Húúú!
Miéna! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!! És tényleg csak feküdj!!!
Az mit jelent, hogy a méhszájad 1100??? Gondolom ki van nyílva, de mi ez a szám?
Hajni! Ez elég meggyőző, amit az
őssejtről írtál, hogy orvos és biológus ismerős nem veteti le magának. Szerintem ez sokat elárul. Az a baj, hogy az embert ott vágják át ezzel, ahol akarják...
Még azért mi is agyalunk a dolgon. Azt viszont hallottam, hogy a köldökzsinórból levett őssejt azért jobb, mert a csontvelőben lévő már találkozott egy csomó betegséggel és gyógyszerrel. És az előadáson én úgy értettem, hogy másnál is fel lehet használni, nem csak a babánál. De ez a 20 kilóig korlát.. ??? Én azt gondoltam, hogy akár Anyukámnál is felhasználhatjuk, ha szükség van rá. De még nem olvastam ilyen szinten utána a dolgoknak, úgyhogy lehet, hogy hülyeség volt eleve a gondolatom.
Képzeljétek, már megint mindenki azzal jön, hogy nagyon nagy a hasam.. Olyan rossz mindig ezt hallgatni. Most ez baj

Vagy mitől lehet egyáltalán??? Bár én mindig is pocakos voltam, csak a tornával kicsit tudtam korrigálni. Gyerekkoromban is mindig akkora volt a hasam, mint egy hordó. Lehet, hogy emiatt??? Fel is teszek egy képet, hogy lássátok.
Begyulladt a torkom tegnapelőtt, még fáj. Iszom a mézes hársfateát, az segít. Remélem, hamarosan elmúlik!!! Nem akarok gyógyszert szerdni.
Kőszegi Timi! Nem tudom, emlékszel-e, hogy mi milyen pelenkázót vettünk, de az 94 cm magas, 38 a szekrény mélysége, a pelenkázó felületé 78, és 96 cm széles. Bár még nem raktuk össze, mert nem rendeztük még át a hálószobát (egyébként lapraszerelt), de szerintem jó lesz a mérete. Inkább felteszem megint a képet.
Majd még jövök, csak pár nappal lemaradtam, és alig győzlek Titeket visszaolvasni!
Kellemes vasárnapot!!!