Brokkoli,
Nagyon tetszik, hogy ilyen egeszsegesen elök vagytok!

Bar en sem vagyok nagy kavezo, azert egy honapban lecsuszik 4-5-6.Cigi az eleve nincs is.Es a majkremröl meg nem vagyok hajlando lemondani, bar itt a babaneten olvastam egy hazi keszitesü majkrem receptet es mostantol azt fogom csak csinalni. Es hat a kola : imadom, de csak nagyon ritkan iszom, mert Rebinek sem akarnek belöle tul sokat adni (indirekt...).
Kataa,
Lehet, hogy Mo-n nincs, de itt kaphato HIPP öszibarack. Fura dolog, ha otthon tenyleg nem lehet kapni.Bar itt meg sütötököt nem lehet kapni.
Szilcsike,
Szegenyek!
Nem is tudom, mit mondjak.Biztos, hogy nem egyszerü. Es tanacsot adni sem.
De szerintem, egy idöutan hozzaszokik ehez es akkor meg nehezebb elaltatni.
Mi van akkor, ha (na nem minden alvasnal, de legalabb egyszer)lefekszel vele, kapja a cicit es elalszik azon.Es Te is alszol.Na nem a cicin, csak szoptatas közben.Talan Neked sem art.Vagy hat pihizel.Szoval ugy gondoltam, hogy tenyleg ott is maradsz mellette.Es akkor ha felebred, meg mindig ott vagy. Az biztos megnyugtato neki.
Ha mi elmegyünk valahova, es mashogy nem akar összejönni, azert igy el tudom öt altatni.Persze nem maradok ott, ha vendegsegben vagyunk
! Bar Rebi mostmar lassan egy honapja,eleg jo napirenddel rendelkezik. Vagy az autozas.Ha van ra mod es lehetöseg. Sokan esküsznek arra, ha a gyerek masutt nem tud elaludni, akkor beülnek az autoba es mennek vele nehany kört es a babo alszik.
Conti,
Mar amennyire a grammokat meg tudom becsülni, nem viszi tülzasba, de azert nekem nem tünik olyan veszes kevesnek.Azt szoktak mondani, hogy ha rendszeresen kinalnak egy gyereket ennivaloval, ugy meg egy sem halt ehen. Lehet hogy ez neki böven eleg. Ha nem sir, nem nyügös, en nem izgulnek.Mert ha ehes, akkor biztos szolna valamilyen modon.Nem?
Kryss&Rebecca

Egész télen nem voltam beteg, most tavaszodik, erre tessék.

:
, örültem is, aztán másnap csak 2-szer, utána nap meg sokszor ébred. Felsirt és fel is ébredt (sirt), de azért a szopira megnyugodott, söt már az ágyunkban is hagytam, mert nem akartam visszavinni (nem akartam állandóan kirohangálni érte, meg azt sem akartam, hogy a Beni felébredjen). Aztán ma éjszaka megint végigaludta