2003.03.13 11:38
2003.03.13 12:15
Két hírem van: megvan a 4. foga Martinnak, a bal felsõ egyes. Így most bal oldalon két fog van, jobb oldalon meg semmi.
A másik pedig, hogy ennek örömére tettem fel egy új képet róla a profilomba. Ezen már olyan nagyfiú! 2003.03.13 12:47
Mivel jók voltatok, leírom a receptjét:
)
Rohammentõvel vitték a Róbertbõl a Klinikára és ott 2 nap alatt hozták úgy rendbe, hogy utána már csak 3 hétig kellett inkubátorban lennie a Madarászban, és még 1 hetet anélkül. De ha õk ott nem dobnak be apait-anyait, akkor most nincs Julim! Andrásom mondta, mert õ mehetett Julival, míg engem helyrepofoztak a Róbertban a szülés után, hogy nagyon segítõkészek voltak és látszott rajtuk, hogy tudják, mit kell tenniük. Tomival meg ott csinálták a magzatvízvizsgálatot és akkor is nagyon rendesek voltak velem. Persze ez szubjektív dolog, de nekem õk akkor is szuperek
bogancsi2003.03.13 13:01
További gyógyokat is küldök, hátha segít! 

2003.03.13 13:09

Csak az a baj, hogy amint meglátja a kezemben a fényképezõgépet a Bea, abban a pillanatban vagy elfut, vagy odajön hozzám jó közel, és mire végre eldöntöm, hogy ez most egy jó póz akkor elfordítja a fejét
. 

, pedig próbálkoztam vele, de még nem jött össze. Nagyon csini, majd megmutatom a képet Beusnak, és hátha akkor engedni fogja. Én kis naív. 

2003.03.13 13:35
Olyan nagyok már a kölykök! Nemrég még mindenki kiságyban, vagy földön gurgulázó babát fényképezett.
Sok-sok gyógypuszit küldünk!

Én már azt is utálom, ha Levi napokig késõn jön haza. Pár nap után mindig leállítom. Neki szerencsére rugalmas a munkaideje, de ha meló van, akkor addig nem néz ki a gépbõl, amíg meg nem csinálta. Ha esetleg mégis ráérne egy kicsit, bízton számíthatok rá, hogy a fõnökének éppen akkor van beszélnivalója vele, ami min. 2 óra! telefonon. Addig persze Peti nem lehet a nappaliban, mert hangoskodik.
Összességében végülis szerencsés vagyok, mert nincs kiküldi és azért ált. a fürdésre hazaér a férjem.
, mert éppen ez ügyben kérdeztem a minap coryt. Szóval Falcon cipõ és a cipõbolt a Meki oldalán van egy kapualjban, 1-2 háztömbnyire az Oktogontól. A bolt neve valami olyan, amibõl kiderült egyértelmûen, hogy gyerekcipõket árulnak. 2003.03.13 14:51
2003.03.13 15:14
Bár GYõr nekünk túl messze van
Nem tudod, a gyõri bolt nem egy hálózat része esetleg? Vagy azt megkérdeznéd, ha mégy, hogy nincs-e boltjuk (vagy hasonló) Pesten is? Kocka akkora kéne, hogy elférjen Ármin kezében, akár több is belõle, de ne nagyon férjen be a szájába! (Ugyanis belebolondult a dobókockáimba - tõlem örökölhette! - de sajnos idõnként a szájába is begyömködi, aminek nem örülök) 2003.03.13 15:33
, de nem gond, ha a szájba kerülne.) 2003.03.13 16:46
Úgy segítenék.... Remélem, te is olyan gyorsan meggyógyulsz, mint én múlt héten.
Nem jó dolog, ha sokat van az ember egyedül, a párja nélkül. Nálunk most sajnos még ennél is rosszabb a helyzet.... Nem azért írtam, hogy sajnáltassam magam (az úgysem segít), csak hogy tudd, nem vagy egyedül. Én is rosszul tûröm, és még rosszabb lenne, ha itthon kellene ülnöm. A talik pl sokat segítenek.

2003.03.13 16:53
Nem akarlak elkeseríteni, de a férjednek kb. az igényléstõl számított 6-8 hét a munkavízum, és ti, a család, csak akkor kaphattok, ha az övé már megvan, és az biza újabb pár hét. Úgyhogy ha ide jöttök Helsinkibe, akkor is kalkuláld úgy, hogy nyár elõtt nemigen lesz belõle valami

??? Jó lenne, ha itt lennétek!!!

Mi volt az óra anyaga??? Hogy boldogulsz Baluval??? Elment végül a párod dolgozni????
a felsõ szemfogak pedig igencsak duzzadtak, úgyhogy nekünk is jönnek ám a fogak
Már csak 2 lábon járkál a bébi, de már fordulni, hirtelen megfordulni is tud, fogócskázunk vele, annyira élvezi!!!!! Én már nagyon várom a nyarat, hogy majd mezítláb futkoshasson a kertben!
Mi is jól vagyunk, bár hétfõn elfogyott a B6 vitaminom, és tegnap már megint hánytam
Pedig már a 12. hét végén vagyunk ám
, Uh szerint meg éppen ma kezdtem a 13. hetet
No de sebaj, Adri barátnõm anyukája ma érkezett Mo.-ról, és jó pár doboz B6-ot rendeltem és hozott is
Már csak a hétfõt kell megvárni, addigra ér ide a gyogyi
Remélem, addig kibírom
2003.03.13 21:16
), meg tudnátok adni az elérhetõségét? Nagyon megköszönném...
2003.03.13 23:20

mert szeretném /ha tényleg lesz neki/ hogy hosszú haja legyen és ha megszokja talán könnyebben elviseli majd késöbb. Nem sírt meg ilyesmi csak futni kell utánna, egy idö után meg kihúzza ö is persze, mert nincs megszorítva azért, no meg kivételes alkalom volt. 

A fele vacak lesz de legalább nincs film pazarlás 
A gépnek meg örüljél, a masina nem elég ember is kell mögé, az enyém sem hüde drága és profi /sajna/ de becsülöm meg szeretem mert legalább van és ebböl igyekszem kihozni a legjobbat! 

A dokid meg könnyen beszél ö már túl van a nehezén nagyok a gyerekei, remélem sikerül egy jobb szakembert találnod! 

2003.03.14 07:05

Hányásért
, én az elejétõl szedtem a MB6-ot, nem is voltam rosszul egyáltalán. Soha. Lehet, hogy ezért?
.
, viszont így alszik majdnem két órát
. Ja, és újabban megint ebéd elõtt alszik, van, hogy már 10-kor is álmoska.
, Ladányikata
, Bea
, Ti merre vagytok? 2003.03.14 08:51
Olvasok én rendszeresen, csak írni nem marad mindig idõm (vagy nem tudnék semmi vidámról írni). 2003.03.14 08:54

2003.03.14 09:08
2003.03.14 09:34
Végül is tegnap sikerült nagy kockát vennem (fából), méghozzá a Baross utcai Fakopáncs boltban, vettem még nagy színes fagolyókat is, és nagyon tetszett a bolt! 

Ezen kívül vettem egy tavaszi kismamablúzt magamnak - erre mindenhol havazik! Brrr!
REmélem, még kitavaszodik a bébi születése elõtt!

ÁRmin is egyre többet akar szopizni - nem tudom, ezért-e vagy ettõl függetlenül, de van elõtejem!, ami Árminnal egyáltalán nem volt, magától csöpög! Ja, és elõjöttek nálam is a reggeli rosszullétek!
Igaz, tényleg csak reggel, de már ma is hánytam!

Donci nagyon ügyi a futkosással! Nyáron jöttök haza? Na, addigra már nem lesz olyan nyugis, ücsörgõs tali, mint a tavaly májusi volt! Örülhetünk, ha majd futtában látjuk egymást!
2003.03.14 11:53
a bal tüdõben kis zörej
Kapott Zinnatot, marad a Mucopront. Most alszik és úgy amúgy jókedvû, de mikor lesz már vége???
Mondtam már, hogy már nagyon UTÁLOM ezt az idõt??? {angry}
: nekem a fülemre ment a hülyeség, olyan, mintha víz alatt lennék
Valszeg középfülgyulladás, mert fáj is. Most rendkívül szép vagyok pl., mert be van kötve a fejem egy kendõvel. Igazán kár, hogy nem tudom megmutatni magamat
2003.03.14 12:25
: az Astoriától 1 saroknyira, a Rákóczi úton nõttem fel, majdnem a Librivel szemben
- de ott eddig nem volt játékbolt! Igaz, volt néhány bezárt üzlet mostanában (Ápisz, Kleider Bauer) - csak nem ezek közül lett egy játékbolt????? Mindenesete megnézem! Sajnos már a szüleimn is elköltöztek, és ki tudja, az öcsém meddig lakik még ott - mostanában ritkábban járok arra, pedig nagyon szerettem azt a lakást, meg ott lakni is! Na, jó, Árminnal jobb szeretnék kertes házban - de azért mindig nosztalgiázom egy nagyot lélekben a házunk elõtt! 2003.03.14 12:41
)
2003.03.14 12:45
(igaz este 8-tól hajnal 1/24-ig aludt eegyfolytában
) Aztán csak egy háromnegyed órát aludt délelõtt, én me a plafonon vagyok már, annyira nyüszi és fáradt, de nem lehet visszaaltatni. 2003.03.14 13:25

2003.03.14 14:19
-ok! Nem valami vidám, hogy még mindig/már megint ennyi beteg van
... Csengu is gyanús most. Délben elaludt, és még alszik (igaz, 2x már felébredt), és annyira nyüszi
Láza az nincs, azt paranoiásan nézem folyamatosan...
2003.03.14 16:12
Nagyon fincsi volt, csak egy picit nehéz volt (mármint nem elkészíteni, hanem megemészteni). Annak ellenére nekem jobban ízlett, mint általában a pizza szokott ízleni.
2003.03.14 16:16
Most 15 órát tartok egyfolytában, ez az ötödikesekkel 3 hét. A vizsgatanításom március 31-én lesz.
Most itt alszik az ölemben, mert úgy folyik az orra, hogy vízszintesen nem tud.

2003.03.14 17:00
Régebben - azt hiszem - valami egészségügyi segédeszköz bolt volt, Medicor??? Egyébként anyósomék laknak a Károly körúton, és nagyon gyakran járunk arrafelé. Ja, és férj ott lakott, míg össze nem házasodtunk
pusszantás: bogancsi2003.03.14 17:08

!
2003.03.14 17:14

És láttam is már, évek óta van, csak sosem mentem még be - utoljáraakor, mikor még gyógyáaszti segédeszköz bolt volt
, mellette pedig egy hentes, finom
! grill csirkével - de ez már a régmúlt
2003.03.14 17:40
39,2-rõl 39,1-re vitte le. Úgy csináltam, ahogy írtátok. Végül telefonon priznicet javasolta egy ismerõsöm, és segített. 39,6-ról 10 perc alatt 38,5-re ment le, majd fél óra múlva már csak 37,4 volt
2003.03.14 18:32
Remélem, nem bántottalak meg! 

Azért este a saját ágyába dugom, hogy tudja, ez a világ rendje, de eddig még minden magányos éjszakánk reggelén együtt ébredtünk.
Ráadásul mivel éjjel mûsor van, délután jó nagyokat alszunk együtt. 
Van valami speciális problémája Hangának, amiért ilyet kell hordania, vagy az lenne az egészséges, ha minden gyerek ilyenben járna?
Most próbálom egy kicsit átszoktatni, amíg kettesben vagyunk, mert az Apja reggeli keléséhez igazodva alakult ez így. Talán ha kicsit megszokná a késõbbi kelést, nem ébredne már fel a reggeli készülõdésre.
piciknek, és tetszett volna is az 5let, Lacika biztosan élvezné, de az A4-es lap tutira nem lenne ellenfél...
Õ is egyre többet álldogál kapaszkodás nélkül, tegnap pl. megevett egy csomót a buktámból úgy, hogy elõttem állt az asztal mellett. Az egyik kezében volt egy kanál, a másikkal kapaszkodott, és nyafizott, hogy õ is kér abból, amit én eszek. Azután amikor nyújtottam neki falatkát, akkor inkább az asztal lábát engedte el, mint a kanalat. Mert persze szenya voltam, és úgy nyújtottam, hogy kézzel kelljen elvennie, ne tudja rögtön bekapni.
Szóval kb. ott tartunk 14 hónaposan, mint Szilvi Petije 10 hónaposan. 
2003.03.14 20:48
látom, hogy még mindig nagyon sok a beteg! Gyógyuljatok gyorsan! Gyógyokat küldjük

De éjjel azért továbbra is jól alszik, csak 6-kor ébredés van!
Néha - mint ma reggel is - sikerül cicin visszaaltatni, de már nem sokáig.
Leverik a vakolatot az elõszobában+kisszobában és kijavítják, tapétáznak, festenek.

és közben nyújtózik, hogy vegyem fel!
Szépen belefejelt arccal!

2003.03.14 20:52
2003.03.14 21:35
És harmadik gimi elejétõl vagyunk "együtt"
: vannak a Fazekasban házi versenyek; Juli indult néhányon, an angolt megnyerte, biológiából és franciából második lett, kémiából (hihi) harmadik. Ez utóbbin jót nevettünk, különös tekintettel az országos döntõbe való bejutásra
Na, most már tök jól érzem magam, hogy elbüszkélkedhettem Nektek. 2003.03.14 22:06

Õ most 2. vagy 3. osztályos? Mikor és melyik verseny az, amirõl automatikusan bekerülhet egy egyetemre felvételi nélkül? Bár neki a felvételi sem lenne nagyon megerõltetõ, ha így veszi a verseny akadályokat.

Még egyszer nagy-nagy gratula!!!

Csengének is mennek a gyógyok.

Jaj, de sajnálom most magam, hogy ilyen bonyolult az élet.

2003.03.14 22:14

2003.03.14 22:25
2003.03.14 23:09
Aztan jo közelrôl,jo erôsen megint belefujtam és akkor kezdett magahoz térni.Borzaszto volt latni,ahogy akadnak fent a szemei.
Ez egy kicsit megkinozza,meg minket is,mar ami az éjszakakat illeti. 
,megevett egy 100 ml-s babakompotot.Mindeközben vizet ivott,nem is keveset.Gondolom,uszni fog a pisiben reggelre.
(Mint ahogy tegnap elôtt) 

2003.03.14 23:19
(Akkor Cory még meg sem született???? 

) És az én Andrásom is ott érettségizett - '92-ben, úgyhogy persze, nem onnan ismerem! Jó sok ideje vagytok együtt a férjeddel, csak gratulálni tudok, így tovább!!! 

A gyerekek eredményeihez szintén! És mi lesz Juli, ha nagy lesz? És ZSófi? Egyszerûen polihisztorok?

Azt hiszem, te kérdezted egyszer a gyümileveket: én nem bébiitalt zoktam venni Árminnak, hanem vagy Kubut, vagy 100%-os almát, narancsot, ananászt, egyebet adok neki, de sokszor csinálom azt is, hogy kicsavarok 3-4 narancsot, a levét leszûröm, teszek hozzá egy kis cukrot és kb. a duplájára higítom. Nagyon fini, jóval olcsóbb a boltiaknál és tuti nem aromázott-színezett!
- jöhetne már a tavasz, az igazi, virágzó, illatos, meleg - jaj, már gondolni is jó rá! Húú, csak nehogy aztán András féltékenykedni kezdjen! 

Lehet, hogy vmi vírus is közrejátszhat a hányásokban - bár csak reggel jön elõ! Remélem, nem visszafelé fejlõdöm!
Nem írtál az elõadásodról, pedig érdekelne! 

Így aztán most van idõm netezni
, mert Ármin már kidõlt! Persze, lassan én is!
- gondolom, a babanet hatására is (úgyhogy ezt a frissekhez nem is merem most megírni, mert van egy kismama, aki épp azzal küzd, hogy az ikerbabái egyikén egy ciszta is fejlõdik
), de azért nektek leírom: SZóval, UH-n az álmomban azt állapítoptták meg, hogy egy kis sárga nadrágos majmocska a babám (mint egy élethû, de puha plüss játék), és hogy van mellette egy ciszta is, ami miatt azonnal meg kell operálni. Persze, a dokim nem volt sehol, én meg ragaszkodtam hozzá, hogy csak õ operálhat. Itt következett sok bonyodalom, amikre már csak homályosan emlékszem, a vége pedig az lett, hogy kiderült, hogy amit az UH mutatott, az nem ciszta volt, hanem a majmocska varratott magának egy strandlabdát, szintén plüssbõl, hogy legyen mivel játszania és legyen mire hajtania a fejét, ha alszik. DE perse, addigra már fel volt vágva a hasam
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|