Tomi vacsorára tápszert kap, meg reggelire is. De mostanában egyre többször kell kiöntenem, mert nem kell neki, de van, amikor mindet megeszi.
Amúgy egyre többet eszik a vacsinkból 7-körül szoktunk enni. Ha, olyan, amiből nem ehet, akkor kap vajas, sajtos kenyeret, azt elrágcsálja, míg eszünk. Van, amikor teljesen bekajál velünk, és mégis kéri a tápit, van, amikor meg csak pár falatot eszik, és a tápi sem kell. Semmi összefüggés, bár, amikor már fáradt nagyon estére, akkor többször előfordul, hogy nem kér.
Sőt, simán megeszi a darabos kaját velünk, viszont, ha ebédre neki rendes kaját csinálok nem főzit -kiskocka húsi, krumplival, vagy ilyesmi, azt nem annyira eszi, a vége az lesz, hogy össze kell neki pépeznem. Ezt sem értem.
Na, megyek, nem alszik ez a gazfickó, pedig már nagyon álmos. Nekem meg ezer dolgom van, olyan, minhta bomba robbant volna nálunk. Szombaton lagziban voltunk, így egyész hétvégén tök koki voltam, csak a legszükségesebbeket csináltam, még most sem pihentem ki magam. Reggel 5-kor jöttünk haza.
Ja, képzeljétek vasárnap reggel(!) találtam egy kullancsot Tomiban. Most parázok, hogy nehogy fertőzött legyen. A templomnál volt egyedül ilyen fás rész, utána már csak az étteremben voltunk. És utána tettem tisztába, nem láttam semmit, fürdésnél sem, és persze másik ruhát, vagyis pizsit adtam rá éjszakára, még a haját is megmostuk, és reggelre meg ott volt a combijában.

.

[/url]

.