuzi,
Tudom, h egyszer már írtad :oops: de leírnád még egyszer az én kedvemért, hogy merre van a gönczöl turi? Sajna mostanság nem lesz a közelben börze és hát a csajom meg nő, mint a bolond gomba :D

Kép Kép
curse

Curse,
majd biztos kíváncsi lesz Adél kicsit később az új dolgokra, sőt lehet h egyből arra, amit ti esztek
nálunk a krumpli jött be nagyon, nyúlósan is :lol: (azóta alábbhagyott a krumpliimádat) és mind a mai napig inkébb zöldséges, mint gyümölcsös a gyerek; sárgarépa krumpli cékla alma meg mindenféle mixek nagyon bejöttek neki és persze olivaolajjal ment

először almával próbálkoztunk és az nem ment, nagyon nem ment, úgyhogy pár hétre abbahagytuk a kísérletezést - tényleg nem volt hajlandó se teát se semmi nem-tápszert elfogadni és pár héttel később krumplival meg sárgarépával próbálkoztam és onnantól kezdve ment a dolog
almából végig csak a gyári pépet fogadta el, házit csak úgy, ha főzelékbe volt belecsempészve

szóval nyugi :D

Zsan? vki híreket!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!

Sajnos ledöntött a lábamról a takonykor,de olvasok azért :wink:

Zsan:
nagyon szép szülést kívánok!+++++++++++++++++++++++

Fibi:
neked is drukkolok :wink: Igaz,remek páros lesz a segítséged :!: :lol:

Zuz:
tényleg remek kép ez rólatok :D Igen fotogén vagy :lol:
Ancsit puszilom,ha beszélsz vele.

Neet:
Kép

Rylie:
a turkáló a nagyvárad téren van,2 emeletes :wink:
Ha kell pontosan,akkor leírom merre.

Csodaszépek a gyerekfotók,én is mutatok párat.
A gyereknap alkalmából miden féle pancsolás volt :lol:
Kép
Kép
Kép

És mégegy,mivel elég félreérthető volt a telkünkről a kép :roll:
Szóval a miénk "csak"ez ,kicsit siváran még,de...:lol:
Kép

petergabi

Curse: próbáld meg úgy, hogy Adél előtt eszel és olyan igazán jóízűen, meglátod előbb-utóbb kiváncsi lesz arra, hogy az Anyája mitől van úgy oda ;) Szerintem minden gyerek először a savanyút bírja jobban, édesnek ott van a tej ;) Próbáld meg lecentrizni az epret avagy meghámozni, szal a lényeg, hogy mag ne legyen rajta és úgy add neki. Vagy még egyszerűbb a meggy, azt csak magozni kell meg szétpajszerolni ;) Kamillának csakis a savanyú dolgok csúsztak eleinte! Sőt még most is inkább....

Zsanci?? :roll: már a Hban esetleg????

Leniéknek hamar színváltást kívánok, hogy mihamarabb hazajöhessenek!!!

Votiv ezt meg neked, ill Istinek ;) nem csak a fiúk bolondulnak a motorért :)
és az osztálytársaid közül sok az ex?? :shock: tyű ilyen menő csajszi voltál??? :lol: Egyébként meg jó nőci vagy, szal nincs mitől tartanod: két szép gyerök, menő-jóképű apjuk, te is csini vagy, még fodrászhoz is mész, mi kell még???? :P
A fodrászért egyébként zöldülőszmájli, mert enyém séró már irtó tré... :? azt hittem szülinapomra kapok egy lehetőséget, hogy elmenjek fodrászdába, de nem.. :roll:
Kép

Rylie
rylie

Gabi: azért igy se rossz a házatok ;) és Dorka pofija is mennyit változott??? :)
Nagyvárad téren....ööö melyik sarkán, az Orczy kert felől, vagy a Sote felöl??? :roll: Nekünk az jó is lenne, mert nincs messze!

R
rylie

ZSANCI HAJRÁ, MENNEK A DRUKKOK!!!!!!!!!!!!

Rídonli :) Szuper, hogy ilyen jól sikerült a nyaralózás! :D Mi az a suszterbogár? vagy talán jobb, ha nem tudom...? :roll:

Zsugyu :) Nagy gratula a 10. évfordulótokhoz!!

Nuk :) Fülednek bulást!! Ez most u.az a baj, mint a másikkal volt?

Fibi :) Ne aggódj, Ábel is jön nemsokára, inkább pihenj meg nadizz addig! :wink:

Gabi :) Bulást Neked!! +++++ Képek nagyon jóóók, Dorka (mekkora már?!! :shock: ) és ház is nagyon szépek! :D

Rylie :) Motoros Kamilla haláli!!! :D :D

ANGINAK BOLDOG NÉVNAPOT!!
(bár nem vagyok biztos benne, hogy ma tartja-e, bocsi Barbi :oops: )
denizsa

Most akkor mi van Zsanciékkal? Megesz az ideg :roll: :lol: de nem merek még sms-t sem írni :?

Gabi!
Köszi :D Na, a Te lyányod sem panaszkodhat :lol: És szerintem a legtöbbünk örülne, ha ilyen "sivárság" venné körül :wink: :lol:
Gyógyulj meg hamaR!!!!!!

Nuk!
A Te füledre is gyógypuszik!++++++++

Ancsival most beszéltem, mondtam neki, hogy azért ez már pofátlanság, hogy ennyi időre kimarad innen :mrgreen: , ő meg mondta, hogy a mi leendő házunkba már bekötötték a netet :shock: :lol: , de ők messzebb vannak az oszloptól :lol: (szóval ez a hivatalos verzió :twisted: ) Mindenkit puszil!!!!

Motorozó Kamilla csúcsédes :D

Curse!
B ugyanígy fogadta az új ízeket, kitartás!!!! pár nepig ne is próbálkozz! AKár 1 hétig se! (én most így fogom csinálni, mert B-nél mér annyira idegesített, hogy nem evett meg semmit, csak a cici,, cici, cici. 9 hónaposan kezdett el enni, de akkor se valami jól, és akkor is szitán kellett áttörnöm mindent. ) A lereszelt almár ugye még átturmixoltad? Esetleg 1 hét múlva próbáld meg újra, és akkor nygon finomra turmixold. Hátha!!!! Esetleg próbálj máskor pl krumplit jó sok anyatejjel összetruttyolva. Ezt is szokták ajánlani.
turi:
A Fehérvári és a Tétényi út között az Etele úton, az egyik lábas ház aljában. Van játszószoba is, még játszószőnyeg és pihenő szék is kis bébiknek, amíg anyóca vásárol 8) )

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!
elnézést az idepofátlankodásért, de a segítségeteket szeretném kérni. Lassan tervezzük a 3. csemeténket és a Kútvölgyi, ahol az első két lányunkat szültem .... szóval egy vicc ami most ott van. Ilyen bizonytalanságba meg nem szeretnék maradni 9 hónapig. Hónapról hónapra tolják a végleges döntést.
Az volna a kérdésem, hogy a Szt Imrében ki tud valaki valamit Dr Bálint Balázsról ill. hogy kit ajánlanátok! Én még nem is jártam a kórházban, csak virtuálisan és hát nagyon szép minden. Arról nem is beszélve, hogy 5 sarokra lakunk tőle. Szóval azon gondolkodtam, hogy jó lenne váltani. Megírná nekem valaki a doki telefonszámát ill. hogy hol és mikor van magánrendelése ill. hogy mennyi most a tarifa?!
arról is szivesen vennék infókat, hogy milyenek a csecsemősök! Úgye velem lehet 24 órán át a gyerek? és nem adnak nekik tápot vagy cukros vizet!!! bármilyen infó érdeket amit úgy gondoltok hogy hasznos.
ha valaki megtenné, hogy ír nekem pár sort az e-mail-emre azt nagyon megköszönném előre is.

mindenkinek jó babázást ill. könnyű szülést!

Üdv.

Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Anginak nagyon-nagyon boldog nevenapját!!! :D

Zsugyu!
10 év! Gratulálok!!!! :D

Rídonli!
Üdv itthon újra! :D

Gabi!
Két szintes Turi? :shock: Ott a helyem :lol: Pontos címet leírnád?

Curse!
Még az jutott eszembe, hogy Indi ajánlotta, hogy pároljuk meg az almát, hátha úgy jobban csúszik. De szerintem most mindenképpen hagyj ki pár napot!
zuzmo1

Hát, ha Zsanci nem ír semmit, akkor valszeg nincs otthon, és akkor............ Csak nem hagyna ennyi drukkert bizonytalanságban nemde? Szorítok érte rendesen.

Én 11 után eldőltem, mint egy krumpliszsák, hogy picit pihizek, lánykám épp durmolt. Következő emlékem, hogy a fülem mellett csörög a mobil, anyu kérdezi itthon vagyok-e. Azt sem tudtam ki vagyok, mondtam persze. Akkor engedjem már be, mert itt toporog a ház előtt, és a csöngetésre senki nem reagált. :shock: Beengedem, és kérdem, ma nem vagytok Móron (pénteken ott dolgoznak) miért lennének, ma csüt. van. Tényleg? Szóval eléggé mosott kaki vagyok, és az én lánykám hagyott aludni, úgy aludt még, mint a tej, és már most újra ágyba kívánkozott, teli pocakkal. Szumma napi 3-4-5 órát alszik még, két etapban, úgyhogy elkényeztet.
Ja, és Fibi könyvelgetek, és ugyi ma határidő van.

És köszi szépen a gratokat. Ha belegondolok, mennyi rengeteg dolog történt velünk már, és mégis, mintha ma lett vón. Na majd estére teszek be képet régről. (azt még vállalom)

Curse :D addig örülj, míg a manódat csak szopiztathatod. Ennél nincs kényelmesebb. És a picur meg fogja szeretni az ízeket, ha megérik rá. Én a nagyokat fél évesen szépen elkezdtem kínálni, ugyanúgy, mint te. Most Lorcival már rám szóltak, hogy itt lenne az ideje. Sem ő, sem én nem akaróztam az etetéssel foglalkozni. Jól megvalánk mi együtt. 8-9 hós volt, mikor igazán 1-2 étkezést már nem csak szopizott, és úgy igazán 11 hósan kezdett el mást enni. És most már le sem lehet lőni. Mutogat, és kiabál, ha nem kap elég gyorsan a szájába valamit. (és persze azt, amit mi eszünk, úgyhogy nála extra gyorsan vezettem be a dolgokat, nem a könyvek szerint, de persze ésszel) Mindkét módszer bevált, úgyhogy RÁÉR a babócád. (addig sem kell pacsmagolni :oops: éljenek a munka hősei!!!)

Na, mék mert dolog van

Zsu
zsugyu

Sziasztok!

Zsanci hajráá!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsugyu boldog évfordulót!

Curse, sztem is jobb, ha vársz egy-két hetet, lehet, hogy még nem áll készen az új ízek fogadására.

Deni, suszterbogár azon kevesek közé tartozik, amelyik nem gusztustalan :mrgreen: Kicsi, mászik, nem bánt, piros-fekete páncélja van. A gyerekem nagyon jókat játszott velük.

Fibi, mit csinálnak veled ezen a pránanadin, ami ilyen jót tesz? Elképzelésem sincs, de jó lehet.

És ma nagy öröm ért: fölhívtak az oviból, hogy mégis mehet szept.től a gyerekem, nem csak 2008 szept.től! Úgyhogy a 2 ovis dilemmám megoldódott! :)
rídonli#

Barbi:
isten éltesse Angidat a nevenapján :D

Den:
remek hírek,hogy elmúltak a pöttyök :D

Indi:
neked pozitív energiákat küldök,jó? :D
Dominó egy kuriózum :!: Hihetetlenül szép :wink:

Zuz,Rylie:
szóval a turi:nagyvárad tér :arrow: azon az oldalt kell elindulni a körút felé,ahol a hentes van a sarkon.Onnan 2 utca azt hiszem,de sarok ház és tele van ragasztva,hogy angol minőségi ruhák stb./Zuz:pl.gap :lol: /

petergabi

Szevasztok anyákok! Látom, Meme még titkolózik :wink:

Votiv :) Ha valaki, hát pont te vagy az, akit mutogatni lehet és kell is - minden osztálytársad irigylehet és exeid rághatják a kefét! nekem te egy sikertörténet vagy és büszke vagyok rád! Érezd jól magad!!!

Gabi :) Hű, ez a turi híres, Melitta barátném is odajár százforintokért vásárolni hiper-szuper rucikat - no meg az összes "gyermekem kinőttruhái szép, megkímélt állapotban" feliratú vaterás anya is :wink:

Köszönöm a pozitív energiákat mindenkinek!

Dominóval ma telefont vásároltunk. 50 perces várakozást a hátamion a kendőben angyali nyugalommal tűrt - persze foylamatosan kommentálta az eseményeket. Előtte bankban is ügyintéztünk, és ott se volt balhé. Tényleg különleges kincs, meg is becsülöm :)
Na persze azóta nem kell nekei a régi telefon, amit megevett, büdös kölke! Hiába alkalmaztam Vera módszerét: miszerint ez tilos, nem szabad ám vele játszani! Simán kiröhögött :lol:

indianyo

Sziasztok :)

Zsánának mennek drukkok!!! De lehet hogy már meg is született Merse ?!;)

Anginak boldogot!

Zuzi,
én biztosan felhívnaám a második legjobb szityót és elmondanám, mi történt. Ő is ember és, szerintem, azt is értékelte, hogy visszaszóltál ;) Gondolj, bele, ha lakásügyileg történne ez..... Te nem örűlnél, ha valaki, aki "lemondta", később visszahívna, hogy bocsi, amire számítottam az mégsem jött össze és mégis a tiétek kéne???? Hívd csak fel a bébiszityót és egy percig sem legyen lelkifurid ;)

Gabi,
Olyan szép helyen laktok ;) Dorka igazi hölgy már :shock: 8) Így cumi nélkűl, főleg ;) És látom a Kutty imád nálatok lakni.... jó helye van! Télleg, mi lett a neve? Lehet hogy én lemaradtam.... :oops:

Vot,
Már csak azért is mutasd meg az EXeknek és az osztálytársaknak, hogy IGENIS két gyerekkel is nézhet ki jól az emberr!!! Mert TE szuperűl nézel ki!!! ;)

Neet,
gratula mindenhez!!! Pezsgő ide is jöhet ;) Na jó, inkább sör, az legalább tejet szaporít ;)

Curse,
Adélnak meg kell tanúlni enni ;) és ez nem megy egyik napról a másikra, sajnos. Kitartás!!!! Menni fog az, csak egy kis idő kell hozzá ;) és, képzeld, nálunk az O. csak az üvegeset ette :? Főzöcskéztem épp eleget (husi-alma-krumpli)....... Nem ette meg és a kukában végezte a kaja.... Később a mi főztünkből evett(pl:húsleves) és az már okés volt...... ki érti ezt :roll: 8) De a reszelt almát csípte ;)
Szóval, nyugi, tutira "beindúl" a kiscsaj, csk idő kell Neki ;) Neked meg kitartás :)

Mása
szmagdi

Nuk,
ó, te szegény, ez a fülfájás borzasztó lehet :( és még a mikulás is :? .... Jobbulást!!

KÉPEK jóóóók ;)

Indi :)
Interszitty jó lehetett :) szépen elringatta Dét :) Telóügyileg mi is ott tartunk, hogy, persze az kell, ami műxik :) Tudják, a csibészek mi a jóóóóó ;)

Lassan megyek, mert a kiscsj nemsokára felébred. Egyébként én olyan lusta vagyok :( Állandóan aludnék :? Meg úgy szeretgetném Orsit. Délben lefekszem mellé es várom míg elalszik, aztán nézegetem, mint újszülött korában és megsimizem, megpuszilom :oops: :roll: :( Csak most tudatosúl bennem, szerintem, hogy nemsokára négyen leszünk.... Ami, persze írtó klassz..... :)

Ja, és tegnap voltunk barátnőméknél babalátogatóba. Olyan édes a kisfia ;) Igazi kispasi. Csurgott a nyálam ;)

Na, most el, mert nem akar a szárítóra kiterűlni a ruha egyedűl :?
szmagdi

Rylie :) azért eperrel kezdeni elég drasztikusnak tűnik :wink: Ő az, akit még 1 évesen is fogszívva ajánlanak csak az orvosok alergizáló mivolta miatt .

indianyo

[size=24]Megszületett Memme!!!!!!!!!!![/size]

Kép
Kép
zuzmo1

Mása :) Hogy van a pocak? Nem látom a csíkodat, te is mész már lassan NST-re, ugyi :wink: vagy már voltál is, csak figylemetlen voltam?

Kata :) hát én 6 felé kelek reggelente, úgyhogy estére leragad a szemem - ami egyébként is zizeg a számítógéptől. Ezt máshol úgy hívják. hogy vénülök :mrgreen:

indianyo

MEGSZÜLETETT MEMME!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Zsugyu :) Tényleg szuper lányod van, ha így hagy aludni! :wink: :D és a képeket várjuk ám!

Veronika :) Üdv! Bálint B.-ról majd írnak a "páciensei" :) a szülésznő-választáson is érdemes elgondolkodni, ha belefér a keretbe. A csecsemősök elég elfoglaltak, de ha segítséget kérsz tőlük, akkor segítenek. Veled lehet a baba 24órán át (de szülés után elviszik megvizsgálni), tápit és cukros vizet nem adnak automatikusan, de lehet kérni, ha vki szükségét érzi vmelyiknek. A kórház tényleg jó, sztem nem bánod meg a váltást :wink: ha kérdésed van, írd csak le!

Rídonli :) Köszi, akkor asszem tudom is, melyik ez a soklábú :) és éljenek az ovis hírek :D

Indi :) Dominó tényleg egy angyal, de ezt Te úgyis tudod! :D :D A "hogy van a kezed?" kérdésemre nem válaszoltál, remélem nincs baj, csak nem vetted észre :roll: Ja és a telefonra: ismered a mondást: a gyerek nem hülye csak kicsi :wink:

Mása :) Orsika arcocskája hogy van? szépen gyógyul már, ugye?

Bálint imádja Bence kezébe dugni az ujját, amióta apa megmutatta neki a baba fogóreflexét:
Kép
Így szeretjük a tesót:
Kép

Kép
Kép
denizsa

NA ÉS AKKOR AZ ADATOK:
Kántor Merse Oleg Szélvész 3950grammal 55 centivel látta meg a napvilágot 13.19-kor, de csak azért "késett", mert nem volt burokrepesztés! Jól vannak! :D :D :D :D

Gratulálunk, és nagyon sok boldogságot az egész családnak! :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
zuzmo1

Éljen Meme és anyukája és bátyókái és apukája és de szép nap ez!!!! CSókolom Zsancit!

indianyo

ISTEN HOZTA MEMMÉT!!! NAAAGY GRATULA ZSANCINAK!!!
Kép
denizsa

És mi is sok boldogságot és finom tejcsit kívánunk!!!
denizsa

Deni :) Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, írok én, aztán a lassú internet meg babanet miatt elfogy a türelmem.
Kezeim jól vannak, köszönik szépen, csak a kaki idő miatt reggelente és esténként fájdogálnak néha.

indianyo

De szupi hírekre kukkantottam be :D

ISTEN HOZTA MERSE BABÁT!!!!ANYUKÁJÁNAK ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK NAGY-NAGY GRATULA!!! :D

Kép Kép
curse

Denizsa:
köszi az infókat. Megnyugtató ha "nem rontják el" a babát. :lol: Szülésznő választáson még gondolkodom, mert eddig nem volt. A 2.-nál a doki is csak padlógázzal ért be és az ajtóban kapta el a gyereket. :lol: Félek nem érne be. :lol: azért még meggondolom! :D

sok boldogságot Memmének, mamájának és az egész családnak! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Éljen a baba és azu immáron háromszoros kismama! :D

Apa hazafelé tart, oszt irány a tesco, egy Guinness tuti bejátszik ma. 8)

neet
neet

Óóóóriási gratula Mersének és anyukájának. Sok-sok tejecskét és minden jót kívánunk nekik mi is :)

Zsanci, örülök, hogy megismerhetitek egymást Mersével és szép neve lett :)

Vica
vica94

Ezt muszáj feltennem :) azon kevés pillanatok egyike volt, amikor nem balhézik :?

Kép

Vica
vica94

Zsanciéknak hatalmas gratula, egy közös ismerőstől hallottam Merse érkezéséről, nagyon megörültem, mert pont éjszaka álmodtam, hogy ma fog megszületni. :lol:

Vica: ez nagyon édes... :-)
johanna1975

Deni: fiaid is gyönyörűek, mint mindig....
johanna1975

Oké, akkor most már tényleg nem aggódom, várok, hátha megkedveli a kajcsikat :D köszi még egyszer mindenkinek :D

Gabi,
Bulást Neked!!! Nagyon jók a képek, édes Dorkád a kutyival :D Lemondott a gazdi róla pénz nélkül is? A ház pedig nagyon tuti helyen van, ez igen, szép a kilátás :D

Rylie,
Motoros Kamilla :D

Nuk,
Bulást a fülednek!!!

Zuzi,
Köszi a leírást, tényleg szuper hely :D

Veronikusz,
Üdv itt :) Sajnos én nem tudom BB elérhetőségét. A kórházzal kapcsolatban pedig Deni már leírta a lényeget, de ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel :wink:

ANGINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D

Zsu,
Persze, örülök én, h ennyire cicis, csak hát remélem, h 20 évesen már nem rajtam fog lógni :mrgreen: Erről mindig az Angolkák sorozat jut eszembe, ahol egy 50 éves pasi még mindig cuclizik az anyján :lol: :lol: :lol: Édes a lányod, h ennyire hagy aludni :D

Rídonli,
Szupi, h megoldódott az ovis probléma :D

Indi,
Milyen trükkös Dominód :D

Deni,
Annyira jók ezek a képek :D ilyenkor rögtön kedvet kapok egy ketteskére :lol:

Vica,
Annyira édes Mátéd, nagyon jó ez a kép :D

Johi,
Te mindig csak rohansz :wink:

Kép Kép
curse

Gratulálunk Zsancinak és a NAGY családjának, Isten hoztam Mersét!

Légyszi, valaki homályosítsom fel, hogy Zsanciéknál ez a névválasztás valami családi dolog, vagy csak tetszik nekik a különleges név... :oops: :oops: :oops: :oops:

nukada

Zuzi:
Lehet, én nem vagyok ma formában, de a Szélvész ugye csak poén?!?!?!?

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?