Mindenkinek köszi a biztatást. Fekszem. Csak enni és wc-re megyek. Annyira aranyos volt ma műfaterom. Anya csinált nekem tegnap éjjel székelykáposztát (arra vágytam) Nem tudtunk elmenni érte a kalamajka miatt. Műfater este 8-kor (egész napi munka után, amit fél 5-kor kezdett) kocsiba ült és elhozta nekem. Annyira meghatódtam. Imádom. Velem még a saját apám sem törődött sose. Most lesz 50 éves. Valami nagyon jót ki kell találnom neki, valami hasonló kaliberűt
mint anyunak
Sharon
Annyira tudom miről beszélsz orvosügyben. Én ma elhatároztam, hogy elmegyek Fehérvárra. Inkább vállalom, hogy két helyen, de azt, hogy csak itt a városban, az kizárt. És ez most nem sznobizmus. A két uh képet (városban és BMC-ben készültet) össze se lehet hasonlítani. legalábbis nem érdemes
Bibar
Ugye nem aggódunk feleslegesen. Csak pozitívan! Ezt Tőled és Lukréciától tanultam, úgyhogy Te sem feletkezz meg róla
Benszi
Neked is volt vérömlenyed, ha jól emlékszem, ugye? Mekkora volt és mennyi idő alatt tűnt el?
Kriszti
annyira jó, hogy már nemsokára Te sem tudsz edzeni. Viszont akkor neked is pihenni kell ám, mert látod én is hogy jártam. Pedig pihenek, csak vasárnap takarítottam kicsit.Nem vitatkozom Veled, mert profi vagy, de tényleg mindkét orvos azt mondta ma, hogy ma kezdem a 12. hetet. És ha kiszámolom,akkor valóban ma kezdem. Csak az AFP miatt van jelentősége, ugye? vagy más miatt is?