VONALZÓKÉSZÍTÉS:
Szeretném, ha mindenkinek lenne szép kis vonalzója, hogy lássuk a másik épp hányadik napnál tart stb.
Szóval ha szeretnétek készíteni ilyet, leírom hogyan kell. (és hát persze hogy szeretnétek )
Nem tudom ki milyen nyelven tud, mert hát ez nem magyarnyelvű oldal, szóval a lényeg, hogy ha megnyitjátok az oldalt, felül lesznek országzászlók, és ott tudjátok a nyelvet kiválasztani, és ha kész a vonalzó, akkor olyan nyelven lesz a szöveg is kiírva amit választottatok. Én csak a spanyol verziót ismerem, ezt leírom nektek, de ha végignézitek, utána más nyelven is megcsinálható. Sőt, egyébként is megcsinálható, tök egyszerű.
Szóval, a VONALZÓKÉSZÍTÉS MENETE:
Van nekem egy szép katicabogaras vonalzóm, arra kattintás.
- nyelv kiválasztása (zászlók)
- a spanyol a 3. zászló
- Intentando concebir
- Primer día la última regla: beírni mikor volt az utolsó mensi első napja
- Días que dura el ciclo: beírni hány napos a ciklus
- aztán kiválasztani azt a vonalzót, valamint állatkát vagy figurát, ami tetszik nektek.
- Texto encima del ticker: ide lehet írni valamit magadról ha akarsz, én az Estrella-t írtam, de nem muszáj.
- Crear Ticker: gombra kattintás
- Majd várni egy picit míg megcsinálja a vonalzót.
- Aztán jön egy szöveges rész (ll/jfgzjk) valami ilyesmi és abból a középsőt ki kell másolni. (kijelöl, jobb gomb hosszan és Másolás)
- Aztán vissza a Babanet oldalra Segédletek, Profil és lesz egy olyan, hogy Aláírás, na oda be kell illeszteni (kijelöl, jobb gomb hosszan és Beillesztés)
- Alatta a beállításoknál a Mindig csatolja az aláírásomat : Igen legyen kipipálva.
- Majd legalul az Elküld gombra kattintás
- És ha visszamész a BMC-oldalára meg kell jelennie a vonalzódnak!
Elég részletesen leírtam, remélem érthető volt, nyugodtan próbálkozzatok. Van több ilyen vonalzós oldal, ha esetleg láttok valakinek ilyet, csak simán kattintsatok a vonalzójára és máris bejön az oldal.
Egy kis segítség vonalzókban:
www.csaladinet.hu
- Clostis babavárók (baloldalt kell keresni)
- az egy hasonló fórum, mint a miénk, ott találtok többféle vonalzót.