A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Bori: mondjuk a mostani lakásfelújításunk ismeretében, nálunk sem tudom mi lesz, ágy szintén dobozban - pácolás előtt - nem tudom mikor lesz kész, korbáccsal verem az embereket, hogy június végére meglegyünk. :wink:
Azért ez óriási teljesítmény, hogy 3 doboz van még???!!! Mi decemberben költöztünk ide és még mindig van doboz :oops: .
A kuporgatós dolog nálam is bejön, én még ráadásul gyűjtögetek/tartogatok mindent, így beszáradnak a tollaim stb. meg ezer éves dolgokat elteszek, hogy jó lesz még, ill. újságokat is gyűjtök. :oops: Szörnyű, nem fér el semmi, de nem dobom ki!
Irigyellek az OBI-s gerjedelemért, én így vagyok minden mással, DM, ruhavásárlás, stb.

Na Csajszik, akkor mindannyian otthonülő állapotos Anyjukok vagyunk!
A fürdőruhás látványt megértem, hasonolóan gondolkodom!
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Majd még jövök, csak fő a tésztám, meg a pöri, nemsokára kész vagyok (kutyakaja oksi már).
Aztán hazajön Apjuk és lesz nagy zabálás (mint mindig).

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Hú csajok itt bőgök a négyes ikreken...

KépKép

KépKép
szivvi

Andi! Bár igazad lenne! 3 doboz van már csak... a nappaliban. Ruháink 80%-a, konyha 60%-a, alkotós alapanyagaim 90%-a, egyéb kamrai cuccok dobozban. Igaz, ezek nem nagyon fognak kelleni az elkövetkező hetekben. A konyha kéne, de új konyha kell, aminek a beszerzését elhalasztottuk Ádám születése utánra. Nemtudom, hogy fogjuk bírni.
Vendég

Háj, enyim párom is elment haverokkal dvd-ézni! Viszont egész nap együtt voltunk, délelőtt falunapon voltunk Szeged mellett, dálután meg itt a közeli általános suliba családi napon, a kölkök nagyon élvezték, néptáncosok voltak, meg LLJunior (milyen kis seggdugasz a csávó :lol: :lol: ) koncert, meg arcfestés...ilyenek....
Szal a lányokat nem kellett altatni este :lol: :wink:
Pocak jól van, a koncertet is díjazta, nem reklamált, hogy hangos lett volna, pedig volt egy fajta decibel... :roll:

Egyetlen bajom van, hogy éjjel nagyon sokat görcsöl a vádlim, és nagyon car, úgy tud fájni, hogy ihaj! :( Na meg a sok pisilés... áááááááááááááááááá feszt úgy érzem hogy pisilnem kell, főleg ha még rá is mozdul a Géjza odabent. Esküszöm a hólyagomat használja párnának :shock: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nyugalom dobozos Lányok,én már 4 éve beköltöztem és a konyhai dolgok még mindig dobozban(nincs konyhabútor csak a régi 4 elemét tartottam meg.
viszont én évente mindent szanálok amit nem vettem elő az előző évben.ruhák stb...

én is egyedül voltam illetve Anyuval mert Ricsi hosszúhetes és dolgozik a hétvégén.mondjuk én is dolgoztam.

b.....s a 4-es ikreket elfelejtettem megnézni :?

Bridzsi

Kép
esztora

Mindenki egyedül, talizhattunk is volna valahol...

KépKép

KépKép
szivvi

Na halihó!

Bocsi, de csak most tudtam jönni... Következők a híreim...: Tegnap este 8 körül (miután tizenórákig hagyták vajúdni) megcsászározták a barátnőmet és megszületett Nadine nevű kislánya. Születési súlya 4.50 kg :shock: és hosszra csak 50 cm. Kis vasgyúró!!!
Egészségesek, mindketten jól vannak.
A dokija szerint a csajszi nem akart még jönni, csak véletlenül megrepesztette a burkot. A méhnek nem adott jelzéseket, ezért a szülés folyamata nem indult be, csak a magzatvíz szivárgott szép lassan. Infúzióra sem reagált, ezért jött a császár.
A lényeg, hogy jól vannak... épp a szopizást próbálgatják mindketten, ami egyelőre még nem annyira megy. De idővel az is beindul majd.

Most örülök, hogy túl vannak rajta mindketten, és egy kicsit irigykedem is, hogy a kezében tarthatja a csajáááát...

Velünk minden oké, holnap jönnek szüleim, ezért kicsit készülődtem ma. Nem vittem túlzásba ám... 8)

Kép
zsuzsi**

sziasztok!

Manó! Gyógyulást Adriának! Szegénykém! A pelenkázótáska nagyon jó, én is vmi hasonlót szeretnék.

Egyedüllétben azt hiszem én vezetek: párom 1 hétig volt Bukarestben, hazajött két napra most Németországban van, hétfőn jön, de kedden már megy is Romániába és csak a hétvégén jön haza :evil: , már nagyon unom, de muszáj dolgoznia, utána viszont itthon lesz azt ígérte

Zsuzsi gratula barátnődnek!
További kellemes hétvégét!
Emi

Kép Kép
emi_25

manó: ez a himlő brutális... :shock: :( :( milyen is? bocs, valahol lemaradtam félúton.. :oops:
én bárány ellen beoltattam a csajokat, mert azt mondják (ill. láttam ismerősöknél, ugyanis a kerületben most volt egyszerre skarlát és bhimlő járvány.. volt akinél kereszteződött.. :? ) , hogy kegyetlen durva és mutálódott már a mi gyerekkorunkhoz képest, nem beszélve a szövődmények gyakoriságáról.. :(
jobbulást a csajszinak! (ha nem ismered az ezüst-kolloidot, nagyon tudom ajánlani! mielött a hűsítővel lekennéd, előtte kell áttörölni vattával, gyönyörűen, sokkal gyorsabban gyógyul, nem hagyja elfertőzni a pettyeket! + belsőleg kiskanállal adagolhatod 3x1/nap)

engem kezd megőrjíteni, hogy minden vad idegen ingerenciát érez arra, hogy társalogjon velem a terhességemről.. :evil: :evil:
a piacon, a hentesnél, a péknél.... a benzinkúton :roll:
ááááááááááááááááááááááá
a legjobb ma a piacon egy nő: ugye fia lesz?? -nem tudom. hogyhogy? nem látják? -de. de én nem akarom tudni. első gyerek?
-nem 3. nahát! és fiúk lányok? -2 lány. óóóóóóóóó, hát akkor a jó isten adja hogy fiú legyen!! (miért is???) :shock: :roll: :roll: :roll: :evil:
annyiban maradtunk, hogy a jó isten eltudja dönteni, hogy mi legyen, én meg tökéletesen meg leszek vele elégedve ha fiú ha lány. :evil: :evil: :evil:
és ebből nap mint nap kapok, ha kimozdulok... :evil: :evil:

KépKépKép
mütyürke

enikő: nekem is görcsöl a vádlim... de főleg az ágyban... :roll: :roll: jah... meg mostanában mindig vezetés közben jön rám és a lábujjaim görcsölnek be... alig bírom a gázt nyomni, félre kell állnom, amíg el nem múlik.. :evil:

KépKépKép
mütyürke

sziasztok

Nenoke

gratula a munkamentesseghez

Mano
baranyhimlo:(

Mutyurke
Mi is beoltattuk Annat baranyhimlo ellen, de mashol olvastam, hogy az oltas nem tartos es nehany doki ellenzi. Te hallottal errol?
Teged miert csaszaroznak meg elvileg 2 hettel korabban (most lattam a vonalzon) a Mavban? Nekem mintha a doki 1 nappal korabbi napot mondott volna, vagy ez idokozben alakul?

(Mondjuk en orulnek, ha kicsit korabban, magatol indulna el segunda, mert azert a lanyomnal is jobb volt, hogy vajudhattam egy kicsit. )

idegenek beszolasai :(, rajtam most veszik eszre a kornyeken az arusok, hogy terhes vagyok, pedig a fenykepek alapjan nekem van a legnagyobb hasam :) (Mar ertem az eltitkolt terhessegeket)

Zsuzsi
gratula a baratnodnek, nem semmi suly :)

Nem tudjatok, ha tappenzre megyek, akkor a tgyast automatikusan x nappal a szules elott el kell inditani? Vagy meg lehet tappenz mellett is oldani, hogy a tgyas a szulestol induljon? A gyed miatt kellene. Vagyis jo lenne, ha a gyedet, ebbol az evbol szamolnak, es lenne is ra esely, ha juli kozepeig kihuznam...

sziasztok:
M.

mandarka

Kössz az együttérzést lánykámmal.
Ha ébren volna, s szólnék neki, hogy mindannyian sajnálják, tuti kis vigyorra fordulna a lelkem.

Bori - há akkor ha nem sikerál záros határidőn belül dobozvárost eltűntetni, majd talán 8-10 hónap, s segít neked Ádám.
Amúgy nálunk meg az a helyzet, hogy mikor beköltöztünk, egyedül a konyha volt bebútorozva (székek nélkül, ami most sincs még pótolva, múanyag kerti székek vannak kettessével, a csajoknak 4essével összepakolva, mett apa elb...ta az asztal magasságot - láccik, hogy abban nem kérte a véleményem), aztán jó fél év után meglett az Edó szobájába a bútor (ja, közben az ágya az hamarabb elkészült), Adria még kiságyban alukált. Aztán még fél év, kész lett a mi ágyunk, megint pár hónap, s a hálóban a ruhás meg a másik, kisebb szekrény, aztán a tavaly Adria szobájában egy rész (íróasztal + leendő tanulósarok még üres), Grétus szobájában egy asztalon számítógép a bútorzat, a nappaliban meg egy óriásméretű kisasztal, ami kb. 2,5 éven keresztül készült - diófagyökér kifaragva s arra egy Pestről hozatott üveg ovális formában az asztallap.
Nappali többi része is dióbútor lészen (majd.....), faragó bácsi ígérgeti már min 3-3,5 hónapja, hogy jön méreteket venni. Diófa kivágva deszkáknak már nála figyel legalább másfél éve. Mikor ház épült (Edó pár hónapos vala), úgy képzeltük el, hogy mire kölök megy iskolába, be lészen bútorozva, s beköltözünk. Há a fele igaz. A másik fele, meg ha így haladunk, kész lesz mire Adria menyen oskolába. Szal csak türelem. Szerintem a lényeg az, hogy nem anyámékkal, neadjisten anyósékkal vagy albérletben lakunk, nem is egy fránya garzon, oszt majdcsak lesz valahogy. Akinek meg nem teccik, ne jöjjön hozzánk.

Zsuzsi - nem semmi zömök csajszit szült a barátnőd.

Lehet hülye vagyok, de annyira félek attól, hogy két indított, de normál szülés után majd valami közbekopog, s nem adódik meg még egy normál, de indítatlan szülés nekem mostanra. Brr.... hülye gondolatok.

Ja, Mütyürke, ez a hólyagos himlő.

Emi, mit tesz a párod, mivel foglalatoskodik, hogy ennyit jön-megy?
Bukarestbe? Te jó ég. Rémálmaim egyik városa. Apában tavaly egyszer felmerült, hogy anyagi kátyunkból kiutat keresvén költözzön egy pár évre oda (céget meg hagyván itt az én nyakamba, s ő ott egy nagy cégnél valami igazgatóféleségű állást megcélozzon), de aztán szerencsére nem lett semmi belőle.

Enikő - vádligörcs nálam is befigyelt az elmúlt éccaka. Há nem olyan dolog amit kifejezetten óhajtanék ismétlőre venni.
Jó ez a párnás összehasonlítás. Nekem ilyen érzésem nincs, de a sok ingázás a hálószoba meg a budi között az nálam is áll. Múltkor meg is állapítottam, hogy nem buli este korán lefeküdni, mert akkor sokkal többet kell éccaka kijárni.
Na mék fürikézni, oszt vár a kispárna.
Jóccakit nektek, a lehető legnyugodalmasabbat.

Kép
kissmanó

mandarka: nekem ez a 3.császárom lesz :roll: én is furcsállottam kissé (még nem lejátszott dolog, próbálok majd alkudozni :lol: ), hogy a betöltött 38.héten minden nélkül kiveszik a gyereket.. :?
állítólag ez bevett szokás, mert félnek, hogy nehogy beinduljon a szülés magától ill. az előző heggek a méhen nehogy szétszakadjanak az uccsó hetekben. bár megjegyezm, az előbb is szétszakadhat (na ne adja a jó isten! ) ill. a szülés is beindulhat előbb.... hát akkor meg csak egy rutin :evil: pedig ez nem jellemző a dokimra.. :roll:

KépKépKép
mütyürke

ja és oltás... igen, kb 20évre saccolják a hatékonyságát, de ismerek olyat, aki gyerekkorában átesett normálisan és mégis újra elkapta felnőtt korban... :roll: viszont a szövődményeket most tutti kiküszöböljük ezzel... legfeljebb kell egy emlékeztető oltás 20év múlva... én azt gondolom inkább az, mint most a betegség.. :roll:

KépKépKép
mütyürke

Mandarka! Szerény értelmezésem szerint nem muszáj elindítani a tgyást a szülés előtt, még akkor sem, ha táppénzes vagy. Én spec azért indítottam, el, mert én magam fizetem a munkáltatói járulékokat magam után. A táppénzből pedig kell vmi járulékot fizetni, míg a tgyásból már nem.
Ebből kiindulva, lehet, hogy a Te munkáltatód is preferálná, ha szülési szabit kezdenél.
Arról, hogy melyik évből számolják a gyed-et, még nem egyeztünk meg itt a fórumon... Sztem a 2006-osból, de vannak ellenvélemények. Sztem csak akkor lenne az idei bér, ha tavaly megszakadt min. 30 napra a munkaviszonyod, de a szülés előtt van min. 180 nap. Azonban ilyenkor bekavar a táppénzes állomány!
Ha nem tiszta, kérdezd szakbarbárt! ;)
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766? cmd=Article_showArticle&t=9036766

Manó! Az szép! Mi nem tervezünk olyan sokáig itt lakni, következő terhesség alatt is várható, hogy költözünk ;) Aztán meglátjuk, a pénzek hogyan alakulnak.
Vendég

Mütyürke: Enyim lányaim tavaly februárban voltak himlősek! 2 hétig a Bogi, majd 2 hétig a Viola!
Én örülök, hogy túl vagyunk rajta, nem vagyok oltáspárti, nem akartam oltatni, direkt áthívtam a Bogi barátnőjét, hogy fertőzze le a csajokat, hogy előbb túllegyünk rajta :roll: . Mert minél kisebb korban kapja el (nem csecsemőkorra gondolok) annál könnyebben vészelik át!! Semmi gondunk nem volt, lezajlott "szépen" viszketősen -mint ahogy szokott-! A kicsi jobban viselte, mint Bogi, de Bogival se volt vészes!
Én nem hiszek az oltások mindenható erejében, sztem ez a sok oltás nem jó az immunrendszernek. Én csak a kötelezőeket adatom be, meg a kullancs ellenit a nem kötelezőek közül. De azt is csak azért mert sokat járunk kullancsal fertőzött helyekre! :wink:

Manó: Jobbulást a lánykádnak++++++++++++++++

Csajok olyan légszomjam van!!! Az előző terhességeim végén is volt ilyen, de már el is felejtettem. Annyira szar, úgy érzem mintha satuba lenne szorítva a tüdőm. Fáj a lélegzetvétel, áááááááá

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szép napot Mindenkinek!

Szivvikém: ne sírjál... Te gondolkodtál azon a beültetésnél, hogy mi lenne, ha ikrek?

Bori: ügyes csajszi vagy te, megoldod, nálunk is elmarad egy-két dolog, majd menetközben, bár az első két hónap tabu, mindenki számára! :wink:

Zsuzsi: örülök, hogy barátnődnél minden rendben, az én barátnőmnél is ez volt, nem voltak tolófájások, szóval császár. Azért mondjuk a 4,50 kg gyermeket nem is értem miért akarták, hogy rendesen megszülje? Gratulálunk neki! és ne irigykedj nemsokára te is a kezedben tarthatod Királylánykádat!

Mütyür, Enikő: magnéziumot eszitek? Meg egy kis olajos enyhe vádli és talpmasszázs is jót tesz! :wink:

Mütyür: szerintem ne idegeld magad a sok hülyén, én már kezdem elengedni az idióta beszólásokat. Na jó, azért engem is idegesít. :evil:

Pisilés nálam is működik, csak totyorászok kifele... elég vicces.

Andrea
Kép
kindernay

Ja és baromi fincsi lett a csirkepaprikásom, (mint mindig) nemhiába remek szakácsnő vagyok! Annyit csináltam, hogy ma vacsorára is marad, párom legnagyobb örömére.

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!
Andi
Egen, elgondolkodtam, féltem is egy darabig, de aztán csak Maszatkám maradt! Majd ha visszamegyünk a tesókért, amiket a hűtőben hagytunk :D
Beszólások: és fog majd látszani a gyereken, hogy lombik???? Szerencsére nem tőlem kérdezték...Mit gondolnak, hogy ott a petricsésze a fején, vagy mi? :twisted:

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok! Kicsit lemaradtam az olvasásban, vagy Ti termeltek sokat, de most régi dolgokra is fogok reagálni. :-)

Andi, elbőgtem magam, ahogy leírtad a történeted. Vissza fogtok menni majd Ti is fényképet kiakasztani? Nem írtál esetleg erről valami verset? Csak, hogy még jobban zokogjak a boldogságtól és meghatottságtól? :oops: Néha én sem tudom felfogni, hogy ekkora áldás van a férjemen és rajtam. Mondjuk, nekünk sem ment nehézségek nélkül, és azt hiszem, ez sokat segít abban, hogy még jobban átéljük ezt a kis rugdosós Csodát. Bár lehet, hogy ez hülyeség, mások előzmények nélkül is éppúgy átélik.

Bori, nagyon édes az a dekoráció!

Tegnap tuti jó bográcspartin voltunk, volt vagy 10 gyerek, plusz két pocaklakó, férjem még a Dunában is fürdött. Este meg megnéztük a Karib tengert, hát én is jól becsomagoltam Kispicurt, hogy ne zavarja annyira a nagy hangzavar. Ma meg jönnek Anyósék, és hoznak meglepiket Tökmagnak. Furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy mit. :D

Mandarka, én most szabin leszek, aztán betegszabin, és ki tudja, mikor jön a Kölök, lehet, hogy a táppénz is elkezdődik. És csak a szüléskor indítjuk a tgyást. Így beszéltem meg a bérszámfejtőnkkel, ő mondta, hogy így a legjobb, úgyhogy tuti nem kell korábban elindítani a tgyást.

Mütyürke, Enikő, nekem is mindig éjszaka görcsöl a vádlim, de pénteken hazajövet a lábujjam is elkezdett. Lehet, hogy növelni kéne a magnéziumadagot? Ti mennyit szedtek? Nekem 2*2-őt mondott a dokim a magne b6-ból.

Lányok, én annyira boldog vagyok, hogy végre itthon vagyok, és csak takarítgatni kell, meg rendezkedni, meg gyomlálgatni, meg varrogatni. Csak 1-2-szer kell már csak visszamennem!!!! Hipp-hipp hurrráááá!!!!! Most fogok viszont csak ráérni utána járni dolgoknak, az első kérdésem rögtön az, hogy mi ez a sokat emlegetett Felicitas csomag, és honnan lehet szerezni? Kedden megyek védőnőhöz, tőle lehet utalványt kapni?

Emi, gratula a barátnődnek, én is nagy babát szeretnék, ha nem is 4,5 kilósat, de olyan jó lenne, ha 3,5 fölött lenne. Nővérem első kettője 4 volt, a harmadik 3,5 lett, és annyira gyönyörűek voltak, és nem félt megfogni őket az ember. Valahogy meg csak kijön, még ha nehezebb is ekkora babát megszülni.

Kép
nenoke

Szivvi, petricsésze a fején. :lol: :lol: :lol:
nenoke

Nenoke
A védőnőtől kell kunyizni, mert úgy látom maguktól nem nagyon osztogatják! De ne hagy magad lerázni!! Felicitas csomag a neve, abban van egy kupon és azt lehet beváltani!
Ez jó, hogy nem félsz megfogni egy nagy bébet :lol: Csak győzzük majd emelgetni a kis hátsójukat!!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

ez a petricsésze nagyon jó!annyira jókat tudnak kérdezni.
tegnap találkoztam öreganyámmal erre ő mondták neki hogy terhes vagyok de ő nem hitte el mert nem látott még!aztán könnyű szülést kívánt (értsd: tőlem továbbra se számíts semmire)

jó lenne ma lemenni Fehérvárcsurgóra növény kiállításra meg fagyizni is!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora
Mi tavaly voltunk, de semmi extra! Max 10 kiállító, de semmi különös..Jó nagyi!

KépKép

KépKép
szivvi

Jaj Moni ne is idegesíts.Mi szerdán vettük a kocsit,de két nagyvárosban is a 98 ezres ára volt a Brendonban,egy szóval se mondták az eladók,hogy lehet lejjebb megy az ára.Szemetek!

Majd rákérdezek a dokitól arra a gyógyszerre amit ajánlottál Manó köszi.
pillangó7

akkor marad a belváros!moziban sincs semmi jó!azt hiszem unatkozom ma
lehet csoportositom Lurkó ruháit.nagyobbakat kicsit hátrébb teszem.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

:D takarítási mánia, csak nem bírom! de remélem azért nem szülök még! jele semmi...

irigy irigy irigy vagyok! neno, én is így terveztem, hogy csak 1-2szer megyek be, erre mehetek hétfőn is kedden is :( vége lehetne már teljesen a munkának!

szivvi, esztora, mikor érkeznétek? járgánnyla jöttök gondolom???

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi
Én is ezt akartam kérdezni, mikor menjünk? Én úgy gondoltam, hogy 10-1/2 11-kor indulnánk, fél óra alatt ott vagyunk, összeszedünk benneteket, aztán mehetünk a Balcsira!
Többi csajok, nem akar jönni senki??

KépKép

KépKép
szivvi

nekem ok az időpont.

nem találom a gyámhivatal "nyitvatartását"

Bridzsi

Kép
esztora

Szivvi: ha őszínte akarok lenni,én reménykedtem benne, hogy esetleg ikrek, jó lett volna, de így utólag visszagondolva azért kemény lenne két 4 kilós gyerek! :wink: MEg persze azért jobb így elsőnek, amúgy is para voltam (vagyok), most kettőért izgulhatnék.
Petricsésze, ez jó. :D

Nenoke: tervezzük, hogy visszamegyünk Babóval majd valamikor és mi is kitesszük a képét. Esetleg kérjük a következőt! :wink:

Csajszik én kihagyom a "kirándulást" készülök a hétvégére, mert lemegyünk nagymamámékhoz (meg papához a temetőbe) nem láttak még terhesen, és szeretném.. .szóval arra készülök legalább 3 órás út, aztán visszafele Balaton, az egyik barátunk születésnapja, úgyhogy ki leszek fingva teljesen, rá kell készülni.
De érezzétek nagyon jól magatokat és egyetek annyi fagyit, amennyit csak tudtok!

Andrea
Kép
kindernay

oksa, megkérdem katit, neki megfelel-e, nekem jó ...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Na megyek anyóshoz ebédelni, majd utána jövök.
Szivvi: férjuram megvette a Küldetés c. könyvet, most azon megy a vita, ki olvassa először. Bevállaltam az új Coelho könyvet, majd meglátom, mennyire tudom követni.
Na csóközön

Andrea
Kép
kindernay

Esztora
Autókiállítás van a városba, mi megyünk megsasoljuk..
Asszem én meg meghívatom magunkat ebédelni az urammal 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Egy picit ki vagyok! :( Szegény törpenyuszikám az örökvadászmezőkön ugrándozik. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kispiskóta

Jajj Zsú :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
szivvi

húú nagyon sajnálom törpenyuszidat!
legjobb orvosság 1 másik beszerzése (ezt tapasztalatból mondom)
nem pótolja az előzőt de segit feldolgozni.persze csak ha szeretnétek.

megvan az ügyfélfogadás!

nem tudom mi lesz a program nálunk Zita még nem hívott.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

Zsú! Sajnálom a nyuszidat...

Manó! A párom exportkereskedő, így nagyon sokat ingázik Románia és Szeged között. (amúgy Brassóban született, így néha a rokonokat is meglátogatja) Elvileg minden második héten Romániában kellene lennie, de megbeszélte a főnökével hogy most itthon lesz velem és csak a közelbe megy max 1-2 napra. Hááát majd meglátjuk........... :roll:

Mindenkinek jóétvágyat az ebédhez!
Emi

Kép Kép
emi_25

Na túlvagyunk az anyós ebéden is, jó volt, ma semmi különleges nem történt, jót dumcsiztunk, még virágot is kaptam.

A kertet meg is locsoltam, kezd normális formája lenni, de igazából majd csak 2-3 év múlva lesz tökéletes! Mondjuk addig csak kibírom valahogy.

Sajnálom a nyuszikádat Zsú, Esztorának igaza van, vagy egy másik nyuszika, vagy megvárod a babát, és majd neki veszel új nyuszikát az első húsvétra.

Na megyek bepakolom a pofám, mert förtelmesen nézek ki, majd még jövök, bár alig engedett fel ez a sz@r!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!!

Megjöttünk a szüleimtől. Jó volt-szép volt, finom volt..grillezés+torta és jó kis ajándékok..

Jól vagyunk, Samu továbbra is hullámbajnok! :lol:

Zsu!
Nagyon szép a pocakod!! Szép formás, gömbölyű.
Viszont a törpenyuszidat nagyon sajnálom! annyira kis cuki volt :cry:

Pillangó!
Süti fini..én mondtam :wink:

Bori!!
Juni 10..annyira kíváncsi vagyok rátok!!! :lol:
Sokat motoszkáltál a fejemben hétvégén.. :roll:

Manóó!
Adriának mielőbbi gyógyulást, szegénykém, mennyi pötty :shock:

Zsuzsiii!
Gratula a barátnődnek! Szép kis pufóka baba :lol:
Mennyi volt még vissza neki? (ha volt egyáltalán)

Enikő!
Hólyagpárnát ismerjük..
Néhány mocorgás és hólyagnyomiii..

Mütyürke!
Egyetértek.

Nenoke!
Örülök, hogy jól érzed magad! :lol:

Andi!
Pisilés nálam úgy megy, hogy jön rendesen de a végén még cseppekben is..meg még utána is (inkontinencia sztem picit befigyelt, legalábbis nálam)

Most csinálok egy zsíros deszkát férjuramnak! meg kipakolok a fini kajcsikat, apukám által készített vörösboros marhapörit..nyamika

Pusszancs
Gurgi
torolve_20131003125716

Csak bejelentkezem, hogy nem szülök. Elég morcos vagyok, és ráadásul minden ok nélkül. Szegény Párocskát el is küldtem itthonról, hogy ne idegesítsem fel feleslegesen. Rohamokban tör rám, minden ok nélkül egy mérhetetlen düh érzése, csak csapkodni van kedvem, és minden, de minden idegesít olyankor.
De mielőtt kimenekítettem, még összerakta a babaágyat! Kezd látszani a lakáson, hogy baba lesz! Tegnap csináltam neki egy képet. Vettem keretnek valót, fűrészeltem, festettem keretet, és egy kartonra felkasíroztam egy gyerekeknek való szalvétát. Íme.
Kép

Ja, és az ágy. Végül nem Tomit vettünk, hanem Rozit, mert ugyanúgy néz ki, de 10e-rel olcsóbb volt, és még így is sokallta az árát Párocska (az új iróasztalom felénél kevesebb, na mindegy..). De túl alacsony!!! Volt még vkinek ilyen gondja? Nem tudjátok, lehet valahol dobogó szerű, például fiókos vmit kapni, amit csak berakunk az ágy alá, és így tároló helyet, és magasítást is kapunk egyszerre?
Vendég

Rita! Eljött az az idő, amit több asszonytól hallottam, mostmár jöjjön ki, mert ezt nem lehet bírni. Nem tudok leülni, csak lezuhanni, a guggolás egy középkori kínzásra hasonlít. Felállni? Hát valahogy féloldalasan, két karral feltolom magam. Ha eszem, nem kapok elég levegőt, és kiver a víz. A víz esélytelen, hogy bármitől lejjebb menjen.
Szerencsére én még aludni tudok.
De Tökfej már keveset mozog (gondolom, nem fér el, mert ha pisilek, vagy kakilok, utána egyből ficánkol ;) gondolom, akkor egy kis helyhez jut). Ez persze idegesít, nehogy baja legyen.
Az én megérzésem, és a szülésznő véleménye szerint kihúzzuk 16-ig.
Nemtom, de készítsétek fel az apukákat, hogy az utolsó hetek rosszabbak lesznek! (már ha általános ez az agresszív depi, ami engem elkapott.... :roll: )

A múlt hétvégén született baba már volt a tegnapi medencepartin, ahová Párocska ment! (mondjuk 5 utcával laknak arrébb)
Vendég

Gurgi: örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek, és fincsi dolgokat pakoltatok a pociba. Nálam Samu nem mocorog csak néha-néha de én már megszoktam. Jó messze még a "láthatás" június vége, gondolkodom, hogy utoljára elmenjek -e még 4Dre? Vélemények?

Bori: szuper a képed! Nagyon ügyes vagy!
Én is Rozit vettem, én úgy voltam vele, hogy nekem a pelenkázója volt magas a Tominak, az ágy viszont jó lett volna, így maradtam a Rozinál. Tényleg alacsony az ágy, talán kéne csináltatni sima fából "emelvényt" amire rá tudjátok rakni az ágyat, szerintem ne bonyolítsd a pakolást, mert akkor többe kerül a leves, mint a hús,
vagy ha már annyira pakolnál, akkor legyen az eleje ennek az emelvénynek félig nyitott (mint egy alagút) és oda be tudsz tolni vagy gurulós színes dobozokat, vagy sima dobozokat, amelyeket majd játékkal teletömsz... Vagy szennyes, vagy pelustartó vagy valami... Na?

Ja amit írsz a mocorgás, nem lehet, hogy sok a vizem is, meg talán a baba is nagy (mint tudjuk) és attól nem érzem, hogy már nincs annyi hely? De még van egy hónap?! NEmtom!

Mondjuk én nem vittem volna az egy hetes babámat kertipartira...

Agresszív viselkedés nálam is játszik, mint példa is mutatja, én is elküldtem a férjem, aztán mikor elment már meg is bántam.

Andrea
Kép
kindernay

Uhh Borii!!

Biztos nem eccerű ez az állapot. Szerintem teljesen érthető.
(van ilyen és kész) persze ilyenkor már minden idegesítő..

Ja, nagyon jóó ez a kép!!!!!!! manók! :lol: vagy törpék..

Néha engem is elkap egyszer-egyszer vmi. hasonló érzés..nem is düh hanem türelmetlenség, már nincs kedvem sokat jönni-menni..a múlthét óta van ez..csütörtök óta...leültem ma is reggelizni anyuéknál és nem volt kedvem felállni, ott ücsörögtem kb. 1 órát..

Ja, éjszaka odanyúltam a hüvelyhez és tök vízes volt..kimentem pisilni..gondolkodtam, hogy remélem nem a magzatvíz szívárog..
bár én mindig ellenőrzöm a dolgokat odalent és ilyen vízes fehérfolyásom kb. félidőtől van de a doki azt mondta, hogy ez normális..de vhogy az elmúlt éjszaka többnek tűnt..kicsit agyaltam de nem ijedtem meg..aztán meditáltam egyet.. :wink:
torolve_20131003125716

Andi!
4D? nemtom, az biztos, hogy ebben a korban már nagyon látványos!

1 hetes babát kertibuliba vinni, háát, nagyon lazák a szülők...
Azért én várnék pár hetet..hangzavar, stb...olyan kis érzékenyek, védtelenek még ilyenkor sztem.
Biztos úgy gondolták megmutatják mi az igazi élet a gyerkőcnek.. :roll:
torolve_20131003125716

Köszönöm, aranyosak vagytok, de most bizti nem lesz több nyulambulam.

Összeállítottuk mi is a babaszobát, majd anyum és anyósom jön hétvégén segíteni takarítani és akkor rakok képet (akkor már fenn lesz függöny, dekor, meg minden).

[quote="szarvasbori"] írta:szarvasboriNem tudok leülni, csak lezuhanni, a guggolás egy középkori kínzásra hasonlít. Felállni? Hát valahogy féloldalasan, két karral feltolom magam. Ha eszem, nem kapok elég levegőt, és kiver a víz. A víz esélytelen, hogy bármitől lejjebb menjen.

Hát ez nálam is ugyanígy működik pedig még több mint egy hónap van hátra elvileg. Szerintem párom fel is van rá készülve, hogy ez csak rosszabb lehet. És ráadásul állandóan morci vagyok vele.
:?

Marci is keveset mozgott a hétvégén, lehet ő is szomorú volt. Viszont, ahogy a lábam kinéz, hát az katasztrófális. Ennyire még nem is volt szerintem bedagadva.

kispiskóta

Gurgi: hát jó elgondolkodom a 4D-n talán jövő hétre bejelentkezem.... Már jó rég nincs képem kisfiacskámról, mert a doki nem nagyon csinál már.

Zsú: én is egyetértek veled, csak nem akartam Borinak írni, hogy "irigylem" nálam is ez a helyzet, és a lábam katasztrofális.

Jaj, képzeljétek, olyan égő volt, bejelentkezett Msn egy régi osztálytársam, akit összekevertem egy másik osztálytársammal és végig úgy leveleztem vele az első pár percben, mintha a másik lenne, aztán leesett. Akkor meg megkérdeztem magamtól, hogy mit akar? Olyan égő volt, nem voltunk túl jóba (rosszba sem) és nem is tartottam vele a kapcsolatot, most meg bejelentkezik, mert gondolom unatkozott. Bunkó vagyok, mert gyorsan leráztam. De azért kedves voltam vele, meg minden. Csak most hát nekem nincs időm a semmit osztani! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Zsuu!!
Diétázol még?

Én estére tudok elnehezülni..szuszogni..fújtatni..viszont reggelre sokkal könnyebbnek érzem magam.
Egyedül ez a gyomorfeszítés ami zavar már egy ideje..annyira feltolódott..kíváncsi leszek arra, hogy 2-3 hét múlva leszáll -e a pocakom?..a doki azt mondja igen de olvastam, hogy nem mindenkinél száll le, van akinek közvetlenül a szülés előtti napokban.

Bori!
Neked leszállt?
torolve_20131003125716

Ja Gurgi, nálam vizes, fehér, átlátszó minden játszik. A meztelenül lévő csajszik pedig jobban megérzik, mert nincs ami felfogja ugyebár. :lol: Ne izgulj nekem is van, sok is, az eleje óta.

Andrea
Kép
kindernay

Én nem értem ezt a leszállt?
Nekem is feszít a gyomrom elég rég óta, a hasam pedig lent van, vagy ez nem függ össze?

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?