Sziasztok! Megjöttünk az uccsó UHról, és a szokásos ctg-ről. Újabb nődokit ismertem meg, akit nem szeretnék többet látni... (enyémdoki nem szonográfus) Képet nem adott, mert drága. (Anyád!) Gyerek fejjel lefelé, feje 95mm, hasa 109mm, a gép szerint 3580 g, de doki aszonta, le se írjuk, mert annyira pontatlan, hogy ő azt nem írja alá. A méretek szerint pont 38 hetesek vagyunk (a fogantatás ismeretében tökéletes gyerek

)
A lepény már II-III fokban érett, közepes mennyiségű magzatvíz. Szülésznő aszonta, a 38. héten ezek már nem számítanak rossz értéknek.
Amíg ott voltam, csak 40-41. hétben levő anyukákkal találkoztam. Szülésznő szerint az elsőknél az a gyakoribb, szte ne gondoljak 16-a előtti szülésre. (jelzem, már nem gondolok dátumra, jön, amikor akar, legfeljebb nem lesz kész az ágynemű huzata

) A jövő héten 1x megyek, de utána már 4 naponta, 16a után minden másnap. Nem parázták túl a dolgot.
Összefutottam egy ismerőssel, aki hétfőre volt kiírva, és még a mai holdtölte sem hozta ki Bébet. Dokker már hétfőn azt mondta neki, még egy hete van a töpszlinek.
Asszem írok szüléstervet. Illetve egy rövid levelet a kórháznak, mit gondolok a szülésemről, miket szeretnék. Hátha! Nem sokat, csak azt, hogy ne vágjanak, ha lehet, hogy ne adjanak semmit, amíg nem veszélyes a helyzet, és hogy adják ide meztelenül rögtön, és csak 2 óra múlva öltöztessék fel, mérjék meg.
Andi! Nincs meg minden, de nem is lesz. Én kellek jókedvűen, és az a legfontosabb. Van ágy, matrac, kocsi, hordozó, krémek, pelus, ruhák, kiskád, mellszívó, pólya, jön még légzésfigyelő. Többit kibírom, ha nem lesz. Apjuknak is van szája, lába, pénze, majd szalasztom őt!
Uxi! Sebaj! Tanulj, költözz, babázz. Ez untig elég teendő! Vigyázz magatokra!!!
Moni! A felicitas csomag átvételi helyei nincsenek benne a füzetben? Brendon tel. a honlapról: 06 70 339-7000.