De ne is mond, ma bőgtem is miatta.
Ma bementem a patikába. Gondoltam biztos ami biztos alapon veszek Panadolt meg gyerekeknek hasmenére vmit. Jó ha van nálam. Erre a gyógyszerész hölgy mikor meghallotta hova utazunk azt mondta : "Hát én a gyerekeimet biztos nem vinném oda! Majd elkapnak vmit, könnyű hasmenést kapni, aztán meg könnyen kiszáradnak. És ott orvost keresni? Meg majd mennyibe fog ez nekünk kerülni........"
Hát köpni nyelni nem tudtam! A nő is bunkó volt velem, úgy nézett rám mintha Irakba vinném a gyerekeim. Meg különben is, milyen jogon mond ilyeneket? Rolandnak meséltem, tök kivolt bukva. Mi köze van hozzá, hogy hova megyek? Meg miért kell elcsesznie az ember kedvét? Szállodába leszünk, teljes ellátáson, remélem ott nem lesz gond. Egy színvonalas szálloda. Persze, bennem is megfordult ez, mert ugye benne van a pakliban, de egy gyógyszerésztől pont megnyugtatást vártam. Erre lehurrog.
Ági! Ha erre jársz. Nyári ruhában mehetünk a repülőn? Nincs ott hideg? Vagy inkább hosszúgatyában repüljenek a gyerekek?
Iszit vigyek nekik, vagy elég amit ott adnak? A repülőre azt hiszem csak 1 dl-t lehet felvinni.

[/url]