A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szilcsi !
október óta probálkozom, hőt mérek, minden hónapban van pé-ma
a görbe szerint, bár hol 32, 34, 35 napos a ciklusom.
Most valami miatt 28 napra állt be ebben a ciklusban .

Tegnap volt pé-m, 15-ik napon
Nem tudom feltölteni a görbém , mert nekem nem engedi a program amit használok.
APA szerint vele minden rendben, azt mondta menjük lombikra.
De még nem férünk bele az ídőbe.
A doki szerint 7-8 hónap az normál esetben is elfogadható ha még nem jön össze a baba.
surmi
kockasfulunyul

Lili,
NEM igaz hogy pótprogi mellett nem jön meg akkor sem ha nem vagy terhes! A genetikai problémákat meg ránézésre látta??? Vérprofi lehet a drága... :x keress másikat!
Babaimi,
örülök hogy nincs baj, de inkább feleslegesen menj orvoshoz mint későn!!!
Surmi,
hogy érted azt hogy "apa szerint vele minden rendben"? :shock:
Vendég

Sziasztok
nincs még új frizura, szerdára katam időpontot fodrászomtól :wink: a két frizurát ötvözzük majd :wink:

Lili
jaj szegény, úgy látom nem jó ez a doki sem :(

Baba
remélem akkor most már hamarosan rendbejössz, az jó, hogy nem találtak semmi bajt nálad

Surmi
apa szerint minden rendben vele alá van támasztva vizsgálattal, vagy csak ő számolgatja sutyiban? :lol:

Panni
nyugi :wink: az tök jó, hogy már szívhangot is hallottál :D

CSajok, baromira fáj a fejem, mindjárt le is dőlök :?

Kép
gaby25

Áfi.
APA szerint vele nincs baj, azt mondja , hogy naponta tudna gyereket csinálni. A férfi büszkeséggével jön állandóan. Pedig
előbb vagy útóbb rá kerülhet a sor.
Anyóssal is ez volt, teljesen rendbe találták mégsem lett terhes, és amikor az apóst akarták vizsgálni visszautasítótta.
Így a férjem egyke maradt.
Szegény anyósom éveken kersztül járt minden fele.
Mai napig fáj neki, hogy nem lehettett több gyereke.
surmi
kockasfulunyul

Surmi,
ugye tudja a párod hogy lombikot se csinálnak spermaeredmény nélkül??? Sehogysem ússza meg a dolgot. És inkább tenne ki téged minden veszélynek, hormonkúrának és beavatkozásnak, költene el minimum 200ezer forintot csak ne kelljen neki (tudod mit csinálni)... én ezen igen igen megsértődnék... :?
Vendég

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!! :D :D :D :D :D :D

Szilcsi!
Kedves vagy,köszönöm!!!!!! :D
Nem tudom hogy hány lehetőség van!Úgy tudom hogy még nem hozták be a csökkentést!

Surmi!
Én emlékszem rád,írtál régebben is ide!Ha jól emlékszem van 4lányod és a Czeizel Dr.hoz jártatok!Ő nem tud tanácsolni semmit?

Babai!
Sajnálom hogy rosszul vagy! :( Nekem pont két hét kellett ahhoz hogy ne fájjak már sehol!Jobbulást kívánok neked!

Lili!
Érdekes a dokid véleménye! :shock:

Kép
Kép
ancsa81

Hájháj, én is vagyok ám, csak elhavazva :lol:

Minden okés, a prücsök jól van :D Gömbölyödünk keményen :) Bár ma egy régi ismerőssel futottunk össze, aki el volt ájulva, hogy már kettő gyerekem van, és nem tűnt fel neki, hogy jön a 3. pedig tapadós ruciba nyomultam :lol: :lol: Hát nem szakértő úgy láccik :lol:

Lili: Sztem ez a doki egy pancser! Sztem sürgősen cseréld le egy másikra! Tényleg honnan a fenéből szedte ezeket a genetikai rendellenességeket??? A kisujjából szopta ki? :shock: :evil: Bacca meg a maci! :evil:

Surmi: Egyetértek Áfival apa ügyben!

Áfi: Hogy vagytok???? Druszám? Pöcsös? :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

sziasztok!

panni: örülök, hogy minden oké. pihenj sokat!

szezso: én még drukkolok neked++++ szögedi talit összehozunk, ugye?

ancsa: hajrá lombik! nagyon drukkolok++++

baba: gyógyulást! pihizz! ölelések mennek : ((((((((((baba))))))))))

lili: szerintem keress egy másik orvost!

snufi: teszt?

surmi: nem értem én a férjed, ha nálad nem találtak semmit, akkor nem logikus lenne, hogy őt is kivizsgálnák?

ceni: örülök, hogy jól vagytok. csajok?

rólam: petike jól van, egyre többet eszik. már nem kap infuziót. hétfőre derül ki a labor eredménye.
én meg tanulok, jövőhéten vizsgázni kéne. megint van egy jó vastag könyv,a mit addig meg kéne tanulnom.

katica
katica30

Enikő,
druszád megfázott, taknyos-köhögős de nem lázas és jön megy meg játszik, ha nem muszály nem viszem dokihoz, kap C vitamint, köptetőt. Pöcsös jól van (hitem szerint), rengeteget mozog, rugdos, még a husikás hasamon is látszik ahogy ficánkol (pedig az összes orvos amint felhúzom a pólóm rémülten közli hogy "vastag a hasfalam" :twisted: ) Én kevésbé vagyok jól miután ma este egyszerűen kifordult a helyéről a fogam felét helyettesítő ideiglenes tömés, és egy rettentő lyuk éktelenkedik az ínyemen a bal felső ötös belső fele helyén. Elvileg ez a tömés tartotta volna el a ínyemet hogy aztán lehessen fél műfogam, így meg nemtom mi lesz... :(
Vendég

áfi: gyógyulást enikőnek! menj el fogorvoshoz, aztán majd kitalál vmit! drukkolok++++

katica
katica30

Jó éjt!

megyek aludni. elég volt mára a tanulásból. aztán majd holnap dél körül jövök :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Ilyen se sűrűn van hogy én legyek az első, de Enikő lányom felkeltett minket már 6kor, szegény nagyon köhög, szortyos. Most mesét néz.
Kati,
igen, hétfőn visszazarándokolok a fogorvos nénihez. Jó pihenést! :)
Vendég

Jó reggelt!

MA nem leszek, mert megyünk Velencére!

Szép NAPOt!
Vendég

jó reggelt

Boni
anyum is velencén van, úgy volt, lehet le megyünk ma és hazahozzuk, de van itthon mit csinálni :?

Áfi
Enikőnek jobbulást +++++++++++++ fog :?

Katica
örülök, hogy Petike már ilyen jól van és infúzió sem kell :D

rólam: semmi különös, én most nem mérek hőt, lehet holnaptól pár napig mérem majd, hogy lássam a pé-t, de aztán abbahagyom :wink:

Kép
gaby25

Hahó!

Miért nem süt a nap? :? Én már irtóra várom, hogy visszajöjjön a jó idő!

Áfi! Láttad a ruhákat, amiket neked tettem föl? :wink: :oops:
Enikőnek jobbulást!
Meg a fogadnak is. Én még nem is voltam fogorvosnál meg EKG-n, le fogja kapni a fejemet a doktorom :oops: De olyan bonyolult, EKG messze van, a fogorvosnál meg félek, hogy öklendezni fogok, mint minden fogmosásánál...

Bimikém, örülök, hogy rendben vagy!

Lili! Tényleg keress mások dokit szerintem is!

Enikő! Nem vette észre az ismerősöd, hogy babás vagy? :shock:

Katica! Minden rendben lesz Petikével!

Ancsa! De jó, hogy már mentek! :lol: Én is későbbre emlékeztem, de ez így sokkal jobb! Drukkolok, menni fog, hidd el! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi,
megnéztem ám! Csak sehol a közelünkben nincs tényleg :( De köszi hogy gondoltál rám!
Engem EKGra zavartak el elsőnek, egyébként fogorvosnál én se voltam, vagyis hát nem az ellenőrzés miatt, de majd hétfőn mondom a fogorvos néninek hogy a kiskönyvembe nyomjon egy pecsétet és megnyugszik a védőnőm is. :)

Még Ancsának akartam sok szerencsét kívánni, de az is elmaradt tegnap... :oops:
Mentségemre legyen mondva pénteken nagyvizsgám lesz, záróvizsga, és tanulok rá, közben drága párom a házat veri szét (a szokásos nyári felújítás) Enikő meg betegecske, szóval tele a fejem...
Vendég

Áfi! Már hogy a fenébe ne gondoltam volna rád :lol: Sőt, közben beugrott, hogy mindjárt Ancsa is babás lesz, szóval neki is jól jöhet, és ha jól emlékszem, akkor neki a Csömöri úti mintabolt egyáltalán nincs messze. Jól mondom, Ancsa? :lol:

Szia Gabi neked is!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi: Gyors gyógyulást Enikőnek! Enyim lányok is köhögtek+takony+láz a múlt héten, valami vírust nyeltek be. De már szerencsére jól vannak :)
Fogad miatt részvétem :? :(

Szirom: Hja nem tűnt fel neki :lol: Avagy nagyon rámcsodálkozott amikor mondtam, hogy jön a 3. :D Ez a kép tegnap készült mielőtt mentünk, úgyhogy ebben a szerelésben voltam, Bogi fotózott:
Kép

Katica: Köszi már jól vannak. Bogit hazavitték mamáék, most hogy jön a jóidő egyre többet lesz kint náluk (kertes házba laknak, gyerekparadicsom :D ) nagyon agyalok, hogy utánuk megyünk Violával....
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt!

felkeltem ilyen korán, nem is értem :roll:
ma délután megyek az anyósommal színházba. :D

szép napot!

katica
katica30

ceni: szép poci :D

katica
katica30

selejtezem a ruhatáram, 36-os méretű ruhákat összegyűjtöttem, mert örülök ha végre újra 38-as méretbe beleférek :? jó kis cuccok kisméretben, beviszem melóhelyre, van egy pár kisméretű lenyzó, és szoktunk néha bevinni rucikat, és olcsón csereberélünk :wink: ha valaki 36-os méretű innen, és Bp-i, és érdekelné, szóljon :wink:

Ceni
ezt a pocit nem észrevenni :shock: :lol:

Kép
gaby25

Gaby,
majd ha 36os leszek szólok! :lol:
Kati,
jó színházat!!! Irigykedem.
Enikő,
a te pocakodon nem lehet nem látni az áldott állapotot! :P Igazán szép! :)
Vendég

Ceni.
Szép nagy a hasad.
UH-on megsaccolták a fiad súllyát?
Nekem sosem volt nagy hasam, még kismamaruhám se volt, mert a ruháim nyultak annyira, hogy elég legyen a hasamnak.
Mindig irigykedve néztem akiknek nagy hasa volt.
Rajtam sosem veték észre , hogy terhes vagyok.
surmi
kockasfulunyul

Jó reggelt,

elkezdtem barnázni. :(

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi: ne már! :cry: :cry: :cry:

katica
katica30

Katica, nálad mizu?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi: semmi. elvileg 10.dpo. görbém nagyon furi.

katica
katica30

Snufi :( De a barna az csak barna, ugye tudod?

Katica! Nem dobnád föl azt a furcsa görbét?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirmi: épp feldobhatom... egy nap kimaradt a mérésből, akkor született petike.

Kép

katica
katica30

Katica, szerintem ebből még akármi is lehet. Tényleg fura kicsit azért. De elkaptad apát, amikor kellett, ugye? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirmi: igen, elkaptam :oops: pár nap múlva kiderül, hogy mi van...

katica
katica30

Helyes :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok!

Egy kicsit megnyugtattatok. Most azért elmegyek a 21. napi vérvizsgálatra. De más is szed progit és mégis megjön neki. :? Olyan pancser dokikkal vagyok körül véve. :twisted:

Ceniko!
Nagyon szép pocid van!! :lol:

Snufi!
:( Te nem méred a hődet?

Katica!
Tényleg elég fura görbe, de ha elkaptátok ebből még jó is kisülhet. :wink:

Áfi!
Kitartás!! Elég zűrös napjaid vannak mostanában. :shock: Enikőnek jobbulást!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Ja és dobok egy görbét: szerintem vagy mostanában lesz pé vagy anovus ciklus. :shock: Mi a véleményetek?

Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

És elfelejtettem, hogy a doki még megnézett hüvely uh-val. na látott 11 mm-es mnyh-t, de érett tüszőt nem. Így arra következtetett, hogy már volt pé-m. De én a görbém alapján nem látom. :? :shock: Ja és tegnap éreztem szúrkálást. Itt tegyen rendet valaki. :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

És görbét nem mutattál a doktornak, Lili?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi!
De igen. Erre az volt a válasz, hogy biztos az uh előtt volt a pé és majd holnap felmegy. Na nem ment fel. :shock: Azt is mondta, hogy csak sárgatestet látott. Vagy legalábbis így fogalmazott.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

A dokinál elsején voltam. Akkor még reálisnak is tűnt amit mondott. :?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Hááát, ki fog derülni végülis :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi!
Ti jól vagytok??

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Igen, köszi, megvagyunk. Miksa most alszik (remélem :wink: ), így kicsit netezek, de mindjárt kell mennem a konyhába, mert muffint ígértem neki. Az uram dolgozik estig, annak nem annyira örülök.
Nekem délutántól még mindig hányigerem van és fázom, közben várjuk az AFP (hétfőn lesz 2 hete, hogy levették), és az amnio eredményét (kedden lesz 2 hete, hogy levették). Kb. ennyi :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi!
biztos rendben lesz minden. Jó sütkérezést!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

áfi: Szegénykém, jól megjártad a fogaddal. :(

katica: kitartás, hamarosan VAKÁCIÓ! Hajrá Kaáli! :D

kispiskota: én is hidegfront érzékeny vagyok :(

babaimi: Nem találtak semmi? :?

judis: Merre kóboróltál? Nagyon szép pocid van és egy picit tényleg nagy 25 hetesen, de sebaj, a lényeg, hogy minden oké legyen! :D

gaby: a második variácó jobban tetszik, könnyebb rendben tartani, egy kis zselé vagy wax, összekócolod és kész is. Még a szél is kedvez neki. A frufrut pedig kérd egy picit hosszabbra. :D

surmi: üdv a topikban! Gondoltam, hogy apa szerint nincs baj, nálunk is ez volt eleinte. Beszéld rá egy vizsgálatra! Mi is tavaly március óta próbálkozunk. Viszont, nem rég kiderült, hogy nála van egy kis bibi (mondjuk még az átjárhatóságim hátra van)

Bettike: szállás nekünk is okés. Jöhet! Már nagyon várom!!! :D

mfpan: örülök, hogy életjelet adtál :D

Ancsa: lobikra fel!!! :D

lili: Ha tényleg genetikai probléma lenne: akkor lehet tenni ellene valamit, az orvostudomány már annyira fejlett. De szerintem menj el másik dokihoz!

ceni: szép pocid van neked is! :D

Rólam: pénteken és szombaton a Római parton voltunk sportnapon. Nagyon szuper volt. Bowling női párosban aranyérmes lettem:D Jót buliztunk (még a műbikát is megültem, tudjátok, azt a vidámparkit, vagy milyet) :lol: :lol: , szépen lebarnultam, stb :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

NAGYON OFF! ...folytatván "élelmiszeripari" és vitamin kutatásaimat :

Mit kértek reggelire ma gyerekek?

2007 január 9. Várhegyi László
Én vizet akarok. Legfeljebb a vízhez egy kis marhahúst, sertéshúst, gyártási szalonnát, Na-nitrites keveréket, magyarul E450-es adalékot, nem húseredetű fehérjét és emulgeátort - de karragén, guargumi és xantángyanta ki ne maradjon belőle!

- Egyszóvel te Tesco párizsit kérsz.

- Úgy van, anyukám. És kérlek, kenj meg hozzá egy lisztből, kis íz javítóból, sikérből, antioxidánsból, tejporból, cellulázenzimböl, a savanyúságot szabályozó káliumacetátból és citromsavból, emulgálószerböl és kálcium-szulfátból álló kenyeret...

- Győri rozsosat?

- Igen, egy kis vízzel, hidrogénezett/ átészterezett növényi olajat, amelyben persze van só, emulgálószer, kálium- szorbát.

- Már kenem is a Delmát, fiam.

- Nekem viszont, anya, ma jobban esne egy kis sertéshúsban és vízben elkevert húspép, bőrke, karragén, polifoszfát, szójafehérje, nátrium-laktát, étkezési keményítő, Pirofoszfát, antioxidáns és Na-nitrit.

- Akkor te a Zalahús műbeles virslijét kapod fiam. Hozzá természetesen tartrazinnal, kinlinnel, amaranttal, indigókarminnal színezett természetes aromával, nátrium-benzoáttal, sóval, mustármaggal, cukorral és ecettel dúsított vizet.

- Magától értetődik, Globus mustár nélkül a virsli mit sem ér, anyukám.

- Isztok-e hozzá, gyerekek, vízben feloldott izocukrot, Na-ciklamátot, aszpartámt, aceszulfátot, szacharint, aszkorbinsavat, nátrium-benzoátot és fenilalanint.

- Vitamort? Igeeeen!

- Ebédre viszont kaptok egy kis búzalisztet, kukoricakeményítőt, hidrogénezett növényi zsírt, ízfokozót, lehetőleg E631-est és E627-est, nátriumglutamátot, módosított keményítőt, állati eredetű zsírt, élesztőport, szárított tyúkhúst és E 150-es színezéket.

- Maggi szárnyas krémleves lesz brokkolival! Hurrá!

- S utána?

- Utána pediglen búzalisztet paradicsomsűrítménnyel, sajttal, ananásszal, vízzel, növényi olajjal, nátrium-nitrittel tartósított fött sonkával, búzakeményítővel, cukorral, sóval, élesztővel és jóféle acetilezett-dikeményítő, adipáttal.

- Hawaiii!!!

- Bizony, bizony, gyerekek, Haway pizza lesz, dr. Oetker módra.

- Az a kedvencünk.

- S a tévéhez pedig, mit kaptok, na mit?

- Csak nem burgonyát, növényi olajat, sót, hagymaport, autolizált élesztőport, tejszínport, dextrózt, sajtport, nátrium- glutamátot, dinátrium-5-ribonukleotidokat és tapadásgátlót, vagyis szilícium-dioxidot?

- De bizony, gyerekek, úgy van, chipset. Lay's újhagymás chipset.

- S mi lesz a vacsora?

- Vacsorára pedig a két nagy gyerek eszik aszpartámmal, fenilalaninnal, K-aceszulfámmal, zselatinnal, hidroxi-propillal javított joghurtot, amelyben kálciumfoszfáttal, vízzel és cukorral fölhizlalt, egyszer már kipréselt gyümölcshús-vázdarabkák vannak.

- Én is kérek őszibarackos light joghurtot! Én is! Én is!

- Ne kiabálj, Lajoska. Te Lajoska mást kapsz ma este. Na nézd, már itt is van egy kis kóstoló: húspép, víz, zsemlemorzsa, zsiradék, liszt, panírlé, szójagranulátum, szójakoncentrátum, keményítő, fűszerek és karamellammóniás színezék, egyszóval Kot-kot baromfifasírt...

Ezt szegény apád is, hogy imádta...
Hopp, kinyitja száját a kis Lajcsika...

Na... Hopp... Kinyitja száját!

Nem azt, a másikat!

Kép
zölddisznó

...na, jól leoffoltam a rendszert! :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Snufi: nemáááááááááár! (de vér még nem folyik...)

Katica: a beágyazódás jutott eszembe... :wink:

Coca: jó volt az OFF-od :lol:

Lili: ha ilyen vastag a méhnyálkahártya és tényleg látta a sárgatestet elsején, akkor 1-2 nappal az UH előtt lehetett a tüszőrepedés...Az, hogy a hőd nem ment fel, utalhat sárgatestelégtelenségre. Ezt majd tisztázza a 21.napi vérvétel eredménye.
Én is szedtem progit és mégis megjött. Az Utronál még tesztelésre sem volt időm, mert megjött, amikor akart, a Duphastont meg szedtem 14 napig, 15.napon teszteltem, abbahagytam és 3 nap múlva megjött...

Szilva: gratulálok a szép eredményhez! :D

Puszi mindenkinek!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gaby: nekem meg a szőke frizura tetszik! A vágás nagyon jó, tépett, nem muszály ilyen "merevre" szárítani, lehet borzasan bohókásra...
:wink: Nekem a barna nagyon olyan fejre tapadós, amit utálok...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Snufi,
:( :( :(
Coca,
a felsorolt anyagok többsége ezerszer tesztelt, áralmatlan adalék, pusztán a neve rémítő mert tartalmazza az eljárást is amit egyrészt nem ismerünk hacsak nem ezzel foglalkozunk, másrészt mostanság divat ezektől rettegni, mégis ken mindenki margarint a párizsija alá, és mustárt is eszik a kis virslijéhez, mégsem fetreng senki sztrichnin-görcsben. (Ha poén volt akkor annak jó volt! :D )

Én köszönöm mindenkinek a fogam sajnálatát, majd hétfőn megmondja a fogorvos néni mit lehet vele kezdeni. Nagyobb baj hogy tütül a fejem a sok tanulástól, és töredéke van meg a vizsgaanyagomnak :(
Vendég

Sziasztok! Megint eltelt a hétvége! :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Gaby! Nekem is a szőke frizu tetszik, az vagányabb szerintem!

Zöldi! Nem kaptad meg az e-mailem????????????

Melcsi! Haza engedtek már?

Frisszen szültek hogy vagytok? Képek?

Lili! Még az is lehet, hogy már rég elkaptátok! :lol:

Snufi! Hőt nem néztél, csak úgy egy tesztet sem, hogy hátha??

Katica, Áfi! Drukk a heti vizsgákhoz! +++++++++++++

Rólam: na a nagy semmit csináltam :lol: És egész héten folytatni akaroooooooooooooom!

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?