A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Tontica!

Gratulálok a kislányhoz és a kisfiúhoz! Nagyon szép neveket választottatok! :wink:

Ceni!

Gyönyörű a pocakod! Ahogy látom a méretekkel nem lesz gond! :wink: Nekem kb. feleekkora hasam volt 31 hetesen.

Kép
babancs

2007.junius 28 Kaáli intézet első konzultáció :lol:
Vendég

boniko: hip-hip-hurráááá!!! :D :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

de azt nem mondtátok, hogy ilyen sokba kerül! :cry: hogy fogom ezt beadagolni apának! :shock: 3 még a vizsgálatok jajajajajaj. de ez van már elindultunk valamerre!
Vendég

boni: hajrá kaáli! mennek a drukkjaim+++++

katica
katica30

gaby vagy zöldi, sonjus babim leírná valaki nekem priviben, kb milyen költségekre számíthatunk? csak hogy tudjam kommunikálni apa felé! még jó hogy nyáron sok a mellékkereset, azt mind erre fogom fordítani! teljesen lázbajöttem, nem vagyok normális! :mrgreen:
Vendég

Boni
már kérés nélkül írtam privit :D gondolat olvasó vagyok :lol:

Kép
gaby25

boni: szerintem ez másokat is érdekelne, hogy mi mennyibe kerül. legalábbis engem biztosan. ha mégis priviben kapod meg, átküldöd nekem is? köszi.

katica
katica30

Katica
nem csak az árakról írtam, azért ment privi :wink:

Kaáli költségek:
Amit biztos kell fizetni: első konzultáció 12 000, UH 7 500
vizsgálatokat tb alapon is el lehet végetztetni máshol, elfogadják.
Nekünk azért kellett itt is kiskatona vizsgálat, mert nem volt jó az eremény, és ezesetben ragaszkodnak az ottani laborhoz.
Kiskatonavizsgálat: 12 000 , andrológus konzultáció (Bp-en Papp. prof.): 3 000

Kép
gaby25

gaby köszi! de akkor most megint elbizonytalanodtam!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá
Vendég

valaki nyúljon át monitoron, oszt üssön le!
úgyis kiderül minden a konzi után!mi kell, aztán okosabbak leszünk! :lol:
Vendég

gaby: köszönöm az infót. ari vagy! nekem is kéne időpontot kérni, csak még egyeztetnem kell az urammal.

katica
katica30

katica
gondolom szegedi klinikán is ezek az árak vannak :roll:

Kép
gaby25

A szegedi klinika véleményem szerint (a pécsi klinikából kiindulva ahova én jártam) nem fizetős!!!
Vendég

Áfi
hát itt a klinikán akkor nem kell már fizetni, ha benne vagy a lombikprogramban, de első konzultáció és Uh tuti fizetős, és a vizsgálatok, ha azt ott csináltatod. Na meg az inszem is. A lombikprogramnál már csak a vizitdíjat kell fizetni, ha elkezdődik.

Kép
gaby25

Gaby,
melyik klinika ez? A Kaáli és a klinikák külön lapra tartoznak! Én a pécsi tudományegyetem klinikájáról beszélek, és ebből kiindulva a szegedi egyetem klinikája sem lehet fizetős. A Kaálikban persze hogy fizetni kell, magánintézmény.
Vendég

gaby: és akkor most mennyi lombik programot fizet a tb? Kettőt? És hány inszemet?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Áfi
A kaáli költségeiről írtam, csak utána klinikának neveztem el :lol:

Szilva
tudtommal egyelőre még 5 lombik van és jövőre lesz 2 :roll: de mindjárt utána nézek 6 inszemet támogat

Kép
gaby25

Gaby,
klinika= egyetemhez tartozó oktatókórház
klinika # Kaáli :P :D
Vendég

Áfi
tudoooooooooooooooom :oops: :lol:

Kép
gaby25

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó micspda diszkurzus alakult ki! :lol:
Vendég

Sziasztok,

katica, extra megadrukk a kisbabának. Reméljük tegnap csak elnéztek valamit. Azért a vérnyomásról minden doki tud gondoskodni :twisted:

Snufi, jobulást.

Boni, azért jó, hogy mentek a Káaliba szerintem, egy lépéssel előrébb léptetek.

Szilcsi, próbálj meg jeges vizet inni, vagy jeges gyömbért, nekem az utóbbi egész jól bejött.

Ceni, nagyon nagyon szép pocak, nekem nehogy megint azt mondd, hogy szétterülős :lol: Jobbulásta csajoknak!

Mennem kell postára, meg kocsit mosni. Utóbbihoz annyira nincs kedvem :? De muszáj.

Purc

Kép

Kép
purc

Halihó!

2 x f*stam :oops: ,.... a próféta beszéljen belőletek,.... de nem hinném, szerintem vírus.

Viszont megyek este 7re méregtelenítésre: ez egy vadzi új dolog: lábon (talp) keresztül távozik a salakanyag. Állítólag vmibe bele kell tennem a lábam, és elszineződik a víz (???). Majd meglátjuk. (gondoltam kipróbálom, jó lenne, ha működne, a sok méreg, ami bennem lehet, pl. a sok éves cigizésből,....meg amúgy is) :oops: :oops: :oops:

Boni: hurrá Kaáli!!!

Purc: lassan, komótosan mosd az autót! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

csinálj tesztet tesókám!

na HUrrá KAáli! már nagyjából mindent tudok! :wink: köszike asegítséget gaby, babim
Vendég

Nem tesztelek! :o

snufi

uól van na! nem kell bekapni egyből
:wink:
Vendég

Bekapni???? :shock: A tesztet nem lepisilni kell???? :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

lüke tesókám!

engemet dühödben! :wink:
Vendég

Snufi! Hányadik napon vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Most jöttem a fogorvostól, egy hátsó fogam hosszában kettétört. Épp buci a fejem a lidokaintól, fogorvos néni kiszedte a kisebbik kitört darabot (mert azt még tartotta az íny) és ideiglenesre letömte, egy hét múlva kapok egy fél műfogat :shock:
Vendég

Jujjj..szegény Áfi! Jobbulást!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

csak egy gyors bekukk!
Tonti, gratula a pároshoz :)

Bonika, éljen az első konzultáció!!!

Áfi, juj szegény. Én még nem jutottam el az első kötelező szűrésre se, pedig kell!

Jók legyetek!

Ja szerintetek ha a mensi szerint már 17 hetes + 1 napos leszek AFP-kor szar lesz az eredmény? Szerintem igen :(
De később volt pém, vagy ez nem számít?

pusszantás: Csikken

KépKép
Kép
csikken

LÉptem filmet nézni!

Nora Roberts: Azúrkék égbolt

Kép
Vendég

Hahó!

Megjöttem a méregtelenítésből!!!!!! Olyan csúnya barna habos trutyi jött ki belőlem, áááááááá!!! Telefonommal lefotóztam, de telefonról nem tudom feltenni a gépre... :oops: Pedig úgy megmutatnám Nektek!

Babim: 24 cn, a dpo nem biztos (csak érzésből, nem mértem a hőmet)

Megyek zuhanyozni.

snufi

ez a dolog engem is érdekelne bővebben, akér priviben
Vendég

Pussz lányok mindenkinek, épp csak beugrottam. Keveset voltam ma gépnél, meg esemény sem volt nagyon (ovis kiránduláson voltunk délelőtt és lepunnyadtam :oops: )

Holnap jövök, jó éjszakát mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

jó reggelt!

végre holnap aludhatok...
tegnap bonikáékon felbúzdulva, sikeresen megbeszéltem apával, hogy ne várjunk tovább, és kérjünk mi is a kaáliba időpontot. így ma meló után beszaladok és kérek :lol:

szép napot!

katica
katica30

Jó reggelt!

Katica hajrá KAáli!

Mindenkinek szép napot!ma sem leszek sokat, mert ismét oktatok!

pussz
Vendég

Sziasztok!

Snufi, én kozmetikustól hallottam, akinek egyik ismerőse csinálta ezt a méregtelenítést, hogy az egész egy nagy bunda. Bocsi :oops:
És én is fostam, sőt még lázas is voltam és Marci pocakban lapult!!!! :wink:

Szilva, nekünk is míg, sima monitorunk volt nagyon száraz volt a szemem és mellé egy állandófejfájás társult, mióta ilyen lapmonitorunk van azóta nem (bár én sem hittem benne) :wink:

Minden Kaálisnak drukk, hogy mielőbb időpontot kapjon és hogy sikeres legyen!!!

kispiskóta

szia kispiskóta remélem jobban van a lábid :wink:

pussz KAtának is!
Vendég

Katica,
nagyon örülök hogy drága párod sikerült rábeszélni!!! :)
Nekünk ma reggel sikerült felébrednünk (merthogy tegnap nem) így valószínűlegeljut a gyerek az oviba :lol: A fogam jól van, csak fura hogy nincs meg a fele, meg rágni se merek ott.
Vendég

sziasztok!

purc: köszi. nem a vérnyomással van a baj, hanem az egyik vérvételes eredménnyel.

snufi: mikor tesztelsz?

áfi: gyógyulást a fogadnak!

boni: jó okítást!

kispiskóta: hogy vagytok?

rólam: nagyon évvége érzésem van már napok óta. igaz, e héten kívűl még két hét tanítás van csak. zárom le a jegyeket.
picurtól tegnap is vettek vért, hétfőn lesz eredmény, egyelőre vizsgálódnak tovább. sógornőmet ma hazaengedik a klinikáról.

katica
katica30

Katica, boniko, köszönjük jól vagyunk. Lábam most, hogy nincs annyira meleg nem is dagad, de viszont hidegfrontérzékeny vagyok (szédülés...).
Mához egy hónapra remélem babázok! :lol: Ha nem akkor tényleg 5 kilós gyerekünk lesz.

Boni, Katának átadom! :D

kispiskóta

kispiskóta majd segítek cipelni ha má kinn van :lol:
Vendég

kispiskóta: a frontérzékenység nem kellemes, nekem is van. ha beborul, össze akarok esni. bár így mint időjós szamár előre jelzem az időjárásváltozást :lol:
katát rég láttuk, mizujs vele?

katica
katica30

Sziasztok!

Katica, végre, na de jó, történik valami! Már olyan régóta próbálkoztok! Apa eddig nem akart belemenni a Kaáliba?
Piskóta, örülök hogy jobban van a lábad! Biztos megviseli ez a meleg.
Még egy hónap? Na én sem szeretném végighordani, jó lenne karácsonyra otthon lenni, mert amúgy december 31-et mondott a doki. :roll:
Purc, köszi a gyömbéres tippet, kipróbálom, úgyis imádom a gyömbért.
Én most a cseresznyére meg a kenőmájasra vagyok rákattanva, kilószám veszem a cseresznyét, apa már dugdossa előlem, nehogy rosszul legyek tőle. :lol: Most is hoztam be egy nagy dobozzal. :lol:
Snufi, jobbulást! Már ha beteg vagy... Méregtelenítés? És hogy jött ki a talpadból barna habos trutyi???
Áfi, sajnálom a fogadat. :( Jobbulást!

Kép
szilcsi

Kati,
a jó szamár az esőt érzi! :lol:
Mi tévedtünk, elmentünk ugyan oviba de haza is jöttünk, a kiscsoportosok közül Enikő lett volna az egyetlen, így haza is hoztam. Vagy betegek a kicsik vagy a nyár miatt nem mennek, oviba meg épp azért hordom hogy gyerekek közt legyen.
Vendég

SOS TALI SZÁLLÁS!

Sajnos az eddigi szállásnyomozásaim kudarcba fulladtak! Nem jó vagy az időpont, vagy a létszám! :cry:

Ami most van jó lenne az időpont, lehet bográcsozni, talán el is férnénk!
Ár 3500 Ft/fő
5 db szobája van! 2 db 2 ágyas, a többi pedig pótágyazható! Minden szobához külön zuhanyzó!

Katica! Ott van a Nagy-Eged utcában, Tamasi vendégház a neve, de neten még nem találtam meg!

Eddig 7 helyet hívtam ezen kívül, de 1 éjszakát főszezonban nem vállalnak! :twisted:

Szerintetek?????????????????

Kép
bettike
Eger

bettike: hányan megyünk a talira? szerintem mindenki két ágyas szobát szeretne, mi biztosan. próbáltad a nagy-eged utcában a burg vendégházat? 3500 ft végülis nem drága.

katica
katica30

Bettike, 3500 szerintem is belefér, de tuti minden pár külön szobát szeretne (mi is). :D Nem vállalnak egy éjszakát??? Grrrrrrrrrrrr nemhogy örülnének, hogy akarunk menni... :twisted: :roll:
Tényleg, hányan megyünk?
Katicaáék 2, Bonikáék 2, Snufiék 2, Szilcsiék 2, ????? és még?

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?