Bori: én is vizes vagyok megint, ujjaim és lábam, együttérzek veled! A Baby Planetben én is voltam (újpesten is van) ott veszem meg a babám "hazahozós" cuccait. Kérünk majd képet a gyermekszobáról.
Talán joslófájások lennének? Az eltarthat bőven 3 hétig is, azt mondják a 36 héttől jelentkezhet. Vagy nem?
Eddig én sem repedtem meg, anyukám pedig igen, most akkor melyik felmenőmre ütöttem? Bár anya azt mondja a szülés után derül ki, hogy milyen marad a bőröd.

Tehát még van esély repedni.
Férjem még mindig nem ért haza, csak 7 körül, kikönyörögte, hogy főzzek neki csirkepaprikást, persze én megcsinálom, mert olyan tündéri feleség vagyok, hogy amíg Ő piál, én főzök, mosok, takarítok.

Na jó, nem kellett könyörögni, megcsinálom, mert imádom, de azért mondtam neki, hogy bulizás most egy jó darabig kilőve.
Na, Manó jól van akkor megvagy. Kérek képet a pelenkázótáskáról, mert szeretnék venni, és kíváncsi vagyok, hogy ti melyiket találjátok jónak. Természetesen a szín is fontos!
Ne is ülj kormány mögé, már nem nagyon áldásos, főleg nem a versenyzés, te egy őrült vagy!

Egyébként már nekem sem örülnek a fiúk a családban, főleg mikor édesapám beül mellém, én meg káromkodok.

Ciki, de olyan jól esik.
Szivvi: nem mondod??? Köszi, Istennő vagy! Imádtam a Mágus sorozatot, asszem holnap meg is veszem. Ma már kiköltekeztem a zöldségesnél.

De megettem már egy fél dinnyét, és imádom!