A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Purc, hát én nem szívesen sátoroznék, amúgy sem vagyok egy nagy "vadonban jól ellevő" fajta. Hiába no, városi gyerek vagyok! :lol: Régebben sokat jártunk sátorozni, csak egyszer baromira felfáztam, két hét sátorozás után kaptam az injekciókat a hátamba meg a nyakamba, annyira le voltak merevedve az izmaim, na azóta nem vagyok hajlandó sátorozni. :roll: Pihe-puha ágy Ilcsike kicsi fenekének, az kell neki! :lol:
Én is most vágattam hajat és szőkítettem is. 8)

Kép
szilcsi

Bettike,
nekem nagyon tetszik a szálló "motelbotax" mert Enikőnek ingyenes és üdülési csekket is elfogadnak, mi azzal fizetünk.
Gaby,
a második, a barna!
Purc,
nekem nincs kifogásom normál állpotomban a sátor ellen, és igazából egy felfújható matracon most is elalszom sátorban (pocak nélkül akár a földön hálózsákban is 1-2 éjjelt). Csak Enikő nem tudom mit szólna... sose sátorozott még.
Vendég

Csajok, csak egy ötlet volt :lol: Meg lehet hogy nem is olcsóbb, mint a Bettike legutolsó ajánlata :? Ágyban párnák közt persze, hogy jobb.

Legszívesebben én is levágatnám a hajam, csak tudom, hogyha megszületik a csemete, nem fogok tudni fodrászhoz menni, azt meg utána kell vágatni :? Ezért vagyok gondban... De majd még alszok rá sokat hihi :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!
Vagyok én is de csak olvasgatok!

Bettike!
Szegény! :( Jól bevállaltad! :(
Bocsánat a belepofiért,de nézd mit találtam:
http://www.egereged.hu/index.php#contact
Igaz a bográcsozást nem írja...

Tényleg bocsi csak próbálok én is segíteni! :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Köszi csajok a tippeket és a segítséget! Rendi tőletek! Bocsi, hogy nyavajogtam, de délelőtt kilátástalannak tűnt a dolog! De most már meg van! Az a hely szerintem szupi lesz!

Ancsa! Köszi! Őket is próbáltam, de 1 éjszakára ők sem vállaltak! Az egész Nagy-Eged utca ezt csinálta ma! Ott többen is vannak és egyik sem! :shock: De így jártak, és nekünk is lett helyünk! :lol:

Akkor lefoglalom holnap mindenkinek szombati ebéddel és vasárnapi reggelivel jó? És akkor utána már csak priviben zaklatom a jelentkezőket, ha valami van!
:lol: Mert naggyon lefoglaltam így a topicot! :oops: Bocsi és köszi a megértést!

Kép
bettike
Eger

Bettike! no problémo!remdben van!bár a programokat nem tudom, de én nagyon szeretnék a szépasszonyok völgyébe eljutni, ha megoldhatómost akkor tul.képpen sehova nem megyünk? csak a házban leszünk? írsz nekem privit?

ja és ne felejtsd el az eseménynaptárba beírnni

Jun.27 KAtica Kaáli
Jun 28 Boniko Kaáli
Vendég

Sziasztok!

augusztus óta olvasslak benneteket.
olyanok vagytok mint egy JÓ könyv.Végig izgultam a görbéteket, kinek mikor lesz már végre BABÁS a tesztje meg ilyesmi.
Én is szeretnék babát, bár vannak gyerekeim.
Nekem nincsenek szervi bajaim mégsem esek teherbe már 8. hónapja .
Valoszínű, hogy lelkiokai vannak.
Talán ha többet írnék ebben a topicban, akkor megszállna engem is valami csoda, mint pl ÁFONYÁÁÁT
surmi
kockasfulunyul

surmi üdv közöttünk!drukk
Vendég

Surmi,
aki engem pozitív összefüggésben emleget, rossz ember nem lehet! :lol: Üdv néked!
Bettike,
ami a talival kapcsolatban közérdekű azt szerintem nyugodtan írd le inkább 3x is (én is ezt csináltam) mert van ki ekkor van ki akkor olvas, ki ezt ki azt ugrik át véletlenül, inkább papagájkodj (főleg az időpont felé közeledve) mint valaki félreértsen vagy ne tudjon valamit!
Ancsa,
ha már segítőkészségedről tanúbizonyságot tettél, nincs kedved eljönni is? :wink: Szívesen megismernélek! :)
Vendég

Sziasztok,

moost értem haza a suliból, :twisted:

Katica: nemtom mikor tesztelek. TE???

Szilcsi: majd priviben leírok mindent, de nem ma, ha nem gond, mert fáradt vok.

(((((((((((((Babim))))))))))))))))))

Judis, szép poci.

Gaby: 2.

Holnap is suli, este jövök.

Pussssssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jó reggelt!

MA megint egy munkanap NEKem! :cry: reméelm azért lesz valaki!

pussz
Vendég

Jó reggelt,
én leszek bár csak korlátozottan mert neki kell állnom végre tanulni a 8.-ai vizsgámra. Kati is biztos jön valamikor délután mikor kikászálódik az ágyikójából :P És ha nagyon unatkozol Bonika, adj közvetlen számot magadhoz, felhívlak, és tájékoztatást kérek az aktuális befektetési lehetőségekről, balamint a hitelkamatok pontos alakulásáról az elmúlt 9,5 évre vonatkozólag :lol: :lol: :lol:
Vendég

Áfi Én is szeretlek!
Vendég

Hahó!

Elsősorban Áfinak, de másnak is, aki hozzánk hasonlóan nem 38-as kismamaruhát keres :lol: http://www.camilly.eu/camillymam.html . Kár, hogy felétek nincs üzletük, de ha Bp.-en jártok esetleg... Van az Ázsia Centerben is boltjuk, szóval szerintem valszeg nem drágák. Lehetne mondjuk több kép.

Lányok, lehet, hogy front van, de én ma olyan ideges vagyok, hogy kb. a pms-hez tudnám hasonlítani, amiből annak idején már mensi előtt 4-5 nappal tudtam, hogy nem sikerült a baba. Remélem, tényleg csak a front, mert úgy egyébként az égadta világon semmi baj nincs. Miksának sincs már láza, itthon van az uram, főznöm sem kell, mert elmegyünk kajálni, a füvet is lenyírta, szóval minden kerek :shock: :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

sikerült kikászálódnom az ágyból :lol:

boni: te dolgozol? szegény! hány óráig?

snufi: jó tanulást! én sem tudom, hogy mikor kéne.

bettike: lefoglaltad a szállást?

áfi: nekem is tanulni kell. megint van egy jó vastag könyv.

surmi: üdv köztünk. mi a baj?

gaby: melyik frizurát választottad? képet kérünk!

szirmi: melegfront van, azt érezheted. pihizz sokat!

szép napot!

katica
katica30

áfi: már nem folynak az egyeztetések, már megbeszéltük a benzinkérdést! de feledékeny vagy! :lol:

judis: szép pocak :D

katica
katica30

szirom, jobbulást! Vigyázz magatokra!

KAtica 14 .00 ig dolgozom! de szerencsére hétvégén kevesebb a munka, tudok olvasgatni! :wink:
Vendég

Helló! :D

snufi

BONIKÁM,
szerintem megtelt a privi fiókod, mert ha küldeni akarok nem megy és hibaüzenget! És a telefonod se veszed fel... :(
Kati,
hidd el hogy még folynak a tárgyalások! :wink:
Vendég

Sziasztok CSajok!

Szezso??????????????????????????????????????????????

Szilva???????????????????????????????????????????????

Snufi! Remélem nem ennyivel akarsz minket lerendezni! :lol:

Katica! Még nem foglaltam le, de ez nem lesz gond :wink:

Snufi? Katica? Hogy érzitek, lassan tesztközelbe értek!
:roll:

Szirom! Elküldöm apjukat tanoncnak a te urad mellé! :P

Gaby! Frizkó???

Boni! Remélem most már lesz időd pihenni a hétvégén! :wink:

Egyébként most elég lagymatag a topic nem? :evil:

Kép
bettike
Eger

Halihó!

Szirom, tuti ez a melegfront, én se vagyok ma toppon, nem bírom ezt a fülledt időt. Olyan nyomott, párás minden...
Ancsa, gyertek el ti is talira!!! :D
Jaj de jó lesz, lesz tali! Juhúúúúúúúúúúúúú! Bettike nagyon rendes tőled, hogy ennyit szervezkedsz miattunk! :lol:
Boni, mi is melózunk, tördeljük az újságot. :roll:

Kép
szilcsi

Kertészkedtünk!!!! :D

Most meg megyünk, mert juniális van a lakóparkban! :lol: 8)

Este jövök.

Bettike!Megvan a fix hely már, hol lesz a szállás? Ha igen, küld el légyszi priviben, köszi.

Ja! Nem érzek semmit. :roll:

snufi

Sziasztok Kedveskéim!!!
Nagyon sajnálom, hogy a múlt heti bejelentkezésem után hipp-hopp el is tüntem.....
A Picurkám megijesztett múlt szerdán. (rózsszín folyás... :evil: ) Elrohantam orvoshoz, szerencsére akkor már 4mm-es kis embriót és gyors szívzakatolást láttunk!! Így megnyugodtam, írt fel Utrogestant és táppénzre mentem. Így otthon pihenek, sajna így viszont nem vagyok netközelben....
Most 7 hetes vagyok, már kívánóskodom éjjeli 11 után, máskor meg kajára sem tudok gondolni.... A hűtő szagától vagyok egyedül nagyon rosszul... A nadrágjaim már kezdenek kicsik lenni, a pocim igencsak feszül... Ennyit Rólunk.
Veletek mizu? Nem tudok visszaolvasni, mert már most golyózik a szemem, és lassan leszédülök a székről.. Kicsit fáradékonyabb vagyok.... :roll:
Írjatok Magatokról!! Akár priviben is!!! Léccccci!
Puszi!
Panni
mfpan

Sziasztok!

Kicsit sok munkám volt a héten, estére már mosott sz@rnak éreztem magam...(most se sokkal jobb...)
Azért olvasni volt erőm, nagyjából...

Katica: mi újság Petikével?

Babaimiről tudtok vmit?????? Aggódom érte...

Snufi: nagyon remélem, hogy 1-2 nap múlva tesztelsz egy pozitívat! :D

Bettike: szuper szervező vagy! :wink: Végülis sikerült mindenkinek a kedvére tenni, úgy látom...

Boniko: a munka hőse vagy! :lol:

Panni: örülök, hogy jól vagy, és minden oké...

Rólam: a szokásos görcsölgetés, lábba sugárzó, húzó fájdalom már megtalált, ahogy eddig 20 hónapja mindig... Úgyhogy nem sok reményt fűzök ehhez a ciklushoz. Az Utrogestan is dolgozik rendesen, minden nap kb. ugyanakkor szédülök kb 1-1 órát (délelőtt 1x, délután 1x)...

A Többieknek is puszi!!!!!!!!!!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezsóka,
Azért én nagyon DRUKKkkolok!! Tudod, nekem és a sok Kismaminak is ugyanolyan mensiszerű fájdalommal kezdődött!!!
Pussssz!
mfpan

Szezso, Snufi, Katica!

Tessék jó példával járni előttem! Nekem minta kell, mert már el is felejtettem, hogy milyen is a 2 csíkos teszt! És ha leveszem a mintát, akkor hátha sikerül leutánoznom! :lol:

Kép
bettike
Eger

Tényleg Panni! Nem teszel fel zebrás képet?
Akkor most ki is jön a talira? Már végleges a létszám?
Katicáék, Boniék, Snufiék, Szilva/Szilváék, Áfiék, Szilcsiék? Plusz Bettikéék, Baba és imádója jönnek?
BABA, jelentkezz, mit mondott a házidoki??? Ugye nincsen baj??????
Ancsa, tali???
Szezso???
Panni?????

Kép
szilcsi

Szilcsi! A létszám még nem végleges!

Bizti, hogy jönnek: Áfiék, Katicáék, Boniék, Snufiék, Szilváék, Szilcsiék
meg mi! :lol:

Babaimado írta, hogy ők nem tudnak jönni!

Szirom írta, hogy még kiderül, attól függ mikor mennek nyaralni!

Szezso azt írta, hogy nem jönnek! :twisted: Na jó a távolság miatt értem én! :lol:

Egyébként tényleg! Kedves többiek! Mindenkit nagy nagy szeretettel várunk a talira!

Az újaknak is írtam, hogy jönnek-e, de nem írtak és azóta el is tűntek! Pedig igazán kedves akartam lenni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Köszönöm szépen hogy rám is gondoltatok! :D
Mi nem tudunk menni,mert ebben a hónapban lombikozunk! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
MAjd talán a következőre! :D

Áfi!
Én is így érzek! :wink: :D

Puszilok Mindenkit!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!!!!!!!!!!!!!!!! És ezt csak így mondod??????????? :lol: :lol: :lol:
Hát hogyhogy??? Nekem úgy rémlik, későbbre volt időpontotok a lombikra! Most akkor mégis hamarabb csinálják??? :lol: :lol:
És hogy álltok? MESÉLJ!!!!!!!!!!!!!!!!
Bettike, extrajófej vagy, de tényleg! :lol: :lol: Az újak hol lehetnek? Nem tudnak lépést tartani??? :lol:

Kép
szilcsi

Bettike: nemcsak a távolság miatt :wink: hanem mert akkor épp nyaralni fogunk...
Szilcsi: Szegeden... :lol:

Ancsa: hogy megy az idő!!! Máris elindult a gépezet! :lol: Szuper!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilcsi!
Igen,most kezdjük! :D
Már voltam szerdán vérvételen,de még kevés volt a progi értékem!Hétfőn megyek megint és ha jó az érték már szúrhatok is! :D Beülti még kb.3hét!

Szezso!
Hááát!Sajnos elég sokáig tartott mire végre ide jutottunk!De már nem kesergek! :D
Neked meg nagy nagy drukkok mennek!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Egy kis off :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép
szilcsi

Szezso, akkor pont nem tudunk Szegeden talizni, mert én meg Egerben leszek? Hát ez pech. Bár gondolom, nem csak két napot nyaraltok... :wink: Összehozunk valamit? :lol:
Ancsa, ez szuper! Jelentkezz sűrűn és számolj be nekünk! :lol: Drukkolok!!! Nektek még meglesz az öt támogatott, vagy már csak kettő (bár szerintem az első sikerülni fog)!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Ancsa: 2-3 hét, azt már fél lábbal is kibírjátok! :lol:

Szilcsi: de tudunk talizni, mert kb. július 23-tól ottleszünk egész héten, és vmelyik hétvége is lehet, hogy beleesik :lol: Katicának már mondtam, majd összeszervezünk egy estét...Asszem Enikő akkor már babázni fog, ugye?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Életjel: ÉLEK!
Tegnap este 9-ig orvostól, kórházba, nőgyógyász, belgyógyász..
nem találtak semmit

babaimádó
Kép
babaimado

Ancsa! És ezt tényleg csak így mondod???????????????????????????????????????????????? Hurrá, de jó! :)

Szilcsi! Köszi a képet! Le is nyúltam a biztonsági gyerekágyat! :) Apának is naggyon tetszik!

Megnéztem a Magellánban a 4-es ikreket! Amikor a doki magyarázta, hogy spontán jött össze a házaspárnak peteérést indukáló gyógyszerrel apjuk rámnézett és közölte: hármat otthagyunk!
Annyira édi volt az arca, ahogy tudatosult a dolog, hogy ugye clostyval ez is lehetséges! Még jó, hogy ebben a hónapban nem szedtem! :D

Kép
bettike
Eger

Bettike....

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado! Akkor ez jó hír nem, hogy nem találtak semmit! Ezek szerint ez a műtét velejárója volt?

Kép
bettike
Eger

Szerintem igen..bár nem egyértelmű..mindegy, de jobban vagyok...holnap még nézetnem kell vizeletet..

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Végre van netünk!! :lol: Bekaptam egy vírust. :twisted: :twisted: Jól tönkre tette a gépemet. Tudna valaki segíteni, hogy mi történt az elmúlt egy másfél hétben? :oops:

Velem csak annyi, hogy tegnap voltam az új dokimnál, aki közölte, hogy a sorozatos vetélésemnek genetikai és kromoszóma rendellenesség lehet az oka. :shock: :shock: Hormont nem is akart nézni úgy erőszakoltam ki belőle egy beutalót 21. napon. Általános + progeszteron szintet néz. Közölte, hogy adhat progit, de attól nem jön meg akkor sem ha nem vagyok terhes. :? Beszélt nekem genetikai összeférhetetlenségről kromoszóma hibáról stb. Sírva jöttem haza. :cry: Nagyon megijesztett. Lehet ez ellen tenni valamit???

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Babim: jó hír

Szezso: Jó lenne, köszi. Neked is mennem a drukkok.

Ancsa: hajrá lombik.

Megyek barátnézni: az S.O.S. Szerelem című filmet nézzük meg a csajokkal dvd-n egy kis borozás mellet. :D

snufi

(((((((((((((LILI)))))))))))))

snufi

Snufi!
Jó szórakozást!! :lol:

Ancsa!
Ez nagyon jó hír! Sikerülnie kell!!! +++++++++

Szilcsi!
Nagyon jó képek! :lol: :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

mellett 2t!!! :lol:

snufi

Sziasztok !
Gyorsan írok valamit, hogy minnél hamarabb megszálljon a nagy
CSODA.

katica30 ! hogy érted, hogy mi a baj?
Hogy miért nem esek teherbe?
8 hónapja csináltak egy átjárhatóságit, ami teljesen jó lett,
meg 2 hónapja ilyen festést a pvezetőkön, ami szintén jó lett.
Valószínű túl stresszes vagyok.
surmi
kockasfulunyul

Surmi, mióta próbálkoztok? APának volt már valamilyen vizsgálata? Hőt mérsz?
Snufi, jó borozást! Jaj de hiányoznak a csajozós esték!!! De most már se bort nem ihatok, se fentmaradni nem tudok 9-nél tovább. :lol:
Lili! Megoldás? Válts dokit! Én már rég megtettem volna a helyedben! Ez nagyon negatív ez a doki véleményem szerint! És sztem olyan nincs, hogy több vetélés egymás után mind genetika miatt legyen. :? Vagy tévedek :?: Ha kiborít téged, miért nem váltasz orvost???
Baba, ez jó hír, lehet, csak az altatás utóhatása volt az egész, én majd két hétig hánytam altatás után... Nem sok minden maradt meg bennem, lehet, nálad így jelentkezett a mellékhatás. A lényeg, hogy alapsoan kivizsgáltak és nincsen baj. Pihenj még sokat, meg kel erősödnöd újra. :D
Szezso, hát estét annyira nem komálom, vagy kora este legyen, mert a horkolásomat annyira nem élveznétek szerintem. :lol: De egy délutáni fagyi? :lol:
Mentünk haza, vége mára a robotnak. Pápussz!

Kép
szilcsi

Jajj nekem! kel = kell :oops: (kidobom a diplomámat a kukába) :oops:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Ez már az új dokim. :? De ezt is leváltom. :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77