A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Éljen Merse! És nagy-nagy gratula az ügyes Zsancinak!!!

És persze boldog névnapot Anginak is!

Kép
Kép
tinu

Vica Drága! Szerintem nem reagáltam a hozzászólásodra, nem volt szándékos, ne haragudj! Úgyis találkozunk és jól megdumáljuk :wink:
no de Máté képe letaglózott, itt üldögélt a hordozóban és mérgelődött, erre meg a lavórban ül és vigyorog ezerrel? Olyan szép nagyfiú!

Nukada :) Szélvész-ügyben nem tudok nyilatkozni (Zsanci nyilván sms-ben is önmaga volt a szülést illetően is :wink:), a többi név az orosz-magyar rokoni kapcsolatokból való.

indianyo

Sziasztok!!!

Eloszor is nagyon gratulalok Zsancinak a szep meretu Memehez :wink: Tuti ugyesek voltak!!!!!!!!!!!!!!!

Latom a tobbi pocakos meg egyben! :wink: :wink:

Mindig olvasgatlak Benneteket,de irni nincs sok erom a vegere :oops: :oops: :oops: :oops:
A gyerkocok tovabbra is gyonyoruek,nagyon jo nezegetni a sok kepet,amit feltesztek!!!!!!!!!!

Holnap megyek az elso CTGre a korhazba,vegre korulnezek kicsit,mert meg nem voltam ott a szuleszeten...meg izgulok is!!!!!!!Meglatjuk szulesznot sikerul e fogadni,most ugrik a majom a vizbe :wink:

Mindenkinek puszi!!!!!

Kép

Kép
arwen07

ISTEN HOZTA MERSE OLEG BABÁT!!! És éljenek Zsanci -család összes családtagja :) Mától hivatalosan is nagycsaládosok ;) Éljen!!! :)

Rylie,
Kamilla a mototron :lol: :lol: :lol: Ő is ízirájder, öcsém ;)

Deni,
annyira helyesek a fiúk ;) Orsika pofija már nagyon szép :) Csak az orra tövében van egy mélyebb seb, de,szerintem nemsokára az is leszárad 8)

Indi,
Még nem mentem nst-re, de jövő hét péntekre be vagyok jelentkezve :) Ja és hétfőn megyek vérvételre meg UH-ra és átveszem a cervix eredményeket is 8) Úgy repűl az idő....... Van egy rahedli elintézni valóm (OEP-nél Tgyás igénylés és ezzel kapcsolatos dolgok) Végre kiderűl hogy most akkor hány hetes is vagyok, mert elméletileg majdnem egy héttel előrébb járunk, mint a vonalzó jele ;)

Vica,
Máté és a lavor :lol: :lol: :lol: Annyira édi :)

Mása
szmagdi

Ja Indi,
itt a vonalzóm ;)

Arwen,
szia :) én is valahogy így vagyok az írással :oops: :oops: :oops:
Már Te is CTG-re mész :shock: Én jövő hét pénteken megyek 8) Húúúúúzom ;)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

JA, Arwen,
azért majd holnap egy beszámolót plíz ;)

Asszem jön az esti program... fürösztés (én csak nézem) etetés......

Ha tudok, még jövök ;)

Mása
szmagdi

Masa,
hat en is tuti huztam volna,ha rajtam mulik,de a dokim felajanlotta,hoyg majd o ker nekem idopontot,hogy o is ott legyen akkor,hogy kiertekelje...
Nem tudom megvizsgal-e utana...elvileg mostansag kellene a Streptococcust is levenni...lehet azt is mostanra tervezi? :roll: vagy csak szimplan megnezzuk,hoyg allunk :lol:
Igy felhivott,amikor ott volt es kesz tenyek ele lettem allitva,hoyg jo e az idopont :lol: Ugyhoyg :lol:
Beszamolot irok,okes :wink: Majd osszekaparom magam :lol: :lol:
Igy utolag is boldog nevnapot!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
En ma voltam a laboreredmenyert,de nem tudom az utolso Uh mikor lesz,holnap megkerdem a dokkert errol is. :wink:

Kép

Kép
arwen07

Innen is naaaaaaaaaaagy gratula Zsanciéknak és Mersét Isten hozta :D
fibi

Anginak Boldog Névnapot, (bár én úgy emlékszem, mintha nem most tartanák…)
És Boldog Születésnapot Marcipánnak :D (utólag)

Deni :) kedves Tőled, amit rólam írtál, de…. Na, mindegy, példul tegnap megkaptam páromtól – nézegettük a pocakos képeket, mg az egész pici Mátéról készülteket -, hogy nekem mindig 7-8 hós várandósnak kellene lennem, mert milyen szép voltam. Kisimult az arcom, sehol egy pattanás – utálom őket, emiatt van a sok negatívkodás többek közt - , de megvallom őszintén én is szerettem a más állapotot 8) És pöttyöknek meg nem örültem, de annak viszont igen, hogy végre elmúltak. Tényleg jó lenne tudni, mitől jöttek ki…
És tündériek a tesók együtt :D :P a tesószeretgetős kép nagyon ott van :D

Zuzi :) sztem is hívd fel a bébisintért. Max. arra gondol, hogy a második legjobb volt :roll: Végül is felhívtad? (most olvasom az ide vágó soraidat) Mégis meddig tartott Nálatok ez a nem alvás mizéria? Jó lenne legalább egy viszonyítási alap. És valahol jó tudni, hogy másnál is volt ilyen és nem én rontottam el Őt. Én úgy érzem a sok-sok szeretetnél jobb nincs, de motoszkál bennem a sok tüske, amit az emberbe tudnak bökni, ha látják, hogy bánok Mátéval. Olyan jó érzés, hogy most már ha meglát nyújtja a kis karját, hogy hozzám akar jönni az éppen aktuális ölelő karokból :D
Tényleg elmegyek már Hozzátok, elsősorban, mert kíváncsi vagyok végre Pannusra, másrészről, hátha tudok segíteni. Tegnap páromnak volt nagyon csúnyán beállva a háta és sikerült helyre tenni. Nagyon büszke vagyok magamra :oops: Igyekszem Hozzád is :D

És én csak nézek, hogy hat hós kollégák már kúszni próbálnak, Máté még csak most indult neki a dolgoknak és igen ígéretesen csinálja. De ezek szerint le van maradva... :roll: És ha elérakom a csőrös poharát, akkor a két kis kezével megfogja a fogantyúját és a szájához emeli és önállóan tud inni. Egy kis tündér :D BüszkeVica 8)
És fogzással kapcsolatban lenne egy kérdésem Hozzátok: létezik, hogy a rágófogak jobban megviselik a dedet, mint az első hét-nyolc fogacska? Azt tudom Tőletek, hogy a szemfogak lesznek még szenvedősek annak idején, de a rágók, ha jól tudom előbb jönnek. Szóval, Nálatok hogy volt? Néha olyan dühkitöréseket csinál szegénykém, hogy csak nézek, eddig nyoma sem volt ilyen kivetkőzésnek, és gondoltam, hátha a rágók indultak neki.

És Zsanci meg Leni ezek szerint találkoztak a gyermekágyon is :D ?

Fibi :) mennyire szállt le az a pocak? :wink: Ez a csalódtam magamban dolog nagyon ismerős :cry:
És nagyon csendes vagy, csak nem Te is kezdesz befelé fordulni ????

Nuk :) fülednek bulást :)

Neet :) gyere el hozzánk, két napja csináltam 64 darab szilvás gombócot és még van belőle. Ugyan nincs már 12, de ha kéred a Tiéd :wink:

Gabi :) bulást Neked is. Dorka nagyon nagy lány és nagyon szép is, nekem azon a félig elfekvős képen tetszik nagyon :) És még mindig gyönyörű helyen laktok és a ház jó lett? Mennyire melegedett fel, ha felmelegedett egyáltalán a nagy melegben?

Kamilla csúcs, azon a motoron :D

Rídonli :) gratula az idei ovi kezdéshez :)

Indi :) kedves Tőled, hogy elnézést kérsz, de nincs miért :) Őőőőő valahol Rylie írta, hogy mehetnénk egyidőben is Hozzátok, végül eldőlt már mikor lenne? Csak mert ha nekünk sincs semmi, akkor mennénk mi is :D És jól megbeszélgetjük a dolgokat. De ha gondoljátok, Hozzánk is jöhettek, igaz nincs rend, felfordulás a köbön, de van nagy kert, nagy kutya és nagy hely, ahol játszhatnak tető alatt a törpék, hmmm? És köszi a Máté dícséretet :)

És lavóros játékot – ha jól emlékszem – Zuzitól loptam. Nagyon élvezte, ahogy húzgálom a szőnyegen :D

Tegnap voltunk védőnéninél és 75 centit mért a 11 kiló 40 deka mellé :roll:

Vica
vica94

Hali,
az elmaradt dolgok:

Szrek,
gombóc: itt NEM a méret a lényeg. :lol: A hazai nagy és a tescos közepes is kb ugyanannyira lecsúszik, csak másnaposan, megkeményedve a bóti már nem olyan jó, de frissen, bármelyikből 10-13 db az etalon nálam. :D

Indi jól megaszonta, eper a nagy átlagnál sokáig tabu. Eszter még másfél évesen is furcsára rózsaszínozta a pelust, én meg ijedeztem rendesen. :? (szerencsére semmi baja nem lett, pár pöttyöt leszámítva, de a rózsaszín pisi kiakasztott kissé)

Szmagdi,
ruhák kitaláltak végül? :D Nálam meg, képzeld, bejönni nem akartak a dögök, meg szépen besimulni a szekrénybe. Nem is tudom, mire fel tartom őket. :mrgreen:

Eszter új szövege(i): képzeld el! valamint: kösike, Anita, valamint: kérdezni szeretnék valamit.
Valamint ma extrém tescoztunk (gyes, fizu, apeh vagy mi) és beígértem Merse egészségére egy Guinness-t (sajna 3.3 deci és írtó hamar el tud fogyni a dög) és apa is válogatott valami italt majd eszünkbe jutott, h jó lenne egy igazi hideg sör, amit hazaérve rögtön becsapunk, és apa elszaladt érte, és E kérdezte, hova ment és mondtam, erre ő benézett a kosárba és: Ez nem elég?? Vinnyogtam a röhögéstől. :lol:

Angéla, hát utolért az a hííres szerelem... ezek szerint a múltkor nem volt igazi névnapod? vagy most nem az? Sebaj, BOLDOGOT, ünnepeld, ahányszor csak van, torta, hami, ajándék, stb. Sajna Anita csak egyszer van, de az holnapután. ;) :lol:

Vica,
azt elfelejtettem mondnai, h most már végérvényesen utállak. :lol: Még utófájás se? Ne mááá. :D

Gabi,
jók a képek, és Dorka eszméletlen nagylány már!!!! És a kutyu is jófej. ENyém kutyu most volt 4, de asszem senki se köszöntötte, és kissé be is rágott. :lol:

Indi,
tiszta vonat? Nee, sztem csak urbánus legendát akarsz itt eladni. :D

neet
neet

Vica :) lavóros játékot mi is csináltunk, csak kiskáddal, így szokott Dé hozzá az üléshez, edzette a hátát és tanult meg kapaszkodni -d e jó volt :)

És akkor most dörgedelem: Semmiről sincs Máté lemaradva. Nem kell neki 6 hósan kúszni - Dé 9 volt és szép, egészséges, kiegyensúlyozott gyerek mégis :) Pont azt szeretem ebben a topikban(többek közt), hogy nem hasonlítgatjuka gyerekeket - maradjon is ez így. Máté a Máté nevű fejezet alapján fejlődik. És az a legjobb fejezet neki :wink:

Igen, talán jobb lenne nálatok ennyien összegyűlni, sajnos nálunk harmonikus vendéglátás nem lehetséges :( Kedden 3-tól 6-ig szól a dolog, amdj akkor megbeszéljük a részleteket.

indianyo

Én, mint Senki :lol: nagyon elszégyelltem magam, hogy még egy - sok - vacak utófájást sem tudtam/tudok felmutatni 8)

Vica
vica94

Indi :) köszi :) akkor majd a többit megbeszéljük. És hát khm, pont arra gondoltam előzőleg, hogy nem biztos, hogy Nálatok jól ki tudnánk mindent beszélni magunkból, Belőled. Csak nem akartalak megsérteni, azért volt a ......

Vica
vica94

Curse,
rutin, persze. :D És képzeld, apa venni akar magának valami mást, és lehet, h enyém lesz az Alfa, wow. :D

Votiv,
jó találkozást! És exek már meg sem fognak ismerni, nyugiii. :D
És mi van most Lili bőrével? Bocs, amikor írtad, épp nem voltam magamnál és gépnél teljesen, doki írt fel rá valamit, vagy "csak" te próbálkozol? Hidd el, nem te vagy a hibás, de ezt úúúgyis tudod. És igen, szívesen meglátogatunk valamikor, majd megszervezzük, jó?

Rídonli,
ovis problem no problem, éljen! Ahogy Indi írta, midnennek csak idő kell, és megoldódnak a dolgok. Csak győzd kivárni. :)

Denizsa,
nagyon tündér a 2 fiacskád!!! :)

Rájli,
Kamillát szoktátok Kamának hívni? Sztem ez tökjó név. :) Ízirájder :mrgreen: tényleg. :lol:

Vica,
Máté a vödörben c. kép.. hááát, simán el tudom képzelni, h milyen huncut tud lenni. Az a kifejezés az arcán.. :D
És Marcipán köszöni neked külön!!!! :) :) :) És gombócot ő is szereti :)

Nuk,
jobbulást!!!
neet
neet

Neet :) vidám az élet nálatok! Ennnyi sört :lol: Én emlékszem, Anita napból is volt máskor - talán Anna-napkor? mert köszöntgettünk.

Tiszta vonat: nos, ez IC volt, SZFvár-Budapest 1500 píz - még elmélkedtem is rajta, hogy nálunk külön fizetsz azért, hgoy egy átlagosan normélis vonaton utazz. Odafelé a tapolcai gyorssal mentem, de azt hittem, hogy a Kádár-korszakban ülünk a Rakamaz-Nyíregyháza személyen, olyan mocsok volt. Én nem vagyok túlaggódós, Dé simán ehet homokot meg kavicsot meg földre esett kiflit, no de azon a vonaton ki nem engedtem a kezemből boááááf.

indianyo

Képzeljétek, nővérem meséli, hogy voltak dokinéninél és mondja nekik, hogy látszik mennyire szeretik Tomit és hogy sokat foglalkoznak vele. És hogy vannak olyan picúrok, akikkel nem foglalkoznak, látszik rajtuk. Ezen teljesen ledöbbentem és elszomorodtam. Akkor minek hívták életre őket, ha kutyába se (bocsánat minden becsületes ebtartótól) veszik őket? Milyen életük lehet azoknak a kis pockoknak?
:cry: :cry: :cry: :cry:

Vica
vica94

MAcs :) ezt most nem olvasod, de hiányzol!
És Vera meg mikó gyün má haza?

indianyo

Lányok!
írtátok hogy kérdezzek ha van valami. :D
Hány ágyasak a szobák? hol van a zuhanyzó? szobánként vagy ki kell menni? Gondolom itt is 2 órát van egy anyuka szülés után még szülőszobán megfigyelésen! ??? hány nap után küldik haza az embert? Milyen a kaja?? :lol: :lol: :lol: A Kútvölgyiben nagyon zóna kaja volt. Este 10-kor már rágtuk a köszöböt. :lol: Ezt leszámítva különben nem volt rájuk se panaszom. :D
szerintetek ha az állandó lakcímem I.kerületi akkor is mehetek a Szt Imrébe? Ideiglenes itt van a XI.-ben. Itt is lakunk.
Válaszokat előre is nagyon köszi!

nagyon édesek a gyerekek! Öröm nézegetni őket! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

És Fibi hol van? :?: :?: :?: :?:

Vica
vica94

Loptam egy kis időt, Zapa altat...... vagy eladludt ?! 8) :lol: :wink:

Neet,
E-nak olyan dumája van 8) :lol: :P Alma nem esik messze a fájától duma - igaz?! Na melyikőtöktöl örökölte?! 8)
És, igen, ezek a dög ruhák, minek tartjuk őket?! :x 8)

Vica,
a rágók nálunk (is) okoztak némi nyüglődést :roll: :? :roll: Csúnya fogak :evil: Azért a szemfogak tényleg fájdalmasan jöttek ...úgy, hogy álmából sírt fel a gyerek és csak úgy hullottak a könnyei :(
Nekünk minden esetben a dentinox vált be :roll: Ha meg van duzzadva a rágók helye, akkor tuti az bántja szegény picúrt :( ++++++++!

Arwen,
ezek a dokik össze-vissza csinálják a dolgokat :shock: 8)
Nekem múlt hét csütörtökön levette a Strepto-akármit, vagyis a Cervixet. És,elméletileg már meg van az eredmény, de csak hétfőn megyek érte, amikor leszippantják az utsó adag véremet :twisted:

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Veronikusz :) Üdv itt :)
Van négy, két és egyágyas fizetős szoba is. Előbbi két esetben közös zuhi van. A két ágyasokból két szoba jut egy zuhanyzóra, közvetlenül az ajtók mellett. A négyágyasról sajnos nem tudok nyilatkozni :roll:
Igen, két órás megfigyelés van, kb. négy nap a "rabság", telítettségtől függően elképzelhető, hogy három nap után haza zavarnak.
Kaja nekem ízlett, de tény, hogy néha a jó kis hazai nélkül én is a küszöbön gondolkodtam volna :D
Lakcím tekintetében majd jönnek mások, de sztem semmi gond és nyugodtan jöhetsz ide, pláne, ha lesz választott dokid.

Vica
vica94

Vica! :D
és a NEM FIZETŐS az hány ágyas? ott a folyosón van a zuhi? a Szobában ugye nem jöhet be semmilyen rokon!!! ?? kispapa sem. (szopi, alvás miatt)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Indi :) Jaj, ezek a kezek.. akkor sok ++++ nekik, hogy ne fájjanak!

Veronika :) Doki nekem is mindig csak a végére ért be, ezért is jó a szülésznő, ő ott van végig és a gátvédelemben játszott szerepe sem mellékes :wink:

Vica :) Máté nagyon édes a lavórban!! :D és olyan kicsattanóan jó színe van! :D A párodnak igaza van, tényleg jól állt Neked a pocak! :D (de ez még nem jelenti azt, hogy most nem vagy csinos!) Csőrős poharas iváshoz meg nagy grtaula a Nagyfiúnak!! nem semmi, hogy már most ilyen ügyes!! :o Rágófogak nálunk nagyon durván jöttek :evil: (talán emlékszel, hogy lila aláfutásos foltok kísérték őket :( ), most a felső szemfogakkal küzdünk, de szerencsére ezeknél "csak" az áttörés volt nagyon fájdalmas... És utófájásokat ne bánd, majd legközelebb jut belőlük :wink: Ja és Indi jól megaszonta, mindien gyereknek más a fejlődési üteme, szóval lemaradásról szó sincs! :wink:

Neet :) Eszti szövege :lol: :lol: és hajrá söröcske! :D

Fibi :) Mi volt nst-n? Lábad hogy van? érzi még a nadi-hatást? :wink:
denizsa

Mása :) na de ilyen korán tényleg jöhetnek a rágók is? Tudom, naiv kérdés, de nem úgy van, hogy saco kb. 8 fog az 1 éves korig lévő adag, s majd három éves koráig kell kinövesztenie a maradékot? Úgy sajnálom szegényt :cry: Tényleg hány tejfog bújik ki ? :roll:

TudatlanVica
vica94

Denizsa!
nekem Szofival 3.30-kor volt az első fájás + elment a magzatvíz, 4-re értünk be (nem volt már méhszáj), ekkor szóltak a dokimnak és 4.30-kor kint volt Szofi a 2. nyomásra. Fél órát vissza kellett tartanom. A szülésznő sem ért volna be!!! Különben ha maradhatnék a Kútvölgyiben én is megkérném azt a szülésznőt aki Katánál volt. Mintha boldogult édesanyám lett volna velem. Maszírozott, jött másnap is lekezelni a sebet ... Tudom hogy jó lenne! :roll: még nincs elvetve a dolog.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mása :) Nálunk is apa altat vagy alszik... :wink: :lol: és szupi, hogy szépen gyógyulnak a sebek! :D

Veronika :) Apa sajnos nem jöhet be a szobákba (bár hallottunk már példát, hogy igen, de az egyágyas szoba volt). És csak az 1ágyas fizetős, a többi nem.
denizsa

Veronikusz,
Vica hozzászólásához én csak annyit tudok hozzátenni, hogy a kaja nem mindíg kimondottan kismamáknak való. Én valami babos levest kaptam (volna) másnap :shock: 8) De úgyis visz be a rokonyság kajcsit 8) Nem fogsz éhenhalni :lol: :lol: :lol:

Vica,
Amit a tesódnak mondott a doki, tényleg igaz :cry: Most, hogy a baleseti- traumatológián voltunk Orsival, olyan dolgokat láttam, amitől összeszorúlt a szívem és lelkileg nagyon megviselt :cry: Négy-öt hóapos fiúcska műtét után ott feküdt a kicsi vas rácsos ágyban és senki, de senki nem volt ott vele ottartózkodásom alatt :cry: :cry: :cry: Úgy sajnáltam szegénykét. Persze megetették a nővérek, meg tisztába tették, de azért...... :cry:
És én többek között azért jöttem haza saját felelősségre utolsó előtti nap, mer a szobánkba is egy csecsemőt hoztak, akit szintén egyedűl hagytak bent a szülei :shock: :( Addig egyedűl voltam a szobában és azt mondtam, hogy én ezt nem bírom lelkileg...... :cry:
Szóval......... nem is tudom miért van ilyen!!! :roll: :cry:

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Veronikusz :) bocsánat egy vessző hiánya miatt teljesen más értelmet kapott a dolog. Szóval, ahogy Deni is írta csak az egy ágyasok fizetősek. A zuhi végül is igen, a folyosón van, de két szoba (összesen négy ágy) tartozik csak hozzá. A négyágyasról semmi infóm.
És nálam apa esténként kb. fél kilenc után mindig besomfordált. Tartottuk a kapcsolatot telefonon és ahogy az esti vizit megvolt már bent is volt. Addig várt a parkolóban :)

Vica
vica94

A négyágyasban bent van a fürdőszoba, bibíííí

indianyo

Vica :) Asszem 20 tejfog van, de nem vagyok biztos benne :roll: A nagykönyv nem mindig mérvadó, tudod :wink: és duzzadt a rágóknál az ínye? elmúlik, ha pl. dentinoxal bekened?

Veronika :) Ja, ha Te ilyen piszok mázista vagy, hogy 1 óra alatt megszülsz :shock: akkor nem csodálom, hogy alig ért be a dokid! :lol: de tul.képp minden sz.nő jó ebben a kórházban, így ha az ügyeletes van melletted ebben a pár percben, akkor is jó kezekben vagy :wink:
denizsa

Deni :) ettől féltem, hogy mégiscsak nekiállunk azoknak a rágóknak :cry: És köszi minden mást :D

Mása :) nekem már az általad leírtak alapján is összeszorul a szívem. Én nem bírtam volna ott hagyni Mátét, ha műtétre szorult volna.... :cry:
Igaz, más dolog, de abban is egyre biztosabb vagyok, hogy hiába kaptunk nászajándékba koncert jegyet, nem fogok elmenni, mert egyszerűen képtelen vagyok másra hagyni a törpét. Nincs senkihez se szokva rajtam és Apáján kívül. És én egy koncert miatt nem fogom máshoz szoktatni, nagyon nincs is kihez.... Lehet, hogy nem teszem jól, de én így érzem helyesnek.

Vica
vica94

Egy unalmas, langyi, önsajnálós napon, olvassátok el, hogyan töltötte a napjait Szirka a gyerekkórházban (Bethesda). sírtam. borzalom, hogy nem csak emberek, hanem embertelen lények is mehetnek oda gyerekekkel foglalkozni :(

Engem üldöznek az ilyen történetek...

indianyo

Denizsa!
ne irigyellj! a szopival meg közdöttem ezerrel. Kevés az önbizalmam és hülye vagyok. :lol: Valamit valamiért. Bár Szofinál már egész jól ment. (8 hónapig :D )

Ja! azért nem vagyok egy zabagép. :lol: Az csak példa volt hogy az pont javításra szorul a Kútvölgyiben. :D

Indianyo!
Te nem "jártál" a Kútvölgyis topikban??? Olyan ismerős a neved! :D

Jaj! én úgy meghatódtam! nem is gondoltam volna, hogy ilyen készségesek lesztek! :D tényleg jó kis csapat van itt!

Sírásmentes nyugodalmas jó éjszakát!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

A rohadék szúnyogok mindig a gyengébbet csípik össze, eddig engem a férj mellett, most Dominót mellettem. Szegényke 8 csípéssel a bal arcán a múlt hétről, most meg 5 vörös puklival a csuklóján és egyfolytában dörzsölgeti álmában a takaróhoz. Mindkettő egy-egy éjszaka termése. Ráadásul meg se találom az aljas dögöt :evil:

indianyo

sziótok! :lol:

köszönjük a köszöntéseket, de nem ma tartjuk. elrakjuk :lol: :wink:

ISTEN HOZOTT MERSE!!! CSUDIJÓ ÁM IDEKÜ IS :lol:
Sok boldogságot az egész családnak!

egy-két szót elkaptam
Curse! nemoly rég írta meg a tutifrankót Zuzi. mindennek megvan az ideje, s kicsi csajszid miatt egy cseppet se aggódj! fog ő még zabbantani merőkanállal :lol:

Zuz! bocs ha múltkor zavarba hoztalak (s micsoda lavinát indítottam én a power-woman :mrgreen: ), de hát a tényeket el kell fogadni :lol: 8)

Fibi! next? :lol:

nagyon köszönöm a vizsgás drukkokat. elkél :lol:

Bence-Bálint kettős csudiédes! :lol: :lol: :lol:

S Máté már milyen nagyfiú!!! S ő is ooooooolyan helyes. :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vica! én nemrég olvastam 23
gödibarbi

Mása, Deni :) én úgy láttam, hogy duzzadt az ínye a rágóknál, de próbáltam elhessegetni a dolgot azzal, hogy egyenlőre a 8.-at még csak sejtem, hogy mindjár kibújik és elvileg a rágók "megvárják" az első nyolcat... Dentinox-szal még nem kentem, mert azt sem tudom hol kenjem :roll: , talán felül duzzadtabb...
Megvallom őszintén kb. kétszer adtam neki az elmúlt napokban Panadol Baby-t és úgy tűnt attól jobb lett, de nem kimagaslóan :roll:

Vica
vica94

ÉLJEN MEME!!!! és ÉLJEN ZSANCI, AKINEK HÁROM FIA VAN!!!! :D
és éljen Meme papája és a két bátyuskája is :D
legyenek boldogok, gondtalanok, egészségesek, vidámak... :D

Kép

votiv 8)
votiv

Barbi :) szia :) hogy állsz a vizsgákkal?

És hallott már valaki közületek a Viburcol nevű kúpról? Milyen tapasztalatok vannak vele?

Hogy csináljátok, hogy egy szóhoz hozzárendeltek egy linket?

Vica
vica94

Indi,
szegény Dé :( Be kell vetni a szúnyogriasztót a dögök ellen :evil:

Veronikusz,
Nálunk is este jött Zapa ;) A szobába nem jött be, da azért az üvegajtón "áthatolt" ;) És zuhanyzókhoz, gyermekágyas szobákhoz még annyi, hogy teljesen kultúrált ;)

Na, meek aludni :)

Nyugodalmas, sírásmentes jóccakát!

Mása
szmagdi

Barbi :) képek elmentve, nemsokára megírva és küldöm :) Elnézést, hogy ilyen sokáig tartott :oops:

No, én el, jó éjt mindenkinek.

Vica
vica94

Veronikusz:) Én a mindenféle zöld topikokba (kaja, kendő, pelus, otthonszülés, waldorf, környezettudatos) szoktam írni, kórháziakba ezen kívül nem - de itten meg úgyse a kórházról van szó többnyire :lol:

Az jutott még eszembe, hogy Zsanci végre jól kipihenheti magát :)

indianyo

Nagy gratula Zsancinak és Mersének! Szép nagy baba lett, és ha jól sejtem, elég gyorsan kibújt. Sok tejcsit a babának, és néha egy kis alvást a mamának! De jó lehet 3 szépséges kisfiú anyukájának lenni! :)

Deni, 2 fiad tüneményes együtt! A Nagyról sugárzik a szeretet a Kistesó felé! :)

Vica, Máté is csudaédes a lavórban!

Arwen, sok sikert a szülésznő választáshoz! És neked sincsen már sok hátra, de izgi! (Alig 5 hónapja szültem, és már irígylem a pocakosokat!)

Indi, Szirka blogját én is olvasgatom néha (valaki ajánlotta az iwiwen az üzenőfalon), de már rég láttam, és most megnéztem: hatalmasat nőtt, és nagyon édes kislány. És nagyon klassz emberek a szülei. Illetv, ez (lenne) a természetes, de ugye van aki a teljesen egészséges gyerekével nem törődik...ki érti....

Ovi-ügy: már épp beletörődtünk Apával, hogy a kevésbé szimpatikusabba fog járni (aztán jövőre meglátjuk, hogy váltunk-e, vagy bevált ez és megszoktuk). Úgy tűnik, jobb volna neki elkezdeni már az ovit, érett rá, itthon már kicsit unalmas neki. (Bár ez majd a gyakorlatban fog igazán kiderülni.) És erre ma jött ez a telefon, nagyon örültünk. (Mert olyan felemás érzés volt, föl is vették a jobb helyre, meg nem is.)

Van valakinek olyan tapasztalata, hogy a (csak) anyatejes baba nagyon nehezen kakil (sűrű, zselé-szerűt)? Elég sokat szenved emiatt a Kicsikém.
rídonli#

Vica :) állítsd az egeredet a link feliratra, és olvasd el, ami alá van írva :)

Na, bepótoltam az elmúlt napokat :wink:

Mondtam már, hogy milyen aranyos és okos telefont vettem? Igaz, előre elköltöttem a gyest, jövő hónapban telefont fogunk rágcsálni vacsi helyett :wink:

indianyo

be szépek ezek a babanetes gyerekek! :D Deni fiainak tesós képein igen meghatódtam, Máté bámulatosn nagyot nőtt, Gabi lányai pedig mint egy Jane Austen regény hősnői!!! egyébként a birtok is olyan! :D

Neet, holnap jön a dokinéni (ma lerobbant), majd mondja mi a köv. teendő Lili bőrével. minden vackot rákenünk, hol jobb, hol rosszabb, de a kencékkel semmi összefüggés. még az általam kajált dolgokkal se! sajnos vszínű örökölte, vagy a hormonok, vagy a stresszes élet :wink:

Indi, olyan drága vagy!!!!! majdnem elbőgtem magam azon, amit írtál, dehát épp tombolnak a hormonjaim, van felmentésem :D

csajom már fodrásznál is volt, egész jól bírta! még hajvágás közben is etettem a lepel alatt :lol:

Szrekuc, a redőnyös miatt ne aggódj, próbálok én is keresni, de most épp sehol senki nem hirdet errefelé... szombat nekünk nem jó sajna :( másik nap? jövő héten még semmi programunk! azt már meg se merem pendíteni, hogy lehetne megint egy közös játszózás (bikás, diószegi vagy feneketlen), mert nehogy megint csak úgy kiugrasszam a társaságot, miközben mi meg nem tudunk végül menni :oops: de ha valakinek lenne kedve... ? :wink:

ja és Fibi, jór next!!! :D

votiv 8)
votiv

Vica! nehogy lelkifurid legyen a képek miatt!!!irgumburgum :lol: te teszel nagy NAGY szivit!!!
viburcolt nekünk szuri mellékhatásához javasolták, de sosem használtuk. nagyon sokoldalú!

1.vizsga 3 :lol:

Rylie! amikor mi zoo-ban voltunk Anginak is a fóka tetszett a legjobban! :lol: utána a zsiráf, meg a kiszabadult vadkacsa, amit addig kergetett , amíg be nem ugrott az egyik medencébe. részemről majd leültem, hogy milyen színvonalas. kb. kölikoromban voltam utoljára, s nem is gondoltam, hogy ennyit változott a hely. alig várom, hogy mindent felfedezhessünk, s hihetetlen hogy akár napokig el lehetne ott lenni. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vica,
fogak:
Én Nurofent is adtam Orsinak és sokkal jobban aludt. Sokszor én sem láttam mit kenek, de amikor láttam, hogy szinte tartja a pofiját és egyértelműen jól esett neki, tudtam/rájöttem hol kell kenni.....:roll:
Orsimnak egy éves korára kint voltak a rágók és két hónapra rá kijöttek a szemfogak is. Szóval mi 14 hós korunkra 16 foggal büszkélkedtünk :) Itt a házban van egy kislány, aki 9 hós és még mindig nem jött ki egy fogacskája sem :roll: Mindenkinél másképp működik...... Kitartás! és kenegesd be Máténak. Szerintem érezhető lesz a változás ;) Nem akarlak elkeseríteni, de lehet egy kis hőemelkedése is a fogaktól ( nálunk a szemfogaknál volt)
Mégegyszer+++++++++++!

Na most már télleg L.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Rídonli :) nem lehet, hogy a ti suszterbogaratok az a mi bodobácsunk? Az egy elég jó kis bogárka, Domingó szereti őket :)

Szia Mása, aludj jól! Csókolom a nagy, szép és okos lányodat!

No, jójcakát, ma annyit pofázkodtam :shock:

indianyo

Rídonli, kipróbálhatod, hogy iszol málnalevélteát. ez serkenti a bélmozgást, lazítja a székletet, és átmegy a tejbe...

Vica, Vibrucol nálunk inkább lázra jött be, fogzásra nem. de annyira felemásak az infók róla, mintha 50%-nak bejönne, a többieknek meg semmi... kipróbálhatjátok. a panadolt én is adtam, mikor már nem volt más megoldás, és szépen meg is nyugodott tőle Isti, el is aludt végre, úgyhogy nem bántam meg. egyébként nem szabad sűrűn adni, mert a májnak árt.
kipróbálhatjátok még a homeós köröket, chamomilla, mercurius solubilis, hypericum perforatum15CH-ban, félóránként 2 golyó, míg nem javul... vagy Dentinox után az Anestheticát (szintén kenőscucc, gyógyszertári keverék. úgy lezsibbasztja az arcot, mint atom! én kipróbáltam, fél róráig csorgott a nyálam, be se tudtam csukni a szám - istinek is picit segített, de nem volt túl tartós a hatás)
vagy szegfűolajat, vagy római kamillát,esetleg hűtött rágókát, kiflicsücsköt, hogy masszírozza, vagy fogkefét stbstb
de ezek általában mind csak ideig-óráig hatnak, és végül csak kibújnak azok a fogak, és akkor lesz igazán vége a kálváriának. addig meg olyan, mint a hasfájósság, lehet kísérletezni...

votiv 8)
votiv

Votiv :) bármikor!!!!!!!!!!!! Megérdemled :) Ha Szrek bevesz a buliba, jövünk mi is!

Mé' hogy nem vagyok álmos, mikor fél 6-kor keltem?

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?