A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Vica, olyan hülye vagyok, nem akartalak lelombozni!!! próbálkozzatok csak, hátha segít valami, én is úgy örültem, ha egy picit is enyhíteni tudtam a fiacskám fájdalmán :)

votiv 8)
votiv

Indi, dee suszterbogár=bodobács (nemrég mondta a barátnőm)! Nagyon aranyos kis bogárkák! :)

Votiv, köszi, ki fogom próbálni. Ma 3/4 órát masszíroztam a hasát, meg tornáztattam a lábait, mire sikrerült kipréselnünk valamit... Tök fura, mert ugye csak folyékonyat eszik.

Az ilyen szájlezsibbasztó cuccra azt mondta a dokink, hogy vigyázni kell vele, mert ha nagyon elzsibbad, és el is alszik a gyerkőc, akkor esetleg félrenyelheti a nyálát. És nem szabad, hogy véletlen lenyelje, mert akkor a nyelőcsövét zsibbasztja el, ami veszélyes (hasonló okokból).
Mi ilyesmit nem próbáltunk, mert nem kellett szerencsére, némi nyálcsorgással, rágással és eg ykis nyüfivel megúsztuk a fogzást. Remélem Ketteske is ilyen könnyen fogzik majd.
rídonli#

sok boldogsagot Zsancieknak!!!! :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Éljen éljen Meme és az anyukája!!

Deni,
sosem elég a fiaidból, nagyon nagyon édesek :)

Vica,
nagyon helyes a lavórban trónoló Máté fiú :D
a rágók nálunk is másfél hónapja jönnek, kb. 1 hete van pihi....de még nincsenek kint. A Panadol tök jó nálunk is, pár perc alatt altat :) Zuzi azt mondta 3 hónapig is jöhetnek :shock:

Fibi,
télleg magadba fordultál :) de ez szépséges időszak, élvezd ki mindjárt neked mennek majd a gratulllák :)

A többieknek is üdvüdv de most megyek aludni a fiúk után :) Jójt

Kép
akata

mai képek (bocs, nem tudtam választani)
Kép Kép Kép

votiv 8)
votiv

mondtam már, hogy imádom a fiamat? :D és a lányomat? :D

votiv 8)
votiv

Votiv!
Gyönyörűek vagytok!!!!! :D Ahogy Isti átöleli Lilit!!!!!!!!!! És a hajad is szuper!

Deni!
Hát Ti sem panaszkodhattok! Klassz gyerekeitek vannak!

Most nincs időm visszaolvasni, de mindenképpen le akartam írni ezt: Apa egy maratoni altatásból jön ki B-től ma este, én már fel vagyok készülve, hogy biztos bosszankodik, hpgy miért tartott ennyi ideig. Erre ő tök széles vigyorral meséli, hogy B elalvás előtt azt mondta neki:" Apuka, kérek szépen teát" (sose hívta őt apukának), aztán elsorolta a családot, muatott rá, hogy Apuka, aztán magára, hogy Bazsika (szerényen így hívja magát :mrgreen: ), aztán muitatott át a másik szobába, hogy Pannus és anya, aztán lefeküdt és elaludt :mrgreen: Meg kell zabálni! :D :oops: :D

de jó lehet most ZSancinak :D

jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz, aranyos vagy :D kicsit féltem, hogy olyan leszek, mint Balázs Pali, vagy Soltész Rezső fénykorában. de olyan szöghajam van, hogy már mostanra kirúgta a göndörítést :twisted: :lol: püff neki. sebaj, tanultam belőle, legközelebb egy könnyne kezelhető egyenes frizkót vágatok :wink:

votiv 8)
votiv

Jó reggelt! ilyen szépeket nézegettem:

http://www.geographic.hu/index.php?act= ... 78&id=9415

indianyo

Jó reggelt!

Zsan:
itt is gratulálok Nektek :D
ISTEN HOZOTT MERSEBABA!

Köszönjük a dícséreteket :oops:

Vica:
a ház sajnos nagyon melegszik,viszont hamar ki is hűl :roll:
Szóval áldom az eszünket,hogy hiába akart a kivitelező lebeszélni a légkondiról,mi nem vettük be :lol:
A másik fő tanács:könnyűszerkezetes házat CSAK földszínteset szabad csináltatni :wink:
Mátéd óriási már :!:

Den:
édesek a fiaid együtt :D

Fibi:
???

Indi:
beleolvastam a Bethesdás részbe :(
De ettől függetlenül még mindig azt mondom,hogy messzemenően a legjobb gyerekkórház :!:
Sajnos pár éve eltöltöttünk bent 1hetet Orsival és elképesztő emberséges személyzet volt ott.Utána többször is voltunk:mandulaműtét,kéztörés,amit altatásban kellett visszarakni stb. és mindig nyugodt voltam a gyerekem miatt.
Milyen telefont esztek majd? :mrgreen:

Neet:
milyen alfátok van?
A mi kis alfrédunk már csak a múlté :cry: ,pedig imádtuk!Főleg,hogy ajándék volt :mrgreen:
Lányod dumája hihetetlen :shock: Dorka tegnap mondta az apja kreálta vacsorára,miutána nyakig spagettis volt,hogy: egész jó:lol:

Votiv:
szépek vagytok,nem vitás :D

Curse:
a kutya végül 10000Ft-ért maradhatott :roll:

Mása:
Orsikád jobban van?

petergabi

Gabi,
10000t bőőőven megért, hogy ilyen jó sora lett a kutyunak. Neki biztos. :) Neve? Egész jó... :lol:
Alfi 7 éves és kék és van valami szám meg betű rajta, asszem T.Spark és még valami. :wink:

Vot,
ezt nem lehet eleget ismételni! :)

Rídonli,
bár sok tapasztalat nincs, mert összesen csak 2x kentünk ínyt dentinox-szal, ha keveset kensz és nem összevissza, nem zsibbadhat el annyira a ded. Szal mértékkel nem árthat. Doki kicsit túlparázta, sztem.
Minden további fogakhoz mindekinek +++.

Indi,
telefonhoz jó étvágyat! :lol: Az NG-s szörnyek, hááát. :shock:
neet
neet

Szia Gabiiii! Épp msot néztem a szetimrés gyönyörűségeket, látom, vannak benne új babák :wink:
Sony Ericsson telót, de igyekszem ezt nagyon eldugni :) Foylamatosan propagálom az - egyébként nagyon szeretett alap, ámde remek kis kihangosítható - nokiát a gyeröknek :wink:
Döbbenetes, hogy kevés pénzért nincs teleofn, mert úgy telerakják mindenféle idióta gyerekcsalogató funkcióval, hogy aztán jó drágán el lehessen adni...
Bethesda tényleg a legjobb kórház, pont ezért döbbentem meg azon, amit olvastam :shock:

indianyo

Sziasztok,
itt vagyok, csak valoban erösen magamba fordulva. (Kata,) azt nem mondanám, hogy olyan nagyon gyönyörü idöszak ez (mármint a vége), erös érzelmi hullámzásbol kifolyolag sirorohamok, apának nekiesés, stb. este már emiatt sem volt eröm irni ide...
tegnapi NST szép magas görbéket mutatott, de tudom, hogy ez sem jelent semmit, (ne is irjátok légyszives, hogy 60-as görbékkel még hetekig mászkáltatok 2in1). Gabi azért azt mondta, hogy péntek este mehetnék szülni, ugyis be kell mennie ügyeletbe. és a nadis ficko szerint is meglesz Ábel a hétvégére, de nem merem, és nem is szabad beleélnem ebbe magam. tudom.

Ugyhogy bocs Mindenkitöl, hogy nem reagálok.
Votiv és a gyerekek gyönyörüek :) Denizsa fiai szintugy szépségesek :)

puszi nektek!

KépKép
fibi

Fibi, fel a fejjel! edd a Pulsatillát! :wink:
és lazíts picit, élvezd ki az utolsó órákat az elsőszülötteddel! nemsokára kezdődik a dupla öröm és káosz ideje :D

Valaki help mi plíz:
hogy csináljam, hogy az avatarom 6kb és 80pixel alatt legyen, és ne legyen ilyen apró? mit kell változtatnom, felbontást?

Lilike este 8-tól hajnali 5-ig aludt, aztán 5-9-ig, és most megint...
Istók meg 7-kor kelt, de úgy tűnik korai volt neki, mert mostanra a kakaójával visszafeküdt, és durmol :D elkínyeztetnek engem ezek a bides kölkök!!!
este meg lesz nemulass, de az ma apának jut, nekem kimenőm van!
utálhattok :wink:
puncsosvotiv
votiv

Votiv,
kimenő rulez, ma este itt is apáé lesz, én meg elsősegély tanfolyáson leszek egész du-este, lezavarják egyben az egészet, ohne lacafaca. :D És én irfanview-val kicsinyítek, kivágom a kellő részt egy képből, átteszem paintbe, majd itt elmentem (leszedve a keretet!) és vissza irfanba és jpgbe 80x80 körüli állapotba hozom.
Egy egész nagy képet nekem se sikerült még, mert az tényleg ilyen picurka lesz. Ált.ban csak kivágom Eszci fejét, de ez náaltok nem kivitelezhető, 3 fejjel... :lol: Sok sikert. És jó bulájt estére! Apának meg sok őszebb hajszálat! 8) :lol: (Bár ILYENKOR MINDIG tökjó fejek a dedek, hogy aztán csodálkozzon zapa, mit panaszkodunk mi, mi? És holnap reggel lesz mit takarítanod meg meg meg... :mrgreen: )
neet
neet

Hol van Macska? Ő is netnélküli??
neet
neet

Bocsi Lányok!
azóta nem jelentkezett még be BÁLINT BALÁZS dokis kismama??? MAIL-en szívesen vennék paramétereket a doki tarifáiról! Illetve bármilyen infót a dokiról! Előre is nagyon köszi. :D

szép napot mindenkinek!!! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na, kicsit magamhoz tértem.

Veronikusz,
Balázsnál Zanza szült, de ö nem ir sajna jo ideje ide. Magánrendelö száma: 386-0700, tarifát nem tudok, én apukájánál szültem.

Neet,
Macsék kb 2 hete költöztek, az uj házban még nincs net. Jó tanfolyásozást! :)

Votiv,
köszi a vigasztalást :) és esti kimenö rulez :) tán bulizni mész? :lol:
és Neked még akartam irni, hogy akinél nadin voltam, mondta, hogy ök nem kérnek semmilyen kezelésért pénzt (erre fogadlamat tesznek), ugyhogy aki Töled 7 ezret kért..... hááááát.

Vica,
Mátés kép nagyon édes :D és igen, már teljesen leszállt a hasam, ilyen Bálinttal nem is volt (ennyire látványos).

Deni,
köszi, lábam tök jo azota is :wink:
és éjszakák Nálatok azota hogy alakulnak?

Mása,
kitartást az utso vérvételhez, NST-khez! én már ezt szeretném meguszni, hogy minden héten bebumlizni dokihoz, nst-re, stb....

Gabi,
köszi a drukkokat :) és Dorka csodaszép a képeken :)

Indi,
gratula az uj mobilodhoz! :)

többire most nem emlékszem... :roll:
ja, és Leniéket tegnap hazaengedték, és Gabi még azt is mesélte, hogy Zsánának nagyon szép szülése volt, négykézláb :D
fibi

Barbi,
vizsgákhoz továbbra is ++++++!

Zuzi,
Bazso esti szövege zseniális :D :lol:

Ridonli,
dejo, hogy összejött mégis az ovi :)
fibi

Votiv, Szrek!

Esetleg vasárnap egy bikás-tali, összekötve Zsanci-Merse látogatással (persze, csak ha megengedi Zsána)? És akkor jöhetnének többiek is, mindenki, akinek nincs programja.
zuzmo1

ÉLJEN MEME és ANYUKÁJA aki igen ügyesen mégiscsak megszült :)
Hurrá-Hurrá! Jó egészséget!

Drága Indi és Neet: olvassatok figyelmesen!! Én azt írtam, hogy epret CSAK meghámozva azaz epervelőt lehet adni a dedeknek, ugyanis az epernek CSAK a magja allergizál!!! Ugyanez vonatkozik a málnára és a szederre is, amiket Kamilla is evett 6-7 hósan, persze magtalanul és még egy pötty se lett rajta, merthogy a mag tud ilyesmiket okozni! Szal no para az eperrel, csak a magjával!!!

Vica: ez a Máté tiszta Aptya ;) és nyugi a fiúk mindég lustábbak mint a lányok!

Neet: nem hívjuk Kamának Kamillát, ez valahogy nem jön a számra :)

Indi: van ám hót buta telefon! Apának is ilyen van, nincs rajta semmi extrém dolog (fotó, mms stb). Most hozta ki a Motorolla, nagy billentyűs, fekete-fehér kijelzős és olyanoknak van mint az én uram, aki csak telefonálásra használja a telefont - mily meglepő :)
Akciásan a Metroba 8e píz volt, amúgymeg nem túl olcsó :?

Voitv: jók a fotók!!! Helyesek a köcök ;) Séró nekem furi, de biztos azért mert új :)

Deni: két B nagyon helyes :)))))

Ma voltunk homeosdokinál és hát..hm...az elején elkefélték (november) Kamillánál ezt a pisitörténetet :( Teljesen kiakadt, hogy milyen gyógyszereket szedtünk, mert pl az Ospamax meg az Ospan nem jó antibigyó, mert van benne valami vegyület ami lebontja a védekező sejtecskéket is :? Vagy valami ilyesmi, mostmár nem teljesen emlékszem csak arra, hogy Osp..vel kezdődő gyógyszereket NEM szabad adni a gyereknek és hát a Summetrolimra is azt mondta, hogy nem sokat ér...és valóban a sok antibigyó szépen elnyomta az igazi bacit, amit eddig ugye egyedül csak a HP-ben tenyésztettek ki. Meg hogy egy negatív vizelet az még nem jelenti azt, hogy minden ok a gyerekkel, min 3 negativ pisi jelenti azt.
De a nagyobb bajom az, hogy azt mondta, hogy nem vállal minket úgy ha nem cserélünk orvost, merthogy ő nem asszisztál ilyen pacsmagoláshoz ami eddig folyt velünk :roll: szal itt a dilemma, hogy akkor keressünk egy körzetit aki nem is körzeti..hm..
Ellenben megdicserte Kamillát, hogy milyen ügyesen beszél, és hogy látszik rajta a korai Dévényezés, mert nagyon koordinált és szép a mozgása :)
Bocs a floodolásért -igy hijják ezt a sok magánpofázást??

Rylie
rylie

Tündének meg boldog Nevenapját!!!!

Neetnek hétvégére ugyanezt meg egy rekesz Guinesset ;) !!

Nekem meg sok drukkot szombat 10-re, mert vizsgázom és csak a vonaton lesz időm tanulni :shock:

Egyébiránt Macs is és Ancsi is hiányzik hüp-hüp, Kisün pedig hamarost újra itthon leszen ;)

R
rylie

Veronikusz :) én nem vagyok íhve a köntörfalazásnak - ha érdekel az ár, kérdezz rá :wink: - bár csodálkoznék, ha BB-nek lenne "tarifája"

Rylie :) Én figyelmesen olvastam. Másképp tudom az allergén dolgokat. Úgy tudom, hogy a görögdinnye az egyetlen, ami egyébként allergén, de mag nélkül ehet a ded - lévén tökféle (de sárgadinnyét kicsik például nem, hiába mag nélkül) természetesen ki-ki megérzése szerint adagoljon :)

indianyo

Flbi!
köszi :D

Indianyó!
azért kértem volna priviben, mert más topikon ha már kicsit kényes a téma akkor csak priviben lehet! :( :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Fibi!

Indianyó!
azért kértem volna priviben, mert más topikon ha már kicsit kényes a téma akkor csak priviben lehet! :( :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Rylie :) jaj, félreérthető már megint: természetesen úgy értettem, hgoy én így érzem helyesnek - de ugyanúgy nyilván helyes a tiéd is!
Orvos hercehurca olyan szomorú :(

indianyo

bocsi! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz :) úgy értettem, kérdezz rá magától az érintettől. Tiszta, egyszerű, gyors :wink:

indianyo

Indianyo!
rendben :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vica!
Máté szuper édes a képen! És éjszakákkal kapcsolatban: hát, egyszer csak jobb lesz! Nálunk sokáig tartott a nem alvós időszak (1-másfél éves korig, utána lassan javult, de még most sem tökéletes), néha, átmenetileg kicsit jobb lett. Csak a panadol, vagy a germicid-c kúp segített, amit már csak akkor adtam, ha egy hete nem aludtunk. Ez mindkettőnknek jót tett. Egyébként hihetetlen, mennyire ki tud fordulni önmagából egy gyerek a fogzási fájdalmak miatt. :cry: Én annyira kikészültem, hogy már alvásklinikára akartam vinni Bazsit, mert én is úgy éreztem, hogy valamit nagyon elcsesztem. Annyira megértelek!++++++++++++
Lavóros játék! :D B képes még egy cipős dobozba is beleülni

B kétévesen 11 és fél kiló :shock: :lol:

Curse!
Képzeld, tegnap almát ettem, és eszembe jutott, hogy hú, holnap fél éves a csajom, nekünk is el kell kezdenünk a kajcsit. És akkor gondoltam egyet, megnyalattam vele az almát. Tetszett neki, erre elkezdtem reszelgetni a fogán :lol: , ami irtóra bejött neki, szerintem jól esett a fogának. Próbáld ki, hogy odatartod Adélnak az almát, úgyis abban a korban vannak, hogy mindent a szájukba vesznek, és ilyenkor úgyis csak az új íz és nem a mennyiség számít. (az én Hsz-eimhez mindig gondold oda, hogy egy kétségbeesett anyuka írja, akinek az elsőszülötte 10 hós koráig szinte semmit nem evett, és utána is csak annyit, hogy összekenje a ruháját :wink: :mrgreen:, és most is erre vagyok felkészülve )
És vettél is valamit a turiban? Mert nagyon ki kell fogni, hogy legyen jó méret, de folyamatosan kapják az árut.

Nukada!
Zsanci névválasztása: természetesen én a tőle kapott sms-t tettem itt közzé. :mrgreen:
Füled?

Rídonli!
Ovi tök jó!!! Gratula! Nagy szó ez manapság!

Neet!
Elképzelek magam előtt egy alkoholista kis családot, ahogy az italos pultoknál válogat szegény gyermek a bevásárlókocsiban ül, és kérleli a szülőket, hogy ez nem elég???? :mrgreen:
Na jó, mostanában volt mit ünnepelnetek :D
Marcipánnak boldogat!!!! :D Remélme, az ő egészségére is ittatok egy sört :lol:
Veráék mikor jönnek már haza?????????????

Indi!
Gratula az új telefonhoz!

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv!
Balázs Pali! :mrgreen:
Csak nem volument rakattál a hajadba?

Gabi!
Miért nem jó könnyűszerkezetesből az emeletes?

Fibi!
Fel a fejjel, hamar meglesz Ábeled! :D Egyébként nekem soha nem voltak rendes görbéim, szerintem még szülés közben sem. :mrgreen: (Biztos bedöglött a gép :lol: ). És akkor lehet, hogy a hétvégén mehetünk látogatni? Ezért szorítok!++++++++++

Tinu!
Boldog Tündi napot!!!! :D Merre vagy?????

Rylie!
Ha ebben a dokiban megbízol, akkor válts! A háziorvosnak nem kell körzetinek lenni!
És lemaradtam a vaterán a babakocsiról. :cry: Ha látsz még hasonlót, szólj!
Vizsgához drukk! :D
zuzmo1

Veronikusz! :)
Én úgy tudom, hogy BB-nek nincs tarifája, szerintem 50 körül szoktak adni. A terhesgondozás díját nem tudom, de kb 8000 lehet.
Az ilyen pénz dolgokat én is nyíltan ki szoktam írni, nehogy már nekünk legyen kínos :?
zuzmo1

na, jól elpofázgatok itt magammal :roll:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo!
én csak nem ismertem az ITTENI szokásokat. Máshol tabu! De ne kérdezd miért! :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Anyák!

Gyerökök gyönyörségesek! A testvérölelősök különösen. :) És zanyák is, Vot, nekem tecc az új hajad. És jó kikapcsot mára! :)

Gratulálok én is Ignác és Merse érkezéséhez, sok boldog órát, tejecskét, szépet és jót kívánok nekik és családjuknak. :)

Nuk, füledhez, Indi, kezedhez (mitől fájnak?), fogzós és beteg babáknak sok +++++.

Neet, Barbi, Nektek gratula vizsgákhoz, hajrá a továbbiakhoz. :)

Fibi, ez már nagyon izgi, drukkok mennek csőstül! :)

Most el, próbálok aludni egyet, tegnap sikerült, és nem is kellett tápszer. :)

Igyekszem majd gyakrabban jönni meg érdemben reagálni meg ilyesmik, de egyelőre nem ígérem, olvasni se nem nagyon tudok, nemhogy írni. :)

Kátya
kincsimano

Zuzi,
jo is lenne :D eléggé besürüsödtek a joslo és egyéb fájások, de ez még akár jövö hétvégét is jelenthet, tudom :wink: bár milyen klassz lenne még Zsánával összefutni a H-ban holnap vagy holnapután :)

Tinu,
Tündérkédnek boldog névnapot! :)

Rylie,
sztem is válthatsz dokit. és holnapra drukk!++
fibi

Kátya, tápszer nélküli nap :D :D :D :D csak így tovább!!! nagyon jól csináljátok!

Zuzi, deee, volument, hihi :D
sztem Zsanciék vasárnap már rég otthon lesznek!

Veronikusz, ha a doki mást (tarifát) nem mond, akkor a terhesgond. 10x-esét szokták adni kb. a szüléskor, +/- mennyire vagy hálás, elégedett, ügyelt-e vagy miattad jött be hajnali 4-re stb.
és BB nagyok klassz doki, szakmailag és emberileg is rendben van, jó választás! a kórház is!

Neet, hajrá! nemsokára pápá Volán :D

votiv 8)
votiv

Votiv!
most már csak a szülőszobákra lennék kiváncsi! van szülőszoba-látogatás? mondjuk szülésfelkészítő tanfolyam keretében.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronika,
a szülöszobákat és az Ikea szobát megnézheted a kismama klubban (néhány szülésznö tartja, akik épp ráérnek), havonta egyszer (asszem csütörtökön) van ilyen alkalom. a korház honlapján talán idöpont is van fent.
fibi

Köszönöm a köszöntést Tünde nevében! :D

Zuz: jelentem, kozmetikusnál voltam. :D Tök szuper! Így 4 és fél hónap alatt másodjára sikerült eljutnom. Apukám vigyázott addig a gyerekre, mert ő ott lakik a kozmetikus közelében (ami tőlünk 1 órányi BKV-ra van, mert én hűséges kuncsaft vagyok :shock: ). Miután készen lettem, megszopiztattam az gyermeket és laza 2 és fél órát aludt apunál a kanapén! :shock: :shock: :shock: Itthon nem szokott ennyit aludni... Asszem eljárunk itthonról aludni. :lol:

Votiv: nagyon szépek vagytok!!! Én is szenvedtem a kép kicsinyítéssel, aztán a férjem valamit buherált és megoldotta. Viszont ő most nincs itthon, hogy megkérdezzem, mit is csinált. Majd este...

Fibi: ja, nem kérnek pénzt a kezelésért a nadisok, csak "hozzájárulást", amennyit gondolsz... Mégis miből élne a barátnőm, ha ingyen kezelne? Drukkolok a hétvégi szüléshez!!!

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Na megvolt az elso CTG :lol:
Atti mozgott is,pedig ilyenkor nem szokott nagyon aktivkodni,de mondtam neki,hoyg most kell,uyghogy hajra es hallgatott ram :wink:
Nem egyszer akkorat rugott,hoyg az egesz hasam hullamzott es a szemben ulo csaj (3an voltunk bent egyszerre) elkezdett rohogni...en is majdnem,csak azert nem mertem,mert nem tudom,az befolyasolja e az eredmenyt,ha razkodom.De nehez volt megallni :lol:
Voltak mehossezhuzodasok,ahoyg nezem olyan 30-40esek...ereztem kozben neha kemenyedest,biztosan az volt...vagy nem :roll:
Dokival utana dumaltam,mondta,hoyg a CTG tokeletes,meg a verkepet is nezte,az is .Szuleszno ugyben nem jutottam elorebb,o tovabbra is azt mondja,nyugodt lehetek akkor is,ha nem valasztok senkit.....
Jovo heten veszi le a Streptot,es kernem kell UHra idopontot,kb a 38.heten kellene menni.
Lattunk a gyerekagyas resznel sok-sok ujszulottet,ki voltak rakva az uvegajtokhoz a latogatoknak.Hat olvadtunk Dragammal :lol: Olyan edik voltak!!! Es annyira pirinyok!!!!
Lehet ott volt Zsanci is a babaval? :wink:
Volt ott egy Apuka,aki az uvegajto mogott allt mutosruciban babaval a kezeben.....elegge gyanus volt,hoyg elotte percekkel szuletett.
Vegul tegnap nem raktam ossze a cuccom (este nagyon morfondiroztam),gondoltam csak nem :lol: DE ma mar pakolok :wink:
Nekem is egyre inkabb vannak joslok
:roll: Raadasul ejjel a frasz jott ram,mert hasmenesem volt,es meg reggel is.... :roll:
Viszont jo erzes volt igy korbenezni,latni mi merre van,tudni,hyog hova kell majd menni...igy kevesbe parazok.... :lol: Meg olyan tok jo hangulata van ott a szuleszetnek!Nekem nagyon tetszett,arrol nem is beszelve,hyog gyonyoru szep,modern!!!!!!!!Mar csak egy szep szules kell :lol: :lol:

Fibi,
ne is mondd,pont tegnap sikerult nekem is kibuknom,bogtem is meg minden...egy baromsagon...halal erzekeny vagyok,neha nem si tudom,hyog lehet kibirni engem ilyenkor..... :?
De Nalatok most mar tenyleg hamar meglesz Abel,es huuu de jo lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veronikusz,
van szuloszoba latogatas,meg en sem lattam (bar dokim azt mondta,o is megmutizza jovo heten,vagy amikor akarom).Ha lesz szulesznod,o is megmutatja,de van szervezetten is.A honlapon mintha lattam volna vmi idopotot,de ha felhivod a szuloszobat,akkor ott tuti megmondjak.BBrol en is csak jokat hallottam,d enem ismerek olyat,aki nala szult volna.De az ossszes Balint nagyon jooooo :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Először is: köszönjük szépen a gratulációkat, NAGYON jőlestek ám!!! :P

Sajnálom, hogy csak utólag értesültetek az eseményekről, de olyan gyors volt minden,és hiába fájogattam már másfél napja, nem akartam elhinni, hogy ez már AZ - ahogy Votiv írta :lol:

A szülés tényleg klassz volt, csak túl rövid - lehet kővel megdobálni :oops: :oops: :oops:

De tegnap végre hazajöttünk, így már az extra benntöltött idő sem olyan kiborító emlék. Amúgy a legtöbb csecsemős nagyon rendes volt!!

Hanka nagyon örül a tesónak, igaz, egyszer már megpróbálta lefejteni rólam szopi közben... 8)

Sírok amúgy jóóó sokat, hol a boldoságtól,hol megolyan marhaságokon, hogy eltünt a pocak, amin eddig Hanka délutánonként elaludt... :oops:

Szancival csak órákkal kerültük el egymást - nekünk ez a fogócska lehet a karmánk :lol:
Mindenesetre mi is ngyon gratulálunk nekik, annyira remélem, hogy ez a szülése végre olyan volt, amilyenre vágyott!

Szóval puszi mindenkinek, jövök majd, ahogy tudok!!!! 8) :wink:
leni

Tinu,
boldog nevnapot Tundenek!!!!!!!!!!!!!!

Votiv,
tenyleg nagyon szepek vagytok!!!!Szuperek a kepek!!!!!!!!!!!

Veronika,
http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/F ... /Babaklub/

Kép

Kép
arwen07

Leni,
udv itthon!!!!!!!!!!Gratulalok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szuper,hoyg ilyen jo szulesed volt,ilyen gyonyoru elmeny!Meg nem igen hallottam senkitol ezt,hoyg tul rovid lett volna :wink:

Kép

Kép
arwen07

Leni: üdv itthon!!! És képeket mielőbb!!!

Arwen: pedig én is hajszálra így éreztem. Hogy észbe sem kaptam, már kint volt a baba. Persze nem a fájdalomra vágytam, de olyan furcsa volt, hogy olyan gyorsan történt minden.

Kép
Kép
tinu

Nem volt időm megutálni a szülést. :lol:

Kép
Kép
tinu

Tinu,
tok jo,hogy Neked is ilyen elmeny volt!Szivesen megtapasztalnam :lol: :lol: :lol: Az en kornyezetemben nem jellemzoek a gyors szulesek.... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Arwen: azt sosem lehessen tudni. Az anyám engem (elsőszülöttjét) nehezen szült, sokáig vajúdott és vákuummal szippantyúztak ki. Szóval én sem éppen egy gyors szülésre voltam beállítva agyilag. (Igaz, anyu az öcsémet meg majdnem belepottyantotta a vécébe. :lol: Hát kíváncsi leszek, hogy nálam milyen lesz a második szülés.)

Kép
Kép
tinu

Mása,
Tényleg annyira szörnyű dolog, h vannak, akik bent hagyják a picijüket :( én biztos nem lennék rá képes...

Neet,
Boldog szülinapot Marcipánnak utólag is :D Esztid szövege haláli :lol: Tyű és mindjárt egy 7 éves alfád lesz, irigy-irigy. Apa nálunk túl smucig volt és csak egy 15 éves toyotát kaptam, gondolom, úgy volt vele, h egyenlőre jó lesz azon gyakorolni pl. a leparkolásokat, a padka szélek stb. :mrgreen:

Vica,
A többiek már jól megaszonták :) Mindegy gyerek a saját ütemében fejlődik. Mindenesetre nagyon jó kondiba lehetsz, 11,4 kiló, ejha :shock: :D Fogzáshoz pedig +++++++!!!

Barbi,
Drukk a további vizsgákhoz!!! :)

Rídonli,
Nálunk is volt ilyen kaka már egy párszor, főleg akkor, amikor egy pár napig nem rottyantott. Nálatok nem olyankor van?

Votiv,
Annyira jók a képek, szépek vagytok nagyon és nekem az új frizkó jobban teccik :D Jó mulatást estére!!! :)

Zuzi,
Édes Bazsód nagyon, főleg, ahogy híjja magát :D Meg kell zabálni :D Olyan jót mosolyogtam a kétségbeesett anyukás szövegen, szerintem nagyon sokan így élik meg, többek közt én is ilyen típus vagyok 8) Turiban még nem vettem semmit. Ma akartam menni, de hát nem sokat aludtam, mostanság nem megy és Adél sem könnyíti meg a dolgomat, minden nap fél órával előbb kell reggel, úgyhogy most már lassan ott tartok, h le sem kell feküdnöm :mrgreen:

Gabi,
Nem semmi a régi tulaj, de legalább a kutyával nagyon jót tettetek, a kutya miatt mindenképpen megérte :D

Fibi,
Kitartás!!! Ki fog bújni Ábel baba!!! :)

Rylie,
Nagyon gáz, h ennyire rossz gyógyszereket írt fel a dokitok :shock: szerintem is válts inkább. A szombati vizsgához egy kalappal!!! :)

Tinu,
Tündérkédnek NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D

Kátya,
Gratula a tápszermentes naphoz!!! :D Ügyesek vagytok, csak így tovább!!! :D És fáj még a szopizás? Vagy kezdik megszokni a cicik?

Arwen,
Gratula a jó eredményekhez :D

Leni,
De jó rólatok már is hallani :D Szupi, hogy minden rendben :D Aztán azért kérünk majd egy szülés sztorit, még ha rövid volt, akkor is és persze képeket ezerrel!!! :wink:

Kép Kép
curse

Csajok a malnalevele teabol mennyit kell inni naponta?
A dokim engedelyt adott ra :lol: meg a homeos bogyokra is.
Ti azt hogy szedtetek?(Mar aki szedte :lol: )
Mert en 2 fele verziot is hallottam. :roll: :
Az egyik szerint Caulophyllum (van aki 5CHval szedte,van aki 9CHval)1x5 naponta a szulesig
A masik szerint pedig 1.nap Caulophyllum 1x5, 2. nap szunet. 3.nap szunet, 4.nap Cimicifuga 1x5...majd elolrol....

Es szules kozben a ketto felvaltva.
Aki mar szult,szerintetek hasznalnak ezek a szerek?MOndjuk en hiszek benne,hyog igen,es az is biztosan tok sokat szamit :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?